Karácsony, szeretet, nagytakarítás | Önmegvalósítás.hu

Karácsony, szeretet, nagytakarítás

Közeleg a karácsony, a legszebb ünnepünk, a szeretet ünnepe.
Azért, hogy valóban békés és szeretetteli élménnyé váljon számunkra, fel kell készíteni a lelkünket.
Nagyon sok ember kapott komoly sebeket pont karácsonykor, sokat már egyáltalán nem várják ezt az ünnepet, anyagi teherként, problémaként gondolnak rá, nem beszélve a mai dolgozó nők túlhajszoltságáról, ami miatt kifáradva, belefásulva ülnek le az ünnepi asztalhoz. Mégis rosszabb annak a helyzete, aki egyedül, magányosan, meghittség és szeretet után vágyakozva tölti el ezeket a napokat. Magányt a legvidámabban ünneplő emberek között is megélhetjük és ettől még fájdalmasabbá válik...

Takarítani kell, helyet csinálni a jónak. Elsősorban a lelkünkben, feldolgozva a múlt csalódásait, az elrontott ünnepeket. Elengedni a felesleges elvárásainkat magunkkal és a szeretteinkkel szemben. Megtanulni jól ajándékozni. Megnyílni a szeretet befogadására és képessé válni bőségesen továbbadni.

Ehhez a belső "nagytakarításhoz" szeretnék hozzájárulni, segíteni megtalálni és kioldani az okokat, ami miatt eddig a szeretet ünnepe számodra nem a szeretetről szólt.

Kedvezményt adok ezért a terápiás órák árából, 5 terápiás beszélgetésre jelentkezhetsz, karácsonyig mindössze 10.000 Ft-ért.

Ajándékozd meg magad a megújulás, megtisztulás lehetőségével és az Univerzumtól, önmagadtól, szeretteidtől megkapod érte azokat az élményeket és ajándékokat, amire a lelked vágyik.

Beküldte: | 2013. nov. 12. kedd - 10:41

Hozzászólások

0 hozzászólás