Párolt rizs | Önmegvalósítás.hu

Párolt rizs

Hozzászólások

4 hozzászólás
Kavics22 képe
Kavics22 Amíg az olajban
2009. szeptember 28. hétfő, 19:56 | Kavics22   Előzmény

Kavics22

Amíg az olajban pirítod, addig kavarni kell, mert le fog ragadni és ráadásul egész kis lángon kell pirítani.

Csak annyit tennék hozzá a recepthez, hogy valóban a felöntés után nem szabad kavargatni, egyszer szoktam megkavarni, amikor hozzáöntöm a vizet. Azonban én nem szoktam végig várni, hogy teljesen puha legyen. A pirítás után felöntöm dupla mennyiségű vízzel - lehet hideg is -, megvárom, amíg felforr és 1-2 perc után elzárom alatta a lángot, majd leborítom fedővel. Kb. 20 perc múlva a gőzben teljesen puha lesz. :)

Feliratkozás Hírlevélre