UTAZÁS ELŐZŐ ÉLETEKBE | Önmegvalósítás.hu

UTAZÁS ELŐZŐ ÉLETEKBE

Ez a meditációs módszer egy belső utazás a tudat mélyebb rétegeibe. Ott előző életeink eseményei, ill. azok emlékképei raktározódtak el úgy nevezett „lenyomatok” formájában. Regressziós utazás során ezek a tudatszintek is elérhetővé válnak. Ezeknek a „lenyomatoknak” az információtartalma megfelelő irányítással és módszerrel felszínre hozható. Jelen életünk eseményeire – pl.: gyermekkorunk élményei – könnyebb vissza emlékeznünk mint az elmúlt életeink történéseire mivel azok a tudatosság szintje alatt találhatóak. Az ott tárolt információk feldolgozhatóak, átalakíthatóak. A regressziós utazás során az ott működő minták felismerésével, az aktuális helyzettel, állapottal párhuzamba vonva gyengül, múlik a probléma.
Az átélt élmények hatást gyakorolnak jelenlegi életünkre. Rálátunk azokra az eseményekre, történésekre, meglátjuk azokat az összefüggéseket melyek a jelen életünk nehézségeinek okozói lehetnek.
Megtudható általa hogy ki , mikor, milyen korban élt, hogy nézett ki, mivel foglalkozott…és milyen események történtek vele. Utazás során választ kaphat hogy van-e karmikus kapcsolat közte és párja, v. szülei … között, találkoztak-e már előző életeikben, milyen feladatot nem tudtak esetleg megoldani…stb. Megértheti a környezetében élők viselkedését, megtudhatja miért vonzódik megmagyarázhatatlan okból bizonyos emberekhez. Amíg rá nem döbbenünk a miértre, meg nem oldjuk a helyzetet, nem strukturáljuk át addig ismétlődni fog életünkben.

A regressziós utazás egy energetikailag védett, teljesen biztonságos utazás. Az utazó és a meditációt folytató személy között folyamatos kommunikáció zajlik a terápia ideje alatt.

Bejelentkezés: +36 70 386 2994.
E-mail: erdeimea@gmail.com

Beküldte: | 2011. jan. 25. kedd - 18:45

Hozzászólások

1 comment posted
több életben "össze lesztek kötve
2011. január 26. szerda, 23:13 | szeti87

azokkal, akiket szerettek, és azokkal is, akiket gyűlöltök, bár meg fogjátok tanulni, hogyan szabadulhattok meg a gyűlölettől, hogyan számolhatjátok fel, hogyan oszlathatjátok szét." (Jane Roberts)