Ne csak tervezz, akadálymentesíts! | Önmegvalósítás.hu

Ne csak tervezz, akadálymentesíts!

Nem elég megtervezni az évedet - vagy egy új projektedet -, hanem már ebben a fázisban el kell kezdened az akadályok eltávolítását!
Milyen akadályokat?

Azokat, amelyeket pont Te állítasz a saját utadba!
A félelmeidet, a kétségeidet, a kishitűségedet, a beidegződéseidet és szokásaidat, a tapasztalataidból fakadó korlátokat, melyekkel képes vagy megakadályozni a saját céljaid megvalósulását.

Nem, nem a szomszéd a hibás, ha valami nem jön össze! Felesleges hibáztatnod a kormányt, a világgazdaságot vagy az időjárást, miközben Te is tele vagy olyan belső akadályokkal, amelyekből egy is elég ahhoz, hogy az egész tervedet tönkre vágd!

Van egy indiai tanmese:

Egy jógi azon meditál 30 évig, hogy megkapja a Kívánság teljesítő képességet.
Az egyik nap, ahogy szokásos módon meditál a barlangjában, egyszer csak megjelenik előtte Síva és azt mondja: Köszöntelek Téged állhatatos jógi! Kitartó belső munkád jutalmaként, most megadom Neked a Kívánság teljesítő képességet!
Ráfúj egyet a jógira, aki egyből érzi, hogy egy különleges erő szállt belé.

Elkezd gondolkodni a jógi: Mit is kívánjak először? Uhh, nagyon éhes vagyok már, teremjen előttem egy minden finomsággal megrakott asztal! ...és az asztal megjelenik. A jógi ráront a kajára és jól megpakolja sokadt nélkülözött gyomrát.

Mi legyen a következő kívánságom? Megkaptam a képességet, amire vágytam, most már kimegyek a világba, de jó lenne, ha nem csóróként folytatnám az életem. Teremjen itt egy láda, tele arannyal, ékszerrel és drágakövekkel! - gondolja a jógi, mire a láda ott terem!

Örül a jógi és elkezdi kicipelni a sok drágaságot, de miközben a kövek között botladozik, az jut eszébe: Jajj, csak nehogy most szakadjon rám ez a barlang!
Ekkor a barlang összeomlik és maga alá temeti a teremtő jógit.

Szóval nem elég álmodoznod és tervezned, a negatív programjaidat is ki kell pucolnod, különben amit az egyik éned megteremt, azt a másik tönkre is teszi!

A jövő hétvégi Évtervező tréning második napján pontosan a negatív programok, félelmek, hiedelmek eltávolításán fogunk dolgozni.
Én ezzel a módszerrel értem el hatalmas sikereket, úgyhogy bizton állíthatom:
Ha helyükön vannak a céljaid és akadálymentesíted a hozzájuk vezető utat (a tudatalattidban), akkor biztosan eléred a vágyaidat! 

Még 6 hely van az Évtervező tréningre >>
Jelentkezz mielőbb, nehogy lemaradj róla! 


Beküldte: | 2017. jan. 04. szerda - 15:13

Hozzászólások

0 hozzászólás