Önismeret - A valódi ÉN kutatása | Önmegvalósítás.hu

Önismeret - A valódi ÉN kutatása

120.gif

Önismeret. Minden lelki út alapköveként emlegetik manapság. Azonban ez, ahogy a legtöbbször megpróbálják kivitelezni, nem a valódi benső Én keresésként, hanem csupán az egó vizsgálgatásaként valósul meg. Feltérképezik az egó múltban megélt élményeit, tapasztalatait, sérüléseit, vagy örömeit, azaz a jelenlegi egó kialakulásának történetét. Valamint az egó aktuális működési módját, reakcióit. Így éppen hogy, a "nem-Én" vizsgálatával foglalkoznak. Annak az egónak, én-nek hitt elme kondícionáltságnak a kutatásával, amin túl található a valódi Én. Ott keresnek valamit, ahol az nincs, hiába való próbálkozás. Az Én-t keresni a nem-Én birodalmába szintén hiábavalóság. Bármire is akadunk ekkor, a legtöbb, amire rájöhetünk, hogy az nem az Mi vagyunk. Ami után jöhet a további vizsgálódás egy újabb résszel, amíg csak azzal kapcsolatban is rájövünk, hogy nem Mi vagyunk. Látszólag ez is járható út, mert ahogy sorban rájövünk mi minden is nem Mi vagyunk, úgy tűnik egyre közelebb kerülünk, ahhoz ami Vagyunk. Talán így is lenne, ha a megtapasztalható kis én-ek száma véges lenne. Mert akkor előbb utóbb elfogyna a nem-Én-ek lehetőségének sora. Azonban ezek száma végtelen. Így az ilyen módon végzett önismereti kutatásnak sem lehet vége sosem. Legfeljebb akkor, amikor végre felismeri az egyén, hogy mindez sehonnan, sehová nem vezet. Legalábbis a valódi Én kutatása tekintetében. Bár kétségtelen, hogy így az ember jobban megértheti az egója működését. Azonban ez nem hoz neki megszabadulást és nem is kerül közelebb a valódi Én-jéhez. Csupán újabb és újabb köröket fut, de valójában ugyanott van ahol eddig is volt. Legfeljebb kicsit másként, más állapotban. Ami valóban változást jelent, de csak vízszintes síkon. A csapda ebben pedig az, hogy ezeket a változásokat tévesen fejlődésnek éli meg. Ezek azonban ugyanazon szinten való különféle állapotok, amik közt valóban lehetnek kellemesebbek és kellemetlenebbek, boldogabbak, vagy boldogtalanabbak, de végül is mégis csak ugyanazon sík, ugyanaz a minőség más más megnyilvánulásai. Az ego így védi önmagát. Mindig újabb és újabb szerep mögé bújva. A megszabadulás, akkor következhet be, amikor végre rájön az egyén, hogy így nem jut sehonnan sehová és csak a fejlődés illúziójába ringatva önmagát forog körbe körbe. Ekkor belefáradva a rengeteg ön-kutatásba, végre feladja azt. Legalábbis azt a módot, ahogy eddig tette ezt.

Hagyj fel minden beszéddel az "én"-ről, és befelé merülő elmével kutasd,
honnan ered az "én" gondolata! Ez a bölcsesség útja.
Azt gondolni ehelyett: "ez nem én vagyok, Az vagyok én",
lehet segítség a kutatásban, mégsem maga a kutatás.
( Ramana Maharsi )

Ekkor figyelmét az Én megnyilvánulásairól, magára az Én-re helyezi. A keresés tárgyává maga a kereső válik. A figyelem fókusza visszafordul a megfigyelőre és felismeri, hogy ez az egy az, ami mindig is ott volt. És most is ott van. Még csak keresni sem kell, csak észrevenni. Ez már nem keresés, csupán észrevételezés. Már nem az elme vizsgálódik, elemezve, okoskodva, hanem az egyén csupán a valódi Én-jének passzív megfigyelőjévé válik. A figyelni szóhoz elemzés, gondolkodás képzete társulhat, ezért talán jobb azt mondani, egyszerűen csak érzi, érzékeli azt az Én-séget, ami az elme, az egó mögött meghúzódik. Csak észreveszi, csak ránéz, egyszerűen megéli azt, elmerül benne.

"Ki vagyok én?"
Amikor az elme befelé fordul ekképpen kutatva,
és beleolvad a Szívbe,
akkor az "én" szégyenkezve lehajtja fejét,
s az egyetlen "Én" Önma-gaként megnyilvánul.
Bár "Én-Én"-ként fedi fel magát, az nem az ego,
hanem a valóság, a tökéletesség, az Önvaló lényege.
( Ramana Maharsi )

Éppen ezért talán feleslegesnek is tünhet minderről beszélni. Hiszen csak az érti teljességében ezt, aki meg is tapasztalta. Mások csupán azt hihetik, hogy értik. Bele gondolva mindebbe, kis-én kutatásuk egyik vagy másik, boldogabb, örömtelibb állapotát. Ezért aki azt gondolja érti, önmaga sem tudhatja, hogy azt érti-e valójában, vagy csak azt hiszi, hogy érti. Aki pedig tudja, hogy nem érti, talán közelebb van a valóbani megértéséhez, mert legalább nem helyettesíti be tévesen, vízszintes mozgásának egy állapotával. Ezért talán felesleges is az elemző elmével olvasni mindezt. Inkább olvasd és érezd. Engedd az elme mögötti figyelőnek, aki valójában vagy, hogy ő had olvassa e sorokat. Ekkor meg tapasztalhatod a figyelő figyelmét, közelebb jutva ezáltal hozzá. Ami természetesen téves megfogalmazás, hiszen nem juthatsz hozzá közelebb mint most vagy, hiszen Te magad vagy az és voltál is mindig. Csak épp nem tudtál róla. Tehát nem kell , mert nem is lehet, közelebb jutni önmagadhoz, pusztán vedd észre a figyelőt, csupán vedd észre, azt ami Van. Ami Te vagy.

Mi megvalósítandó marad annak számára,
aki nem más, mint az Önvaló boldogsága,
mely az ego kioltásából született meg?
Ő semmi egyebet nem ismer, csupán eme Önvalót.
Ki képes elgondolni az ő állapotát ?
( Ramana Maharsi )

Beküldte: | 2009. máj.. 04. hétfő - 22:28

Hozzászólások

10 hozzászólás
mily nagy a csend ezen igazság körül!
2009. május 28. csütörtök, 0:24 | hajni19840203 (útkereső)

mily nagy a csend ezen igazság körül! hát én most megtöröm. de csak egy pár percre, s aztán a csend majd újra eljöhet. :)

amíg a problémáidon meditálsz, addig a problémáiddá válsz.

Ching Hai Ching Hai mester szavai ennél jobb helyet nem is találhattak volna, ha megengeded idézek tőle néhány sort

"Már mindenki tudja, hogy miként kell meditálni, de ti rossz dolgokon meditáltok. Egyes emberek csinos lányokon meditálnak, és van aki a pénzen, és van aki az üzleten. Állandóan imádkozunk és kérünk: "Kérlek, adj nekem bölcsességet, kérlek, add meg nekem azt", és azután, amikor Isten akar beszélni, neki akkor már nincs esélye, mert mi állandóan elfoglaltak vagyunk. Beszélünk, kérünk és nem figyelünk. Minden alkalommal, amikor minden figyelmedet teljes szívből egy dologra fordítod, az meditálás. Én csupán a Belső Erőre, Isten könyörületére, szeretetére és irgalmára figyelek. Ülj hát nyugodtan és fogadd be az üzenetet, mert Isten millió dolgot akar neked elmondani."
Figyeld hát a belső hangot -vagy Mennyei Zenét, és figyeld a belső fényt -Isten fényét. Mást nem is kell tenned. Isten fénye ugyanazt a fényt jelöli, mint amire a "megvilágosodás" szó utal. E fény erőssége a halovány derengéstől a napkorongok millióinak tündöklő ragyogásáig terjedhet. Az Isteni fényen és hangon keresztül ismerhetjük meg Istent. Az Isteni hangban pedig benne vibrál minden életben és élteti az egész világmindenséget. Ez a belső dallam meggyógyíthat minden sebet, teljesíthet minden vágyat és csillapíthat minden világi szomjúságot. Mindenható és csupa szeretet. Mivel magunk is e Hangból keletkeztünk, ezért a vele való kapcsolat szívünknek békét és megelégedettséget ad. E hangot hallgatva egész lényünk átalakul, teljes életszemléletünk nagymértékben jobbá válik."

s ha többet akarsz tudni látogass el ide:
http://www.kozvetlenkapcsolatistennel.hu/meditacio.html

kívánok további mosolygós szép napokat, csendet az elmének, és békét a léleknek! :)

Azért én lobbiznék az önismeret mellett. Teljesen igaz, amit
2009. május 28. csütörtök, 9:43 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Azért én lobbiznék az önismeret mellett.
Teljesen igaz, amit írtatok, idéztetek, de...
Nem tudok a megfigyelő állapotában tartózkodni hosszabb időn keresztül, mert az egom megoldatlan gondolatai állandóan visszarántanak a gondolokodásba a megfigyelés állapotából.
Amit már az egom megoldott, amit már tud, azon nem szoktam gondolkodni.
Szerintem nem hiába adta Isten nekünk az egót. Valami szerepet csak szánt neki a teremtésben. Mint ahogy nem csak a lelkünk van, hanem fizikai testünk stb., az sem véletlen. Mindegyik területtel dolgunk van, egyiket sem helyezhetjük tartósan a másik elé. Az összhang, a harmónia állapotának megteremtése, megtalálása csak akkor lehet, ha minden részünk elégedett. És akkor majd az ego is elcsöndesedik. De ha az ego nem kapja meg az övét, nem tud még eleget, akkor ki fog rántani ebből a harmóniából, mert neki még dolga van.
Egyébként az ego nem egy tűzzel-vassal irtandó valami, hanem igen fontos szerepe van abban, hogy eljussunk a "megvilágosodásig". Természetesen nem csak neki van szerepe ebben, de őt sem szabad kihagyni. "Meg kell szelidíteni", meg kell neki adni azt, ami az övé.
Régen tagadták a lélek létezését, csak az egot, a rációt tartották fontosnak és üdvösnek. Láthatjuk hova jutatta az emberiséget ez a mentalitás. De a másik véglet ugyanolyan káros lehet itt a fizikai világban, ahol dualitás van. Az egyoldalúság nem tud elvezetni a harmóniába.

Üdv.:
Mackó

Csizike képe
A MOST hatalma
2009. május 29. péntek, 2:26 | Csizike   Előzmény

Szia Kedves Mackó-testvér!

Én abszolút és teljes mértékben megértelek, mert tényleg nem is olyan egyszerű Itt és Most Jelenlenni... Ebben a Pillanatban... pláne hosszabb távon, huzamosabb ideig...

De "A Gyakorlás teszi a Tanítványt Mesterré..."

Szóval mindenképpen érdemes ezt a dolgot gyakorolnod: a Jelenlétet a Pillanatban...

Hogy csakis és kizárólag erre az egyetlen egy pontra figyelj, ami Itt és Most az Életed...
És ne a Múltba, vagy a Jövőbe keringj...

Gyere ki az elmédből és Légy Jelen és vedd észre, lásd meg a Valóságot!
(Amit nem fednek el a a nyugtalan, ideges, feszült és kapkodó, frusztrált elméd cikázó gondolat-özönei...)

Csak ez adhat Neked Megvilágosodást... és Békét...

Ehhez a legnagyobb elméleti segítség a világon: Eckhart Tolle A MOST hatalma című könyve... aminek én a hangoskönyv változatát ajánlom Neked... mert hallgatni, hallani sokkal jobb - számomra - , mint olvasni... mert Domján László (Agykontrollos) megnyugtató hangját hallgatni már önmagában is egy pozitív élmény... hát még ha a Világ Legnagyobb Bölcsességét mondja el... és a Legjobb, Leghatékonyabb Tanácsait adja Neked... ;-)))

Szóval: Ez a Legjobb Elmélet.

És ha csinálod: az a Legjobb Gyakorlat.

Itt és Most.

Légy Jelen.

Érkezz meg!

Ebbe az Egy Pillanatba.

Erre az Egy Pillanatra fókuszáld és koncentráld az Életed!

A figyelmedet.

Ez adja a Jelenlétet...

Ahova figyelsz, ott vagy jelen...

És ahol fizikailag vagy jelen, ott legyél jelen lelkileg is...

Legyél ott, ahol vagy, de ott 100%-ig.

Különben elvesztél...

Légy Jelen Életednek Ebben az Egyetlen Egy Létező és Aktuális Pillanatában:

Itt és Most.

És maradj is itt Örökre. ;-)))

Ez az Egy Pillanat Örökké tart... hiszen mindig csak ez az Egy Pillant az, ami történik... ami valós.
A többi csak illúzió... gondolat, vagy emlék...

Ha megérkezel ide, ebbe az Egyetlen Egy Pillanatba, Itt és Most, ami éppen történik és van... akkor megérkeztél...

Ha megérkezel... megérkeztél...

Ha jelen vagy... megérkeztél...

A Boldogság, a Cél és a Siker, a Megérkezés mindig csak Itt és Most lehet...

Miért is vetítenéd ki egy távolabbi jövőbe?

Az is csak MOST lesz...

Ez olyan, mintha a szamár szánt szándékkal (bár öntudatlanul) tartaná el magától messzebb a répát..- hogy sose tudja elérni...

De aki önmagát szivatja: az tényleg szamár... ;-)

És az megérdemli, hogy sohase érje el és kapja meg (kapja be) a répát... ;-)

Szia!

Csizike ;-)

Szia Csizike! Jól leoltottál az önismeretről:) Szamár lennék,
2009. május 29. péntek, 10:05 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia Csizike!

Jól leoltottál az önismeretről:)
Szamár lennék, és direkt távol tartom magamtól a répát???:) Érdekes felvetés, de az általám kifejtettek miatt most még azt érzem, hogy nekem nagyon hasznos az önismeret. Meg azt veszem észre, hogy az önismereti munkám eredményeképpen egyre többször tudok a jelenben lenni. Vagy szerinted ez másnak köszönhető?

Egyébként Csizike Te hogy vagy ezzel a jelenléttel? És Neked nincsenek "problémáid" amik visszahúznak a jelenben levéstől? Nálad működik, hogy mikor jön egy probléma nem gondolsz rá, csak arra törekszel, hogy a jelenben legyél? És akkor mi lesz a problémáddal? Mert nézetem szerint azért születünk a Földre, hogy "tökéletesedjünk", azaz minden élethelyzetet meg tudjuk oldani a szeretet és elfogadás által, ami azért lehet, mert már feldolgoztam az érintettségemet az adott problámával kapcsolatban, így nem zavar ha azt tapasztalom, tehát nem kell rajta gondolkodnom, így nem esek ki a jelenből.

Kiváncsian várom válaszodat.

Üdv.:
Mackó-testvér

A Most-ban nincsenek problémák
2009. május 29. péntek, 12:04 | hajni19840203 (útkereső)   Előzmény

Kedves Mackó!

Engedd meg, hogy én is hozzászóljak néhány kérdésedhez :)
A Most-ban nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok!
Ha Most-ban vagy, mindent úgy oldasz meg, ahogyan azt kell. Ez nem azt jelenti, hogy többé rossz dolog nem fog veled történni. Ha azt kell megtapasztalnod az fog bekövetkezni.
Persze képezheted az elméd, hogy minél jobb problémamegoldó képessége legyen. Persze porból is készíthetsz tejszínhabot, de az igaz tejszínből finomabb hab készül! :) A lelkedet viszont nem kell "képezni" problémamegoldásra, mert az már tökéletes. És ha jelen van, nála jobb "probléma megoldó" nem létezik! :)

A feladatokat könnyedén tudod véghez vinni ha jelen vagy a Most-ban lélekként, s akkor minden úgy történik majd ahogyan történnie kell. Ha gyakorolod a Most-ba lépést, akkor bármilyen helyzetben feltalálod majd magad...a szavaim persze csak tanácsok :)
"Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy, mintha te választottad volna! Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt! Tedd barátoddá, a szövetségeseddé, ne az ellenségeddé! S ha kihívással kerülsz szembe-márpedig ez mindig így van-tedd szokásoddá, hogy először is eggyé válsz vele, majd amennyire csak tudsz, tested belső energiamezejére összpontosítasz." Ezek az igaz tudatosság szavai -Eckhart Tolle-

További szép napot! -hajni-

és itt egy oldal, ahol Most Hatalma kártyát húzhatsz, amin sok bölcs gondolat van
http://www.dudus.hu/most/index.html

Szia Hajni! Nagyon köszönöm a hozzászólásodat. Azt hiszem
2009. május 29. péntek, 12:23 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia Hajni!

Nagyon köszönöm a hozzászólásodat. Azt hiszem kezdem kapizsgálni ezt a fajta mostban levés elméletet.

Köszi mégegyszer!

Szia:
Mackó

Most!
2009. május 29. péntek, 14:40 | csaesz   Előzmény

Nekem meg asszem el kell kezdenem dolgozni ezen a "most"-on. Magamba befogadni, mint lehetőség, meg ilyenek. Mert most már kezdek nagyon kibillenni egyensúlyomból, hogy mostanában ilyen sokat olvasok a mostról, és bár én most éppen a Mackóval értek egyet, bizony el kell fogadnom, hogy most sokan úgy gondolkoznak, hogy olvasnak egy könyvet a mostról, és ezzel meg is szűnik minden problémájuk most.
Most fogok rajta dolgozni, nem holnap, nem tegnap, hanem pont most. :o)

Hajrá Csaesz most:):) Valahogy hasonlóan érzek én is, pont
2009. május 29. péntek, 15:20 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hajrá Csaesz most:):)

Valahogy hasonlóan érzek én is, pont most:)

Mackó

Csizike képe
Ching Hai mester
2009. május 29. péntek, 2:14 | Csizike   Előzmény

Szia Hajni!

Tetszik, amit írtál...

A vietnámi felébredett spirituális mesternő nekem is nagyon szinpatikus, a www.kozvetlenkapcsolatistennel.hu oldalon én is olvasgattam már sok mindent, sőt már idéztem is a Hűség-Hűtlenség... témához egyszer Tőle... amit Ő mond a hűség lényegéről, hasznosságáról és fontosságáról... azoknak, akik ezen a spirituális Úton járnak... és meg akarják találni Istent, Önmagukat, meg akarnak világosodni és fel akarnak ébredni...

Ő ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a Tiszta Energiák miatt fontos...

Mert egy "Szerelmi"-Háromszögben az ember nem is tudja, hogy mit indít el...

És hogy ott mennyire összekuszálódnak az Energiák...

És ennek ki issza meg végső soron a leginkább a levét?

Kitaláltad...

Az aki két végén égeti a gyertyát...

Bár a másik kettőnek sem ez lesz álmai ne továbbja...

Mert ez mindig csak egy patt-helyzet lesz... ahol senki sem boldog... és mindenki szenved... és mindenkit fájdalom ér...

Évek óta visszajáró vendég vagyok már a magyar honlapján...

A tanításai és az útmutatásai számomra is nagyon szinpatikusok, tiszták és egyszerűek...

És amit az Azonnali Megvilágosodásról ír, az is teljesen korrekt...

Teljesen egybevág Eckhart Tolle tanításaival és tanácsaival...

Itt és Most.

Csak Ebben az Egy Pillanatban Legyél Jelen!

Csak ide figyelj, ahol most éppen vagy, és amit MOST éppen csinálsz.

És Itt és Most érezd jól magadat a bőrödben... úgy hogy elfogadod azt ami van, nem akarsz máshol lenni és mást csinálni, és emiatt a ketté-szakadtságtól nem keletkezik benned stressz, ideg és feszültség...

Csak ezt akarod, és elfogadod maximálisan, ami Itt és Most van... és ebben találod meg az Értelmet... és az Örömet...

Vagy Itt és Most tapasztalod meg Isten Jelenlétét (a Saját Jelenlétedben, a Jelenléted által), vagy soha és sehol...

1-2 éve vágyok rá, hogy találkozzak vele élőben (fizikailag) is...

Remélem egyszer sikerül.

Szia!

Csizike ;-)

Önismeret vagy való élet feketén-fehéren ? Igazság máz nélkül
2009. július 18. szombat, 0:24 | Névtelen (útkereső)

Önismeret !
Élethazugságok,
társadalmi hazugságok Én becsapások sora
Szülői társadalmi ,tanári félrenevelések .
Hamis kép,s amit láttatni kéne felvállalni,beszélni róla tudni,felvilágosítás képzés felkészítés hogy ezek bizony ma vannak,mára lettek senki se fog se akar alszunk rá,hallhatás lila köd.
Hibás gondolkodás és felfogás mert jobb tudás mint tudatlanúl élni,veszélybe bajba jutni,jogaink akár életünkben sérülni mások által,

Az ember folyton változik,a külseje a környezet a vágyai az igényei,az élete a sorsa a társai a szereplők a körülményei.
Egy nap rájössz hogy ami eddíg vagy25,37 éven át lelkesített érdekelt cél volt vagy élvezted tanulás,pénz munka az már nem ott nem úgy nem azokkal.
Meg kell találnunk mindíg a mostban akkor is ,ha az a most 2 hét,2 vév múlva lesz 1 hónap,akár 10 év kérdezni önmagunktól meglelni a választ a gondjaink,gondolataink érzéseinkre.Valóban ezt akartad őt,így tényleg ezt szeretnéd ez érdekel mint munka ,hivatás ez való neked vagy csak ez van ez jutott nincs más,muszájból ,szükségállapot a tökéletes híján, mit még ne hozott és érlelt meg az idő az évek elfogadtad.

Mond ki és ha fáj is nézz szembe vele mond ki ,érezd át szabadulj meg és fel.
Döntsd el hogy kell-e igazán.Nálam előfordult már lánykéréskor az igen elött, mikor kapartam egy vizsga,állásért,tanultam,küzdötte egy díjért,egy pasiért egy cél,vágy pénz,munka tárgyáért bármiért ,iskolában a vizsga jegyekért hogy közben jöttem rá,vagy utólag a megkapás elött,után vagy a beteljesedés,vizsga,igen elött.

Madarat lehetett velem, fogadni ha kaptam,igenre és hát még a nemre amikor otthagytam valamit,valakit végre kiszálltam,kiugrottam mert rájöttem nem kell,ez már nem az nem jó nem kell,nem, boldogít ,hogy a munkám,tanulás barátok,tanárok,munkatársak,munkahely,aktuális párom,családok nem szolgálja én sikereim,öröm boldogságom,igényeim jólétem ,fejlődésem,haladásomat csak voltam megrekedtem tettem, a dolgom ,de megrekedt az életem a fejlődés anyagiak,munka pénz érzéseim,élmények.

Mindíg elkapott ez az érzés x év után amikor ami kezdetben jó volt család,barát,rokonság tanár,iskolatárs munkahelyem,kapcsi jónak indúlt sok öröm,nevetés progi,élmény aztán ellaposodott beleszomorodtam betegedtem mert már csak ő igényeikről szólt mi jó nekik,nem arról, mi jó nekem és igyekezték kirekeszteni kizárni tőlem a család,barátok,tanárok,párjaim.munkatársak főnök az fordulópontok lehetőségeit új állás,meghívó,új pasi,szerelem pénz,birtok,örökség nyeremény nyaralás ,barátok akik adtak volna hoztak volna nekem az életembe megadják,pótolják.
Ez önzés volt szemétség róluk mint rólam mert a valódi szeretet,barátság önzetlen,kitartó elengedő őszinte,megértő és hagy nem állít szolgálatába semmit és senkit nem tapad semmi és senkire mindent,mindenkit meghagy a maga érzései,gondolatai,igényei,vágyai céljaiban,természete és minőségében.
Az ember ha túl sok évet ül egy padban egy közösség város emberek,család,társ,barátok,szeretők munkahely,közeg egy idő után megreked az élete életenergiája,életöröm azok életeseményei kaland izgalom,a tanulási fejlődési tapasztalási folyamata is mert a szülő,munkatárs barát férj,gyerek valaki valami nem engedi be ezt,azt az életedbe mikor az jönne,áramolna áramlik feléd de önzőn odaállnak rátelepednek birtokolnak emberek maguknak magukért mert ez nekik jó hogy vagy,nekik vagy otthon vagy,annyiban vagy ,kényelmes nyugalmat biztonságot ad ,miközben a gyerek él,bulizik a férj dolgozik,utazok,barátok,szeretők,játszik,költ nőzik,stb.észre veszik hogy megölik,megrekesztik bebörtönzik tönkreteszik egymást felégetik egymás önbizalmát,tehetségét jókedvét,hitét mosolyát,pénzt,munkát sikereit,szerelmeit,örömeit,élmény utazás arról szól vagy nekik jut,velük vagy egyedül,másak neked ne legyen se jobb,több szebb ha nekik nem lehet.
Évekig tízévekig nem értettem meg árad hozzám,pénz adatok,levelek örökség juttatások,állásajánlatok,nyeremény utazás ,szeretet szerelem sok minden aztán nem kaptam meg semmit üres volt postám nem értetem szeretetteli ,gyengéd őszinte felelősség s köteleségtudó,komoly lény vagyok,eszes,jó külső tehetsége küzdök és beleadok feccölök mindent akkor mi a...-van.
Évekkel később tudtam mások felvették a hátam mögöt pénzek,birtokok,állások,utalványok,tb ,adócsalás leveleket átírkálták,hamisítások,nyereményt visszaélések gyermekkorom óta folynak.Annyira kiszáradt az életem nehéz volt örömtelen s színtelen egyedül,bárkivel és úgy éreztem hiábavaló színtelen.Nem voltam más csak egy adat,eszköz amiből mások hasznot reméltek és húztak.Barát,rokon,párjaim,munkáltató,tanár,orvos mindenki.

Persze hagyták, hogy nélkülözzek szenvedjek és utazzak,költözzek,felmondjak, hátha ott elérkeznek,betérnek életembe a dolgok,jólét öröm,utazás a hozzám való barátok,társak munkák de nem.
Persze költöztem is új város,élet munka,társak azt hittem ott jobb embereket lelek ez nemismétlődnek meg és a rossz emberek nem érnek utol,találnak,lopnak, károsítanak meg itt távol 78 km,780 ,7800km-re de tévedtem.a mai modern lehallgatós netes,telefonos levél,emailes világban az embere láthatatlan pórázt tesznek láthatatlan akadályok.Inkább éreztem maga birtoknak,eszköznek gépnek.
Kb 30 év kellett mire megtudtam kiderült mi történt mennyi mindent martak vettek el tőlem rengeteg ember,több száz,ezere rúg számuk azért mert éltem,volt adatom,vagy tárgyaim,pénzem tb,adószám stb,családom,párjaim.
Egy nap mikor megtudtam minek a részese lettem kiderült,lebuktak persze pereltem feljelentés de ott kb több száz,ezer embert kellett volna és nincs törvény se hatóság érvényesítés ennyi emberel szemben továbbra is hagyni,tűrnöm kellett ,bár nem volt már mit elvenni,meglopni tőlem de míg éltem,párjaim,családtagjaim reméltek.
Élő két lábon járó adat voltam.Akkor halottam holtak,árvák családtagok,ismeretlen helyen vannak,külföld pénzét is használják felveszik nevükre tb,adó ingatlan csalás kimerik a másik ember családtag,párjuk,szerelmük,barát gyerekeik juttatásait.
Úgy éreztem ez a pokol.meg akartam halni,úgy fájt elfutni,el innén.
Pénzt gyüjtöttem ,fel egy hajó,repülőre el innét külföld hol ember nem ismer meg nem talál és haza nem jövök,elégetek,eladok mindent, hagyjanak.
Legyen vége.
Nem jöttem volna haza se vissza.
Micsoda világ emberek ez az élet egy nagyrakás fos szar.
teszel,dolgozol,küzdesz haladnál gazdagodnál,gyarapodnál,szülnék,család gyerekek tanulnál élnél,utaznál ha hagynának engednének nem állna mindíg egy vagy10,100 eléd egyik város,családban,iskola munkahely valahol ahol jobban kell a tiéd ,aki elvtelen bármire képes haszon,birtok,karrierért munka,kenyérért tárgyakért ,falatért,életért bármiért.

Össze is csomagoltam,pénz utazás repjegy megvolt minden ok,indok de ezt se engedték hagyták mások önző céljaira,céljaihoz haszon kellettem.Meghiúsították ezt is mint mindent pénz,örökség adataimból tb,adó,gázártámogatás,munkabér nyeremény,munkám,tudásom,ötlet stb hasznot remélni.
Annyi minden nem sikerült nem kaptam meg veszítettem elloptak ,kicsaltak tőlem elszakítottak attól,azoktól ami fontos ,s ne tudtam mi ,ki az oka,emberi aknamunka,beavatkozás hazugság,susmus döntés lopás volt mögötte,csalás,rablás.
30 felé egy jósnő,Indián jós,egy nadis,reikis egy Indiaii,arab és egy tibeti mestertől t,gyógyító tudtam meg,bár szóltak mi okozta a bajaimat gyermekkortól,kamaszkor felnőttkorig mikor 25 voltam fekete furgonos férfi elmondta és szóltak később későn többen .
Megmaragyarázta ez a gyermekkori riadalmak,rossz élmények,álmok,emlékeket félelmek ,problémáimat hangulat,családban ,magatartás,jellem túl zárkózott voltam,félszeg félős ragaszkodó bizalmas,önzetlen,jószívű áldozatkész, szeretni segíteni tudó ,nyílt egyenes tisztes ez nem mindíg jó,hasznos.
Az ember már gyerekként úgy érezte kilóg nem értik a szülők,tanárai társaitól más,jó jobb más Bolyghóról csöppent ide nem találja társait,helyét az otthonát,hivatását amiért jött született vágyott akart,eltervezett a feje,szíve lelke,hitében él,élt.
Már akkor túl érzékeny voltam fogékony energiákra,dolgokra érzelmek,művészet zene ,emberi energiékra.

A szüleim,rokon testvér,nagyszülő,tanár ,orvos,öregek így indult mikor gyerek voltam,a juttatásaink,pénzükből éltek,mentek orvoshoz,munka,pénz nyaralni,hitel házhoz jutás vásárlás aztán ballagási,házasság örökségi pénz,a gyerekek lekötött pénze,járandóságai.
hittem ha dogozunk máshogy lesz de akkor meg állam,hatóságok,család,rokonság barátok,tanárok,munkatárs,szertő,lakótárs lopott meg.aztán új párom,azok családja új város,munkahelyek ottani hivatalok sose lett vége.
Azóta keresem az egyetlen igazi párom,hazám társam,család gyerekek aki nem ilyen az emberrel,emberhez boldogan élhetek.
Ez 17 éve tart hozzá igyekszem de ellenszélben,ellenerőben nagyon nehéz ha x ember erő,akadály önzésből eléd áll holott én nem velük,nem őket akartam nem azt a munkát,tudást,iskolát állást társat,családot életet rám lett erőltetve,az jutott húzták rám nem szabad akarat s elhatározásból dönthetem egy se volt hozzám való,,méltó.
Mindíg vártam a szabadulást egyszer legyen annyi pénzem,birtok hogy szabadon választhassam meg az otthonom helyét,ház,Föld Ország hitvallás,társam,család közeg,feladat tanulmányok,munka cél profil,miből élek ezután mi érdekel az amiben hiszek,értek tudok szeretek és ez nem papír stb kérdése.
láttam és tudtam hogy lehet és kell.
Tudtam éreztem először, annak az aktuális embernek kell meglennie annak minden eszköz segítséggel,barátok,család rendelkeznie szeret és segít nekem és csak onnét lesz családom,otthonom munkám indul el,startolok mint bárki 17,20 évesen.
Én akárkivel akárhol nem akartam,nem maradtam.

Ennyit a " Vonzás törvényéről " vagy karma,asztrológia,numerológia önismeret mindegy hogy nevezik,nevezzik,ki teszi minden duma.az életedben vannak ellenző emberek,segítők akadályok próbatételek nem mindegy a számok,mennyiség mikor hány évente mennyi jön jut ki zsinórba mennyire töri meg életed,lelked tested tanulásod gyarapodásos folyamatát,sikeres évek,karrier pénz,vagyon házasság gyerek mifelé lendíti egy egy ember kár egyszerre 10 szövetkezése,aknamunkája emberi beavatkozása,azok sora a háttérben amiről nem tudsz hallasz látsz mint meghiúsulás a megkapás beteljesedés siker,nagy pénz,örökség szerencse,jólét házasság siker,kinevezés ,nyeremény,rang stb elött.

Nem egyszer a sorsunk,életünk munka,pénz körülményeink egy ember kezében va egy tanánáréban felvételi paőpír egy orvoséban egy karton,pályához alkalmasági,egy munkáltatóhoz felvesz vagy elutasít egy bíró kezében a döntés,per az igazság kimenetele ,vagy egy katonának,hibatalnok kezlben a jog a fegyver,kinek kard kinek csak egy számla,szerződés egy tolvonás és dönt ki hal ki martad sokszor a jobbik,az igazabb nem jól látunk,tudunk döntünk nem vagyunk igazságosak ,és érdemtellen emberek kapnak ma is úgy pl pénzt ,állást birtokot,hitelt munkát juttatásokat akik nem rászorulók csak mert beteg,öreg gyes,anya mert van gyerek,hitele bortoka,földje,háza,házas és mindegy ki miféle csaló,tolvaj gyilkos igazán ,mindegy ki miből él itthon,.mit csinál a 4 fal közt és munka után,mindegy hogy hány bankszámlán pihen a pénze feketebevételek és 4.6 titkos bevételük van ami nem látszik de van szülőtől,államtól,rokon,hitek férjtől anyós seft,feketepénzek,gyerekek után,kereset ki lehet játszani a nyugdíjt,gyest hitelt,munkaviszony szerződést .válás,,ingatlanhoz jutást házasság,öröklési csalás,önéletrajzi család s,adatokkal visszaélni csalni,hazudni láttatni,rombolni mocskolni kicsit hozzátenni,elvenni másítani meddíg tart egy ember életét teljesítményét megrongálni lerombolni ne jusson pénz,munkához birtok évekig a rosszabbja a csaló,korrupt a férgesebb családok,szülők gyerekek,öregek kamaszok ,nők ,anyák miatt.
Mindenki sorsa élete a másiktól függ a másik kezében van mikor a sorsunkról döntenek kapj vagy nem elvesznek,meglopnak vagy adnak,segítenek és ha igen miért számításból,haszonért a boldogségodért vagy önzésból anyagi céljaik,számításaik,vágyaik miatt saját álmaikat más folytassa érje el kövezze ki az unoka.
Mikor megkérdezték mi akarok lenni azt mondtam boldog igaz szeretet becsült ember,őszinte önmagam és mindemellett szabad csak igaz életet akarok,igaz társat,munkát családok barátokat mindet ami ilyen.
én döntöttem így akartam,tudtam,éreztem és választottam.Ez meghatározta az életemben minden irányt döntést és választást.
Persze vannak dogok amiket túl sok évet,pénzt küzdelmet érzést tudást pazaroltam munkát olyan emberek,családokba,célokba,pályába ,törekvésekbe ami hiba volt mára látom,felismertem máshogy csinálnám ennyi idős fejjel.

Az úton jöttem rá igazán mi,ki és mi miért nem kell nem való hozzám nekem még szabadon választhattam mást,költözhettem továbbmentem új város,munka társ,család,munkahely iskolák ,mivel több lehetőség volt megye, városokon belül tanulásra,munkahelyek,azok területei,társakra ,anyagi alapozás karrier pénzgyűjtés stb terén.
Az életünkben minden kimondott szó,tett döntésért magunk életében másokéban igenis felelünk ,amit én szívből éreztem,tudtam helyes ösztönből tetem,mondtam csináltam döntöttem ,mondtam nemet .Inkább hagytam ott ,le róla adtam vissza sose bántam meg.nem sokan utasítanak vissza annyi mindent mint én sorba mondanak nemezt azt nem kell vidd add másnak,nem kellesz,hagy mindent vált és mondja azt kösz nem.Feláll kiugrik h kell válik,költözik perel,kiáll magáért harcol,ha kell felmond keres újat mást de meg meri tenni.
Ha igazán megvizsgálom magam a kérdést helyzet visszanézve segíttettem-e volna újra azoknak az embereknek ha előre tudok dolgokat,közbelépek avatkozok e értük megmentem.-e őket hozzájuttatom -e dolgokhoz ha tudok,megtudok időben dolgokat ,ma másképp döntenék és már nem tudom ,nem hiszem.
ha tudom később mit tesznek,mivé kivé lesznek farkasokká vadak,tolvajok,gyilkosoké stb tisztességtelen felnőttek,emberekké akik nem lesznek apák,anyák,szülők feleségek ha igen annak is rosszak,rossz vezetők,tanárok,bírók bajt okoznak sok embertársuk,családnak rájövök kiket küldtem engedtem rá a világra szeretettel,segítségem által.
Sok száz ,talán ezer lelket,életet család nő,gyermek ,ember sérüléseitől megóvtam volna a Világot ezektől ha nem kapnak életet,munkát,pénzt erőt,tudást bortokot, hatalmat,pénzt pozíciót táplálékot hogy Utánna kierősődve rosszra fordítsák azokat.
Életeket adtam,esélyhez birtok,pénz munkához ,társhoz család stb juttattam sok sok embert.
igazén nem vizsgáltam meg őket nem is ismertem,megérdemlik vagy sem, méltók-e rá,kérik e.
a szeretetem az igazság hangját követem magában,így éreztem én akkor jónak,helyesnek.
visszanézve meg ami akkor rossz tett,döntés volt .Hiba ,fájt bántott akár egy pofon a szülőktől, egy kritka bárkitől,egy ártás veszteség fájdalom okozás,az végül jó volt tanulságot,tudást érettséget,tapasztalásokat hozott kellett és áldtam ezután jót hozott szerencsét egy nem megkapott munkát,díjat,társat,pénzt egy lekésett buszt vonatot ,radit,vizsgát felvételit ami mindet kiderült utólag mind a bajaim,veszteségeim,kiadásaim hozta volna.
Válásokat,könnyeket meg ki tudja még mit .
Van valami amit úgy hívnak ösztön lélekjelenlét ösztön,igazságérzet belső hang,kiáltás ,belső templom,tudás amit nem gondolkozol fej nélkül azonnal gyorsan teszel döntesz el ,hogy megvédj egy embert akit vernek,megakarnak ölni,erőszakolni,bántanak,aláznak megkárosítanak elbánnának vele.
utánna esett csak le hogy saját életem,épségem karrierem,pénz munka,otthonom stb kockáztattam másokért hogy én megsérülhettem volna hogy életet adjak egy hitványabbnak,rosszabbnak idegen ,testvér vagy rokonnak,barátnak ,iskolatársaknak bárkinek.
Ők fel se fogták hogy ilyen beavatkozások,tetteken, döntések egy aláíráson,igenek nemen,hazugságon,falazás,hallgatás vagy tagadáson múlott sokszor rajtam is mások,ők sokak sorsa és fog is.
Ennyire függünk egymástól kiszolgáltatott mindünk élete minden nap,héten cérnákon lóg,lóghat .
Az igaz élet nem jár hírnév csillogás gazdagság szerelem,siker se
boldogsággal,kitüntetéssel,utazásokkal, de legalább az.
Én ezt kérte ott fönt itt lett így akartam élni megmaradni és járni míg élek szív és lélekből csak ennyit kértem.
Nem érdekel meddíg tart de az igen hogy hogyan.
Azóta megfogadtam elhatároztam magamban dolgokat szükségállapot mindíg legye egy a,b,c terved ere ,légy készen.
Ameddíg tart kitöltöm ahogy és amivel tudom,ami adatik eszköz lehetőség abból teszek,ami jut csöpp.
Vendég vagyok itt mint bárki.
Senki se dönthet szabadon ki akar lenni,kihez menni,mit dolgozni,hol élni és hogy élni,miben mennyiben és arról sem meddíg marad,lehet itt .
Annyi mindenre nem állunk vagyunk kész nem számolunk,mi jön mi vár,mi lakik emberekbe kijön egy baleset,árvíz betegség,egy karambol ,bármi és átírja az élete családokét bárkiét egy pillanat,szó tett döntés esemény ember.Mindent mindenkit kihagyunk az egyenletből a számításból mint eshetőség mikor élünk,tervezünk reggel felkelsz elindúlsz a munkába,a családhoz az iskolába.
Nem számol senki se lövö9ldözéssel,rablókkal,gyilkosok,csalóük tolvajokkal és nem is kész rá hogy reagáljon védje meg magát társait az övéit.
Aki házat épít nem számol árvízzel,tornádóval,háborúval aki pedig a célt felé tart egyenesen naívan és vakon nem számol fenyegetettséggel irigyek,elkenséggel fék,gátló emberek erők,ellenzők,hivatalok,szervek,családok,eszközök fizikai,természeti,tárgyi vegyi ,láthatatlan stb ,hatalmi ,és a célt szemlélve ezer kanyar gáttal,fék s gödörrel nem számolunk.
az elindulás s a megkapás beteljesülés folyamata közé,cél ennyi minden mindenki áll,ezért ez tarthat 1 akár 10,50 évig is ,nem teljesülés sokára későn vagy már nem kell,vagy már nem boldogít .

Látom sajna sajnálattal,hányan élnek,szülnek csak segélyekből romák jól ezt is meglehet bundázni dolgozóik vérének kicsalásából,rokonaik,gyerekeik,férjükéből kicsalt pályázati,állami Eu pénzekből.
Kevés igaz önzetlen emberel találkoztam az úton aki szeretet,szerelem barátságból lemondott önnön pénze,munkája birtokai,vállalkozásai,kenyeréről álmai,céljairól eladta amilye volt ,csőd,hitelek,sok harc,küzdelem,kitartás,a zsebébe nyúlt szeretett annyira hogy megadta előrehelyezett minket én,gyerekek .A nyugalom sehol se adatott meg minden köjök család,párom pasi,család a megélhetésért napi kenyér munka,vállalkozás talpon maradás számlák kifizetése,családja munkatársai,főnökei exei,gyerekei igényeiért küzdött és én valahogy mellettük kimaradtam a körből kapás,élmények ami egy pár közt 2 ember közt szokott lenni,kialakulni hiába a sok é kitartás,lemondás.
A barátaim,anyu tudta kit mit keresek egy rendes embert aki vigyáz rám,szeret segít megadja azt ,ami nekem kell,hiányzik igénylek kimaradt és megérdemlek.
Így nem házasodtam szültem mert még nem volt meg ,és tudtam család hivatásmunka otthon is mellette jön,lesz meg ?
Miért mert akit megjósoltak,megálmodtam lerajzoltam pár évesen rá 4,7 évre ugyanazon események,szereplőket behozta bevonzotta az élet a sok rosszat kevés jót is.

Ugye hiába kérnénk,vágyunk el be érdemlünk csak szépet,jót könnyűt sokat az élet behozza azt is amit nem akarsz azokat embereket szereplőket akiket utálsz,kerülsz félsz azokat a pontokat helyek,helyszínek életesemények hogy megtanuld,legyőzd ,elfogadd ha nem is megszereted megkedveled megérted és megbecsülöd de megtanulod hogy ez is ők is a része voltak ide tartoztak itt voltak,vannak lesznek holnap,jövőben is megannyi minden, akiről nem beszéltek,tanítottak mondtak,mutattak készítetek fel gyermekként nem tanultuk,nem látszanak,nem olvasunk ,hallunk róluk mégis millió ilyen dolog,ember tevékenység dolog van a fű,falak látszat a máz a maszk alatt a hétköznapi átlag élet felszíne mögött.
Hiába ,mondod nem kérem nem akarom nem keresem,kerülöm, nem szeretem nem akarom fúj újra meg újra ugyanígy és kihányod,elkerülöd és eltávolítod az élet,emberek sors,helyzetek millióképp rákényszeríti őket,ezeket rád megszokd megedd befogadd ez jut tűrd,bírd fogadd el.
Sokan így vannak voltak kák,maffiózók,melegek romák más vallású bőrszínű emberekkel ,pl úgy hozza élet velük kell egy csónakban szívni egy sportág,verseny egy iskola,munkahely ,társat,barátot,párt választani,kijönni évekig összezárva.
Utálod a pacalt vagy velőt,tüdőlevest kihánytad gyermekként vagy százszor és ovi,suliban aztán a mami,szülő tanár a suliban ráderőlteti tedd meg ,mint a ruhát,társat iskolákat,munkahelyeket életszínvonal,párjaid,körülmények ,megírják helyetted a jelent a jövődet a múltad után mindent ,mi való neked hozzád,milyen,mennyi ki milyen társ munka pénzkörülmények,élet sors, szerintük.Aztán folytatja az új társad ,párod férj,gyerek új családod,szülők anyós új munkahelyek város,munkatársak,munkáltató,főnök sose lesz vége sose lehetsz szabad kérlek és önmagad,se boldog így ha beleszakadsz és rohadsz sem az egész egy kuliász,hazugsággyár illúzió.A szabadság,siker boldogság a jólét pár médiasztár,politikus gazdag multis,gyáros filmes,színész,énekes kiváltsága lett a világban ,aki jól vált,házasodott örököl vagy mást csinált be...te magát egy egy munkakür,hivatásba pénzbe családhoz,pozícióba.

Nagyon nem mindegy élerünkben a támogató erők,emberek száma ellenzőké irigyek,gátlók csalók,tolvajok akadályozók munkánk,párunk,társunkra,bérünkre ásók,aknamunkások akik munkája ,tettei,szavai kavarása nem látszik csak 10,30,50 év múlva derül ki és egy életen át szívsz mert mindíg mindenhol van 1. régi ember és 10,100 ,1000 másik, aki szomjazza a pénz,birtokot munkát kenyeret és kiszületnek újabb gyermekek,kamaszok újabb anyagi tárgyi igényekkel .Persze akik miatt a mai 20-on 30 éveseknek nem jutott akkor nem fog már sok minden , mert sok szülő őket pénzeli,nyomja be iskolába,házasság m,unkahelyek biztosítja a helyüket és a kint rekedtek akiknek elvették,elmarták helyét állás,társ birtok,pénz ,munka juttatások annak vége miattuk örökre.

A mai szülők,öregek a 35 fölöttiek bennük látják életük meghosszabbítását ,gazdagság,jólétük pénz,munka forrást a segítséget támogatást szebb,jobb lesz a világ,a saját vágyaink ,megvalósulását ,munkát hivatást család boldogságtanulás pályaválasztás,társak stb jutást ami nekik nem ment nagyszülő nem hagyta gyerekének a mai 68,77 éves a 45,50 éves szülő neked ,és így tovább az a mai kamaszok,gyerekek unokáknál látszik szabadabb,gazdagabb gyermek és tinédzserkor több pénz,juttatás élmény jobb körülmények.
Az övékéből lesz tolvaj,csaló Orvos,ügyvéd Vállalkozó,diplomás ember aki magára él kers újabb boldogtalan rossz elvált szülők, rossz gyerekek rossz nevelési,oktatási politika szülői nagyszülői minták,vétkek tánca folytatódik örökre.Ismétlés.
Az őseink,múltbeli szülői,politikusi vezető ,tanári hibák öröklődnek tovább,a vér generációinké.
A rossz negatív példák minták is hogy kell meggazdagodni munka,tanulás nélkül lopással,család s,házasság válás gyilkosság hamisítás stb útján milyen egyszerű hatalom,rang birtok,pénz tárgyakhoz jutni mit kell érte csinálni ,máz hazugság,könnyek,színjáték kis sajnáltatás.
S látom már 5 éves gyerekek,8 évesek 14,16 évesek is hogy kitanulták,nemcsak a mai szülők,nők,öregek,apák,férfiak,feleségek,szeretők,férjek a mikéntjét a Celebek, kizsarolja szülőtől,nagyszülők rokonság mennyire akarnak élni,utazni,dolgozni,pénzt birtokot,költeni ,szép ruhákat,autót lakást és túl sokan vannak lettek ere a kevés pénz,munkahelyre.
Mai 20.30-40 -a réteget szorították ki a pénz,munkahelyekről.
Az öregek,fiatalok ,kamaszok,diákok,gyerekek.
Kérdem én miféle nemzedék öröklődik ki így mert nem a szülő,pénz birtok,hatalom,számít nem a vér eskü,házassági papír,kötelék a gyermek,mert mit se ér ha nem dobog benne önzetlen szív megértés türelem,szeretet hit ,hogy ez a társadalom meg tudjon tisztulni,újulni visszafordulni az erények a hit útján,mert ez a hajnal nem az öregek,nem a maiak,nem az ősök s a gyerekek útján jön el a hajnal,újjászületés és az új nap.
Az újjászületés történhet régi testben mindegy mely korban,25,46,67 éves emberben aki új fehér köntöst,glóriát életet palatáblát új emlékezetet kap,lélekben gyermekké lesz új az kezdhet mert megérett alkalmas rá,felvétetett és kiválasztották.
Az ő testük fizikaliag név szám,adat lehet 35,46 de a lelkii szellemtestük valójában 1.4 éves de nagyon bölcs fejlett tiszta források lelkületűek ők akár felnőtt,öreg,nő,állat asszonyi testben .
én más sok hasonló lélek emberel találkoztam aki más volt másképp érzet látott gondolkodott tudott dolgokat mint a többi vagy 45 esetben megúszta a halált ,lélekben,szív érzéseiben gyermeknek maradt ,de nem amolyan követelek,hiszti,önzés acsarkodó a szülei bánata könnyeire nem vevő könyörtelen zsarológép szívtelen öncélú gyermek hanem igen érzékeny tiszta energia különleges képességekkel.
2009 májusáig eldőlt a felvétettek száma kijavíthat változhat változtathat kapja meg ezt a lehetőséget,képesség ."Hisz új esélyt új világot csak új ember születhet."
A számuk mér megvan,a kiválasztottak a felvétetek és a lent rekedtek is.az ő szellemük,szellemtestük lelkük,tudásuk,emlékezetük halandó örök átvészeli.
A pokol felszámolása 2009-ben véget ér ahogy Ursinyi j.jól írta és mondta !
Az emberek eddíg kaptak időt hogy megtisztítsák magukat 2009 tavasza,májusáig.
Akkor mind éreztük és tudtuk.éreztük vége ennyi volt.vége befejeződött.

Addíg akartam revansot bosszú, javítást visszakapni,szerezni dolgokat megkapni hogy mások megbűnhődjék szenvedjék volt még esélyük,idő mód eszköz javítani, kiváltsák önként magukat, de nem tették.Se több esélyük,idejük lehetőségük nem lesz ezután ebben az életben és ha már tennék idejük lejárt elkéstek.
Mindenki szíve elméjébe,szándékaiba vágyai,szavaiba tettei,félelmei ,kiinduló ok,érzések következmény Mielött jót rosszat tesz belelátnak fel van írva Akasha Énok krónika ,az ember emlékezet Léta vize,tárolja előző élet karmikus terheit,arcait próbatételek,hibák és feladatok tényezőket is próbatételeket is.
Azt is amit ott kihagytunk,okoztunk,elszúrtunk elrontottunk elfeledtünk megtanulni,elsajátítani mások átvett gondjait,karmát is .
az ember minden életben ,lélekszint és lépcsőfokon juthat meszebbre feljebb de eshet lejjebb is megrekedhet egy szinten,életben testben,tér és időben tudás,szellemi és érzelmi szinte egy munka,kapcsolatban vergődve sok évre ami már rég nem szolgálja fejlődését bár pénzt,munkát biztonságot létalapokat ad de már tanulás,fejlődésre vonatkozókat szellemi síkon,érzelmi,magatartás,jellem minták,próbák már rég nem.

Minden ami itt a létsíkon eme játékban szerepel köröttünk és mindenki eszköz a saját fejlődési útunkat szívűt,érzelmi,lelki spirituális érzelmi,tudás bölcsességbeli,jellembeli ,képességek útja szolgálja.cél vasból aranyat csiszolni,aranyból gyémántot még még jobbat szebbet mert lehet.
Ez a dolgunk itt akár milyen eszköz,ember munka feladat helyzettel akadunk össze rajtunk áll mit csinálunk,hozunk ki belőle mivé lesz,lehet tesszük a tárgyak,egymás életét a növények,állatokét e bolygót,társadalmat mert a történelmet mi írjuk,a töltetet mi adjuk bizony minden és mindenkinek érzelmeink,vágyaink,gondolataink,kivetítéseinket,hitünk,hiedelmünket stb.

Meg kellett tanulnom nem akarni,nem vágyni,igérni mindent s mindenkit elengedni és elfogadni a pusztulás a romlás folyamata kell helyes a rohadás még akkor is ha az én életemre is kihat nehéz lesz fogadjam el az égiek akaratát az átalakulás kell hasznos mindenkiért van.Ne sajnáljam ne kérjem vissza ne marasztaljam kössem magam ara senkihez érzelmileg se ember se tárgy,se dolgokhoz semmi és senkihez hagyjam menni,veszni bukni ha így kell lennie senki ne tartsak meg a szívem a hitemben az élet tenyerén ha az Égiek se teszik,nem kérik nem akarják már nem segítenek hogy segítsek,adjak támasza legyek embernek,állatnak fajomnak.Már nincs mit kit elveszítenem mi fájjon.Ez korán megtörtént ez tanított meg a fájdalmaim,veszteségeim által hogy tud kelleni,hiányozni fájni ,a nincs a kel,akarom,hogy éget dühít,hogy a van,micsoda teher,kiadás félelem rettegés ,aggodalom félteni el ne veszítsd ,megtartsd növeld stb.Hogy tudunk érzelemmel felruházni tárgyakat,olyan szereplők embereket pozitív álruhával,szeretet maszk tulajdonságok szeretet szerelem barátság s bizalomszőttes amivel soha addig és annak elötte nem is léteztek sőt rosszak hitványok csak mi nem tudtunk,láttunk hittünk róla róluk addig dolgokat nem akartunk hallani,látni,érteni el és befogadni,kimondani.
Valaha akartam tenni az emberekért szépé,tenné boldogabb,gazdagabb igazabb helyé tenni nekik az egészet jó dolgokat öszejöjjenek segítsék,szerék egymást rájöjjenek mi a fontos és mindenük megvan megvolt menyire buták,vakok meg is lesz csak az ember természetétől fogva makacs,konok,önfejű önző.,mohó akarnok több több kell vagyon ,anyag centrikus.Minél távolabb szakad a szeretet igazi energiájától,hit isten fény jóság,erények tiszteség annál nehezebb lesz visszatalálni magához a szeretet forrásába mások szeretete tisztelete bizalmába,hitébe.
Egy mesterem mondta az ember egész élete munkája tettei rá vannak sütve az arcára,vonásait a tenyerére,a házára,kölke,asszonyára,autóra arra amiért csinálta a bűnt,akiért akiért hazudott elárult ártott másokat,bántott bánatot veszteségeket okoz,okozott ,mindenre amit az ember nem baját munkája,tudása küzdelmei,kitartásai erényei által szerzett nem az övé nem lehet az övé nem vihet el,nem örökölhet örökíthet át ,hagyhat itt elvész.Elveszejti más.Mindenki azzal bukik el amivel vétkezett ki a kukacával,ki a nyelvével,ki hiúsága ki önzése ki mohóságai,ki szenvedélyei és vágyai,birtok,rang s haszoncentrikussága által, által.
Akiért amiért csinálta az okozza apák,fiaiknak baját pont a barátja,asszonya,gyereke,az anyja a ház,vagyon autója hozza meg a vészt bukást autó,az álmai vagy a szerelem a szeretők,sose onnét s attól kapjuk vissza a jót a rosszat ,mindegy kin ki által teljesül ,de mindig megtörténik.
Az életben minden jó s rossz visszaadatik lehet nem úgy, nem azoktól akiket szerettünk,tettünk,kértük s vártuk vagy nem is tudjuk ki szólt tett láthatatlan értünk egy állás megkapásában,stb járt közbe csak azt mondjuk csoda,végre szerencse angyalok ,aztán lehetett egy barát,ellenség munkatárs,anya hivatalnok aki sose mondja el, neked nem is tudod meg.

Azok a nők meg ki rosszul viseltetek férjeik,gyermekeikkel visszakapják ugyanezt a szeretőik,barátnőiktől és mikor bajukba rájuk mutatják az ajtót otthagyják bajában fulladozni megérdemelve.
" 2 ember arat a mezőn,az egyik felvétetik a másik lenn marad .Feleség felvétetik férje,családja,gyereke lent marad. " írták.
Csak annyit tudok 144 ezer egy kabbalisztikus szám Dns -hez és teremtés kódjához alap kelléktárához,egyedek alap egyedek számához volt szükség Noé bárkája.12 a négyzeten.:144
azért mert minden Duális férfias nőies .negatív ,pozitív semleges így van egység és 1 nélkül nincs 2,születés teremtés fejlődés növekedés ,2 nélkül 3 ,3 nélkül 4.

Ezt egy férfi mondta akivel Hipnótikus álomban Jordánnál mostam a kezem a folyóban ,ő meg egy tálban halat mosott.
Az Arab,Indiai,Tibeti,Reikis Nadis emberek tanítóim Jöttek tanítottak,2004 után gyógyítottak aztán eltüntek ,3 évig jöttek jósálmok,csodák.Távolról továbbra is kaptam tudást,üzenet a felkészítést ezzel kellett foglalkoznom,mert ez volt a felkészítés ideje 2006,2007 után.
a beavatás felkészítés napja nem egy év,nap óra helyre esett.
Tól-ig tartott,tart .Folyamatosan lemorzsolódtak,felvétetek emberek,születnek új lelkek,meghalnak addíg távoznak ,de az adott napra megvan meglett pont a 144 ezer szám,egyed.
ez a szám szerepelt Atlantisznál, Lemúria 144 angyal,főloki.
12 tarot kerék küllő,évszak.Archaetipus,és asztrológia jelőlő.

Az új genetikai lánc,kód azokból az emberekből akik új világ,új tudás,képességek,értékrend társadalom, magvai.
Ők többlet tudást s hosszú életet,feladatot kapták meg lel őrizni védeni magukat,őket.
A 144 ezerben nem mind ember tartozik bele, hanem Dns kód,anyag szövet ,minta természeti,fából,virágból,állati anyagból pont ennyi kell az alap teremtéshez,egyedszám mindből férfi,nőies.A faj fenntartáshoz.Min egy-egy mindből.Annak ép,egészségesnek és megfelelőnek kell lennie minden tekintetben nem a vérre tudást tapasztalatok értem csak hisz anyag,test pénz birtok,onnét már nem számít hanem lélek,szív rezgésszám szintje szerint,vágyai,céljai is azok akik megtisztították magukat eldobtak,elhagytak feladtak önként mindent é rájöttek mi volt lesz az egyetlen fontos mindentől függetlenül amit szolgálni kell,érdemes amiről útjuk szólt,szól és annak az értelme nem a társak,párjaink,házasság,birtok,gyerek,munka,pénz javak ,ezek csak tanulási fejlődésünk részei kellékek,lemorzsolódnak újak jönnek születnek nem ez a fontos mi magunk,az amit magunkban hordozunk.
Mi döntjük el hova tartunk,hova tartozunk attól független honnét, miből jöttünk,születtünk indultunk ,csak az érti meg aki önmagában a szeretet forrásához,Istenhez önmagához már hazatalált.
Ami bennem bennünk él,dobog az van másokban is csak még nem talált haza nem jött rá ébresztette fel magát az alvó harcost,varázslót a bölcs mesterét .minden kapu,ajtó mondat válasz tudás emlék ott van él,élt bennünk és fog is.Ahogy a földben víz,föld és víz emlékezet a növényeknek,tárgy állatoknak is van.
A teremtés csíráját úgy hívják víz élet,lélek és ,tűz mint szikra tudás Isteni fény,szeretet e kettő kellett a férfias,nőies jelleg az élethez.Szerves.
Ez adja az egységet a növekedés,teremtés születés feltételeit.
ha az egyensúly felborul szaporulat túl sok lesz a meleg,ká válás,kevesebb a születés,házasság a régi erények,hagyományok családmodell a társadalmunk végét jelzi káli juga korszak kezdete.
A nőire szükség van bár van mesterséges megtermékenyítés,orvosi plasztika,klónozás műtét beültetés bárkiből csinálnak nőt ma már,örökbefogadás van a meleg travi,házasodhat,gyereket vállalhat házassága örökbefogadás útján de mégse ez a normális a helyes értékadó és mutató.
nem hiába pusztított el az Úr paráznaság bűne miatt világokat,fajokat népeket többször is ez miatt.
Sose késő visszatérni a helyes útra családi értékek,hagyományok modellek,tisztesség.Barátság szeret mivel csak ez az út értelem,jó s egyenes út létezik,más nincs felfelé se kifelé.
Nem díjakért nem pénzért élünk,nem is tárgyakért pénz,birtok,munka kenyérért nem is egymásért ,embertársainkért nem is gyávaságból életünk,haszonféltés és számításból nem is gyávaságból az egyetlen ok az emberi értékek,a szeretet.Ha szeretetből hibázol,vétkezel tudatlanúl gyermeki naívságod,hiszékenység bizalom,ragaszkodás nem látás nem ismerés teljében az bocsánatot érdemel .Menj és ne vétkezz többet !
ma olyan világot élünk hogy aki tisztán akar szeretni élni,becsületből élni,megélni boldog kapcsolatban.,gazdagságban szépen nem hagyják az öreg szülők kik bűnösek voltak megöregedtek ,a ránc mögött viszik bajba bűnbe az ifjabb nemzettséget gyermekek tudásuk és bölcsességük,bűneik teljében,kiörökítik az utánpótlást bajba juttatva bemocskolva,kihasználva lopva őket ezer baj,veszélynek kitéve és nem adják át a stafétabotot felkészítést és útmutatás a mai modern élet kormánykerekéhez,azoknak akik ártatlanul ide beleszületnek, elindúlnak az úton még gyerekek kamaszok és közben jönnek rá kell szembesülniük miféle emberek ,világ várja kiont őket,sérülnek ők s jogaik.
a öregebb melegek,a régiek kiégetek új húsra vadászva erővel beleviszi barát tanár rokon cukros bácsi a a másik gyerekét akit kinéz vagy becsalja csapdát állít helyzetbe hozza őt a szüleit ne lehessen más út Addíg törik őket,ugyanígy a maffiózók,csalóük,romák a kák.
láttam embereket,családokat nők,apák gyerekeket akik tisztesen akartak,élni tanulni,pénzt munkát de ne hagyták nekik újra meg újra nem szívből cselekedtek és sírva fakadtak hogy ők ezek,azok akartak lenni egyszerű munkából jól megélni,hősök lenni,mi volt álom munka,hivatás célkitűzés nők,anya családmodell a fejük,szívükbe gyerekként,kamaszként,Ekkor rájöttem mi nők,anyák,társadalom nem vigyázunk jól a sérülékeny apa,gyermeki tiszta energiákra a barátainkra,egymásra rájuk bajba kerülhetnek olyan helyzetekbe amikor szükség lenne mindenki összefogására,szeretet kitartására és egyedül bajba hagyjuk juttatjuk ki elárulja,elhagyja akár el is adja a másikat,mi mindenre képes az ember családok,gyermekek,nők öregek asszonyok és mi mindenért a lista hosszú amiért rombol az ember kártékony kárt okoz,és a lista jótetteké,az ok,amiért akiért az nagyon szegényes ugye.
Szerintem mindenkinek megvan a maga története ok,okozata miértje a kezdet kiinduló pont,ok tettekre,hibáék életvitelre.
Egyszer megtanultam mi micsoda mi az a címke vannak,voltak ártatlan bűnösök ne ezek fényében nézzek ki hol,hány évet ült miért,ki dobta fel,juttatta oda,stb ,megvizsgáltam az ügy,a fél, jogosságát is.
Beleláttam megnéztem.
Könnyű ártatlanúl bajba jutni,keveredni rossz körökbe,bűnbe tudatlanul,ártatlanul rossz barátok,társak,tanárok,felnőttek ,és akár ülni is.
már tudom ez a világ sose volt s lesz az ahol van volt,lesz igazság.
Aki azért lop mert nem kap munkát,pénzt tanulást egyenlő bánásmódot ,juttatások,eszközöket kényszerül szüli nem a szabad akarat és választás az megérhető hisz felelős szereti a családját neki is joga van itt lenni,ide született érték.lehet hogy nem nekünk nem ír,dolgozik nem lesz sebész se diplomás pl egy roma de láttam úgy ölelni roma szegény házaspárt egymást és a gyerekeik,igaznak tőlük a szórt és a könnyeket,hogy értetem mi az az érték amiért teszik,amiben bíznak,hisznek amit mentenek,nem magukat hanem ezt a szép dolgot.
Láttam elindúlni az úton,tiszta életű bátor ,kedves értelmes aranyos drága lelkek embereket, aztán összetörve meggyötörve bajba jutni, és nem azt szemléltem rajtuk hogy próbálta meg őket ember,társaik az élet,hivatalok,a kormány programjai,hibás döntései,családjaik,barát,szerető munkáltató milyen a pecsét,levél,adat cimke rajtuk a nevük mellett ,nem a tetteiket néztem mindenáron,s ha láttam igazan akart élni,dolgozni küzdött küzdött próbálkozott, de embertársai nem hagyták hogy beletaszítsák bűnbe ő lopjon,csaljon a roma vasazzon ,mert ő oda való,arra jó szerintük kenyér,munka pénz féltésből .Szóval nem engedték be a helyükre maguk közé embertársaikat .volt akit láttam önként hibázott tévedt meg naívan szerelmesen gyermekfejjel tudatlanul .
Le kell menni az ők lélek,szív szintjükre ok,okozat sértettség kiinduló pont,ok következmény elvbírálás,bánásmód megkülönböztetés stb amiket átélnek azért mert ebbe születnek bele,nőnek be így áll hozzájuk,állam társadalom.,Média mint egy külön faj.
A fehér ember is öl,lop hazudik ,szemetebb dolgot elkövet nem kell hozzá se meleg,romának indiainak,stb lenni.a vétek a bűn nem válogat bőrszín,nemkor,hovatartozás vallás és faj szerint.súlya egyforma.Nincs kicsi és nagy 100 vagy 1,a az 1 lehet drágább isten szemében értékesebb akár 100,1000 millióknál többet ér.ők is szeretnének urak lenni,jól jobban élni,utazni,öltözködni ahogy a fehér emberek nők,apák,gyerekek,öregebbje is.
Még fiatal voltam alíg 18 ,20 mikor halottam melegségről azt se tudtam mi az faj,cimke élet stílus ?
A tv,sajtó nem nagyon adta,ahogy akár,maffiózókról sem pedig régen is voltak mára kiöregedtek, sok házas lett,volt Vállalkozó dolgozó nő,anya,apa szült.munkáltató,Vállalkozó.
Akkor nem volt divat mutatnom mondani tudni beszélni róla felvállalni a létezését pedig minden ment folyt akkor is titokban fű alatt csak még nem volt net,mobil tv,sajtó ,internet webcamera,lehallgatás ,kidolgozott fejlett digitális technika,honlapok lebukási lehetőség szolidan ment titokban .Sok anyuka,nagymama apuka tudna mesélni róla,nagymama is.

Szerintem sokkal tisztességesebb ha tudod,látod hallasz róluk elfogadod a létezésüket beszélünk,tanulunk róla felkészít a tanár,szülő társadalom mintsem 30 évesen érjen rázzon meg hogy vannak az lesz a barátod,párod szerelmed,férj vagy munkatársad,gyerekeid apja válás lesz,szégyenbe hiznak kiközösítik őt ,családját azért ment bele házasságba pénz,birtok,munkáért társadalmi elfogadtatás gyermeknemzési szándékból nyugalom és titokban ő is felesége is titkos viszonyt folytat.Kiházasodott maffiózók bűnözők,kák ,bik,melegek akikről senki se tudja,említi beszél új életet kezdenek.
Jobb minthogy az ember lánya beléjük esik,velük dolgozik,keres barátságot,bulit lesz munkatárs majd nekik szül,.,lesz feleségük és kiderül pofáraesés 20 év után ott egy pofáraesett család a lány szülei,munkatársai a város a lány ,és a gyerekei.

Láttam volt akit a kiváncsiság,pénz harag,düh családi,párja,gyermekeivel konfliktus ,pénzhiány,éhség bánat,mások vittek bele húztak bele erővel rossz útra utakra ,becsapódott rászedték átverték,volt akit a családja,párja,munkatárs a szerelme,rokona a legjobb barát sodort embert próbáló határokba évekre .
Minden ember hibázik ,megkisérthető ,fél,hazudik ,lop egyszer életében olykor tudatlanúl is naívan vagy nem is emlékszik.
Ne tudom helyes e hallgatni,hazudni nem láttatni,mondani mutatni tudni tudatni egy életen át amit sok évig a tanár,szülő kormányok,sajtó a tv tett a nagyszüleink kihipózva a mai világot hamis ideákba nevelve,ringatva mert eléggé sérülhet,kisíklódhat az ember élete,munka,pálya kapcsolatai ha nem tudja mi történik vele,körülötte mi baj van munkatársaival,barátok,iskolatársak ,lakótárs,szerelme .Fogalma sincs a búra alatt tartott nevelt szülők,tanárok,öregek felnőtteket mi lett mi várhat ott a mai gyerekek,kamaszok,felnőtteket a 15 év alatt.
Főleg a mai gyermek pedofilia,honlapok,szex zaklatások,erőszak világában ahol lány,fiúgyermekek,anyáék,apák férfiak kamaszok is ki vannak téve a tisztes családok millió féle veszélyeknek fenyegtéseknek.
Szinte nincs ember felnőtt öreg akinek nincs ez ügybe rossz véleménye,emléke tapasztalata ,vagy ha nem is saját de ott volt látott,halott mások sorsába,tanúja volt.
az emberek családok,a gyermekek a nők,anyák,lányok az asszonyok,a fiúk,férfiak,apák ,kamaszok,árvák,betegek jogai még mindíg eléggé képviselve.

Egy pap tanárom mondta nem születik senki se gyermekem, bűnöző,gyilkos,tolvajnak,Celebnek,melegnek,kának,zsarnoknak,politikusnak,bírónak,tanárnak,rendőrnek .,aki korrupt ez nem egy műfaj,minta vagy szokás.
Nem tudom ha előző életem után ideszületek hogy néger,vagy indiai,sárga vagy roma bürkét eszközük,körülményeket családokat kapok előző életem után ezen életemben mint tapasztalást,feladat próbatételt akkor én hogyan bírom ki viselem mit éreztek,éreznék.
Ezért nem bírálók ,minősítek senkit aki lop,csalt ,stb bünős mert ne tudom mi ki vitte oda,addíg bele mi volt kiinduló ok,min mentát élt meg mit kelet kibírnia és bár nem szeretem őket romék,bik,melegek,perverzek,de a sajtó,tv óta tudom hogy vannak,voltak itt éltek köztünk meg öregek beszéltek róla róluk hogy ez,ezek régenis voltak de nem volt nyíltan így kirakva kimondva felvállalva,kirakatba téve a lakosságra burítva ,mutatva .
Nagyon nem szeretnék az ő bőrükbe születni se kerülni senkinek se kívánnám.
hogy megértsem őket nem kell átélnem.

Ez a világ hibás ott, hogy nem teszi lehetővé az embereknek a szabad boldog teljes önálló életet ,álmaikat kövesék,megéljék megvehessék tisztes,munka,tanulás,cég törekvések,fizetésből .hibás hogy az emberek nem élhetnek úgy ahogy akarnak,vágynak,élnének,tehetnék szeretnének választhatnak aszerint munkát,iskolát társat ,párt otthont,országot vallást.
Micsoda világ az ahol szakmából,tudás becsületből tanulásból,tehetség által nem lehet boldogúlni megélni ahol lopni kell,hazudni ,rejtőzködni kell ,ahol alap eszközök nélkül indíttatik el startol minden ember,élet gyermek ,kamasz ?
Nyílván ha ment volna régen gyorsan,könnyen és ma tiszteseb ötletek,tudás tehetség munka szorgalommal nagy vagyon,pénz birtok,pozícióhoz,tárgyakhoz ,fizi jutni akkor ma ,azóta nem lenne szükség örökségi,vagyoni,házassági örökbefogadási ,hitel,pályázati pénz,munkabér ,számla s vállalkozási csalásokra,gyerekek után,pénzéből,válásra gyilkosságok,aljasságok ,perek,bírósági ögyek és milió módszer van ezen az úton kitaposva amit azért tesznek,folytatnak nyílván mert nyitva volt van még ma is a kapu lehet szabadon,büntetlenűl megússzák s az emberi jogok naponta sérülnek a lékek,testszellem az érzelmek is .Csak,mert a biztonság védelem,hatóság igazság szabadság minden illúzió csak valós jogkör,tett odaállnak keménység ,szigor nincs mögötte,s nem lett.Senki se akar magának gyereke családjának bajt,fél és gyáva hagyja,teszi és elnézi,hagyj kihízni,kiörökíteni a bajokat a rosszat,a bűnt korrupciót hazugságok,gyűlölet elidegenedést erőszakot tb.

A sötét világ és szféra alíg 5-15 év alatt 4,10 -szeresére hízott ennyi Celeb,munkanélküli,roma ,ká és meleg ,szereplő,színész,énekes és Celeb ,modell ,feketemunkás,legalizált bünöző ,nagymértékű erőszak szexuális perverzitások,mocsok fertő sose volt,
Sajnos valljuk be a Világ felsőbb rétegeiből kerül ki a sok megbújt perverz,bi ,homokos ká, titokban tanárok,dolgozó apák,anyák,orvosok,tanár mérnök,ügyvéd ,munkád Vállalkozó Munkáltatók,birtokosok,vezetők,politikában,művészet,divat,Média ,.sajtó,Színészet filmipar sajtó mindenhová beágyazták magukat.sok házasodott szült,vállalkozót örökbefogadás akkoriban ,gyerek annak a fényében tisztség látszata mögé bújt él,legalizált búnőzés a munkahelyek,cégeken családokon belül,otthona fészerében,garázsa raktára ahol tudja teszi folytatja internet a mezőn üzletek, megtalálja rá a módot helyet,közeg ügyfelek,szereplők vevők mindent.
mi vár a mai gyerekekre 4,5 évesek 8 évesek,kamaszokra ebben a világban mi,ki lesz belőlük hova mibe kerül ha kint már munka,pénz eszközök segítség se várja nincs miből hova,tanulni se tud,haladni nincs jövőképük perspektíva ami anno nekünk,szüleink öregeknek még volt,nekik még ma is adott a pénz ,munkahely a sírik mig a fiatal nő.,gyerekek,kamaszok ,nők,lányok otthon ülnek kötögetnek,tanulnak,szülnek,gyes várják a munkát üresedést.Jó világ ????,
Hááááát.
Igazság kimondása belátása beszélni róla az visz befelé.
sok hazugság réteget kell kint magunkba egymásba lehámozni.ideák téveszmék tárdsadalmi láttatást hazugságok félrenevelést.
Luluka

Feliratkozás Hírlevélre