Meditációs analízis | Önmegvalósítás.hu

Meditációs analízis

Miért történnek velünk szerencsétlenségek? Miért betegszünk meg? Miért veszítjük el szeretteinket? Miért pont mi, amikor mások boldogan élnek? Mindenkiben merültek már fel hasonló gondolatok nehéz pillanatokban. Ilyenkor gyakran elhangzik „Ez bárkivel megtörténhet.” v. „Ezt a sors akarta így.” Ezeket bizonyos élethelyzetekben nem értjük meg, aligha szolgálnak vigaszul. Jelenünkben korábbi cselekedeteink, tetteink következményeit éljük meg. Minden cselekedetünk erőhatást vált ki, s ugyanolyan töltéssel tér vissza hozzánk. Gondolatainkból, szavainkból és tetteinkből „szövődik” a háló körénk. „Ki mint vet úgy arat.” Magunkban kell megkeresnünk a fejlesztendő erőt, lehetőséget melyre az élet felhívta a figyelmünket. Ezt a felismerést nehezítik a különféle érzelmi hatások.
Amikor úgy érezzük, hogy minden ellenünk fordult és semmi nem sikerül, folyamatosan akadályokba ütközünk, egymást követik a sorscsapások, akkor nem arra gondolunk hogy ami velünk történik, összhangban van bizonyos természeti törvényekkel.
Vannak helyzetek, amelyekben nehezen ismerjük fel a mögötte rejlő okot, és azt a tapasztalatot, amelyet magában hordoz, ezért rossznak tituláljuk. Pedig ezek a helyzetek ugyanúgy tanítanak bennünket valamire, csak kevésbé nekünk tetsző módon, hiszen a felismerésen kívül gyakran fájdalommal is járnak.
Regressziós utazás egy olyan módszer mely segítséget nyújthat jelenlegi életünk különböző területein. Ez egy érzelmi szintű relaxáció, idő spirális utazás. Előző életeket feltáró módszer.
Az utazó végig tudatánál van, folyamatos kapcsolatot tart közben a meditációt levezető személlyel. Tudatának mélyebb rétegeibe érkezik ahol előző életeinek eseményei, azok emlékképei raktározódtak el, ezeket „lenyomatoknak” hívjuk. Tudatos visszaemlékezés során a „lenyomatokat” felszínre hozzuk. Az ott tárolt információk – mindenkinek programja alapján – feldolgozhatóak, átalakíthatóak. Ezek az utazások hatással lesznek jelenlegi életünkre. A minket leginkább foglalkoztató testi-lelki-kapcsolati problémáink , betegségeink v. nehéz élethelyzetünk valódi okát észrevesszük, felismerjük. Semlegesítődik a felismerésnél, v. szimbólumokkal korrigálható, vezetett „utazással” elengedhető.

Eddigi tapasztalataim során minden esetben pozitív visszajelzést kaptam az utazáson részt vevő személyektől. Egyénenként más volt időben a jelenlegi életükre ható folyamat beindulása.

Felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.

Információ és bejelentkezés: erdeimea@gmail.com.

Beküldte: | 2011. jan. 26. szerda - 19:10

Hozzászólások

0 hozzászólás