Emberek és programok | Önmegvalósítás.hu

Emberek és programok

EMBEREK ÉS PROGRAMOK

A leszületett lélek saját igényei szerint /program/ választ genetikai programot, tehát szülőket és saját igényei szerint alakítja az embrió fejlődését. Azzal hogy szülőket választ az adott társadalmat, környezetét de még neveltetési módját is megválassza.
Az állati lélek és a szellemi szintű lélek tökéletes összhang megvalósítása valójában nem jöhet létre. A cél éppen az hogy a testben bizonyos feszültségek, és az általuk kiváltott érzelmek, hangulatok létrejöjjenek. A cél az hogy a lélek olyan környezetet, olyan szülőt válasszon, olyan testet építsen fel amiben ezek a különbözőségek kialakuljanak ami kiváltja a szükséges testi és pszichés állapotot. Azt az állapotot ami szükséges az energia átalakításához és amit a test még képes elviselni /kronobiológia segíthet, megmutathatja/. Cél nem a boldogság, hanem az hogy a feladatokat ami a fejlődéshez szükséges végre tudja hajtatni a testtel. Ezt a test és az állati tudat nem akarja elfogadni.
Az ember egy energia rendszer. Különböző minőségű energia rétegek egymással természetes v. kényszerállapotban találhatóak. Ahol minden pillanatban feszültség-különbözőségek és egyezőségek vannak ami a tudatban örömként, bánatként és különböző érzetként nyilvánul meg. De fordítva is igaz mert ezek az agyban keletkezett gerjedelmek kihatnak a testben lévő energia rendszerre is. Változásokat hoznak létre és gerjesztenek különböző minőségű energiákat.

E-mail: erdeimea@gmail.com


Beküldte: | 2011. jan. 31. hétfő - 17:33

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre