Találkozások | Önmegvalósítás.hu

Találkozások

Az elmúlt hetekben két olyan új kapcsolattal is bővült az életem, amelyek lelkileg jóval mélyebbek, mint amelyekkel eddig találkoztam. Mindkét új ismerősöm felé mély, belső lelki kapcsolódást érzek, szavak nélkül is értem és érzem Őket. Nagyon mély tiszteletet, megbecsülést és hálát érzek feléjük.
Elsőre arra gondoltam, hogy talán egy előző életemből bukkantak fel régi ismerősök, de most már egyre bizonyosabb vagyok afelől, hogy nem is lényeges, hogy éltünk-e egy életben valaha, sokkal lényegesebb, hogy a lelkeink állnak kapcsolatban egymással.

Talán még mintha tanítanánk, segítenénk is egymást, bár nem biztos, hogy ez a kapcsolatunk feladata, lehet pusztán a szeretet és tapasztalás. Majd meglátjuk.
Mindenesetre örülök ezeknek a találkozásoknak! Köszönöm!

Veletek is történt már hasonló? Meséljetek!

Beküldte: | 2010. jún. 26. szombat - 11:24

Hozzászólások

46 hozzászólás
Sanyi
2010. június 26. szombat, 15:10 | izidor (útkereső)

"Elsőre arra gondoltam, hogy talán egy előző életemből bukkantak fel régi ismerősök, de most már egyre bizonyosabb vagyok afelől, hogy nem is lényeges, hogy éltünk-e egy életben valaha, sokkal lényegesebb, hogy a lelkeink állnak kapcsolatban egymással. "

Igen Sanyi...pontosan ez a lényeg.

Az ilyen kapcsolatok ajándékok.
Nem egyben volt már részem...érdekes dolog az, amikor egyről beszélek valakivel, amiben nem sok a differencia.

Szeretettel,
izi

beatrixalyssa képe
kedves Sanyi
2010. június 26. szombat, 16:10 | beatrixalyssa

most nem tudom, hogy jol teszem-e, ha hozzaszolok, mert tegnap megkertel, hogy hasznaljak ekezeteket, azutan irtam, hogy nem tudom, hogy hogyan kell hasznalni a virtualis billentyuzetet.
ezuton kernek elnezest Mindenkitol.
meg mindig nem tudom.
en ugy gondolom, hogy mindnyajan resze vagyunk az egesznek.
a veletlenekben nem hiszek.
en sokszor ereztem ezt.
a parommal peldaul, annyira masok vagyunk, megis oly egyformak, mindig tudom mit gondol.
bar nem tudom, hogy miert erzem mindig testvernek, talan elozo eletunkben ilyen kapcsolatban eltunk.

Michaelita képe
találkozások egy mélyebb szinten
2010. június 27. vasárnap, 10:22 | Michaelita

A születési képletemben az aszcendens a skorpióban áll. Ez azt jelenti, hogy számomra vállalt életfeladat a dolgok mélyebb megismerése.
Az emberi találkozásoknál már kisgyerekkorban igyekeztem egy mélyebb kapcsolódásra, ami később hozta meg gyümölcsét.

Volt olyan, amikor - életemben pár alkalommal, különféle emberekkel kapcsolatban - valahogy a másik lélekkel egynek éltem meg önmagamat. Vagy például az jött belülről, hogy jééé, Ő akár én is lehetnék egy másik testben. Mondanom sem kell utána egy jó darabig a föld felett lebegtem, mennyei érzés volt.

Hangunk is különös lehet a találkozásokkor. Egy pár alkalommal hagyományőrző táltos doboláskor (én csak énekelni szoktam, dobolni nem), mondták mások, hogy az énekhangom a lelkük számára olyan ismerősnek csengett. Én pedig azt éltem át egyszer, hogy egy tisztán csengő énekhang az ég felé repít, s otthon vagyok, az égi Atyám szeretetében fürdök.

Egy másik alkalommal egy személlyel kapcsolatban pedig belülről az jött föl, hogy ikerlélek velem a másik ember (ez egy valamiféle közös életfeladatban való együttes részvételt jelent). Annyira izgatott a dolog, hogy meditáció előtt választ és megerősítést kértem rá, hogy ki nekem a másik ember. S a mediben egy fényes madarat, vagy helyesebben fénymadarat láttam felfelé szállni, azzal, hogy az az Ő szabad lélekmadara.

A közelmúltban is éltem át hasonló dolgokat, de megmondani nem tudnám, hogy ilyenkor lelki szinten, vagy szellemi szinten érzékeljük-e egymást azzal a másik lélekkel/szellemmel (bár nem is nagyon törtem rajta a fejem, mert kielégít a jó érzés, ami ajándékként átélhető ilyenkor).

Öreg léleknek érzem magam és úgy tanulom, hogy most az emlékezés, a tudati lélek korát éljük, ezért úgy gondolom, hogy az ilyen és hasonló megtapasztalásaink még szaporodhatnak (nem csak az öreg lelkeknek, hanem bárkinek, aki fogékony rá, vagy azzá teszi magát).

miért van ez így?
2010. október 02. szombat, 21:23 | zsuzsy.k

Sanyi!
Én érdekes módon a boldogságot adó kapcsolódásokon keveset töprengek, egyszerűen lebegek az örömtől.
Viszont amelyekben több a fájdalom azoknál sokkal többet tépelődök.
Miért van ez így?.. nem tudom talán azok erősebb érzések? (és ezt most nem csak a párkapcsolatokra értem). A lányommal pillanatnyilag megszakadt a kapcsolatom... nagyon hosszú lenne leírni, mi váltotta ki...(sok átszenvedett éjszaka .. mégse jutok értelmes válaszra).
KB azonos időben egy vele egykorú lánnyal jó barátok lettünk. helyette kaptam ezt a kapcsolódást ajándékba?, fájdalmam enyhítésére?, (tudom egyik nem pótolja a másikat) én mégis hálát érzek.
Miért érzem úgy hogy egy kapcsolódás jutalom vagy büntetés?
És hogyan lehet egy szakadt kapcsolódást kijavítani? Egyáltalán miért szakad el? Mit kell ebből tanulnom?
Csupa kérdés de a válaszokat eddig nem találtam...
...egy töprengő...

Michaelita képe
kedves Zsuzsy.k
2010. október 03. vasárnap, 9:32 | Michaelita   Előzmény

Igaz, hogy a Sanyit kérdezed és én Marcsi vagyok, de leírnám a saját meglátásomat:)

Amivel megértésben, összhangban vagyok az engem épít, energiát ad, ez természetes, ezzel nem kell foglalkoznom, mert ez van és jó úgy, ahogy van. (asszem ez lenne a természetes, eredeti alap állapotunk)

Amivel konfrontálódok, ami gátol, korlátoz, ellenállást szül bennem, ott az energia megreked, nincs folyamatos áramlás, ezért uralja a figyelmemet is, jelezve, hogy még dolgom van vele, ez nincs nálam a helyén.

A jó kapcsolatban, kapcsolódásban energiát adok és kapok, ezt akár jutalomnak is érezhetem (ezzel jutalmazom én magam, vagy az uni engem).
Az elégtelen, blokkolt kapcsolódásnál pedig energiákat veszítek ezért teljesen más érzéseket ébreszt bennem.

A lányoddal akkor jön helyre a kapcsolatod, ha elismered, hogy Ő egy teljesen önálló lény, akinek joga
és Isteni kötelessége a saját életét élni, a saját életútját járni. Bármit is jelentsen ez, Te tiszteletben tartod és szeretettel elfogadod a döntéseit és a jogait.
Ha ezt lelkileg belül megteszed felé (csöndes magányodban), akkor egy idő múlva ő is el fog gondolkodni a Te jogaidon és amit tud és lelke számára elfogadható azt beteljesíti a Te kéréseidből.
A lányodnak szüksége van Rád és a szeretetedre, de a lelke szükségleteit beteljesítenie még fontosabb, ne hagyd, hogy ez a kettő ütközzön benne, mert azt rettenetes megélni, (így látom én)

A gyermekeink ajándékok az élettől, akik sok mindent megtanítanak a számunkra. Próbáld megérteni, megfejteni, hogy az élet mit tanít Neked rajta keresztül.
(Én még olyat is tapasztaltam, hogy néha saját elnyomott, el nem ismert részeinket élik meg, amit ha beemelünk az életünkben, akkor őket mentesítjük a megélés felelőssége alól)

Michaelita képe
:)
2010. október 03. vasárnap, 9:37 | Michaelita   Előzmény

...lehet, hogy nem ilyen válaszra számítottál, de számomra csak ez bizonyult működőképesnek:)

Erika & Éva
2010. október 02. szombat, 22:40 | Éva.

Én csak a legutóbbi ilyen dolgot mesélném el Erikával,mert ennek a sztorinak a kezdetét ti is ismeritek,de
a folytatás azt hiszem mindkettőnket meglepett.

Szóval tudja mindenki mi folyt köztünk az oldalon,kibékíthetetlen ellentétnek tűnt.Hadd ne mondjam el,mi volt a véleményem róla,és persze viszont.
Aztán egyszer csoda történt,Erika úgy szólt hozzám az oldalon hogy nem hittem a szememnek.
Én kezdtem a közeledést e miatt, /annyira meglepett/ és ő nagyon jól fogadta.
Azóta napi kapcsolatban vagyunk,rengeteg közös dolgot kiderítettünk magunkról,szinte mindent megbeszélünk.Olyannyira egy húron pendülünk,hogy nem igen van rá racionális magyarázat.
És nem egy egyszerű barátságról van szó,hanem egy olyan elmélyült szeretetről a / részemről legalább is/ hogy messziről is tökéletesen érezzük egymást.
Én ,amikor írok neki,egyszerűen kinyílik a szívem,és azon veszem észre magamat,hogy fülig ér a szám,egy egészen más állapotban vagyok,és mélységes szeretetet érzek iránta.
Egyszer megírtam neki,hogy ez mindig így van,már akkor mikor olvasom,és végig ahogy válaszolok neki,és
visszaírt,hogy épp futott/Németországban az erdőben/ és érezte a szeretetemet./ezt az email dátumából percre lehetett pontosítani/
Az oldalon korábban sehogy sem értettük egymást,de ahogy megismertük a másikat,azonnal megértettük,hogy az ellenszenvünk abból adódott,hogy nem értettük a másik miért ilyen ,vagy olyan.
Érdekes ,hogy akkor azonnal el tudtuk fogadni egymást.
Nagy felismerések voltak ezek,és szerintem most tökéletes párost alkotunk.
Van teljesen egyforma vonásunk is,de amik korábban ellentétek voltak közöttünk,azokban most olyan tökéletesen kiegészítjük egymást,hogy ezt racionálisan lehetetlen megmagyarázni,pedig én ennek nagymestere vagyok:)
Azt is hozzá kell tennem,hogy én nőkkel ennyire szoros barátságot sosem tudtam ápolni,mert valahogy mindig éreztem a másik nőben a ,,kígyó'' természetet ,és ez valahogy taszított./persze voltak ez alól kivételek /
Számomra ez egy egészen különleges és megmagyarázhatatlan kapcsolat,és ez ügyben megállt minden tudományom.
Nem tudnám igazán megfogalmazni,hogy mit is érzek iránta a szereteten kívül,és hogy teljes mértékben elfogadom,sokszor csodálom? Talán olyan ,mintha a gyermekem lenne,akit nagyon szeretek,és teljesen belül ,magamban érzek,a szívemben.
Ahogy most is írok róla,azt érzem ,hogy a szívcsakrám a torkomig és a köldökömig ér,és remélem ,hogy ő is érzi ezt Németországban. Furcsa lesz majd találkoznom vele,mert sohasem láttuk egymást,és így csak a lényét érzékelem.
Hát erre varrjatok gombot! :)

Ademon képe
Totális megvilágosító, találka. Menten fénnyé fogtok válni :D
2010. október 03. vasárnap, 0:57 | Ademon   Előzmény

Totális megvilágosító, találka. Menten fénnyé fogtok válni :D

Akkor majd mi is feltehetünk ilyen képet mint a tiéd?:D
2010. október 03. vasárnap, 11:32 | Éva.   Előzmény

Akkor majd mi is feltehetünk ilyen képet mint a tiéd?:D

Ademon képe
Áh, ez csak amolyan szuperhős kép. Tudod olyan gyermeki
2010. október 03. vasárnap, 13:04 | Ademon   Előzmény

Áh, ez csak amolyan szuperhős kép. Tudod olyan gyermeki álmodozás :)

szeges képe
Ugyanazon a napon...
2010. október 03. vasárnap, 6:44 | szeges   Előzmény

...jeleztétek felém mindketten, hogy "összejöttetek" és akkor még nem hittem volna, hogy tartós barátság bontakozhatna ki köztetek.
Hál'istennek nem az én hitemen múlnak mások dolgai.
Kívánom, hogy maradjon meg ez a tiszta, szép Barátságotok. Úgy tűnik, egyikőtöknek sem ártott. Szerintem szelídültetek...

Egyébként mindketten csodálatra méltóak vagytok, ki ezért, ki azért. Talán csak felfedeztétek egymásban saját szépségeiteket, csodáitokat...

A szeretet átsugárzásában és fogadásában egyébként is Nagymester vagy, ezt már megtapasztaltam néhányszor.
Talán érdemes lenne vele tudatosabban is foglalkoznod.
És ha Erika "vevő" rá, akkor igazán nagyot fejlődhet ez a képességetek...

Baráti üdv mindkettőtöknek: szeges

Sokan vevők rá,nincs abban hiba. Gondolj,csak magadra,az oldalon
2010. október 03. vasárnap, 12:11 | Éva.   Előzmény

Sokan vevők rá,nincs abban hiba.
Gondolj,csak magadra,az oldalon Te voltál az első,hogy a betűk mögött megéreztük egymás tiszta lényét.
Ez időtlen dolog,nem volt, meg lesz,VAN.
Ezért nem változtathat rajta semmi,mert idő és tér fölötti.
Ha azt mondom ,,nagyon szeretlek'',mit ér,csak szavak,érzed ezt?Maximum elhiszed.
Ha igazán szeretlek az egy áradása a szívemnek feléd,és azt megérzed,már tapasztalat,nem csak elhiszed,
de ezt Te már úgyis tudod.

Szeges,mi ez a Vízöntő itt? Csak nem Te is?
2010. október 03. vasárnap, 12:15 | Éva.   Előzmény

Szeges,mi ez a Vízöntő itt?
Csak nem Te is?

szeges képe
Dehogynem! :D
2010. október 03. vasárnap, 12:39 | szeges   Előzmény

Dehogynem! :D

Ademon képe
Ki a vízöntő még?
2010. október 03. vasárnap, 13:05 | Ademon   Előzmény

Ki a vízöntő még?

Jelen.... Duplán. :))
2010. október 03. vasárnap, 13:41 | szildiko1   Előzmény

Jelen.... Duplán. :))

szeges képe
Húha!
2010. október 05. kedd, 10:09 | szeges   Előzmény

Nem irigyellek Ildikó, nekem még az egyszeres is néha sokk...:D

VÍZÖNTŐK JELENTKEZZETEK! :)
2010. október 03. vasárnap, 13:47 | Éva.   Előzmény

Többen,/ezt érdemes lenne most összegyűjtenünk,mert érdekes dolgok sülnének ki./
Én például megfigyeltem,hogy a Vízöntők tökéletesen értenek,akadálymentes a kommunikációnk,és soha sincs félreértés./kivéve Sanyi,ő is vízöntő,de ő valahogy nem ért mégsem/
Nekem az aszcendensem a vízöntő,az első házam indul ott,és a felszálló holdcsomópontom van a vízöntőben. Ez így együtt nálam erősebben dominál,mintha csak a jegyem lenne az.

Az oldalon elsőként Szegesre éreztem rá,aztán Twingradon,de ő nagyon eltűnt,majd Jagár ,Spiritosaurus,
aztán jöttél Te,akivel szintén nagyon jól tudok még kommunikálni.
Rémlik még korábbról Ayzen is.
Érdekes lenne kideríteni a közös láthatatlan szálakat.
Erikával ez ügyben például nagyon érdekes közös dolgokra derült fény./bár ott a vízöntő hatást nem boncolgattuk/

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Van erre funkció a bejelentkezett felhasználóknak. Itt megadod
2010. október 03. vasárnap, 13:58 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Van erre funkció a bejelentkezett felhasználóknak.

Itt megadod a horoszkóp jegyedet.
Az adatlapodon pedigmegjelenik egy link, amelyre kattintva kilistázza a többi hasonló jegyűt, mint például a Vízöntőket.

KÖSZI,DE EZ NEKEM NEM SEGÍT,MERT AZ ÉN JEGYEM: KOS
2010. október 03. vasárnap, 14:55 | Éva.   Előzmény

...és a vízöntőket keresem.

Egyébként viszont köszi ,ez már egy könnyebbség,de nem csak a jegy számít,hanem az ascendens-első ház is domináns,vagy a felszálló holdcsomópont szerinti azonosság ,mert az a sorsfeladat most,és ez is érdekes lenne,segíthetnénk egymást...
A lélek szempontjából ,hogy hol van a holdja,milyen jegyben,főleg a nőknél...
a Merkur melyik jegyében van,hogy érthetőbb legyen a gondolkodása,...stb még sok szempont lehetne

NEKEM SZEMÉLY SZERINT EZ SAJNOS NEM SEGÍT,MERT AZ ÉN JEGYEM: KOS !
csak nagyon erős a vízöntő ,,dominanciám'' /három fontos dolog is vízöntő/

Most buggyant ki a fejemből ez a ,,Spirituális Társkereső'', ilyen és más több asztrológiai egyezőség alapján,
mi a véleményed róla?
Sokkal jobban megérthetnénk egymást,új barátságok szövődhetnének,és ha jobban ismerjük a másikat,sokkal jobban segíthetünk egymásnak,nem megy adott esetben az egymás melletti elbeszélgetés.
De ehhez az egyezőségek alapján táblázatba kéne foglanio az embereket,bizonyos adatok birtokában.
Pl:
születési jegy, ascendens, első ház/mert ez pl.több jegyet is átfoghat ,nálam pl.hármat/
a függőleges tengely MC /honnan hova tart az ember/
felszálló holdcsomópont/sorsfeladat/
hogy a főbb bolygók milyen jegyben vannak,stb...
Nagyon érdekes közös sorsokra ,esetleg lélekpárokra lehetne rátalálni

Remélem rajtunk kívül ezt most nem olvassa kívülálló/már aki nem az oldalon van/,mert ha erre valaki csinálna egy szoftvert a neten jó sok pénzt kereshetne vele:)))

Halak,hol vagytok? NOA HOL VAGY ????
2010. október 03. vasárnap, 14:01 | Éva.   Előzmény

Na látom alakul a ,,klub'':)
A vízöntőkkel a gondolkodás és a szabadság igénye köt össze,a halakkal a lélek,és még gondolkodom a többin...

HALAK,vagy halak ascendens,elsőházasok,esetleg akiknek a Holdjuk halak jegyébén van,jelentekezzetek !
Felszálló holdcsomópont is érdekes,bár az más tészta,karma...

Hát ezt most meg fogom csinálni és tovább bővítem,és sok ember így egymásra találhat majd az oldalon,
ha kiderülnek a közös dolgok.
Persze ehhez kell majd egy asztrológiai blog ,ahol az adatokat gyüjtjük,és később táblázatban lehet foglalni.
És ezzel látrehozhatjuk az oldalon a :

SPIRITUÁLIS TÁRSKERESŐT

NOA NOA NOA NOA NOA NOA NOA !!!

skarma képe
Sziia! :) Értesz az ilyesmihez, vagy valaki ért, mert nekem
2010. október 03. vasárnap, 15:04 | skarma   Előzmény

Sziia! :)

Értesz az ilyesmihez, vagy valaki ért, mert nekem például egy rokonom nyáron megcsinálta a horoszkópomat, de nem árult el belőle semmit. Csak az derült ki, hogy az aszcendensem bika.
Egyébként Rák vagyok :)

Puszi, remélem jól vagy!

Noa többet tud,de a táblázatot én is meg tudnám
2010. október 03. vasárnap, 15:45 | Éva.   Előzmény

Noa többet tud,de a táblázatot én is meg tudnám csinálni,viszont ahhoz adatok kellenének.
Noa meg felügyelhetné,és segíthetne...

Táblázat:-)
2010. október 03. vasárnap, 15:50 | eye (útkereső)   Előzmény

http://www.asztropatika.hu/blog.php?id=47

Ó, Éva, ha csak a táblázaton múlna....

Néztem ezt a táblázatot, és rám pont nem igaz, már rögtön
2010. október 03. vasárnap, 16:06 | KatiPotter   Előzmény

Néztem ezt a táblázatot, és rám pont nem igaz, már rögtön kiszúrtam, nekem elvileg nem jó a Kosokkal való kapcsolat, tapasztalat szerint: sok Kost éreztem már magamhoz közel barátilag, és egy Halak ismerősöm élete szerelmét egy Kosban találta meg, és nagyon boldogok. Bár az aszcendensem meg tűz, Nyilas, ami sokat módosíthat. De akkor sem ezen múlik, hanem szerintem sok tényező dönti el, hogy ki mennyire tud lelki társa lenni a másiknak. :)

Kösz,hogy elküldted ,ez nagy kincs,de én nem egészen erre
2010. október 03. vasárnap, 17:11 | Éva.   Előzmény

Kösz,hogy elküldted ,ez nagy kincs,de én nem egészen erre gondoltam,
hanem konkrétan házi használatra,hogy mindenkiről ,akit érdekel ,ott vannak a jellemzők,
így rögtön látok mindent,nem csak igen-nem -re gondolok,mert ez beszűkíti,korlátozza,de attól függetlenül ,már ez is nagy dolog,és kösz.
Nincs új a Nap alatt,kicsit lelombozódtam,hogy ezt most nem én én találtam fel:)))

skarma képe
Milyen adatok? Pontos születés, meg ilyesmik?
2010. október 03. vasárnap, 15:53 | skarma   Előzmény

Milyen adatok? Pontos születés, meg ilyesmik?

Nem ,mert szerintem senki nem vállalná,hogy ennyi embernek
2010. október 03. vasárnap, 16:47 | Éva.   Előzmény

Nem ,mert szerintem senki nem vállalná,hogy ennyi embernek megcsinálja a horoszkópját,hanem a meglévő horoszkópból bizonyos adatok kellenének.

Sakama,ha van kész horoszkópod azt már egy asztrológus kifejti
2010. október 03. vasárnap, 17:21 | Éva.   Előzmény

Sakama,ha van kész horoszkópod azt már egy asztrológus kifejti neked,viszont így is a kezedben van rengeteg jellemző minőség magadról.
Pl.ha lenne egy jó asztrológia könyved,már abban is nagyon sok dolgot megnézhetnél a horoszkópodból,
ez nem olyan ugyan ,mint amikor egy jó asztrológus kifejti,de tanulásnak ,felismeréseknek nagyon jó.

Köszönöm nagyon jól vagyok,neked is puszi.

Ui: most megnéztem hogy milyen blogot is viszek most el ezzel az asztrológia témával,de végül is belefér nagyon is a ,,találkozásokba''/végül is a hermészi mondat érvényesül itt is: ahogy fent.../

skarma képe
Megpróbálom megszerezni a rokonomtól a kész horoszkópomat, az
2010. október 03. vasárnap, 17:48 | skarma   Előzmény

Megpróbálom megszerezni a rokonomtól a kész horoszkópomat, az elvileg pontos.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valahogy látszik-e benne, tudod, amiről szoktunk beszélni.