Kryon tanítása | Önmegvalósítás.hu

Kryon tanítása

kapcsolat1.jpg

Kryon egy szellemlény, aki soha nem élt emberitesben a Földön.

Kryon I-es

A szeretet a legnagyobb hatalom az egész Világegyetemben. Sajnos nem ismerjük fel a szeretet erejét, és nem megfelelően használjuk.

Kryon II-es

Ne gondolkozz úgy, mint egy ember

Az, hogy jelen pillanatban a tanulás ösvényét járod, azt jelenti, hogy Te döntöttél így. Nem a véletlennek köszönhető, hogy most itt vagy. Ébredj tudatára ennek és foglald el a téged megillető helyet a világegyetemben. Hogy miként juthatsz hozzá az életed fenntartásához, szükséges javakhoz, miként tehetsz szert jólétre, földi életed során a belső vezetőkkel való kommunikáció révén. Valamennyi embernek végig kell járnia a karma által kijelölt utat, valamint a hozzákapcsolódó leckéket.Tele vagyunk félelmekkel, ezek fantom félelmek . Félünk az egyedülléttől, a kudarctól, a haláltól. Ezek hamis félelmek, különösen az utolsó.

Kryon III-as

Az emberi lélek alkímiája

Amint a föld változik, úgy változunk mi is. Földrengések, vulkánkitörések, az időjárás átalakulása végeredményben meghatározza hangulatunkat, a történések átformálják személyiségünket. Ne érezd magad áldozatnak, bármi történjen is veled! Minden ember a saját életéért felelős.

Kryon IV-ik

Mindenkiben van egy biológiai óra, ami az emberi sejtben található. Betegséből azok tudják meggyógyítani magukat, akik magasabb rezgésszintűek, megértik, hogy a tudat képes megváltoztatni a fizikai valóságot.

Kryon V-ik

Mi magunk terveztük meg, hogy éppen olyan feladatokkal kelljen szembenéznünk, mint amilyenekkel most bírkózunk. Mikor elkezdjük felismerni önön értékeinket, majd megerősítjük önbecsülésünket, amikor a tükör elött így szólunk VAGYOK, AKI VAGYOK- akkor a bőség elkezd áramlani életünkbe.

Kryon VI-ik

Azért vagyunk itt a Földön, hogy rátaláljunk az emberekben élő szeretetre és együttérzésre. Az üzenet lényege a következő: KÉPES VAGY ARRA, HOGY MEGVÁLTOZTASD A VALÓSÁGODAT. TEDD HÁT MEG! Kezd azzal, hogy egy reményteljes képet vizualizálsz. Próbálj békét teremteni, bármi is legyen a megoldandó gond. Lásd a feladatot a nagy egész részeként. Tiszta szándékkal kezdd el megváltoztatni a valóság felépítését magad körül. Meg fog változni.

Kryon VII-ik

Az ember üzeneteket tud küldeni a teste sejtjeihez. A DNS tartalmazza ezt a programot. Olyan sejtek ezek, amelyeknek nincs előre meghatározott feladatuk- várnak. Parancsra várnak, a cél megjelölésével, hogy betegség esetén meggyógyítsanak minket.

Mostanra előállt az a helyzet, amelyben el kell döntenünk, hogy a régi sarat dagasztjuk-e tovább, vagy tiszta fejezetet nyitunk a Föld történetében. 2012-ig van időnk erre Kryon szerint. Bármilyen energiájú is lesz akkor a bolygó, az lesz az Emberiség "szándéklenyomata". Az emberek a Földön kezdik egyre kevésbé gyűlölni, és egyre jobban szeretni egymást. Több türelem, több remény, több együttérzés lesz jellemző.

Beküldte: | 2009. febr. 02. hétfő - 13:37

Hozzászólások

0 hozzászólás