A végzet vörös fonala | Önmegvalósítás.hu

A végzet vörös fonala

Ráébredés.
Saját történetem
Bevezetés

Azt mondják, hogy mielőtt leszületünk a karmánkkal erre a földre, kis csengőket helyezünk az életünk útján, magunknak hogy az majd segít vagy figyelmeztet, ha nem jó út fele tartunk.
A szabály mindig ugyan az. Ok- OKOZAT-KARMA. Újra és újra. Ez az élet törvénye.
Az élet szabályai, a szebb jövőnk kulcsa a szemünk előtt vannak folyamatosan, csak tudnunk kell, hol keressük őket, és rájönnünk, hogy minden kölcsönhatásban van egymással. És ha ezt az első lépést felfogod, és megteszed, rájössz a nagy, utána a még nagyobb igazságokra, a TITOKRA.
És boldog ember lehetsz örökké, ha megérted a törvényt. Az összes kulcs a kezedben van, ami ehhez az élethez kell, és ha az egódat legyőzted tudod melyik ajtóhoz illik az első, a második, harmadik kulcs és így tovább.
Amikor egy nap lerogytam az ágyamra, magam elé bámultam üres tekintettel az élet rendszertelennek, zűrzavarosnak, rendezetlennek, áttekinthetetlennek, összefüggéstelennek, és ezek az érzések által rossznak tűnt nekem. Belekerültem egy mókuskerékbe, és ez által nagyon rossz passzba kerültem a harmincadik születésnapom környékén. És nagyon kemény dolgok következtek az életemben. A kis csengőket nem hallottam meg az egóm elnyomta
És most látom, csak valójában minden szabályok szerint működik, és egyáltalán nem rendszertelen, és zűrzavaros.
Az Univerzum, a virágok, az állatok, a fák, a víz, az emberek az életemben, akiket nem tudok elviselni, vagy éppen hihetetlen módon szeretek a közelükben lenni, a gyereked, a testvéreid.
Rájöttem csak a beavatottak ,vagy azok, akik ismerik a karma törvényeit ,vagy akik a belső hangjukra hallgatnak azok láthatják miként illeszkednek össze a darabkák.
Egy kisvárosban pár száz ember él, Budapesten pár millióan, Magyarországon kb tíz millióan.
2011-ben a világ lakóinak száma elérte a 7 milliárdot. Ezen a kicsi bolygón, mint a Föld.
Függetlenül életkortól, tértől, nemzeti hovatartozástól, és minden egyéb körülménytől létezik egy Kínai legenda a Távol-Keleten használt szimbólum a végzet vörös fonala. Később kedvenc Országomban, Japánban is elismert lett. A mítosz szerint Az istenek egy emberek számára láthatatlan vörös fonallal köti össze annak a nőnek és férfinak a kisujját, akiknek az a végzete, hogy a jövőben egymásra találjanak. Yue Xia Lao, a házasság istene felel azért, hogy ez a fonál valóban csak az egymásnak rendelt, igazi lelki társakat kösse össze. “A láthatatlan vörös fonál azokat köti össze, akiknek végzetében van megírva, hogy találkozzanak,függetlenül időtől, tértől és minden egyéb körülménytől. A fonal megnyúlhat vagy összekuszálódhat, De elszakadni sosem fog.”
A fonalról szól még egy történet:Egy éjjel egy fiatal fiú sétált hazafelé, mikor a holdfényben meglátta Yue Xia Lao-t. A férfi elmagyarázta a fiúnak, hogy azzal a lánnyal, akit később feleségül fog venni, összekötötte a kezét egy vörös fonallal. Ezután Yue Xia Lao bemutatta az említett lányt. A fiú révén, hogy még fiatal volt és nem akart megházasodni, egy követ dobott a lány felé majd elmenekült. Évekkel később, mikorra a fiúból férfi vált, a szülei házasságra kényszerítették. Az esküvő napján a menyasszony arcát elfedő leplet viselve várta őt a hálószobában. Mikor a lepel lehullt, a férfi úgy vélte, hogy a világ legszebb nőjét látja maga előtt. Egyedül azt tartotta különösnek, hogy a lány szemöldökénél egy dísz tündökölt. Meg is kérdezte, hogy miért van ott, mire a lány azt felelte, hogy mikor még kicsi volt, egy fiú megdobta egy kővel, ami sebhelyet okozott a szemöldöke felett. Azért hordja a díszt, hogy ezt elrejtse. A nő tehát ugyan az a lány volt, akit Yue Xia Lao mutatott be a fiúnak évekkel, ezelőtt és akivel a végzet vörös fonala mindvégig összekötötte.
A legenda szerint mindazon emberek össze vannak kötve ezzel a vörös fonállal, akinek a sorsa keresztezni kel egymásét, akivel feladatunk van az életben, a barátodét,a szomszédét,a munkatársadét,az akkor úgy gondolt ellenségeidet. Ez egy nagy háló rendszer a közel hét milliárd embert behálózza a Földön. Ha a fonalat, ami rajtunk van, fel kezdjük gombolyítani a végére érve biztosan ott lesz valaki. Ezeknek az életeknek érintkezniük kell.
Itt kezdődik a történetem.

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/

Beküldte: | 2013. jún. 13. csütörtök - 12:37

Hozzászólások

0 hozzászólás