Lelkem keresése | Önmegvalósítás.hu

Lelkem keresése

Gaia.jpg

Sanyi ötlete alapján, ma egy kisebb társasággal meditáltunk, a lelkünk megkeresésére!
Meditációmban egyre mélyebbre kerültem, eltoltam a mélyülésem útjába kerülő "dolgokat" és a Lelkemet akartam megkeresni!

Meditációmban egyszercsak egy falba ütköztem, amin nem tudtam áthatolni, próbáltam eltolni, szétfeszíteni, koncentráltam...

Majd hirtelen, elemi erővel felrobbant és kitört belőlem a felszabadult energia, ezzel egyidőben megnyíltam és az Univerzumból is áradt belém az energia. Óriási erők mozdultak meg bennem, forróság öntötte el a testemet a fejem búbjától a talpamig. Éreztem hogyan él bennem az energia, bizsergett a testem, éreztem a lüktetést az ereimben. Légszomj tört rám és egy pillanatra azt éreztem, hogy itt A Vég! Kivülről is észlelhető volt, hogy tombolnak bennem az energiák, ekkor Sanyi azt tanácsolta, hogy tágítsam magam, hagy tudjon jönni aminek jönnie kell! Ekkor kinyitottam a szám és próbáltam a szívcsakrámat tágítani, ezzel szinte egyidőben lecsillapodtak a fizikai tüneteim és elernyedt minden izmom... és egy teljesen ellazult, végtelen nyugalom állapotába kerültem. Éreztem, hogy egy nagyon mély, erős blokkom oldódott fel és egy mélyebb szintre kerültem, a Lelkem ajtajába!

Ekkor Sanyi kérte, hogy térjünk vissza éber állapotba.

Most nem sikerült meglelnem a Lelkem, de fantasztikus élményem volt, ami arra ösztönöz, hogy még, még, még... van Dolgom!!

 


Beküldte: | 2008. ápr. 13. vasárnap - 21:30

Hozzászólások

0 hozzászólás