Önismereti alapok tudása | Önmegvalósítás.hu

Önismereti alapok tudása

Amikor elindultam az önismeret útján, hamar világossá vált, hogy nem vagyok kezdő a belső gyakorlatok világában, ezért nem az alapoktól tanultam mindazt, ami az önismereti úthoz kell. Ennek az lett a következménye, hogy amikor már nem csak tanultam, hanem tanítottam is az önismeretet, akkor nem tudtam megfelelően oktatni a kezdőket, akik az alapoktól igényelték volna a segítséget, csak a haladókkal boldogultam zökkenőmentesen. Hiába igyekeztem évekig, a kezdőknek csak nem tudtam úgy elmagyarázni az összefüggéseket, nem tudtam olyan testhezálló gyakorlatokat adni, mint azoknak, akik útját már ismertem a magamén keresztül.

Pár hete aztán megelégeltem ezt és elkezdtem felszámolni a nem-tudásomat és hiányosságaimat a Gyorstanulás technikájával. Ez a technika nem más, mint egy információ letöltő gyakorlat, amellyel közvetlenül az Akashából juthatunk nagy mennyiségű tudáshoz, ami egyből beépül a saját tudásunkba.
Korábban sokszor alkalmaztam már ezt az információ letöltő gyakorlatot, - például ha valami új dolgot szerettem volna tanulni, vagy a meglévő tudásomat akartam kiegészíteni - de azért még most is meglepett, hogy mennyire hatékony módszer ez a tanuláshoz!

Rákapcsolódtam tehát az Akashára, elkezdtem letölteni az "Önismeret alapjai" - tudáshalmazt, ami jött is legalább 2 hétig, végül a múlt heti táborban volt a főpróbája, hogy mennyit fejlődtem ezen a téren? Az eredmény megdöbbentő volt:
A táborban legalább 5 új ember volt, akik még csak most kezdtek el ismerkedni az önismerettel. Nekik sikerült összefüggéseiben is elmagyaráznom az önismeret alapjait, minden nap kaptak kezdőknek szánt gyakorlatokat és így a 4 nap elég volt arra, hogy megértsék, magukévá tegyék a hallottakat, sőt szilárd elhatározássá érjen Bennük: folytatni akarják ezt az utat, mert ebben megtalálják Önmagukat, életük kiteljesítését!

Emellett nagyon örülök annak is, hogy a felszínre jött két teljesen új gyakorlat-rendszer is, amelyek szintén az alapok elsajátításában tudják majd a kezdőket segíteni. Az egyik a jóga ászanák segítségével hoz új információt a gyakorlónak, a másik pedig a Családállításból ismert Morfogenetikus mező-t használja az önmegismerésre. Senkit ne rémisszenek meg a nevek, hihetetlenül egyszerő technikákról van szó, olyanokról, amilyeneket egy kezdő 3 perc alatt el tud sajátítani!

Mindkét gyakorlat-rendszer kapcsolódik/hasonlít az Akashás információ letöltéshez, mégis annakegyszerűbb változatai és kifejezetten az alapok elsajátítására alkalmasak.
Azonban ezeket még tesztelni kell, ezért úgy gondoltam, hogy a szombati és a vasárnapi programokon 1-1 órában bemutatom és kipróbáljuk a gyakorlatokat, majd a következő hetekben várom, hogy kinél-milyen változást, épülést hoz a gyakorlásuk.

Tehát ha van kedved alapozni, kísérletezni, új dolgokat tanulni, akkor várlak a hétvégi pesti programokra!

A haladó Akasha-letöltés gyakorlatot pedig elsajátíthatod a Sirály Gyorstanulás Cd-ről.

Beküldte: | 2012. máj.. 08. kedd - 16:07

Hozzászólások

0 hozzászólás