Kryon szavai Peggy Phoenix Dubro-ról, az EMF tanárról | Önmegvalósítás.hu

Kryon szavai Peggy Phoenix Dubro-ról, az EMF tanárról

Kryon szavai Peggy Phoenix Dubro-ról, az EMF tanárról
Peggy Magyarországon! Új!!
Peggy Phoenix Dubro szeptember 14-én , 9.30-17.00 , a 2 napos Kryon szeminárium után 1 napos workshopot tart, amelyen bárki részt vehet! Regisztrálhatsz itt :

„Nagy – személyes és kollektív – változások idejében élünk. A transzformálódás ezen időszaka nagyszerű lehetőséget kínál a jelenlegi korlátainkat túlszárnyaló evolválódásra. Amennyiben továbbra is azt tesszük, amit eddig, az eredmény is ugyanaz marad. Az evolúciós folyamat befogadását választod, vagy maradsz, ahol vagy?” - Peggy
A Háló logikájának ereje! (XIII./13.Fázis) Új!!
Ismerd meg a Háló logikát
• Van egy hely, egy aktuális rendszer a tudatodban, ahol a logika és a lehetőségek végtelensége közelít egymáshoz, szélesebb valóságtermtésére adva lehetőséget, amely elérhető lehetőségekkel telített
• tanulj arról, hogyan és miért válj kvantum figyelővé
• légy a tudatos választás mestere
• alakítsd ki személyes módszeredet a nyugalom és cselekvés egyensúlyára
• egyszerű tanulási és használati mód
Tapasztald meg a XIII. Fázist
• Peggy Phoenix Dubro-tól, a technika kifejlesztőjétől magától veheted fel ezt az újonnan kifejlesztett fázist.
• a XIII.Fázis az EMF Balancing Technique (EMF Kiegyenlítő Technika) tizenkét fázisának nagyszerű kombinációja
• ez a fázis az alfája és omegája, kezdete és a vége annak a fejlődéstörténeti hatalmas munkának, amelyet a világ minden táján alkalmaznak.
Tanuld meg lefolytatni a XIII.Fázist
• az EMF Balancing Technique ( EMF Kiegyenlítő Technika) kezelései specifikusan a Hálón keresztül hivatottak hatni
• a kezelés lefolytatásának gyakorlása
• a XIII.Fázis kezelése ajándék önmagad számára, amelyet bármikor alkalmazhatsz, amikor csak azt választod
Kérdés –felelet inspirálódásban
• Peggy jól ismert és kedvelt a transzformációs energiára inspirálódás képességéről
• lehetőséged nyílik ennek a szerető és együttérző energiának a megtapasztalására
• személyes kérdés-felelet kölcsönhatás
Ebben az egy napban megtanulod az energiád tudatos szervezését és összpontosítását. Gondolataid, szavaid, megnyilvánulásaid és érzelmeid energiatöltéseket hoznak léte, melyek determinálják az életed mintáit Bölcsességben, és örömmel vállald el a valóságod feletti felelősséget. … és talán azt veszed majd észre, hogy még többet is nevetsz!
Peggy Phoenix Dubro kiváló nemzetközi előadó és tanár, akinek sokféle képessége az „új gondolkodás” arénájában világméretű elismerést és jelenlétet szerzett. 1988 óta szorgalmasan és részletesen feltérképezte az Universal Calibration Lattice-t (Univerzális Kalibrációs Háló), és a világ elsődleges szaktekintélye lett annak formáját és működését illetően. A munkát, amelyet kifejlesztett, az EMF Balancing Technique® -t (EMF Kiegyenlítő Technika), több,mint 70 országban alkalmazzák és tanítják különböző nyelveken a világ minden táján. 26 év tapasztalattal rendelkezik az emberi energia-anatómia területén, és vezető szerepet játszik a energiakiegyenlítés témakörben. Az 1995-ben létrehozott The Energy Extension, Inc.társ-alapírója, férjével, Stephen-nel társult az energiakiegyenlítés élvonalbeli technológiájának megteremtésében, amely miközben érdekes, egyben mélyen átalakító.
Az EMF Balancing Technique Oroszországban, az Institute of Integrative Psychology, valamint Izraelben, a Reidman International College of Alternative Therapies intézmények tananyagának a része.
"Peggynek az élet erőterére irányuló innovatív munkája elvezet bennünket önmagunkon belül oda, ahol a szeretet, a gyógyulás és béke kezdetét veszi." Technikája gyakorlati, hatásos és hatékony!"
-Gregg Braden – A The Isaiah Effect, The God Code, The Divine Matrix könyvek szerzője
Kryon szavai Peggy Phoenix Dubro-ról
„Tudjátok, mi az ő feladata ezen a bolygón? Nem is olyan nehéz meghatározni. Segít egyensúlyba hozni Téged, hogy érezd Isten szeretetét a szívedben. Így - miután keresztülhaladsz ezeken a fázisokon és ott állsz, mint egy végzős -, már azt mondhatod: „Most már többet tudok a bennem lévő mesterről.” Ő segít az Embereknek kinyitni az ajtót és megérteni a fényt. Ez a tanítás még nem volt elérhető 25 évvel ezelőtt. Tudjátok miért? Mert a bolygó rezgésszintje még nem volt rá készen. Sokkal nehezebb volt elérni ennek a megértését a Harmonikus Összetartás előtti energiában.”
Az önbecsülésről - Del Mar, California – 2003. augusztus 30.

„Vizsgáld meg egy pillanatra az új energia tevékenységét a bolygón és a Peggy nevű tanár munkálkodását, melyet azért végez, hogy információja eljusson a bolygóra! Nézd, hol kezdi tanítását. Először azt tanítja meg, hogyan legyél együttérző. Előadását a szeretettel kezdi. Miért van ez így? Ez valóban részét képezné a gyógyulásnak? Arra kérlek, értsd meg : a szeretet energiája teljes mértékben univerzális, globális és mindenhol jelen van! […] Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy ez a szeretetenergia felkapcsol egy fényt, mely valóban beindít egy magasabb rezgésszintet? Tudtad ezt? Mi a helyzet akkor, ha ez a szeretetenergia a katalizátora majdnem minden fejlődési folyamatnak, melyre az ember vágyik?”
Üzenet a zsidóságnak II. - Tel Aviv, Izrael, 2005. október 28.

„Sokan már magukra öltötték a Szellem palástját. Azokról a tanítókról beszélünk most, akik előadást tartottak a mai napon (Dr. Eric Pearl és Peggy Dubro). Mindkettőjüket mély szerelem fűzi a Szellemhez! Mindketten oly mértékben arra fókuszálnak, amit tőlünk kaptak, hogy a tanításon kívül szinte semmi mással nem foglalkoznak. A Szellem palástja veszi körül őket, és más szemmel tekintenek az emberiségre, mint ti. Ők a lelkeket látják, akikben képességek és lehetőségek szunnyadnak. Ítélkezés nélkül tekintenek Rátok, valamint egymásra is, mivel értik a teljességet és a szív szándékát.”
Nyolc váltás a megvilágosodásban – 1. rész - Mexikóváros - 2007. október 20.

„Sokan megtalálták a céljukat, beleértve a társamat és sok más közvetítőt körülötte: mindannyian abban a 24-hónapos periódusban. Azelőtt nem volt tanítás tőle sem, akit Peggynek hívtok (Peggy Phoenix Dubro, EMF, aki jelen van). Fogalma sem volt, hogy mit kezdjen az életével. És ekkor az ajtók kitárultak és mélyreható energia, mélyreható tanítás áradt be.”
Itt a váltás - Santiago, Chile – 2008. szeptember 20.

„Itt van Peggy, a tanító. Ő már korszakokkal ezelőtt ismerte a potenciálokat, hogy mit is tehetne itt. Az új energia szenvedélyes sáfárja ő. De ez az információ lassan jutott el hozzá, hogy segítsen Nektek abban, hogy Isten értelmet nyerjen. 1989 előtt az energiát amit ő oktat, nem lett volna lehetséges tanítani, de ahogy telnek az évek és Gaia energiája változik, az ő munkája is kiteljesedik. Látjátok, hogy ez hogy működik? Az ő „tudásának korsója” ki lett nyitva és ezt már mindenki felismeri.”
A hihetetlen ember - Caracas, Venezuela - 2008. november 2.

„Mindezek a dolgok bele vannak csomagolva abba, amit Peggy, a tanárotok a kozmikus szövedéknek hív. (Peggy Phoenix Dubro a Kozmikus szövedékről tanít). A szövedék egy Emberi Lény személyes Akasha jellemzőit képviseli, egy kvantum energia, ami őt körülveszi. Ezt lehet használni és támaszkodni is lehet rá. Magába foglalja a gyógyulást, az egyensúlyt az életben és még a mesterlétet is. A DNS mindössze egy kvantum állapot fizikai járműve. A kvantum állapot mindenhol van. Ezt nehezen érted meg, Emberi Lény, de valójában tényleg nincsenek DNS-részeid. Ezek a részek mindenhol ott vannak a teljes Univerzumban! Isten bizony tudja, hogy ki vagy, TE Kvantum Lény! Ha elkezded aktiválni ezeket a részeket, megváltozik a körülötted lévő kozmikus szövedék színe, tudtad ezt? Ó, de hagyjuk ezt meg Peggynek, ő fog beszélni erről nektek.”
A DNS aktiválásának kezdete - Riga, Litvánia– 2009. március 15.

Szeretettel , Gábor Kati akkreditált EMF kezelő / I-XIII. fázis /

Beküldte: | 2009. szep. 07. hétfő - 11:09

Hozzászólások

12 hozzászólás
jaguar képe
blablablabla
2009. szeptember 15. kedd, 0:21 | jaguar

kedves jövőbeni programbeküldők!

vegyétek már a fáradságot és ha hitelesnek akartok feltűnni az itteni fórumozó arcok között, akkor legalább félévvel az esedékes esemény előtt regisztráljatok ide.. És, kezdjetek el véleményt nyilvánítani, tanítani ha úgy tetszik (vagy nagy kérés?) bizonyos kérdésekben... Ennyi.. Szóljatok hozzá témákhoz, hitelesen, saját véleményt. Ha ez megvan, akkor az már egy remek módja lehetne a hallgatóság-toborzásnak különféle happeningekhez, már ha hiteles az ember aki ír.
Baráti üdv:
én

g.kati képe
Kedves "én" ! Nem minden
2009. szeptember 30. szerda, 18:13 | g.kati   Előzmény

Kedves "én" !

Nem minden üzenet szólít meg mindenkit!
Valószínüleg nem Te voltál az , akinek az üzenetem szólt , de ez így van rendjén.
Viszont akikhez szólt , nekik igen hasznos lehet az információ. Nem így gondolod?
A hitelességről meg csak annyit , hogy , ha valaki az üzenetében pontosan feltünteti a nevét és képzettségét , számomra az hiteles , hiszen publikussá teszi!!!
Viszont az "én " aláírás max. csak annak hiteles , aki ezt írta alá "én".

Üdvözlettel ,Gábor Kati.

hermess képe
Megszólítás és hitelesség
2009. október 01. csütörtök, 10:14 | hermess   Előzmény

Kedves Gábor Kati!

"Nem minden üzenet szólít meg mindenkit!" - Ebből nem feltétlenül következik az, hogy Neked mindenkit és minden lehetséges fórumon meg kell szólítani.

Jaguár lélektársunk csak annyit akart mondani, hogy itt most ingyenben marketingoltál egy kicsit Kryon vagy Peggy megbízásából, vagy kedvéért - egyre megy. Meg van rá a lehetőség, és a játékszabályok a honlap fenntartója részéről ezt lehetővé teszik. Lehet, hogy ő nem is bánja.

De cserébe oszd meg magad, és a tudásod egy kicsit velünk, ha lehet ilyet kérni... ne csak röptében! Hogy ne essél tartozásba az Univerzummal... balancingoljunk egy kicsit!

A hitelességedben senki sem kételkedik - mármint abban amit csinálsz, mert nem ismerjük. Ezért a kérés. És ehhez a kéréshez pontosan elég volt egy blognév. A megjegyzés arról szólt, hogy ha itt, ezen a fórumon hitelesnek szeretnél feltűnni, akkor szánj rá egy kis időt.

Szeretettel: B. Kovács Zoltán, kommunikáció tréner

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A kéretlen marketingolást csak akkor hagyom meg az oldalon...
2009. október 01. csütörtök, 11:03 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A kéretlen marketingolást csak akkor hagyom meg az oldalon, ha valami olyan beszélgetés is kijön belőle, ami szorosan kapcsolódik az önismerethez! Egyébként nagyon gyorsan rányomok a "Törlés" gombra.

Ezt a bejegyzést példaértékűnek tartom, jaguar és hermess javaslataival teljesen egyetértek, ezért megkérek minden Önreklámozót, hogy ha meg akarja tartani a beküldött tartalmát, akkor legyen szíves értéket megosztani velünk! Előbb adj, és csak azután kérj!

Éppen ezért, ki is töröltem az irományból azt a 10 linket, amelyek a Kryon oldalakra, illetve Katihoz mutattak.

Köszönöm, ha megértitek!

hitelesség
2009. október 01. csütörtök, 11:18 | Bochecha   Előzmény

Kedves Mindenki!

Abszolút egyetértek a Sanyi-Jaguar- Hermess 'triumvirátussal' :)
Ez nem egy 'promóciós' oldal. Szerintem is akkor 'kellene' Valakinek magát reklámoznia, ha előtte van némi kapcsolata ezzel a 'virtuális közösséggel', és nem csak feltűnik, és ezzel indít...

Kedves Kati! idézlek: "A hitelességről meg csak annyit , hogy , ha valaki az üzenetében pontosan feltünteti a nevét és képzettségét , számomra az hiteles , hiszen publikussá teszi!!!"
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nekem ezek a kritériumok kevésnek bizonyulnak ahhoz, hogy Valakit hitelesnek tartsak... De ez egy másik téma. :)

szeretettel: Bochecha

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ezt csak úgy mentegetőzésképpen írta, nem gondolhatta komolyan!
2009. október 01. csütörtök, 11:29 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ezt csak úgy mentegetőzésképpen írta, nem gondolhatta komolyan! : )

Talán Ő sem a hitelesség alapjának tekinti az adatok megadását, hanem inkább a megbízhatóságnak vagy a nyitottságnak. Mindegy, valóban nem a hitelességét hiányoljuk, hanem az aktív részvételét.
Majd meglátjuk.

átjött, köszi :)
2009. október 01. csütörtök, 12:52 | Bochecha   Előzmény

Bochecha

g.kati képe
Kedves Huszti Sanyi és minden kedves résztvevője a
2009. október 04. vasárnap, 16:04 | g.kati   Előzmény

Kedves Huszti Sanyi és minden kedves résztvevője a beszélgetésünknek!

33 hét és kettő napja tettem előszőr igen nagy örömmel bejegyzést az oldalatokon. Azóta számos program, szakember,program helyszín, programleírás , kép, blogbejegyzés és fórum téma résztvevője is voltam!
Az általam megadott témák alapján , aki szeretett volna , teljes infót kap rólam.Én úgy érzem aktívan részt vettem az oldalatokon , de lehet , hogy eltérő erről a gondolkodásunk.Elfogadom!
A legutóbbi bejegyzésemnél nem önmagamat reklámoztam!
Szerettem volna az érintettek érdeklődését felkelteni a program iránt , a lehető legteljesebb infót szolgáltatva a témáról.Mivel a linkeket kivetted , nem biztos , hogy teljes így a tájékoztatása az embereknek , de hát Te tudod , hogy mit engedsz vagy mit nem az oldaladon.Ez természetes!
Ha nem lehet , hát nem lehet. Tudomásul vesszük. Ez most kiderült.
Mindenesetre gazdagabb lehetne az oldalad a sokrétű infó áramlás által.
Köszi a tájékoztatást.

Szeretettel üdvözöllek Benneteket,Gábor Kati

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Elnézésedet kérem, hogy felületesen ítéltelek meg!
2009. október 04. vasárnap, 17:51 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Kati!

Bevallom, eddig nem is néztem meg, hogy mennyi minden értékes tartalmat adtál hozzá az oldalhoz, csak a többiek véleményére hagyatkoztam. Elnézésedet kérem, hogy felületesen ítéltelek meg!

Most pótoltam az elmaradásomat, megnyitottam az összes blogbejegyzésedet, programodat, programhelyszíneket, programleírásokat, képeket és hozzászólásokat, amelyeket az elmúlt 33 hét alatt beküldtél hozzánk.
Így már világos, hogy miért nyílt ki a többiek zsebében a bicska!

Mind a 39 tartalom az EMF kezelésről szól, azt reklámozza nyíltan vagy burkoltan, és ezzel gyakorlatilag Önmagadat kívántad népszerűsíteni körünkben.
Egyetlen olyan bejegyzést nem találtam, amely ettől a témától egy kicsit is eltávolodott volna, és ne lett volna benne egy link Kryon-hoz, az EMF-hez vagy Hozzád.
http://www.onmegvalositas.hu/user/23775/track

Ezenkívül:

  1. Az a két értékes blogbejegyzés, amit megjelentettél oldalunkon, megtalálható még vagy 4-5 másik weboldalon is, szóról szóra
    ugyanaz. 
  2. A feltöltött képek mind az EMF vázlatképei, holott kifejezetten kértem, hogy csak az oldal tartalmához kapcsolódó képeket tölts fel!
  3. A beküldött programhelyszín tartalmaid sem a helyszínekről szólnak, hanem az EMF kezelésről.

Máskor általában elbizonytalanodom, hogyan reagáljam az olyan helyzetet, amikor nyíltan néznek hülyének, próbálnak megetetni átlátszó hazugsággal. Hátha csak én vagyok rosszhiszemű, üldözési mániás és nem veszem észre, hogy jó szándék és segítőkészség van a tévedés mögött.

Azonban Te 39-szer próbáltál már minket felvilágosítani az EMF kezelések hasznáról! Ráadásul a Téged ért kritikákat is ezzel próbálod elhárítani.

Ezek után hidd el, nem ítéllek meg felületesen! Pontosan tudom, hogy milyen szándék vezérelt és milyen ember vagy. Erre a hitelességre vágytál? Jól kivívtad magadnak! : (

g.kati képe
Kedves Huszti Sanyi! Azt hiszem nekem kell elnézésedet kérnem ,
2009. október 04. vasárnap, 18:51 | g.kati   Előzmény

Kedves Huszti Sanyi!

Azt hiszem nekem kell elnézésedet kérnem , hiszen félreértelmeztem az "önmegvalósítás" című oldalatokat.Én ezt komolyan vettem!!!
Nem értem miért kellett volna eltávolodnom a saját témámtól ,hiszen :
A Blog:
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Témája sokrétű: lehet egyszerűen egy interneten közzétett személyes, egyéni napló és lehetségesek tematikus blogok is /a tematikus blog egy adott témára koncentrál /. A blogok gyakorlatilag semmiféle formai vagy tartalmi megkötéssel nem rendelkeznek. A blogok esetében – mint általában a weblapoknál – nagyon jelentős a linkelés lehetősége. Aki blogot kíván indítani, választhat a számos szolgáltató által kínált ingyenes vagy fizetős megoldás közül.
Én így értelmeztem a blogolással kapcsolatos lehetőségeimet.
Ja, még annyit. Én nem sértegettem senkit , Te viszont azt állítod rólam , hogy hülyének nézlek Téged. Ezt visszautasítom , ha megengeded , mert az én szándékaim tiszták voltak , azok most is és azok is lesznek.

Szeretettel üdvözöllek,Gábor Kati

Próbálj meg önmagad lenni és
2011. február 03. csütörtök, 22:46 | Etrius   Előzmény

Próbálj meg önmagad lenni és NE az emf mögé bújni :)

hasonló
2009. október 04. vasárnap, 19:10 | aamate (útkereső)   Előzmény

Egyszer, még úgy 10 évvel ezelőtt, amikor átadtad nekem az önismereti csoportot Debrecenben, én is leálltam vitatkozni két nővel. Csak azok a reiki-vizsgájukkal akarták meggyógyítani szegény botorkálókat.
Iszonyat kellemetlenül éreztem magam az eset után. Most így végignézve ezeket és más blogokat, amiken "harcolni" kell, úgy érzem mindent jól csináltam. Olyan jól, hogy meg is szűnt a klub. :)

Feliratkozás Hírlevélre