Az asztrológia tudomány mivoltának lejáratása | Önmegvalósítás.hu

Az asztrológia tudomány mivoltának lejáratása

Évek óta tanulom az asztrológiát. Igazán megtalálok benne mindent, amire szükségem van. Persze még nem vagyok profi, és vannak bőven kérdéseim is. Nem is emiatt írok nektek. Azt szeretném hangsúlyozni, mennyit ártanak ennek a tudománynak a konyha, pletyka és egyéb női lapokban olvasható általános és nem túl színvonalas információk. Itt a fórumon észrevételem szerint több asztrológiával komolyabban foglalkozó társam is van. Remélem nekik is csemege lesz ez a kis szösszenet.

A minap egy olyan színvonaltalan blőd cikket olvastam, hogy a szemem is fent akadt, aztán meg már a vinnyogástól és röhögéstől folyt a könnyem. A cikk A SZERELMES FÉRFI HOROSZKÓP rettentő elmés és mély találgatásokra okot adó címet viselte, melyben ez állt: Ha a férfi Halak-jegyű: Érzékeny lelkű ember, akinek fontos a líra és a romantika. Sokkal jobban élvezi a szeretkezés előtt vibráló erotikus feszültséget, mint magát a szexet. Önzetlen szerető, akinek fontos, hogy társa minden igényét kielégítse. A tabuk és az egoizmus számára idegenek.
Ami még jobban feltüzeli: A Halak-jegyű férfiak nem akarnak hangulat-függőek lenni. Találékonyságban nem szenvednek hiányt: tökéletesen alkalmazzák a háztartási eszközöket szex-játékszerekként!!!!!!!

NA ITT AZTÁN ELSZABADULT A KÉPZELETEM POKLA, ÍGY CSOKORBA SZEDTEM NEKTEK PÁR ÉRTELMEZÉST. TEHÁT KEDVES HALAK FÉRFIAK KONYHÁRA FEL, HA FEL AKARJÁTOK DOBNI SZEXUÁLIS ÉLETETEKET. Persze ennél sokkal brutálisabbak is eszembe jutottak, de azt már azért mégsem mertem leírni.

- Egy halak férfi ha szerelmes, segít feldugni a WC pumpát, nemde?
- Egy halak férfi ha szerelmes, habverővel dolgozik benned, de cserébe elvárja, hogy seprűnyéllel üssék aktus közben.
- Ha még szerelmesebb, lábast húz a szeretett nő fejére, miközben ő palacsintatésztát kever a "botjával"
- Szerelme csúcsán már csak létrán képes aktusra, ha az asszony közben szögeket kalapál a nyikorgó létrafokokba.

KEDVES HALAK FÉRFIAK, HÁZTARTÁSI ESZKÖZRE FEL!!!!!

Beküldte: | 2009. ápr. 16. csütörtök - 00:08

Hozzászólások

2 hozzászólás
:D
2009. április 16. csütörtök, 12:11 | Bochecha

hűűűűűűűha!

elég vizuális típus vagyok. és elég jó a fantáziám.

visítva röhögtem a szösszeneteden. :)

köszönöm!

Bochecha

Nyilas
2009. április 18. szombat, 22:51 | Balage (útkereső)

Szia!
A nyilas férfiaknak tudnál tanácsokat adni?
Köszi!