Eredmények | Önmegvalósítás.hu

Eredmények

Kezdem érezni a meditálás jótékony hatásait, és a meditációm minősége is változik. Egyre inkább sikerül egy-egy alkalommal meditatív állapotba kerülni. De van egy hat éve megállapított betegségem is (PCOS), amiben hatalmas javulás állt be az utóbbi két hónapban. Bevallom, én Gyurkó Zsolt meditációit használom napi rendszerességgel, sőt naponta többször, és meg vagyok győződve arról, hogy ezek segítettek. (Köszönöm Zsolt!) Innen nézve persze már úgy gondolom, évekkel ezelőtt is jobb lett volna, ha inkább "magamba nézek", mint orvosi kezelésekre járok. Dehát akkor gyorsan akartam mindent. Aztán gyorsan el is veszítettem sok mindent. Hála Istennek a gyerekek itt vannak.
A félelmektől a legnehezebb megszabadulni, kezdek rájönni, hogy tényleg ezek irányítják még a vágyaimat is. De ha megismerem a módszereket, amivel leküzdhető a félelem, és ezeket a módszereket szokásommá teszem, idővel megváltozik minden.
Lassan érünk messzire...


Beküldte: | 2009. márc. 31. kedd - 11:26

Hozzászólások

1 comment posted
kardoklovagja2 képe
mit szeretnek megvalositani ebben az eletemben.?
2009. április 01. szerda, 20:10 | kardoklovagja2

udv mindenkinek.mar 7 eve meditalok.most mar szeretnek ki is lepni.a mer ka bam at mar sikerult beinditanom.egyenlore szokom ezt az eros energiat.szeretnek tobb dimenziot hasznalni.de legfokeppen elni tudni,de rendesen .meg itt a foldon.ugy legyen

Feliratkozás Hírlevélre