1000 lámpás éjszakáján voltunk | Önmegvalósítás.hu

1000 lámpás éjszakáján voltunk

Másnaposan keltem. Tegnap pálinkáztunk. 1000 lámpás éjszakája. Mit is mondjak? "Színvonalas" fellépők. Aztán meg, amikor a lufikat kellett volna felengedni, még gyorsan lenyomtak három számot, négyet. Sejthették, hogy a tömeg a lufik miatt van kint, nem miattuk. Mikor végre felszálltak a lufik, mindenki megindult, mi is.

Nincs kaja az albérletben, le kéne menni, de lusta vagyok. Változtatnom kéne. De annyi mindenen kéne, hogy ez háttérbe szorul. Néha úgy érzem magam, mint egy kő, akiről le kéne ütni a kitüremkedéseket. De miután megtörténne, elfogyna egész. Tudom is én? Mindenki legyen olyan, amilyen, ha az úgy jó neki.

Van egy lány. Az egyik haverunk húga. A Hogyan tegyünk rossz benyomást? mestere. Szóval a következőket kell tenni, ha azt akarjátok, hogy ne szeressenek, sőt idegesítőnek tartsanak. Először is, egy olyan társaságban, ahol mindenkit csak látásból ismersz kezdj el dicsekedni egy-két dologgal, addig mondogasd, amíg valaki nem gratulál, majd kezdj el idegesítően beszélni természetesen magadról, vágj hülye pofákat, és ölelgesd a fiúkat. Ez tuti recept! Ezek után még a barátnőm, akinek vele kellett hazamennie, facebookon írt közbe nekem, hogy már nem nagyon bírja tovább. Szóval értitek? Ez azért teljesítmény. Na de mindegy is. Biztos van, akinek bejön. A fiúknak mindenképp. Olyan könnyű prédának tűnik. Amúgy még fiatal, kinőheti. Jobban jár.

Amúgy még a koncert előtt a szexről beszélgettünk. Ki, mit próbált és hogyan. Most leírnék egy kérdést, de nem teszem. Talán ez már túlságosan instabil terep, itt. Amúgy szóba jött az is, hogy a barátnőm szakítani akar a pasijával. Az indok, hogy nem tudnak beszélgetni. Ha engem kérdeztek, a pasi szégyenlős. Idő kéne neki, hogy megnyíljon. A gáz az, hogy ritka az az ember, aki ezt megvárja. A hír hatására, amúgy a másik barátnőm is kijelentette, hogy szakítani fog. Poén. Ő már nem szereti a pasiját. Sose szerette, úgy. De már együtt laknak és így nehezebb egy kicsit. Úgyhogy vár. Igazából nem tudom mire? Mondtam is neki, hogy jobb előbb, mint utóbb. A pasinak is jobb, mintha megcsalná, mert nem szereti. Bár vannak olyan pasik, akik inkább a homokba dugják a fejüket, csak maradjanak együtt a csajjal. Ja ez fordítva is létezik. Ők nagyon el vannak tévedve. De nem én leszek, aki felvilágosítja őket az tuti. Egy dolog biztos: az emberek többsége nem szeretik a valóságot, menekülnek előle. Naivabb korszakomban, még segítő szándékkal, egy-két ember szemébe mondtam az igazat. Mondanom sem kell, hogy ki jött ki belőle a legrosszabbul. Azóta tudom, hogy mindenki csak önmagán segíthet.

Lemegyek venni magos zsömlét. Aztán tanulok a vizsgáimra, illetve olvasgatom. És elteszem a szoba közepéről azt a szatyrot, amiről egy figura pont rám néz, és kissé ijesztő.

Beküldte: | 2012. máj.. 26. szombat - 11:07

Hozzászólások

0 hozzászólás