Ki vagyok én? | Önmegvalósítás.hu

Ki vagyok én?

Mit is írhatnék? Talán azt, hogy érzelmileg túlcsordulva és zavartan ülök a gép előtt és egyre az zakatol az agyamban, hogy egy 6 éves kislány vagyok, aki burokban nevelkedett és akinek így jó volt.
Egészen 8 éves koráig. Amikor mással beszélek, még mindig olyan szavakat használok, mint "tessék megengedni", tetszik tudni stb.
Mostanában látom és hallom magam ahogy beszélek, de csak most tudatosult, hogy ez a kislány létezik.
Természetesen ez kihat mindennapjaimra, néha depisnek, nyűgösnek érzem magam, ráadásul munkahelyi sikertelenségem még inkább lerontja önbizalmam. Bár lenne erőm és MERSZEM változtatni.
Önbizalmat szeretnék, vagy nem is; inkább AKAROK... Olyan sok a kérdőjel, szeretném, ha legalább magam számára . lennék...

Beküldte: | 2008. aug. 05. kedd - 02:17

Hozzászólások

4 hozzászólás
Önbizalom növelés - Bach virág terápia
2008. augusztus 05. kedd, 13:42 | Robi (útkereső)

Képzeld, van egy tök jó módszer az önbizalom növelésére, a neve Bach virág terápia...
Pár csepp minden nap és átváltozol....

Szép napot!

fehercsongor képe
Üdvözöl
2008. augusztus 06. szerda, 0:28 | fehercsongor

egy kisfiú,aki rossz lelkiismerettel sokat zabál olyan dolgokat,amikről tudja,hogy nem tesznek jót a testének,és nem tudja magát rávenni a benne levő hajtóerő ellenére sem a rendszeres testedzésre. Természetesen ez kihat a mindennapjaimra,néha én is nyűgösnek depisnek érzem magam.Bár lenne erőm változtatni!Pihenj,csinálj nem ártalmas,hanem energetizáló tevékenységeket azok közül,amikre vágysz,és ha már nagyon meguntad,hogy nem teszed azt,amit szerinted kellene,akkor lesz erőd egy szép pillanatban összekapni magad,hogy miért ne ÉPPEN MOST,és aztán talán egyre gyakrabban fognak ismétlődni ezek a pillanatok,ha tényleg ezt akarod sorsoddá teremteni.
A kérdőjekbe megkapaszkodhatsz,ha elég nagyok,de ha már csak a bokádig érnek,akkor inkább lépd át azokat,mint,hogy bennük felbotolj.felacso

Feliratkozás Hírlevélre