A bevonzás gyakorlata élőben | Önmegvalósítás.hu

A bevonzás gyakorlata élőben

Hozzászólások

11 hozzászólás
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Sikerült!
2008. október 16. csütörtök, 15:02 | Huszti Sándor -...

Eljött a néni megnézni a foteleket, tetszettek Neki, így a jövőhéten el is viszi őket.
Örülök, hogy jó helyre kerülnek!  ; )

jaguar képe
Kicsit prózaibb leszek, valszeg az egyik sirály csomag az enyém
2008. október 19. vasárnap, 1:45 | jaguar   Előzmény

Kicsit prózaibb leszek, valszeg az egyik sirály csomag az enyém volt, viszont szimbólum kártyák nélkül. Ezek szerint tényleg elfogytak azóta teljesen? :(

A másik, hogy ilyen bevonzásokat én is kaptam, főleg a nyáron. Viszont mit csinálhattam és hogyan spirituálisan, mert már nem emlékszem a "kiváltó" műveletre.. :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A Gyógyító szimbólumok kártyából még lesz pár darab, mert
2008. október 21. kedd, 0:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A Gyógyító szimbólumok kártyából még lesz pár darab, mert visszakértem a könyvesboltoktól amit nem adtak el. Pár hét múlva megküldik és akkor elküldjük az elmaradásunkat.

Ehhez hasonló bevonzást spontán szokott az ember leggyakrabban elérni, amikor vágyik valamire, de a vágya nem olyan erős, hogy megjelenhessen mellette a kételkedése és félelme. Ez rendszerint kisebb vágyaknál van meg, amikor felmerül a vágy, hamar el is felejtjük, aztán csak arra eszmélünk, hogy bekövetkezett!

"Sajnos" ezt a felejtés előidézni sohasem tudtam, ezért inkább megtanultam a bevonzást. Sokat kísérleteztem vele, a lényege az, hogy az lehet a Tiéd, ami Te vagy, amivel egy vagy.
Vagyis eggyé kell válni vele, meg közben a félelmeket is fel kell oldani és akkor a külső világban is megérdemled, hogy a Tiéd lehessen! 

Ehhez tudatos elfogadást, félelem feloldást és az eggyéválás gyakorlatát kell alkalmazni. Ha érdekel, akkor megnézem, hogy melyik Sirály csomagban van szó erről, mert erre már én sem emlékszem.

jaguar képe
Nem gondoltam volna hogy a felejtés a kulcs, de így már összeáll
2008. október 26. vasárnap, 22:57 | jaguar   Előzmény

Nem gondoltam volna hogy a felejtés a kulcs, de így már összeáll a kép! Ezekszerint ha azelőtt feledésbe merül hogy megjelennének a félelmek és kételkedések akkor jó. Határozottság, félelemnélküliség ehhez is. Onnantól meg már csak a dolog saját fajsúlyától függ, hogy 5-10 évbe telik vagy 1-2 napba?
Köszi, igen érdekel hogy melyik csomagban vannak ezek a témák, majd kelleni fog.

jaguar képe
Tapasztalataim
2008. október 28. kedd, 11:43 | jaguar   Előzmény

Közben eszembe jutott, hogy már vagy fél éve próbálom fejtegetni a netes pókerversenyeken elért győzelmeim spirituális okát. Arra jöttem rá, hogy csakis kétféleképpen tudtam győzni eddig.
- Egyik esetnél a győzelem eshetősége még csak fel sem merült egészen a végéig; vagypedig felmerült egy kósza gondolatként, de még vmikor a verseny elején-közepén, és semmi továbbgondolás, el lett felejtve.
- A másik út úgy nézett ki, hogy a döntő asztalnál elkezdtem rendíthetetlenül csak a győzelemre koncentrálni, nem hagyva teret más gondolatnak azon kívül hogy: "meg tudom nyerni! meg tudom nyerni!"...

A számok alapján én már rég kizártam a véletlen eshetőségét, továbbá mindenfajta pszichológiai magyarázat ezen a szinten már kevés, ez vmi komolyabb "rendszer" meglétét feltételezi. Úgyhogy már kellett ez a cikk is. :) Ja és a másik lényeges, hogy soha nem nyertem még versenyt úgy, hogy eljátszottam közben a gondolattal, hogy milyen jó is lenne, vagy mit csinálnék a nyereménnyel majd!
(sikerek után meg persze kapom mindig az alázatra tanítást, mert ha túlságosan örülnék, annak is egyből ott a visszahatása, kíméletlenül..)
Szóval érdekel a csomag. :)

felejtés :):)
2009. január 04. vasárnap, 20:06 | Mirrmurr (útkereső)   Előzmény

sziasztok,

Erről eszembe jut, hogy tavaly év elején írtam egy vágy-listát és elraktam egy titkos helyre (küszöb alá) - majd tökéletesen elfeletkeztem róla :) aztán dec. 6-án Mikulás ajándékként a macskám "véletlenül" előásta....Az volt a meglepi, hogy kb 80%osan teljesültek a kívánságaim...csak a kérdőjelesek nem ( ezek mellett tényleg ? volt). Sajnos volt amit nem pontosan fogalmaztam meg...pl. szerelemhez nem írtam hogy viszonzott (:

Azóta tanultam belőle és ki is javítottam a listát :) most meg már újat tervezek...

Szóval spontán, játékosan megy a dolog, csak ha nagyon akarjuk akkor nem!

Specialis technika
2008. október 18. szombat, 12:40 | ratvaidori (útkereső)

Pontosan mit takar a "specialis egyesito technika"? Hogyan kell ezt a modszert vergre hajtani, hogy tenyleg letre jojjon a kapcsolat?

Mi van akkor, ha tobb embert talaltal volna, akiknek eladhatod a foteleket? Mindegyikkel megcsinalod ezt a technikat? Vagy valamilyen modon kivalasztasz kozuluk egyet?

Pl.: parkapcsolat eseteben, ha tobb jeloltet is talasz, de csak egy emberrel szeretnel jarni, akkor mi alapjan valasztasz? Hiszen mindegyik partner megfelel az eppen aktualis parkapcsolati minosegnek?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A bevonzás gyakorlatát sokan tekintik egy csodaszernek, amit ha
2008. október 21. kedd, 1:07 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A bevonzás gyakorlatát sokan tekintik egy csodaszernek, amit ha bevesznek, akkor az majd mindent megold! Azt hiszik, hogy ha ismernék a módszert, akkor mindent megszerezhetnének.

Pedig valójában ezzel sem lehet többet szerezni, mint amennyi ténylegesen jár az embernek, viszont azt jogosan megkaphatja a gyakorló. Ezért ha nincs "megírva", hogy több partnered legyen abban az időszakban, akkor bár azt hiszed, hogy többel is járhatnál, igazából csak egy van aki a "Tiéd", a többiről csak azt hiszed!

És hogy ki a Tiéd, azt nem Te választod ki most, hanem az már rég el lett döntve! A Te dolgod az, hogy megtudd mi az utad, ami már meg lett álmodva (tervezve).

Persze ez ellen az erős egojú lények tiltakoznak, hivatkoznak a szabad akaratukra, csak még sosem sikerült nekik sem, hogy bármit megtehessenek!
Ez mégsem egy alárendeltség a sorsnak, vagy egy kiszolgáltatottság, mert van mozgástered: jársz a saját lábadon, vagy hagyod, hogy a sorsod vonszoljon?!

Ha el tudod engedni, hogy az legyen amit Te akarsz és végre meghallod, hogy mi az eredeti terv és annak átadod magad, akkor a legmélyebb vágyaid is teljesülnek. Viszont nem teljesül egy vágyad sem, aminek nincs is helye az életedben, benned.

A speciális technika az egyesülésre igazából nem az egyesülésről szól, mert az megy magától, ha már nem áll ellene semmi sem.
Az egész univerzum egy pillanat alatt egy pontba zsugorodna, annyira vágyik minden a végső egyesülésre, csakhogy még más erők, azok mögött elképzelések, hamis vágyak, téves célok és tervek akadályozzák ezt. Ha ezek az akadályok nem lennének meg benned is, akkor már rég egyesültél volna azzal, aki a Te párod, aki Te vagy (férfiként-nőként).

Gondolj arra, hogy ahogyan Te sem tisztán Nő vagy ebben az életedben, úgy a kiegészítő feled sem tisztán férfi! Benne is vannak a férfi főjelleg mellett női minőségek.
Ja, és bőven fordíts időt és gyakorlást a saját ellenállásod felszámolására is, mint például hogy:

Oda mernéd-e adni magad a másik felednek akkor is, ha Ő nem megbízható számodra?

Mi a fontosabb számodra: Biztonságban lenni, vagy egyesülni a pároddal?
Ha erre a kérdésre nem az eszementség miatt válaszolja valaki, hogy a párja a fontosabb, hanem mert átgondolta és felismerte hogy nincs is más választása, akkor kiérdemelte a boldogságot.

Csak az érdemli meg a boldogságot, aki mindent odaadna érte!
Jol ertem?
2008. október 23. csütörtök, 15:58 | ratvaidori (útkereső)   Előzmény

Jol ertem?
Az odaadas, feladas azt jelenti, hogy pl.: feladom azt az enkepemet, hogy megbizhato vagyok es befogadom, elfogadom, hogy megbizhatatlan vagyok? Es ahogy sorra veszem azokat a tulajdonsagokat, amelyek nem tetszenek a masikban, azzal tulajdonkeppen onmagamat adom oda, onmagamat adom fel.

Es hogy igazabol a megbizhatatlansag ott van bennem, az is en vagyok, csak a megbizhatosaggal kirekesztettem, elkulonultem tole.

A mindent feladas pedig az, amikor rajovok arra, hogy egyik sem vagyok en. Hiszen ha pl.: a megbizhatosagot fel tudtam adni, akkor az azt jelenti, hogy az nem en vagyok. Ugyan igy nagy valoszinuseggel a megbizhatatlansag sem en vagyok, hiszen azt is fel tudom adni. Vegulis igy tudok onmagam lenni.

Hogy tudom ezt atultetni mas eletteruletre, pl.: a munkara?
Havonta kb. 6 napot dolgozom. A "rendes ember rendes munkahelyen dolgozik rendes munkaidoban" sablon miatt bevonzassal, oldassal probaltam mas munkat talalni, de nem sikerult. Gondolom azert, mert kozben rajottem, hogy nem is akarok dolgozni. Viszont a nemdolgozashoz kepest a 6 nap sok. Tehat akkor ez most hogy van?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
legszívesebben csak süttetnéd a hasadat
2008. október 29. szerda, 21:54 | Huszti Sándor -...   Előzmény

"A mindent feladás pedig az, amikor rájövök arra, hogy egyik sem vagyok én." - Pontosan! Nem véletlen Te vagy az egyik legjobb!  ; ))

A munkába átültetéshez oldd fel a félelmedet a sok munka és a pénztelenség felé és oldd fel a megfelelési hajlandóságodat, hogy úgy csináld, ahogyan a rendes emberek!

Persze lehet, hogy végeredménynek az jön ki, hogy legszívesebben csak süttetnéd a hasadat, de hát azt azért mégsem engedheted meg magadnak, ugye?! Akkor miből fogsz megélni?? Ki merné ezt megkockáztatni? Akár csak pár napra is?

Szerintem kipróbálhatnád. Úgyis olyan régóta vágysz rá!  : )

Legyél Önmagad, teljesen úgy, ahogy vagy! Csak pár napra. Attól nem fog összeomlani ez a több tízezer napból álló élet.

saját ellenállásom
2008. december 26. péntek, 18:47 | Mirrmurr (útkereső)   Előzmény

kedves Sanyi!

Most olvastam ezt az írásod a bevonzásról- és annyira meglepett, de teljesen igaznak tartom magamra nézve. Röviden a sztorim: kb egy éve beleszerettem egy nálam nyolc évvel fiatalabb férfibe, aki teljesen "megbízhatatlan" az én eddigi fogalmaim szerint... nekem férjem és 3 gyerekem van, de ennek az új szerelemnek következtében teljesen felborult az életem és rájöttem hogy abszolút boldotalan vagyok a mindig vágyott és elért biztonságomban. Elindultam egy önismereti folyamaton, amikor is rájöttem, hogy fogalmam sincs ki vagyok és mit akarok... Aztán amikor már tudtam, hogy mit/ kit akarok- a válasz az volt hogy nem. Ő nem akart engem és megszakított velem minden kapcsolatot, ez volt most június 20-án. Az volt a különös hogy én úgy éreztem iszonyatos erővel vonzódunk egymáshoz... lehet hogy én ezt csak kivetítettem? Azóta eltelt fél éven át pokolian szenvedtem és volt olyan pont hogy otthagyom a családom. Külső segítséget kaptam, hogy kapcsolatot tudjak találni magamhoz...
A furcsa az, hogy még mindig nem múlt el ez a nagyon erős vonzódás... pár napja végre felhívtam, találkoztunk pár percre és azt láttam, hogy ő is szenved valamitől. Most nem tudom mit csináljak? Nem merek közeledni, mert félek az újabb elutasítástól, másrészt amit írtál arról eszembe jutot hogy lehet hogy valójában én nem tudom elfogadni ezt a bizonytalanságot??? Kérlek segíts és írj valamit mit tehetek? Egyáltalán tehetek-e valamit???