Karácsonyfa díszítés ötletek | Önmegvalósítás.hu

Karácsonyfa díszítés ötletek

Hozzászólások

3 hozzászólás
Köszönöm a díszítés tippet, és kellemes díszítést és Boldog
2008. december 03. szerda, 11:43 | Névtelen (útkereső)

Helló Sanyi. Köszönöm a díszítés tippet, és kellemes díszítést és Boldog Karácsonyt kívánok neked.

a szükség fája
2008. december 03. szerda, 20:19 | Mouna (útkereső)

Már jó néhány éve, hogy Karácsony előtt, mint általában, halálra dolgoztam magam. Nem hogy fadíszítéshez, de még a vásárlásához sem volt kedvem. Az utolsó pillanatban berobogtam az egyik még nyitva levő bevásárló központba, hogy legalább éhen ne haljak az ünnepek alatt.

- Hát fája van é már? - fogadott régi ismerősként a parkolóőr. Körülötte megannyi fácska, arra várva, hátha díszekkel az ágain derítheti mosolyra, kiválasztóját élete utolsó napjain.
- Nincs énnekem arra erőm - hagytam faképnél az őrt és behúztam az üzletek már csukódó ajtaján.

A fülemen is szatyrok lógtak, mikor visszatértem kicsi járgányomhoz és majd hasra estem a mellette álló kicsi kövér fácskában. Jó alaposan behálózva nehogy ülésemen hagyja kis tűcskéit.
- Mégse járja az, hogy fa nélkül ünnepeljen Kedves -, mondta az őr és hatalmas svuggal már a csomagtartómban is volt meglepetése.

Jutalmát vigyorogva zsebre gyűrte én meg ott ültem egy karácsonyfával. Na, veled mi lesz gondoltam, jobb sorsra vagy te érdemes, nem hogy nálam elhervadj. Mert hogy válás és országváltás miatt azt sem tudtam, hogy van e rá mit aggatni.
Hazatérvén ott tobzódtam kínomban, amikor az egyik rég ki nem nyitott szekrényből az ölembe esett egy tekercs fehér tüll, amit gondolom, valamikor valami jelmezhez vehettem.
Dühömben a földhöz vágtam, amiért szúrt. Az meg fogta magát és egy kupaccá vált a szoba közepén és úgy nézett ki mint egy süveg. Lehetne akár cukorsüveg is.

Hm, gondoltam, mi lenne ha a fácskámra ejteném? Eszembe jutott, hogy valahol rejtőzik egy pici égősor, gyorsan rátekertem hát kéretlen vendégemre, majd köré tekertem a tüllt, amiről kiderült hogy van vagy 8 méter. Hát a szám is elállt, a könnyeim potyogtak mikor a pici égők fénye szétszóródott a tüllön, mint kicsi gyémántok fénye és valami angyalian bájos "hófödte" karácsonyfát találtam magam előtt.

Az ismeretségi körben hamar híre kelt az éteri szépségnek és évekig meghatározta a fadíszt Karácsonykor. Sajnos fotóm nincs róla, de mindenkinek ajánlom kipróbálni, meghatóan szép....

És végül milyen lett?
2010. január 09. szombat, 17:35 | Buddhanita (útkereső)

És végül milyen lett?