Kell egy terv, hogy merre tartok! | Önmegvalósítás.hu

Kell egy terv, hogy merre tartok!

Hozzászólások

8 hozzászólás
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A statisztikához szólnék hozzá. Nem lehet, hogy azok merték
2011. február 24. csütörtök, 22:33 | Huszti Sándor -...

A statisztikához szólnék hozzá. Nem lehet, hogy azok merték megígérni a beszámolót is, akik belül stabilabban érezték, hogy meg akarják/tudják valósítani a tervüket?
Vagy rávették őket, hogy szabjanak határidőt?

Ugyanis visszafelé nem biztos, hogy működik! Különben mi van például az újévi fogadalmakkal?

karier vagy egeszseg
2011. február 26. szombat, 12:56 | and712

nekem is az idovel van a gondom.mint butortevezo egy belga cegnel dolgozom,ha jonnek a megrebdelok minden negyed oraban uj otletekkel allnak elo,amit ki is kell szabnom ,megvarrni tokeletesen,nekem ez nagy kihivas,es most 10 ev utan jutottam el a cegemnel hogy vegre ram is felfigyeltek,hogy alkalmas vagyok erre a munkara,a fonokeim csak a nyelvet tudjak azert fonokok.de en ezt tanultam 7 evig.egy negyed eve hatgerinc servet allapitottak meg nalam,neha egesz hetvegeket fekszem ,most hogy dontsek ,?igy meg az orvosomhoz sem tudok eljutni.adjam fel a karieremet?tanacstalan vagyok..segitsetek

Nem hiszem,hogy fel kéne adnod a munkádat. Először is meg kéne
2011. február 26. szombat, 14:41 | Éva.   Előzmény

Nem hiszem,hogy fel kéne adnod a munkádat.

Először is meg kéne nézned,hogy mi az a teher az életedben,amit ilyen nehezen tudsz cipelni,és ezen kéne dolgoznod.Ez lenne a lelki ok.

A fizikai okon is lehet segíteni.Gerinctorna,gerincjóga.Ilyenkor el van csúszva a csigolya,össze van nyomódva,annak kéne a helyére kerülni. /Nyújtásra is szükség van a becsípődés miatt/

A hivatalos orvoslásban kevesen foglalkoznak ezzel,kéne keresned egy profi csontkovácsot,de igazán azt. Akiről van referenciád is,mert van aki többet árt ,mint használ.
A hivatalos orvoslásban a fizikoterápiás kezelések használnak,főleg a súlyfürdő/ott húzzák szét a
csigolyát/,de ezek időigényesek.

Gyorssegélyként csinálhatnál gerinctornát otthon,és azzal is elviselhetőbbé tehetnéd a dolgot.
És persze mielőbb fel kéne tárnod a lelki hátterét a betegségednek. /meg gondolom,sokat is ülsz,és mozgásszegény az életmódod is,mint sokunknak :)/

Milyen véletlen ,hogy pont ma küldött egy társunk egy ilyen oldalnak a linkjét,ahol neki sokat segítettek! Itt nagyon hasznos dolgokat találhatsz te is:)

porckorong.hu

Mielőbbi gyógyulást neked! Éva

porckorong
2011. február 26. szombat, 22:24 | and712   Előzmény

nagyon ,nagyon koszonom eva a valaszodat,igen sok a lelki suly amit viselek ,ezert orulok ,hogy ratalaltam erre az oldalra,mivel nemhiszem hogy vannak veletlenek,pont az elso nap ,hogy regisztraltam es maris jobban erzem magam,mar ez is segitett,a munkam nelkul senki sem lennek,,koszonom a jokivansagaidat,utana nezek az oldalnak maris,minden jot kivanok neked,koszonom

Kedves Andi!
2011. március 23. szerda, 7:44 | Látogató

Ez tetszett: "a világ előre enged minden olyan embert aki tudja, hogy hova tart". Olvastam már nem tudom hol egy nagyon jó hasonlatot ami ezt erősíti meg: a tervek nélküli élet olyan mint egy puzzle, amit az eredeti kép nélkül próbálunk kirakni. :)

Kedves Látogató! :)
2011. március 28. hétfő, 15:03 | Látogató   Előzmény

Tetszett ez a kis hasonlat :)

Nekem ez az egyik "hibám" hogy sosem tervezek előre hogy hogy mi legyen................és mégis szerencsésnek mondhatom magam :)
De azt érzem hogy sokkal több mindent el lehetne érni (tapasztalatok,siker) ha előre gyártott terved van az életedet illetően.........
Mert ugye a cél nélküli életnek eredménye sincs................

Viszont a kedvenc idézetem : " Az élet az ami velünk történik,miközben nekünk más terveink vannak"

John Lennon

Lehet hogy ez az idézet túlságosan rányomta a bélyegét az én életemre hiszen sosem tervezek mert MINDEN VÁLTOZIK!!!!! a változóval tervezni nem könnyű vagyis sokszor csalódás a vége.......

Viszont folyamatosan érzem a céltalanságot ami nem jó mert szeretném tudni hogy merre tartok......

:) uh van egy kis dillemmám ezt illetően :)

Üdv : Jánoska

Domoszlai Katalin képe
Ha szeretnél
2011. március 28. hétfő, 15:18 | Domoszlai Katalin   Előzmény

megvalósítható terveket, akkor fel kell oldani a csalódástól való félelemet.

A kudarc nem több és nem kevesebb csak egy jelzés. Vagy nem volt jó a terv vagy nem tettél bele mindent, van még tanulni való.

A belső bölcsességünk mindig tudja a helyes választ. Mindenkinek meg kell találnia a személyiségének legjobban megfelelő módszert arra, hogy felvegye vele a kapcsolatot.

Hahó Jánoska!
2011. március 29. kedd, 2:46 | Julcsikaty (útkereső)   Előzmény

Kellenek a tervek még ha minden változik is körülöttünk és eközben mi is változunk, a tervek is velünk változnak majd. A kulcsszó a RUGALMASSÁG!
A merev ágak könnyen törnek, csak a rugalmas nád állja ki a zord szeleket, viharokat. (vagy valami ilyesmi) :) Csak arra összpontosíts ami felett kontrolod van!

Szeretem John Lennon-t. Sok okos gondolatot adott a Világnak, de a dalszövegek sokszor csalókák! Engem csak akkor fognak meg ha pozitiv értelemmel bírnak.

Sok sikert!
Julcsikaty (a puzzle-s)