Rossz | Önmegvalósítás.hu

Rossz

sotet_oldal.jpg

Azt vettem észre, hogy általában a rossz oldalon vagyok. Nemcsak tanulnom, változnom, de javulnom is kell. Szepes Mária ajánlotta egy személlyel való konfliktus megoldására: Cserélj vele személyiséget, és lásd magad, mit nem szeret benned az illető, mi a gondotok egymással. Napok óta nem hagy nyugodni a harag egy ismerősömmel kapcsolatban, folyton azon jár az agyam, hogyan kreálhatnék olyan helyzetet, amiben jól megmondhatnám neki a véleményem. Szabadulni akarok tőle, de nem megy. Próbáltam már elfogadni, oldani... de csak visszajön a gondolat. Ahogy kicserélem személyiségünket, azt látom, hogy sokkal kevesebb vagyok, mint ő, talán olyan akarok lenni, mint ő...
A másik, amiért a rosszat gondolom: Sanyi mesélt az energiarablókról, akik folyton sajnáltatják magukat, kicsikarják a figyelmet bármivel... hát én is ilyen vagyok/voltam... inkább voltam, igyekszem figyelni már rá. Sajna elég mélyről indulok, de menni fog, érzem.


Beküldte: | 2009. febr. 24. kedd - 14:32

Hozzászólások

4 hozzászólás
Ayasofia képe
harag,düh
2009. február 25. szerda, 0:54 | Ayasofia

Szia!
Szerintem tedd le a haragood,hisz ezzel csak saját magadnak ártasz. A legkönnyebb,ha elsorolod magadban,mik azok az érzések,amik hatalmukba kerítenek amikor rád tör a harag. Hidd el,nem csupán haragot fogsz találni,hanem sok-sok negatív dolgot.Szabadulj meg ezektől minél előbb. Hallgattam a tudatalatti tízparancsolatát,ebben azt mondják ki,hogy amikor valaki felidegesít,vagy valakire haragszom,először magamban keresem a hibát. Szívesen eljuttatom hozzád,csak írj egy posta- vagy e-mail címet.Ez egy kisebb cd-re való anyag,ami mp3-ban nem túl nagy. Érdemes meghallgatni.A legszebb az egészben,hogy minden részben elhangzik a következő mondat:"Világomban minden rendben van."
Üdv:Luna

Harag
2009. február 25. szerda, 9:42 | Hiteles06   Előzmény

Szia!
Köszönöm a segítséget! Megvan a Tudatalatti tízparancsolata, igaz már rég hallgattam. De kipróbálom, hogy elsoroljam a feltörő érzéseket, az ilyen módszerek többet segítenek, ha látom, hogy mi működik bennem.

Zsuzsoka képe
Mi lenne, ha átállnál a jó oldalra?
2009. február 25. szerda, 16:45 | Zsuzsoka

Szia!
Mi lehet az oka, hogy úgy érzed a rossz oldalon állsz? Miért van szükséged a rosszra? Mi lenne, ha átállnál a jó oldalra? Mit veszítenél akkor? Mihez kell több energia: a rosszhoz, vagy a jóhoz?

Szeretettel Zsuzsa

énem rosszabbik fele
2009. február 26. csütörtök, 10:08 | boogiewoogie (útkereső)

Nanehogymár megfelelj annak, akit utálsz! Ha gondolod, mondd meg neki a magadét. Persze, ha a főnököd, akkor vigyázz vele, nem kell túltzásokba esni. ha kölcsönkért és nem adta vissza, akkor ne bánj vele kesztyűs kézzel. Mit akarsz neki mondani és mi az, amit magadnak? Lehet, hogy pár nap vagy hét múlva senki nem emlékszik az egészre. Akkor meg minek?
Az energiavámpírkodás valóban csunya dolog. De nem kell túllelkizni. Látod, aztán Darth Vadernél is felülkerekedett a rosszabbik énje jobbik fele a jobbik énje rosszabbik felénél...csak reménykedni tudunk, hogy a skizofrénia nem örökölhető...

Feliratkozás Hírlevélre