Isteni gondviselés - Ülj le! | Önmegvalósítás.hu

Isteni gondviselés - Ülj le!

Mostanában próbálok figyelni arra, hogy mi az, amit az ÉLET kínál nekem. Az Élet vagy az Univerzum vagy a Teremtő. Sok néven lehet hívni, azt hogy honnan kapjuk. Nevezhetném lehetőségnek, szerencsének vagy ahogy akarom, most mégis úgy gondolom ez az Isteni gondviselés számomra.

Augusztus 7-én délután elmentem Visegrádra egy Föld meditációra. Jónak ígérkezett a program, szép helyen. Végre Magyarországon vagyok, kihasználom, hogy részt vehetek programokon. Leparkoltam az autóval és elindultam a tömeg irányába. Félúton jutott eszembe, hogy a polifoamomat a kocsiban hagytam. No, én vissza nem megyek érte. Majd lesz valahogy, legfeljebb leülök a fűbe. Ahogy elnéztem a füvet, elég nagy volt. Mindegy akkor majd állok.

Spirál alakban próbálták az érkező vendégeket leültetni. Először be sem akartam ülni a spirálba (vagy állni :-))), mert mostanában kicsit több szabadságra van szükségem. Ha menetközben nem tetszik valami, képes vagyok a program felénél ott hagyni a dolgot. Azt is tudom, hogy a spirálnak különleges ereje is lehet. Aztán mégis csak úgy döntöttem, vállalom a dolgot. Örülök, hogy itthon vagyok, részt vehetek egy programon, szóval beálltam az spirálba. Körülöttem mindenki ült, én még álltam. Koncert volt, nem kellett fogni egymás kezét, mindegy volt, hogy ül vagy áll az ember. Aztán egyszer csak a mellettem ülők felajánlották, hogy nyugodtan üljek hozzájuk, elférek. Kedves ajánlat volt. Már épp el akartam utasítani, hogy milyen kedves, de én inkább állok. Aztán átsuhant egy gondolat bennem. Isten így gondoskodik rólam, más embereket keresztül. Én a kocsiban hagytam a polifoamomat, leülhettem volna a fűbe is, de nem tettem. Így küldött nekem valakit, aki felajánlotta, hogy üljek le hozzájuk. Megköszöntem a felajánlást és elfogadtam. Hálás voltam. Könnyebb volt ülve meditálni.

Azon is gondolkodtam utána, hogy miért esik nehezemre elfogadni a felkínált lehetőségeket. Azért mert egy másik ember ajánlja fel? Ha felajánlja, biztos azért teszi, mert szívesen teszi, vagy nem? Ezen elmélkedtem és úgy döntöttem elfogadom a felkínált lehetőségeket, amit az ISTENI gondviselés más embereken keresztül juttat el hozzám.


Beküldte: | 2011. aug. 07. vasárnap - 20:55

Hozzászólások

0 hozzászólás