Véletlenek | Önmegvalósítás.hu

Véletlenek

A szó szoros értelmében nagyon keveset meditálok sajnos, inkább csak tisztítgatok, energiát gyűjtögetek néha, ha úgy érzem hogy bezárultam/lemerültem nagyon. Viszont mindig van egy központi témám amit megfigyelgetek, amin agyalok napokon, heteken át, persze több párhuzamos önismereti "projektemmel" együtt. Feldolgozok, összefüggésekre rájövök, előbbre jutok, miközben figyelem a környező világot, embereket.

Nemrég érkeztem meg egy kéthetes nyaralásból egy nyolcfős társasággal, itt a megfigyelésem központi témája a pozitív dolgok bevonzása lett. Nem véletlenül, rengeteg apró, szinte hihetetlen véletlennel találkoztam, főleg mikor úgy is álltam hozzá hogy márpedig most ez és ez a cél, ezt és ezt szeretném elérni, megtalálni, bevonzani. Próbáltam nyitott lenni minden apró lehetséges jelre, és valahogy tényleg minden jól alakult utólag.

Számomra "legsokkolóbb" a következő véletlen volt:
Utolsó nap Montenegróban, euróra már nem lesz szükség, el kell költeni mindet, ne maradjon. Szupermarketbe be, ott leadtam 5 üres sörösüveget, mondtam hogy csere lesz, mondták jó, majd a pénztárnál adnak telit. Ok, van kb 25 eurónk, kezdünk vásárolgatni otthonra a barátnőmmel. Nagyjából számolgattam fejben az egészet hogy 23-24 közé essen, de a vége felé már nem érdekelt, gondoltam ha túllépjük, mögöttünk álló haveromtól kérek még hozzá. Nagyságrendileg 10db tétel szerepelt a számlán, persze nem mind 1db-os. Pakolják ki nekünk a teli üveg söröket, ááá mondom magamban 5 már biztos hogy nem kell, meg akkor már tuti túllépnénk, legyen csak kettő vagy három? Legyen 3 üveg, bőven elég.
Jön a végösszeg, látom a pénztárgépen 24.98 euró, mondja a nő: 25 (lefele/felfele kerekítenek ilyen esetekben ált.). Hmmm, számolgatok, próbáltam ugyanis szabadulgatni addigra az apróktól de azért maradt még bőven utolsó napra is.. Nézem: huszonnééééégy... centek: tizesek, huszasok, ötös, meg még kallódott egy ideje egy egyes meg egy kettes cent is, vhol kaphattam, nem kellett sehol. Hoppááá, pont 24.98!! A kezébe szórtam vígan, mondta hogy ok, rendben lesz (persze hogy rendben - gondoltam - ha ennyit írt a gép, ennyi is volt nálam :)).

Hozzátartozik a dologhoz hogy néhány héttel ezelőtt itthon is volt egy hasonló szitu, mikor nem akartam felváltani a nagy pénzem és megnéztem a marék apróból vajon kijön-e. És pont annyi volt, ilyen 3-400ft között, ötösre végződve, egy maréknyi. Akkor is már tudtam, ez nem lehet véletlen.

Volt a Kiválasztott-ban egy Danny Blue nevű srácnak egy száma, mikor találomra adott pénzt az egyik segítőjének, papírpénzt meg valamennyi aprót is még hozzá. És utána rájuk bízta hogy vásároljanak kedvükre. Aztán a végösszeg valahogy pont annyi lett. Sokat agyaltam ezen hogy hogyan csinálhatta, mert a legtöbb attrakciónál azért voltak sejtéseim, soknál pontosan tudtam mi lehet a menet spirituálisan, de itt meg lövésem se volt. Semmi.

Szóval lehet hogy egyszerűen annyi hogy itt van ennyi és ennyi.. vásároljak kedvemre, a megérzéseimre hallgatva és majd minden úgyis jól fog alakulni a végére? De tényleg, mi más lehet itt a trükk?
Ezt kivetítve más életterületekre, figyelgettem már azelőtt is végig a nyaralás alatt, hogy ha eléggé nyitott és magabiztos vagyok (és ha a "fényben járok"), úgyis elgördülnek a sziklák az utamból. (Itt megköszönném a "Megnyílás a pozitív élmények befogadására" cikket Sanyinak, a nyár másik nagy hihetetlen véletlen időzítése volt az ott és akkor számomra).

A hazaérkezés napján pedig szintén véletlen kapcsolatok szálján bele lett nézve a Liquid Crystal Vision c. filmbe (ez egy dok. film a Goa zenei stílusról), amit nem láttam kb két éve. Első tíz percben egy ilyet kaptam, asszem a Shpongle egyik zenésze mondja:

"Függetlenül attól, miként fogjuk fel az univerzumot,
bármilyen nagy, bármennyire végtelenül táguló legyen is,
számunkra itt, a mostban megnyílhatnak az alternatív univerzumok
itt vannak, egy kvark törtrészének megfelelő távolságra tőlünk
és ha át tudunk hangolódni az ő frekvenciájukra,
átléphetünk a párhuzamos valóságokba.

De vajon tényleg léteznek-e ezek a dimenziók?
Hát persze, hogy léteznek! Nap mint nap tapasztaljuk őket.
Hogy hogyan?
Például a "véletlen" folytán!
Mondjuk történt valami nagyon meglepő dolog, és biztos történt ilyen veled is, talán az elmúlt héten!
Valami nagyon fura, amire csak annyit tudsz mondani: "hűha"!
"Ez nem lehet véletlen!"
És valóban: ami ilyenkor történik, az az alternatív univerzumokban zajló történések
isteni megnyilvánulása a mi univerzumunkban!

És ezek az univerzumok mind értünk léteznek.
Ott vannak az őrangyalaink,
egész őrbolygóink vannak,
2000 mérföld magas óriások gondoskodnak rólunk
minden pillanatban!
Ezek a szellemek segítenek bennünket valamennyi világban, ahol csak létezünk."

Beküldte: | 2008. szep. 01. hétfő - 16:08

Hozzászólások

0 hozzászólás