A megfelelő partner bevonzása | Önmegvalósítás.hu
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.

A megfelelő partner bevonzása

Hozzászólások

3 hozzászólás
SZABÓ GABRIELLA képe
Rendszeresen gyakorolom
2008. augusztus 08. péntek, 12:19 | SZABÓ GABRIELLA

Gyakran végzem ezeket a bevonzós gyakorlatokat, amelyeket tőled tanultam, Sanyi.

Eleinte csak úgy kíváncsiságból, hogy működik-e, majd tudatosan végeztem és arra voltam kíváncsi hol tartok most, most milyen az aktuális férfi típusom.
Ez nekem annyira bejött, hogy mikor egy hegytetőn ültem egyedül és kérdeztem, hol van bennem a férfi most, gyakorlatot ,egyszer csak megjelent az aktuális formájában és szemlélhettem mit is kell most befogadnom. Ezt többnyire csak meditációban végeztem el, mert a valóságban bizony több kivetnivalót találtam az illetőben:).
De figyelem az ügyfeleimet is, mikor milyen jön, mit üzen nekem, mit tükröz.
Most a valóságban dolgozom egy komoly tanításon, legszívesebben elmenekülnék, mert nagyon nehéz tanulnivalót kaptam.

Ez engem is érdekel
2008. szeptember 09. kedd, 16:14 | Miró (útkereső)

Üdv mindenkinek.

Kb . 4 éve kicsúszott lábam alól a talaj sokat vártam, és kerestem nem jött életem párja így legyökereztem muszájból, jobb híján, mert épp munka, otthon, anyagi veszteség jött,egy rossz férfival barátomnak hittem és benne ragadtam a rosszban.
Már nem tudtam mit akarok ,hol és miért kivel mi boldogít, mi
hozna újra lázba vagy ki.
Fel akartam adni az életem ,mindent karrier ,munka ,pénz birtok és emberek,mikor jött egy álom,újra meg újra, ha rágondolok süt a szívem a szemem a boldogságtól,úgy örültem és vártam. Sok csapás,veszteség,seb és kár és csalódás ért, minden és mindenki ,értelem az emberek átértékelődött bennem.
Aztán álmodtam becsuktam a szemem és egy öbölben kötöttem ki ,egy szép helyen,hallottam a óceán ahogy a szél,napsütésben söpri a homokos partot.

A mentén sziklás szirt volt, hegyek köves meredek én, az öböl a kép jobb oldalán álltam, szemben kastély,vár vagy palota egy templom,és gyümölcsös ligetek (talán narancs vagy oliva )pontosan nem láttam.
Kanyargós országút vitt a parton, és a sziklaszirtek közt fel a házakhoz ami fölöttem volt.Volt egy tornácos többszintes szép ház nagyon fönt ,fejem fölött magasan,szirten,utca házsor ,ahol én álltam fölöttem.
Hajót láttam közeledni és repülők jönni és menni.

Volt egy hajó,kis propereles,dupla szárnyú kisgép, amihez kötődtem úgy éreztem az enyém a családomé, páromé.
Ide csöppentem.

A kép úgy indult hogy hosszú szép nyári felvágott ruhában voltam ott,szalmakalap napszemüvegben,pléden feküdtem aztán egy széken fekve.
A homokban írtam vagy rajzoltam,olvastam de nyugalomban nem hajtott senki tudtam nem kell innét hazamenni,se
hazautazni, ráértem.
Kb. 32-35 évem közt lehetett ez, idősebb voltam hosszú göndör más színű hajam....(most félhosszú és még 31 vagyok)
több kép ugrott be.Az is hogy egy irányítótoronyban ülök és dolgozok mi a tengere néz,nagy ablakokkal,pult mögött,és a főnököm a jó barátom,rokonom vagy párom ,nem tudom,ez pár fős cég iroda volt,családias hangulat lazaság,nyugalom.

Ahonnét indult:
Ültem a homokban írtam,rajzolok vagy ,olvasok.papír meg számítógép,toll és üdítő velem.
Erre fönt egy tornácos házból fölöttem a part fölötti ház,házsorból kinézett egy férfi, aki minden estevárta hajón,repülő a habokból egy nő,leány jöttét, ült ott nézte órákat napokat, előtte mindig azóta is,nem tudom ott élt e vagy csak nyaralt munka után,nyaraló volt.
Délután és este volt ő ott a házban.

Ott voltam vele és mögötte benne és éreztem őt a lakásában hogy mire gondol,mit vár és érez,vágyik,mit nem tud elmondani, kimondani még, körbenéztem le tudom írni a bútorokat a szintet ( lerajzoltam megfestettem itthon képben a házat. Ezt a képet számtalanszor újra meg újra)

Éreztem azokat a jó energiákat benne,érzések,vágy és gondolatok amiket mindig is kerestem egy férfiban.
kb.32-45 között lehetett, ki volt gombolva az inge nadrág támaszkodott a tornácon vagy kiült itallal.

Aznap délelőtt meglátott a homokban megfigyelt több napon át.
Egy nap lejött onnét és bal felől érkezett a parton halkan engem elnyomott a gyerekzsivaj a tenger hullámzása valószínű bealudtam a napló,rajz vagy könyvel a kezemben.
Napszemüveg volt rajtam elpilledtem és széken ültem mire valaki elém állt ,ő,a szemembe nap sütött és nem láthattam meg a szemét az arcát, és megcsókolt.Ébresztő nem láthatta hogy elpilledtem.
Érdekes mód jól esett és hagytam nem ijedtem meg ,bámultam rá,mint aki már rég ismerte.Hagytam és elfogadtam.

A következő kép 2, az volt vizes vagyok, zuhogott megbetegedtem teát csinált, felvitt megmelegített és betakart rá tett egy cseréppel borított helyre (szemben velem szobák,konyha középről látszódott a tornác,a tenger,mitől lépcső vitt le a partra jobbról.)
Nagyon jó volt vele és mellette lenni napok, hetekig míg rendbe jöttem.

Annyira hogy a 3 . kép az volt hogy kinéztem a tornácon a háta mögül és meglepődtem azon amit láttam ,mert láttam magam boldogan szereteten boldogan,derűsen játszani a homokban virágos ruhában és két kislány ikrek rakták a homokvárat amik a miénk,enyémek voltak.
Mellettünk kikötve a hajónk,kis repülő.
Az övé volt de már a miénk.
És igen a férjem kiáltott, hogy kész a terítés,az étel.
Lentről vissza néztem fel és egy ő egy kedves férfi,arc mosolygott rám.

A közelben éltünk dolgoztunk ő utazott átugrott és napi többször hazajött ,vitt magával minket rendezvények,szállítmányok,társaságok utazás,vásárlás ment mellette az élet.

Ott éltünk de onnét sok felé jártunk,utaztunk,munka szállítmány,segítségnyújtás .
Nem akarok listát állítani de rettentő jó ember és lélek volt mély érzésű szerette az állatokat a földet, hegyeket az óceánt a törzseket nket.

Saját cégei,munkája ,birtoka és időbeosztásunk volt és lett.
A munkája családjának élt,és nem a partik,sex ,légyottok,ital,kicsapongás,se cigi,lányok karrier,birtok,biznisz,pénz nem érdekelték,szüleit barátait nem láttam se ismertem kint.
Éveken keresztül álmodtam ezt ugyanígy és éreztem őt.

De nem jutottam tovább a helyet a nevét illetően,hol lehet és mikor hogyan találkozunk jutok én oda ki, egyáltalán mivel ez olyan valószínűtlen most még.Azt tudom Angol neve volt de jól értett magyarul,több nyelven.

Mindenem megvolt és megkaptam ,megvehettem és mellette mindenben támogatott ,biztatott szeretett és kiállt értem .
Mellette újra rajzoltam,írtam, terveztem,festettem dolgoztam amiben jó voltam ő ösztönzött minden segítséget eszközt,összeköttetést hozzá megadott és sikeres ember lettem mellette azokban.
Itt nem a munkámért a milliókat értem ,se a díjakat, hírnevet hanem : vették,keresték,szerették és értékelték a gyerekek,nők,emberek az állatok,a természet művészvilág munkámat,tetteimet amilyen területekben dolgozhattam otthonról.
Kiállításaim is lettek.Írtam alkotó munkám kint ,elismerték.Több nyelven értettem és kommunikáltam amit még itt nem.önálló,büszke,szabad ás öntudatos vidám és boldog nő lehettem végre mellette ,végre önmagam,jól öltözötten szépen. Minőségi élet és körülmények közt.
Nem volt honvágyam őt éreztem a párom,a családomnak ott éreztem úgy végre otthon vagyok,hazajöttem, megérkeztem és nem kértem se mást,szebbet se jobbat ,tökéletesen békében,és boldog voltam végre soha többé nem féltem,aggódtam mellette és mellettük.

Én ezt kaptam azóta se álmodtam éreztem mást ,se máshogy.

Elkezdtem ő rá sóvárogni,várni kerestem és hirdettem felraktam a netre is,kutattam utána.
Azóta tudom ő a másik felem a férjem nem kell senki és semmi más.Várok.Keresek.
Bár többet tudhatnék róla de többet nem közöltek és mutattak meg nekem és ettől eléggé szenvedek hol keresem,merre mitévő legyek,el ne kerüljük egymást, hány évet kell még várni és kibírni mikor nincs több és annyi időm.
Pont egy szakítás és újrakezdés után rajta kívül nem ajartam mást máshogy befogadni,beengedni magamba és az életembe.Remélem az élet viharai még nem törnek nagyon össze őt engem és még a halál előtt időben rátalálhatok,megismer és megláthatom.

Azóta ez a tudat éltet ez a kép és remény.
napi százszor visz hozzá a szívem,a lelkem és gondolataim és érzem őt őket magamban közel mégis messze még.
Ez volt az ami újra életkedvet adott ,lendületet célt,miértet és kökésta hlnaphoz a folytatás az újrakezdéshez.
Százszor lefestetem és lerajzoltam a helyet nem tudom behatárolni azt se ,hol keressem.

Eddíg amit álmodtam 2 páromat megkaptam ,akit megálmodtam lerajzoltam.S mind 2,3 jó volt és minden stimmelt foglalkozás,hobbi a külső.19-22 közt lehetem.Rá 2,4 évre megjött megismertem tettem érte ,levélben,telefonon utazáskor,
neten .Barátságból levelezés után ,több beszélgetés után nagy szerelem ,mély barátság,bizalom és érzelem nagy kötődés,szenvedély és ragaszkodás lett.Ők rettentő sok mindent megtettek értem és megadtak,de én is,ideig,jó életem és sorom lett velük,általuk ,mellettük sok szép élény,pillanat de azóta se.1 nagy szerelmemvolt 17 évesen ami neteljesült be szintén nemkellett rosszabb megvártam 4 éven át,nehéz volt mindkettőknek ezután az a csepp boldogság maga a Mennyország,ajándék volt akármeddig tartott ő hibájukból végetért.Elfogadtam a választást a döntéseiket.
2004 óta nem volt senki a szívemben nemis kellet se más ,se akárki neki szántam azt a helyet és magamat.
Az a férfi kit álmodtam már nem egy tingli tangli csélcsap ember nem megya feje,far..a után az esze önzés,pénz ,nők,bulik karrier sose volt ilyen nagyon felelősség,kötelességtudó mértéktartó s fegyelmezet ember,szív és szellemi ember.
Ahol a sex,együttlét barátok,bulik,kilógások már jó alul vannak,nem ez fontos az életében,érdemesebb és értékes célok,munka , család,egység a mi,megosztás és vágyak kaptak rég szerepet.Képes kitartani,várniéveket tanul,dolgozni és nemet mondani és visszafordulni ,hagyni feladni és veszteni dolgokat,lemondani mint én, ha úgy alakul és érzi ,ez a helyes .Nem mindenáron és nem fejetlenül csatába menni rohanni .Olyannak dolgokat,amit még nem lehet ,nehéz ,sok a fal,embe erő,akadály a kivitelezés elött sok erőt,harc és türelmet igényel,kimeríti,felörli,vagy nem az ő útja mint én.
Ha az ember túlerővel gonoszsággal áll szemben azt nem lehet se fgyver,se kard,se bomba se joggal megoldani,és keresztül vinni céljaink a legszentebb célt és öűügyet alkalatla helyen.társakkal .közegben ,munkahely.
Becsültem mindíg azokat az embereket akik tudtak hagyni,veszteni dolgokat,nemet mondani,átadn nimásnak posztot,pénzt birtokot,érmét s kardot és nem bánták,nem öldököltek sereg,poszt,trón és pénzért és ha négy emmberel mész tárgyalni,csatába akarsz előre jutni,
százakkal szemben,és erőfölénnyel( aljasság,hazugság,mocsok és eszközökkel,csalással )szemben akkor jobb visszavonulni,várni és erőt gyűjteni,és késöbb elvégezni azt.Vagy jobb más célt és irányt keresni ahol szabad folyás van a jó dolgok,jó szándék tudás,munka jó üyek,érzések és nemesség elött.Ő ilyen ember volt mint én.
És ez becsülendő,tiszteletet sugall.

Aki tud nekem segíteni a bevonzásban amit fönt írtatok,az kérem segítsen ,az aki megosztaná szivesen a miéntet, azt hogyan láthatom meg őt,igérem ,nem élek vissza vele, és nem adom tovább.

Ezer puszi minden lélenek aki a boldogságát keresni,aki az őseit.

A másik kérdésem ,van egy fiú,egy testvérpár aki nagyon szenved nem tudják születésük körülményeit, igazi szüleikről az igazat ,gyökerek mert a mostohaszülők,rokonok sumákolnak és hallgatnak,elhallgatják.
Szülők az igaziak,akik élnek külföldön új élet,új munka,család és nem keresik őket vagy elkerülték ,van valami titok akadály és ők, a gyerekek szeretnék megismerni őket,meglátni az arcukat,hol élnek,hely,név .
Ezt is lehet meg lehet látni??
Őket a két embernek össze szeretném hozni nekik a válaszokat a szüleiket a családot.Egymásra leljenek és ne engedjék többé egymást el,elszakítani,akármilyenek voltak,lettek akármi is történt és kimaradt.
Ezt is lehet???

Őszintén megköszönném a segítségeteket.
A választ is.
Puszka nyuszka kis babóca nektek.
Évi

kiraeva@gmail.com

Teljes szívemből,őszintén szeretnék segíteni nekik.