Terapija Simbolima | Önmegvalósítás.hu

Terapija Simbolima

virág2.jpg

Egy másik furcsaság ami történt velem ezen az előző bejegyzésben említett kiránduláson a következő:
Egyik nap elég komoly hegyi szerpentineken kanyarogva vezetett felfelé utunk, miközben én fokozatosan egyre rosszabbul lettem az egyik autó hátsó ülésén. Hányinger, émelygés, iszonyat cefetül voltam, szó szerint szenvedtem, persze ebbe még az előző nap okozta kisebb másnaposság is közrejátszhatott, na meg a 40 fok hőség sem állt mellettem. Szerencsémre többször megálltak a többiek cigizni, kilátásban gyönyörködni, míg én fel-alá sétálgathattam friss levegőt szippantgatva.
Egyik ilyen pihenőnél lettem figyelmes egy útszéli ismeretlen száraz virágfajra. Fogalmam sincs miért, de megtetszett a virágjának szabályos ötágú csillag alakja (fenti kép). Le is törtem az egyiket és barátnőmnek ajándékoztam.

Az út következő szakaszát fejemet barátnőm ölébe hajtva lehunyt szemmel töltöttem, mígnem egyszer csak erőteljes vizuális képek kezdtek érkezni a semmiből. Bőven van még mit fejlesztenem a vizuális képzelőerőmön az tény, de ez akkor és ott szokatlanul intenzív volt. Színes, villódzó, koncentrikus ötágú csillagalakzatok áramlását láttam, nem tartott félpercnél tovább, de az egész olyan volt akár egy trip. Majd a végén valamiért összerándultam és kinyitottam a szemem. Ekkor barátnőm megszólal, hogy nagyon durva dolog történt vele. Megpróbált valahogy ösztönösen energiát adni át nekem a kezét rám helyezve. Persze félt az egész művelettől, de elmondása szerint érezte hogy egyszer csak elemi erővel elkezdett működni az egész és a csúcspontja egybeesett azzal amikor a végén összerándultam.

A történeti sorrendben nem vagyok biztos de ez már talán azután volt, hogy az egyik megállónál kidobtam a taccsot, tehát valószínűleg a holtponton már áteshettem és megindultam a jobbanlét felé.

Továbbá nem tudom mennyire kapcsolódik a fenti történésekhez az, hogy rá kb 3 napra Kotor óvárosában egy kétperces várakozás, unatkozás közben szemben egy könyvesbolt kirakatában megakadt a szemem egy könyvön. (azért külföldön ugye az utolsó dolog amit az ember szemlélget az egy könyvesboltkirakat, de akkor valahogy egyből ezen a borítón állt meg a tekintetem, szinte ott termett az orrom előtt, le is fotóztam gyorsan). Mennyiben véletlen és mennyiben kapcsolódik vajon ez a fenti történethez? Meg egyáltalán, mi ez az egész konkrétan?

Beküldte: | 2008. szep. 04. csütörtök - 10:22

Hozzászólások

7 hozzászólás
jaguar képe
Ötágú csillagforma
2008. szeptember 06. szombat, 7:06 | jaguar   Előzmény

Szia!
Én inkább az alakzatban látom a megoldást, mivelhogy kb egy óra leforgása alatt kétszer is "találkoztam" ugyanazzal az ötágú csillagformával (aztán napokkal később ugye megint, de már némi magyarázattal is kiegészítve :)).
Szóval köszi, mert most hogy beírtam egybe is, mindjárt több mindent dobott ki a google, ez a szimbólumterápia egy komolyabb ágazat ezek szerint. Tovább bogarászva találtam egy hasonló könyvet a témáról, azt hiszem be fogom szerezni: "Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal - a gyakorlatban"!
(hmmm, feszültség, súrlódás, persze, szinte nap mint nap - de akkortájt épp nem. Egyébként rengeteget fejlődtünk mindketten ezek alatt a napok alatt. Kirándulni baráti társasággal jó dolog. Szembesül az ember mások és saját hülyeségeivel, gyakorol egy kis toleranciát, türelmet, elengedést, majd utólag ezeket kielemzi. Nagyon-nagyon hasznos volt önismeretileg is, de ez már egy más téma.)

jaguar képe
Kártyák
2008. szeptember 07. vasárnap, 0:30 | jaguar   Előzmény

hoppá mit találtam!
http://onmegvalositas.hu/termek/gyogyito_szimbolumok_kartya
egyre jobban tetszik ez a portál :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Pentagramma szimbólum a Gyógyító kártyák között
2008. szeptember 07. vasárnap, 9:37 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A Tarot oldalról az egyik link a Gyógyító szimbólumok kártya online kipróbálható oldalára visz. Nincs fent az összes lap, kb. 8-at tudsz kivetni.

Ott találsz egy lapot, a pentagramma szimbólumával, ami a mágia jelképe. Nagy "tudású" szimbólum ez, csak okosan, megfontoltan szabad használni, nehogy visszafelé süljön el!

Akinek tetszik a Gyógyító szimbólumok kártya, tudjon róla, hogy már csak 20 db van belőle és nem lesz mostanában utánnyomás. Most rendeld meg, ha szeretnéd használni!

Gyógyításra fizikai és lelki szinten, valamint folyamatok finom hangolására biztosan használható, ezt már többen is visszajelezték.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Szimbólum terápia
2008. szeptember 07. vasárnap, 10:12 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ez az ötágú csillagforma a pentagramma, ami az egyik alap szimbólum a mágikus praktikákban.

A szimbólumok használata az egyik legerőteljesebb ága a mágiának, ezért komolyan fel kell rá készülnöd, ha gyakorolni akarod! Ereje, jótékony hatása és veszélyessége egy atomreaktoréhoz hasonlítható, ha értesz hozzá, akkor csodákra vagy képes, ha nem...

De Neked biztosan dolgod van a szimbólum terápiával, - azon belül is most a pentagrammával - ezért is került többször az utadba, ezért jelent meg a víziódban!

Javaslom, hogy először ismerd  meg és csak ha már nagyon érzed, biztosan tudod, akkor kezdd el használni!
A szimbólumok megismerésének egyik haladó gyakorlata, a szimbólum meditáció, amit le is írtam Neked és másoknak is, mert ez egy nagyon izgalmas része az önmegismerésnek!

jaguar képe
Tengeri sün
2008. szeptember 08. hétfő, 2:08 | jaguar   Előzmény

köszi a választ, ez durva... azt már le sem írtam, hogy láttam tengeri csillagot is a tengerben.. De amitől most leginkább kész vagyok, hogy hazahoztam egy elhalt tengeri sünnek a héját, gondoltam majd kirakom a falra mert tök jól néz ki.. összevetve a kártyalappal elég ijesztő (berakom a képek közé vhogy)
És akkor már elmondom azt is hogy első napokban beleléptem egy ilyenbe, miközben egy gumimatracra akartam felmászni. Olyan mélyre fúródtak a tüskéi hogy pár még mindig bennem van..

Na jó, elkezdem tanulmányozni a témát, könyvet, bár elég megfoghatatlan ez az egész nekem.. Viszont nem most lesz még míg egy ilyen kapun ki-be lépkedek szerintem.. A rendelés megy hamarosan, plusz még egy Életerő csomaggal is szemezek.

Feliratkozás Hírlevélre