Ömlik a pénz | Önmegvalósítás.hu

Ömlik a pénz

Ha csak akkor áramlik feléd a pénz, amikor koncentrálsz rá, az azt jelenti, hogy vannak a tudatalattidban olyan tudattartalmak, amelyek közben pontosan az ellenkezőjét súgják a felszíni akaratodnak.
Ezeket a "rosszakarókat" kellene megtalálni és feloldani!

Tedd fel a kérdést meditációban, hogy mely gondolataim, érzelmeim, vagy emlékeim gátolják a pénz szabad áramlását hozzám?
Válaszként jöhetnek mindenféle tudattartalmak, amelyeket nem elég ismerned, hanem még fel is kell oldanod! Minden tudattartalom feldolgozásához létezik külön oldás gyakorlat, amellyel játszi könnyedséggel helyre tudod tenni azt! Ezeket a gyakorlatokat az Érzelmek és oldások Sirály csomagban tanítom.

De van egy általános gyakorlat is amit használhatsz a téves tudattartalmak elengedésére és ez egy egyszerű elengedés gyakorlat.

Képzeld el, ahogy elengeded, szélnek ereszted azokat az emlékeket, érzelmeket és gondolatokat, amelyek gátolják a pénz szabad áramlását Hozzád! Lásd, ahogy eltávolodnak Tőled ezek a tévedések és a pénz immár szabadon folyik Hozzád!

Próbáld ki és írd meg, hogy mire jutottál!

Beküldte: | 2008. szep. 12. péntek - 11:13

Hozzászólások

15 hozzászólás
heidi képe
fordítva működik minden...
2008. október 25. szombat, 17:05 | heidi

Hédi
Sajnos nálam fordítva működik valamiért ez az egész pénzáramlás.... minél nagyobb szükségem lenne arra, hogy hozzám áramoljon, annál inkább egyre kevesebb jön hozzám, és egyre elkeseredettebb vagyok... Kérem az angyalokat, hogy mutassák meg, mit tegyek... de valahogy nem történik semmi pozitívum... nagyon nagyon sokat dolgozom, vállalkozó vagyok, nagyon sok a kiadás oldal egy vállakozásban, és nekem csak ez növekszik egyenlőre, a bevételi oldal pedig csak süllyed, és süllyed, pedig nagyon sok technikát, vizualizációt, bevonzást, harmonizálást kipróbáltam már, az angyalokat mindennap kérem.... de valamiért visszafelé működik az egész, mert egyre rosszabb és rosszabb a helyzet... és ördögi körben vagyok tudom, de nem birok valamiért kilépni belőle... minél több rossz élmény ér, annál elkeseredettebb és hitetlenebb kezdek lenni, de közben látom azt, hogy másnál működik, és csinálja, és nálam pedig nem működik.. még egy icipici sikerélményem sincs, és bizony ma már azt mondtam engem elhagyott az isten... tudom hogy nem, de az érzésem sajnos ez... már csak egyet szeretnék megfejteni, vajon miért történik velem így ez a pénzáramlási baki, vajon mit csinálhatok rosszul?Elméletben pedig ismerek minden technikát, bárkit tudnék biztatni, elmondani hogyan csinálja, én is megcsinálom... de nem működik!Hogyan tudnék magamon segíteni? miben lehet a hiba? Sajna el vagyok veszve, bele vagyok veszve per pill.Jó lenne valami magyarázat...

pénziránytű
2008. október 29. szerda, 20:43 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Sajna én nem vagyok ilyen profi! De arra már rájöttem, hogy nem feltétlenül a pénzt kell vizualizálni, bevonzani. Lehet, hogy az most nem jár. Az utóbbi időben mintha elmozdultam volna a holtpontról, amit annak köszönhetek, hogy nem pénzt próbálok bevonzani, hanem üzleti lehetőséget, vagy kevesebb kiadást. Gyarkan próbálok azon meditálni, hogy mi az amire rá kell jöjjek a pénzhiányos állapotban, tehát egyáltalán miért vagyok benne. Azt is érdemes szerintem "megnézni", hogy a vállalkozásod menetiránya jó e. Mert ha nem akkor azért nem kapsz hozzá segitséget. Tán át kellene godnolnod, hogy tényleg az e az utad, amin a vállalkozásoddal jársz, vagy jó célt tűztél e ki a vállalkozásod elé, tehát mit akarsz vele megvalósítani, elérni, megtanulni, stb. Mennyiven leszel "több" általa?

heidi képe
Köszönöm az iránytűt!
2008. november 11. kedd, 15:59 | heidi   Előzmény

Sokat segített a pénziránytű, tényleg egy ilyen helyzetben több irányból kell megközelíteni a helyzetet! És fentebb a Sanyi cikke is elgondolkodtatott, hogy segít még az ELFOGADÁS is, hogy ez a helyzet lehet hogy így kell legyen és én igyekszem most ebből a legtöbbet megtanulni, mert nagyon tanít! Mint minden "nehéz" helyzet az életben!

Csizike képe
Pokoli Profit, Mennyei Megnyugvás
2009. május 30. szombat, 19:11 | Csizike   Előzmény

Ajánlott nekem Valaki nemrég egy szenzációs könyvet ezzel a témával kapcsolatban, amiről azt mondta, hogy gyökeresen meg fogja változtatni a hozzáállásomat a pénzzel kapcsolatban... és ezáltal minden sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz...
Könnyen, gyorsan, egyszerűen és lazán fogom a pénzt magamhoz vonzani... és úgy megy minden, mint a karikacsapás...
Ráébvredek a könyvben olvasottak hatására, hogy mi akadályozott és gátolt abban, hogy anyagilag sikeres legyek és bőségben éljek...

Ennek a könyvnek a címe: a Pokoli Profit, Mennyei Megnyugvás.

A könyv ajánlója:

"Világszerte emberek milliói álmodnak jobb életről, vagyonról, gazdag és eseménydús hétköznapokról, ám a sikerhez vezető úton felemás gondolatok gyengítik őket: attól tartanak, álmaikat csak mások kárán válthatják valóra, feláldozva saját erkölcsi értékeiket. Lelki és anyagi természetük viaskodásán felül sokakat az adakozás és elfogadás ellentéte is gyötör. A bűntudat igen nagy hátráltató erő, s legtöbbször hamis forrásból táplálkozik. Mások boldogtalanságát, sikertelenségét soha nem enyhíti az én boldogtalanságom, nehéz anyagi helyzetem. A világ lehetőségei és forrásai végtelenek, ezért fontos, hogy megszabaduljunk a bennünk rögzült illúzióktól. Csak így nyílik lehetőségünk arra, hogy álmainkat megvalósítva a pénzügyi szabadság új szintjeire léphessünk. A szerző sikeres orvos, filozófus, író és nemzetközi előadó. Jelen könyvével ezen ellentmondások feloldásában kíván segíteni. Az itt bemutatott elvek és módszerek egészen új szemszögből mutatják be a földi profit és a mennyei gazdagság igaz természetét. Értékeink megbecsülése és tudatos használata csodálatosan átalakítja mind lelki, mind az anyagi bőséghez fűződő viszonyunkat. "A mennyországod alkotóeleme mindaz, amiért hálás vagy, amiért pedig nem, abból áll össze a poklod. Mindaddig, amíg illúziók között éled az életed, és nem veszed észre a külvilág isteni rendjét, belülről sem leszel képes megélni azt.”

Szerinted Heidi hogyan változtathatja meg a Te Életedet és a Te Hozzáállásodat ez a könyv?

Csizike ;-)

Suto Maria képe
Csizike, már máshol is olvastam ebben a témában a
2010. június 04. péntek, 21:26 | Suto Maria   Előzmény

hozzászólásodat. Hadd erősítselek: maximálisan egyetértek.
És köszi, hogy leírod.
Szenzációs az ürge és amit tanít!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagyon jó a megközelítése. Élvezetes a stílusa. És bölcs dolgokat ír.

Amikor megvettem a könyvet (többet vittem, másoknak is), megkérdezték az eladók - milyen ez a könyv? Mondom remek, szenzációs... csak, mert olyan fura, riasztó a címe! - Pokoli Profit, Mennyei Megnyugvás
Jajj, csak nehogy ez legyen a gátja!
(Mi ez egyébként: előítélet?)

Hédi, neked egyszerűen kötelező olvasmány! :-DDD

Bár mindenki olvasná!
Nem lenne ennyi kesergés... na, előveszem ismét. :-)))

Sütő Mária
www.eromerito.hu

Ha meg akarod fordítani a folyamatot, akkor a következő
2009. október 27. kedd, 20:48 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ha meg akarod fordítani a folyamatot, akkor a következő gyakorlatot ajánlom. A gondolataid állandóan azon járnak, hogy görcsösen tegyél valamit, még többet dolgozz. Ráadásul folyamatként vetíted ki: egyre nőnek a kiadások... Próbáld meg a figyelmedet arra irányítani, mielőtt döntést hozol, amid van. Érezz hálát és ha hálás vagy a döntésed eredményéért is hálás leszel majd. Ha úgy érzed, nincs most miért hálásnak lenni, kezd el így, van lábam és kezem, látok. És minél többet a nap folyamán, a jelenben keresd azt, ami a tied. Egy mosoly a párod vagy gyereked arcán, a szép idő, mindig lehet találni valamit. Próbáld ki Szabó Ilona módszerét, működik. http://www.sziakademia.eoldal.hu/oldal/kommunikacio-felhivas-jatekra

Ha meg akarod fordítani a folyamatot, akkor a következő
2009. október 27. kedd, 20:49 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ha meg akarod fordítani a folyamatot, akkor a következő gyakorlatot ajánlom. A gondolataid állandóan azon járnak, hogy görcsösen tegyél valamit, még többet dolgozz. Ráadásul folyamatként vetíted ki: egyre nőnek a kiadások... Próbáld meg a figyelmedet arra irányítani, mielőtt döntést hozol, amid van. Érezz hálát és ha hálás vagy a döntésed eredményéért is hálás leszel majd. Ha úgy érzed, nincs most miért hálásnak lenni, kezd el így, van lábam és kezem, látok. És minél többet a nap folyamán, a jelenben keresd azt, ami a tied. Egy mosoly a párod vagy gyereked arcán, a szép idő, mindig lehet találni valamit. Próbáld ki Szabó Ilona módszerét, működik. http://www.sziakademia.eoldal.hu/oldal/kommunikacio-felhivas-jatekra

Suto Maria képe
Valami jó kis blokk műxik nálad, attól érzed a negatív ...
2010. június 04. péntek, 21:18 | Suto Maria   Előzmény

...spirált plusz még a (tanult) félelem van/lehet az egésznek a legmélyén. Hogy valamitől tartasz, és tudat alatt az dolgozik. Ja, meg nagyon akarjuk a pénzt.. és ez görcsösséghez vezet.
Blokk: önkorlátozó hiedelem..., amivel "gyönyörűen" fékezed, leállítod a folyamatot, beáramlást.
Félelem: ezt meg lehet, hogy el/megtanultad valamelyik őstől. Sok ilyenünk van és remekül tudjuk másolni, öntudatlanul. Persze magunk is gyártunk ilyeneket.
Ezekkel együtt kéne dolgozni. (Ha sok technikát ismersz, lehet, h meg van a az Agykontroll hasonló címűje. Érdemes pl vele dolgozni ezen.)

Ja és nem (csak) a pénzt kell/jó elképzelni. Sőt! Elsősorban a célokat, az eredményt, ahogy teljesülnek a vágyaid, megrendeléseid. (Mert nem minden a pénzen múlik. Ha csak pénzben gondolkodunk, eleve korlátozzuk a lehetzőségeinket.)
Teljesen átélni, hogy már most itt van - és ebben a rezgésben élni, létezni. Hogy már tiéd az a gazdagság, bőség.
Ha csak vágyakozunk rá, mindig előttünk lesz. Mintha sose érnénk el...

Még egy dolog: az elengedés. Elengedés nélkül nem az igazi... jaj, de ez hosszú lesz így.
Nem akarok reklámot kifejteni (de mégis, csak egy picit ;-))) ), van egy sorozatom, ami éppen ezzel foglalkozik.
Az elején vagyok vele, és az eddigi eredmények igéretesek.
Ha majd úgy látod, hogy ez jól jön, szeretettel várlak az Értékteremtőn: http://www.eromerito.hu/trening/fejlesztesek
Marcsi
Sütő Mária
www.eromerito.hu

jaguar képe
Köszönöm ezt a hozzászólást, eddigi tapasztalataimmal
2008. október 29. szerda, 22:46 | jaguar   Előzmény

Köszönöm ezt a hozzászólást, eddigi tapasztalataimmal egybevág, ezek szerint tényleg így működik! Ha pénzre van szükségem bizonyos határidőn belül; görcsössé, türelmetlenné válok és csak folyik ki a pénz a kezeim közül, csinálhatok én akármit!
Soha nem szabad tehát hogy a pénz legyen a mozgatórugó, csakis az öröm, kedvtelés. És kellenek hogy legyenek tartalékai az embernek ínséges időkre éppezért.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
befogadóak tudunk maradni és így nem akadunk el
2008. október 29. szerda, 22:52 | Huszti Sándor -...   Előzmény

"És kellenek hogy legyenek tartalékai az embernek ínséges időkre" - ezzel nem értek egyet. Bár logikusnak tűnne, hogy a görcsöt kerüljük el úgy, hogy van egy kis tartalékunk, de a tapasztalatom szerint néha bizony szükség van az ínségas időkre is, hogy abból is tanuljunk valamit!

Akár a spórolást, akár a félelmeink feloldását, vagy hogy legyen tapasztalatunk és tudatosságunk a nincstelenségről és kiszolgáltatottságról is. Ha a tanító-élet azt akarja, úgyis elveszi a tartalékot, hogy meg legyen a tapasztalat!

Az igazi felkészülés tehát nem a tartalékképzés, hanem a tudatosság, amellyel minden helyzetben befogadóak tudunk maradni és így nem akadunk el, hanem tovább haladunk!

Suto Maria képe
Cseppet módosítanék:
2010. június 04. péntek, 21:45 | Suto Maria   Előzmény

legyenek tartalékok (mert az hozza meg a lelki megnyugvást és az anyagi függetlenséget) és NEM INSÉGES időkre, mert akkor a negatívumot jósoljuk és hívjuk be, hanem egyszerűen hosszútávú céljainkra (pozitív cél kivetítés).
(Ezzel persze nincs vége a dolognak, de ide most nem akarom az egészet leírni. Nem lenne elég rá a hely.)

Mközben persze értem én és szükségesnek is tartom az ínséges idők eljövetelét és tanítást!

Amúgy Sanyi, már akartam neked is ajánlani, ezt a könyvet.
Nagyon jó a megközelítése.

Jó olvasást, fejlődést kívánok a témában!

Sütő Mária
www.eromerito.hu

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Hitet adott, hogy tényleg működik úgy, ahogyan azt érzem, taníto
2008. október 29. szerda, 22:47 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Köszönöm Zsuzsa ezt a tanulságos történetet! Hitet adott, hogy tényleg működik úgy, ahogyan azt érzem, tanítom.

Annyi amennyi a szükségem
2009. október 27. kedd, 9:23 | pajkos

Sosem érdekelt a pénz, gazdagság ,- pénzben - , persze én is elképzelem időnként, hogy a sok pénzből mit lehetne venni, de inkább játék.

Mivel hiszem, hogy annyit kapok amennyi kell, ezért életemben mindíg működött.
Azt is hiszem hogy ha spórolok gazdálkodok, akkor megvalósítom dolgaim. Eddig ez is ment.
Ingyen pénz sosem vártam mégis néha kapok, ez a kegyelemnek tudom be, és biztos vagyok benne, azért van mert Teremtőm így gondolja.

Az adással is megtanultam, hogy a kevésből is lehet adni, és nem kell aggódnom elegendő marad-e.

Hála a tanításokért, mert volt idő, féltem, az éhezéstől, szegénységtől . Kcsit kaptam belőle, de nem haltam éhen, nem lettem utcán csavargó. Féltem ha adok szeretteimnek nem marad. Bebizonyosodott a félemek megint fél embert akartak csinálni belőlem, nem e világba valók.

A pénzzel tehát nem kellene ennyit foglalkozni, mert leterhel és a lényegről elviszi az embereket!

Michaelita képe
annyi pénzt kapsz az élettől
2010. július 02. péntek, 10:01 | Michaelita

A Web Mester üzenete mára:

"Annyi pénzt kapsz mindig az élettől, amennyire értékesnek tartod magad".

...püff neki!,... egyenlőre csak megdöbbentett az üzenet, de mindenképp elgondolkozom rajta és mélyebb szinteken is értelmezem...