Mi a véleményed a MŰMELLről? | Önmegvalósítás.hu

Mi a véleményed a MŰMELLről?

Hozzászólások

53 hozzászólás
Csizike képe
Szerinted Műtét vagy Ön-Elfogadás az Igazi Megoldás?
2009. augusztus 22. szombat, 2:08 | Csizike

Szerinted: ha egy Nőnek picike a melle, vagy nagyon lógós, és emiatt frusztrált, szégyenli magát és cikinek tartja... főleg a nagy és feszes dudájú szexi pályatársai és a Férfiak azokra adott reakciói mellett... akkor jogos-e ehhez az eszközhöz folyamodnia, vagy mindenképpen az az igazi MEGOLDÁS, ha az ember olyannak fogadja el magát, amilyen - függetlenül attól, hogy milyen és hogy mivel ajándékozta meg a Sors- , és a Testét is olyannak fogadja el, amilyen, és nem akar rajta változtatni?

Szerinted?

Csizike ;-)

csipa27 képe
Ki hogyan érzi!
2009. augusztus 22. szombat, 16:53 | csipa27   Előzmény

Ha az illetö hölgynek attol lesz önbizalma, hogy egy-két számmal nagyobb melltartot hord, akkor hajrá! Persze bizonyos határokon belül! Valoszinü könnyebb lesz magát elfogadnia, boldogabb lesz és jobban fogja magát érezni a visszajelzésektöl! Innentöl kezdve könnyebben tudja alkalmazni a vonzás törvényét!

Üdv.: Nika!

Csizike képe
Miért nem képesek sokan Önmagukat elfogadni?
2009. augusztus 22. szombat, 2:10 | Csizike

Miért nem képesek sokan Önmagukat elfogadni olyannak, amilyenek és a Saját eredeti "Gyári" Testükben és "Karosszériájukban" megélni a Teljességüket, Boldogan, Elégedetten és Önfeledten?

Miért annyira fontos a látszat és a külcsíny?

Még ha az nem valóságos is, és csak egy szemfényvesztés és Illúzió?

Egy Nagy Átverés az Egész?

Csizike ;-)

csipa27 képe
Csak egy érv a sokbol!!!!!
2009. augusztus 22. szombat, 17:02 | csipa27   Előzmény

Voltál már terhes? Megereszkednek a mellek, csunya ráncos lesz a has stb.... Lehet, hogy elötte jol érezte magát az illetö a börében és ahhoz, hogy ez megint igy legyen, szüksége van egy ilyen mütétre! Ezt nem itélem el! Az már szerintem gáz, ha a milliomos csemete jo dolgába nem tudja, hogy mit csináljon és megnagyobbitja a melleit! Na ez felesleges! De egy terhesség után, egy auto baleset, egy fiatal kori rák...... Öket megértem és támogatom is!

Üdv.: Nika!

Kell?
2009. augusztus 22. szombat, 19:57 | Nagy Edit2   Előzmény

Megérted Őket, vagy úgy gondolod, hogy KELL?

Annyira egyszerű a válasz, mégis annyi honlapon bolygatják a
2009. augusztus 22. szombat, 20:21 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Annyira egyszerű a válasz, mégis annyi honlapon bolygatják a témát. Szidják a nőket, minek az, miért nem fogadják el magukat? Itt is csak a provokáció zajlik. Elfogadhatod magad ismét és ismét, mindig lesz valaki, aki berak neked, ha nem fizikailag, akkor érzelmileg, vagy szellemileg, vagy a kifinomult egód kap egy adag gondolkodnivalót.

Saját tapasztalat: a műtét után éreztem azt, hogy na ez a dolog is a helyén van. Felszabadultság érzet, öröm, boldogság társul hozzá. Nagyon nagy fájdalom volt, begyógyszerezve is, de azóta is úgy érzem, hogy sosem volt ez másképpen, ez vagyok én. Nem lettem tökéletes csak olyan, amilyennek elképzeltem magam. Nagyon fontos: ennek a dolognak az útját kikövezték előttem, pénz, orvos, mindenben irányt kaptam, azóta sem éreztem ilyet.

Bárcsak a személyiségjegyeket is át lehetne formálni. Vennék humort, lazaságot, megértést, elfogadást, adakozást.

Én nem érzem porovokációnak. Inkább nagyon kiváncsi vagyok, ki
2009. augusztus 22. szombat, 20:28 | Nagy Edit2   Előzmény

Én nem érzem porovokációnak. Inkább nagyon kiváncsi vagyok, ki mit gondol.

Te magadért tetted, vagy a férfiakért? Ha soha senki "nem tett volna be", akkor eszedbe jutott volna a műtét?

Magamért tettem. Ezzel kapcsolatban senki sem tett be, én tettem
2009. augusztus 22. szombat, 20:42 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Magamért tettem. Ezzel kapcsolatban senki sem tett be, én tettem be magamnak ... folyamatosan napról- napra, majd évről-évre, mígnem bezúdult az agyamba, hogy erre van megoldás.

Szerencsés korban élünk, más szempontból is pl. biztonságos szülés, gyermekek védelme. Minden alkalommal kicsordul a könnyem, amikor mi autósok félreállunk, hogy elengedjük a tűzoltót vagy a mentőt.

Az ilyen írások problémás egyénre utalnak: nem a melleiddel
2009. augusztus 23. vasárnap, 18:11 | Vologya (útkereső)   Előzmény

Az ilyen írások problémás egyénre utalnak: nem a melleiddel voltak igazán problémáid, hanem vállon felül, amelyek még a mellműtéted után is megmaradtak!

Még egy gyermek megszülése és felnevelése nem deformálja úgy
2009. augusztus 23. vasárnap, 18:07 | Vologya (útkereső)   Előzmény

Még egy gyermek megszülése és felnevelése nem deformálja úgy el a melleket, hogy azokat meg kelljen műttetni! És egyébként is, még a megereszkedett mellek is szebbek, mint a műtöttek!

Láttál már anyukáknak szép mellet?Én még nönek akinek
2009. augusztus 23. vasárnap, 13:42 | skorpio (útkereső)

Láttál már anyukáknak szép mellet?Én még nönek akinek gyerekei voltak nem láttam gusztusos mellet.
A pulya szoptatás közben széjjelcincálja.Én szeretném,ha a menyecskémnek gusztusos mellei lennének,de ugyanakkor pulyát is akarok.Szerintem a szex egyik alapfeltétele a gusztusos mell.És mivel szeretnék minnél többet szeretkezni a gyermekem anyjával és gondolom,hogy ezt ö is akarja,hát igen,csináltassa meg a melleit.Máskülönben ne csodálkozzon,hogy félre......Amugy RUBINT RÉKA gyönyörü testel rendelkezett,de a melleit nemtudta tornával rendbehozni szülés után,ezért megcsináltatta.Most csöpög a férfiak nyála utána.
Tudom,hogy most ezért kikapok amiket irtam,de én igenis igy gondolom.Régen nem szeretkeztek ennyit az emberek,nem volt olyan nagy szükség a kinézetre,nem volt óvszer és nem akartak egy regiment pulyát.Ma igénylik az emberek,hogy életük folyamán jól nézzenek ki.Szebb látvány egy gyönyörü ember 60évesen ma,mint 50 ével ezelött egy ugyanolyan 60éves.Fejlödik az igény,a világunk tessék Ti NÖK is fejlödjetek.
Ha nem akartok vasorru banyák lenni már harmincévesen két pulya után akkor legyetek szivesek már csak MIATTAM IS MEGCSINÁLTATNI A CICITEKET!!!!!

SZABÓ GABRIELLA képe
Kedves Skorpió!
2009. augusztus 23. vasárnap, 16:50 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Talán keveset láttál, mármint anyukáknak szép melleket.
Nem egy nőtársam rendelkezik szép mellekkel, akik több gyermeket is szoptattak.
Eszembe jut két barátnőm is, kiknek az ötödik x-en túl is szépek a mellei plasztikai sebészet nélkül is, és láttam már fiatal lányokat akik nem voltak ilyen szerencsések.

Amúgy mi a véleményed a belső szépségről?? Vagy az már nem számít? Csak a külső csíny és a nagy dudák??

Ja, Ti Férfiak is fejlődjetek, ha nem akartok vén ... lenni 30 évesen :).

Kedves Adonisz !
2009. augusztus 23. vasárnap, 17:48 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ajánlom, hogy ezek után naponta járj edzőterembe! Legyenek kidolgozottak az izmaid, a pocakot nem tűröm! Sőt: Esetleg, ha, netán kopaszodnál, ültess be hajhagymákat!!! ;P

Véleményem: a pasik kényszerítik a nőket arra, hogy mindenáron olyanok legyenek, mint a modellek. Rendszerint ŐK nem fogadják el, ha egy mell pici, nagy, körte, megereszkedett stb.

Én nem gondolom, hogy mindenáron kell a műmell. Ha a férfi elfogadja és igazán szereti a nőt, egy kis szépséghiba nem lehet akadálya a szerelemnek.

Hány nő fogadja el a kopaszodást, sörpocit, izomhiányt!

Nem kell mindent a férfiak nyakába varrni: a média már nagyon so
2009. augusztus 23. vasárnap, 18:24 | Vologya (útkereső)   Előzmény

Nem kell mindent a férfiak nyakába varrni: a média már nagyon sok hülye nőnek átmosta annyira az agyát, hogy maguktól is átszabatják azt, nem kell ahhoz semmilyen férfiaktól jövő biztatás.

Csizike képe
Szomorú vagy inkább Vicces Trendi
2009. augusztus 24. hétfő, 0:54 | Csizike   Előzmény

Ma a "Miss Picsáknál" már olyan a Mű-Mell és a Plasztikázott Cici, mint annak idején volt pl. a Mobiltelefon... Nem is "normális" ember (nő), akinek még nincs... azt lenézik...

Ez a Trendi.

A Mű-Mell ma már sikk... vagy lassan alapkövetelmény és szériatartozék...

És a magam részéről az EREDETI, IGAZI és VALÓDI dolgokat SZERETEM.

A VALÓDI EMBEREKET...

ÉS NEM A MŰ-NŐKET MŰ-MELLEKKEL...

Persze, ha úgy hozná a Sors, egy Mű-mellű Nőt is tudnák Szeretni.

Ez sem kizáró ok.

Nem ezen múlik...

Szóval, "az Őrület tök normális... ezt minden bolond tudja..." ;-)

Hát, Ilyen Világot Élünk...

Ki milyent...

Mindenki a Magáét...

A Maga Poklát vagy a Maga Mennyországát...

Csizike ;-)

Idézetmánia...
2009. szeptember 02. szerda, 14:23 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia Csiz!

Kitől van a bolondos idézet ? :-)

Nagyon tetszik .

"az Őrület tök normális... ezt minden bolond tudja..."

Szeretnék néha bolondabb lenni... Gondolatban néha más sikerül... :-)

Üdv: Al....

Már nagyon sok anyukának láttam a szép melleit, sőt még
2009. augusztus 23. vasárnap, 18:20 | Vologya (útkereső)   Előzmény

Már nagyon sok anyukának láttam a szép melleit, sőt még nyalogattam is azokat:), de még szép plasztikázott mellet nem láttam... Rubint Rékának valóban gyönyörű teste volt..., amíg nem műtette meg a melleit..., azóta zombivá vált, és nem lehet nőként beszélni róla.
Egyetértek a demokráciával, de azért jó volna, ha a 'neten csak beszámítható egyének írhatnának, és nem olyan agymosásokon átesett hülyék, mint te is:)))

tévedés
2014. november 09. vasárnap, 23:33 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Rubint Réka nem szép nő kifejezetten, és neki nem voltak gondok a melleivel. Inkább az a gond, hogy agyon gyúrta magát, ettől vastag lett a dereka, és eltűntek a szép nőies vonásai, és ezért csináltatta meg őket, amúgy nem egy terhes szoptatós nőnek láttam gyönyörű mellét, és nem csak melltartóban voltak szépek. A nagyon műnek ható szilikon írtó ronda tud lenni, főleg mikor a két mell között hatalmas rés van, és felette is tök lapos sovány a nő, a szilikon meg mintha külön életet élne, mintha transzfesztita férfi lenne....Aki nem akarja elveszteni a mellét, az minek tornázza le aztán meg csináltatja meg? Oké hogy mozog, meg sportol, de egy nő ne legyen ennyire izmos, meg szálkás, meg egybe van a dereka a csípőjével a sok izomtól. Egy nőnek legyenek lágy vonalai, nem baj ha feszes, de ne legyen kő kemény, mintha folyton befeszítené magát. A másik az h az arca sem valami szép, leginkább a nézése meg a dogai miatt szerintem. Ha megcsináltatja a mellét, akkor lehet szebbre is csináltatni, az izomból kicsit csökkentenie kéne, meg egy kis zsírszövet is jól jönne a szilikonok fölé.
Én nem szoptatnék úgy hogy közben szilikonom van az tuti. Örülök annak ha egészségesek a melleim és természetesen formásak. Ha hízom úgyis nől. Aki meg sovány, törékeny, annak meg a kicsi áll jól. Olyan nagymamásan hatalmas, aránytalan, karikatúra szerű lógó mell sem szép, főleg ha csak a mellek miatt néz ki valaki kövérnek mer három számmal nagyobb polot kell felvennie, és ha már a szilikon is lóg, mer olyan hatalmas és nehéz, az nagyon gáz. Én egy szilikonra nem lennék büszke az tuti, ahogy egy kitömött melltartóra sem, de a forma fontosabb meg az h eredeti legyen, mint a méret sztem. Nekem speciel jobban bejönnek a hosszú, formás lábak, de azért ne legyen pipaszár lábú sem az illető, vagy túl nagy rés a combjai között. Ez a veszély akkor áll fenn, ha valaki nagyon sovány, vagy ha vékony a csontozata, esetleg olyan széles a csípője, h távol esnek a lábak egymástól. Kis rés szexi is tud lenni, de csak módjával. A másik az hogy nagyon tömzsi, vagy alacsony, aránylag is rövid lábú hölgyeknek nagyon furán tud állni a magas sarkú és hosszú szárú csizma, főleg mikor a szára már a combjáig ér. Az meg akinek rövid a dereka főleg ha hosszabbak a lábai, az nagyon bután tud kinézni, az ne a lábát hosszítsa még jobban, hanem optikailag a derekát hosszítsa meg, pl egy hosszú felsővel, ami takarja a popsit. A Rékáért am. sztem egyáltalán nem rajong olyan sok pasi, legalábbis nem jobban mint másokért. Sztem sok pasinak nem tetszik és sok nő abszolút nem szeretne úgy kinézni, mint ő. Nekem amúgyse tetszenek a barna bőrű macák, inkább a sportosabb ill rocker forma csajok, azok közt is van aki cicababa, vagy mű :) imádom a nagy szemeket, akár boci szemek, akár cicás szemek, ez olyan, mint a smink, sok nőt csak sminkben látunk az utcán, és azt hisszük, de jól néznek ki, közbe meg smink nélkül lehet nem is tetszenének. Kisebb lenne a szemük, esetleg magassarkú nélkül sokkal alacsonyabbak lennének. Az tény h nem a magasság számít, de egy magas sarkú cipőben hosszabbnak és karcsúbbnak tűnik egy átlagos láb is, és mivel a magas sarok miatt lábujjhegy pozíciót vesz fel a talp, ezért kecsesebb , szexibb lesz a járás.....volt akit elegáns ruhában, kis mellekkel, smink nélkül, szép hosszú hajjal, gyönyörű arccal sokkal szebbnek láttam, mint egy kihívó, dekoratív feltuningolt lányt magas sarokban miniben, popsit riszálva..elég erőltetett és nevetséges tud lenni :D
a vastag száj nekem nem jön be pl, de van akinek jól áll, és abból is csak a természetes jön be nálam, nem a kifordult alak talan csőr

SZABÓ GABRIELLA képe
A véleményem.
2009. augusztus 23. vasárnap, 17:30 | SZABÓ GABRIELLA

Találkoztam olyan lánnyal akit olyan mértékben zavart fejletlen melle, hogy még a strandra, sőt tesi órára sem járt. Végül plasztikai műtét segített önbizalma helyreállításában.
Egy másik lány ismerősömet az zavarta, hogy nagynak találta melleit és hatalmas pólókba bujt, hogy rejtse ami rejthető.
Bonyolult az hogy miért is nem fogadja el önmagát az, aki plasztikai műtétre vállalkozik.
Lehet egészségi, de lehet egyszerűen esztétikai, vagy lelki oka. Bár valahol mélyen mindegyik egy tőről fakad.

Sokáig zavart, hogy nagyok a melleim. Kamaszkoromból hoztam ezt a gátlást, a férfiak megjegyzései nagyon zavarbaejtettek. Sokáig fontolgattam, jó lenne kicsinyíteni.
Majd elfogadtam, sőt rájöttem eme adottság előnyeire. Az a férfi aki a matériát szereti, annál ez plusz jó pontnak számított.
Volt olyan üzleti tárgyalásom, hogy a kedves ügyfél csak a melleimet nézte, pedig zárt kosztümben voltam.
Nagyon zavart, de az üzlet létrejött.

Spirituális szempontból minden plasztikai műtét / kivéve az egészségügyi / az önelfogadás hiányából fakad.
A külsőségek előtérbe kerülnek a belső értékekkel szemben. Megfelelési kényszer a bizonytalanság, szüli.

Ezt csak szórakozásból irtam,nem kell komolyanvenni.Engem nem
2009. augusztus 23. vasárnap, 20:03 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Ezt csak szórakozásból irtam,nem kell komolyanvenni.Engem nem érint a mümell mivel férfiállat vagyok és ami a nöket illeti diétán vagyok még egy pici ideig.Csak kötekedösen jó kedvem volt.
Kiváncsi voltam hány jánynak áll fel irásomtol a haja,de látom egy férfiállat is felháborodott.
Amúgy nem vagyok ADONISZ..........160cm magas,132kg súlyu,kopasz pasi vagyok,rengeteg hibával.

Csizike képe
MŰ-MELL=MŰ-ÖNBIZALOM, Felszín és Külsőség; LÉLEK-SZINT
2009. augusztus 24. hétfő, 0:48 | Csizike

A MŰ-MELLNEK már a nevében is benne van, hogy MŰ.

Lehet REMEK-MŰ... de attól még az MŰ... tehát nem Igazi...

Magyarul (Ön)Becsapás... egy Illúzió... egy Hazugság...

Kinek és Miért hazudsz?

És főként Önmagadnak miért Hazudsz?

Miért és mit akarsz Önmagaddal is és a Világgal elhitetni?

A MŰ-MELLl, talán csak MŰ-ÖNÉRTÉKELÉST, MŰ-ÖNSZERETETET, ÖN-ELFOGADÁST és MŰ-ÖNBIZALMAT AD...

Még ha Valós Hatásokkal is... ;-)

???

Szerinted?

Persze "célba" lehet érni velük...

Legalábbis ha az a cél, hogy a pasik ragadjanak, vonzódjanak, kívánjanak, vágyjanak Rád és akarjanak...

De ez csak a Külsőség, a Felszín...

Persze ma (is) az a Túlsúlyos...

A legtöbb ember csak a Felszínt kapargatja...

És attól még messze van a Boldogság...

Persze az Időleges, Pillanatnyi Boldogság be-bekövetkezhet... a Siker-Élménnyel...

És mi van akkor, ha ez a PÓTLÁS csak egy PÓT-CSELEKVÉS... és egy PÓT-LÉK...

De a VALÓDI dolgot nem helyettesítheti... nem pótolhatja semmi sem...

AKI TÉNYLEG és IGAZÁN SZERET, AZ ÚGY SZERET, AHOGY VAGY.

AKI NEM TUD ÚGY SZERETNI ÉS ELFOGADNI, AHOGY VAGY... AZ TULAJDONKÉPPEN NEM IS (TÉGED) SZERET IGAZÁN... és akkor meg már megint egy Tév-Út és Tévedés lehet az egész...

A Mély és Igaz Szeretetnek mindegy a Külsőség: hogy az a Másik hogy néz ki...

Az a Lelket szereti...

De aki csak a Cicit figyeli, az a Lelket nem is látja... hiszen eltakarja a Szemeit a Két Nagy Cici... ;-)

Ki se lát belőle... ;-)

Ez a Szem(a Látás)-Ellenzője...

Na nem mondom, hogy nem szép, vagy nem jó... de akkor is csak egy Szem-Ellenző...

Én még mindig az Elfogadásnál, az Ön-Elfogadásnál járok...

(Holott én is imádom a Szép Nagy és Formás Ciciket... De még hogy mennyire!!!

Akár fel is pofozhatnának vele!...

Ezt a "Büntetést" Örömmel vállalom... ;-)

Miért nem tudja Valaki elfogadni magát olyannak, amilyen?

Hiszen Lélekszinten a leszületése előtt Ő választotta ki saját magának a Testét erre a Földi Kalandjára... gondolván, hogy valamilyen felsőbb szempontok szerint és miatt ez a LEGALKALMASABB... Önmaga és Feladatai MEGVALÓSÍTÁSÁRA...

Akkor meg mit kell itt utólag reklamálni, elégedetlenkedni, és megmásítani azt, ami VAN.

Ez mindig a JELEN EL NEM FOGADÁSA: a MOST ELUTASÍTÁSA, LETAGADÁSA, ELKERÜLÉSE és ELHÁRÍTÁSA...

Pedig AMI VAN, AZ VAN.

???

Csizike ;-)

Inyó képe
Köszi Csizike, ez nekem nagyon tetszett!!! Tömör, lényegre
2009. augusztus 24. hétfő, 8:29 | Inyó   Előzmény

Köszi Csizike, ez nekem nagyon tetszett!!! Tömör, lényegre törő, frappáns!

Csizike, bizonyíték nincs arra, hogy mit választottunk
2009. augusztus 24. hétfő, 10:10 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Csizike, bizonyíték nincs arra, hogy mit választottunk leszületés előtt blablabla ...

Ha elfogadjuk a teóritát - amire oly sokan hivatkoznak biztos tudás nélkül - mely szerint azért választottunk pl. negatív mellett, lógós mellett, elviselhetetlen nagy vagy kicsi mellett, mert ez segít hozzá bennünket az életcélunk megvalósításához, akkor felteszem a kérdést: mi van, ha azért választottam ezt a célt, hogy legyen bátorságom ezen túllépni anyagi szinten és meg merjem csináltatni a melleimet? Máris teljesítve!

Ne feledjétek:

A hajadat, a fogadat a megcsináltatod. Miért nem fogadjátok el, hogy csorbák a fogaitok, elől már kiesett, minek azt pótolni, hol van itt az önelfogadás? Fodrászhoz minek jársz, jó vagy te úgy is, ha mások nem fogadják el, akkor az ő bajuk. Vasalod a ruhádat? Nem értem, hogy minek? A természet nem tárja eléd elég vasaltan? Hát ciki, gyűrött ruhában nem trendi járni, de akkor hol van itt az elfogadás?

Aki bedől a médiában látott mű melleknek, a következőre hívnám fel a figyelmét: a nők zöménél nem lehet észrevenni, hogy korrekció történt. Az enyém pl. olyan természetes, hogy 100% nem tudnád ránézésre megmondani, hogy volt műtét. Tapintásra pedig teljesen természetes. Persze ezt nem fogom bebizonyítani, de talán elég, ha megosztom a tapasztalatot. Rubint Rékára hivatkozott valaki, az övé sztem nem szép, nagyon látszik a MŰ-ség, de neki biztosan tetszik. Ő egy olyan orvosnál járt, aki köztudottan túlzásba esik a melleket illetően.

Aki a nyak feletti problémára utalt: persze, hogy ott a hiba, hol máshol lenne. A tudatos és nem tudatos részünk az agyunkban helyezkedik el, az pedig nyak felett van.

Műmell = valami nincs rendben
2009. augusztus 24. hétfő, 20:14 | Látogató   Előzmény

Műmell = valami nincs rendben, ...a világban, és az emberek fejében.
Ideális esetben egy nő el tudja fogadni magát, akkor is, ha a teste nem épp olyan, amilyenre vágyott. Kislány koromban elképzeltem, milyen leszek, ...és más lettem, ami elég nagy csalódás volt számomra.
Korábbi kapcsolatom idején mindent megadtam volna egy műmellért, csak hogy jobban tettszem a férfinak, akit szerettem /akkori párom nőideálja Pamela Anderson/. Szerencsére a műtétet nem engedhettem meg magamnak. Utólag rájöttem, nem a testemmel, a párválasztásommal volt a bibi. :)
A növekvő igények, na igen... talán épp ezért van, hogy manapság nagyon nehéz a társkeresés. Igények, azok vannak, de vajon az igényeket támasztók helyesen értékelik saját magukat? A szép arc, a szép test, a feszes bőr, ezek mind múlandóak. Sokkal fontosabb a harmónia, a belső összhang, a közös érdeklődés, és egymás tisztelete, szeretete, elfogadása az akárhányas melltartóméretnél.
Gyermekem is van már, de tudom, hogy egy nő is képes tudatosan formálni a testét, konditerem és műtét nélkül is. 1-2 plusz kiló itt, 1-2 mínusz máshol... :) Ma már elégedett vagyok a testemmel, főleg a melleimmel. Minden változik, az értékrendünk, a látásmódunk, a női mellek is, ez szerintem így van rendjén. :)

A nagyim
2009. augusztus 24. hétfő, 21:00 | Nagy Edit2   Előzmény

A minap a 78 éves nagyimnál jártam,:) akit sokan megirigyelhetnének, és irigyelnek is, hogy a korához képest milyen jól néz ki. (Családi vonás:))))))

Már a múltkor is feltűnt, hogy az én drága nagyim ilyeneket mond:
"Jaj, ez a ráncos kezem, aj!"
"A melleim, úgy utálom őket, pedig milyen szépek voltak.."
"Ez a csúnya ősz hajam, pedig milyen szép feket volt..."
"Alig tudok valamit csinálni, pedig régen mennyit dolgoztam..."

Csak hallgattam őt, hogy mi baja van?
78 évesen, amikor ki sem mozdul otthonról soha, nagyapám betegségei miatt nem tud szexelni...

Majd elgondolkodtam rajta, vajon milyen lenne a nagymamám, ha felvarratná azt a kevés ráncát, feszes nagy mellei az eget kémlelnék, hosszú fekete dús haját lengetné a szél.....

HOgy milyen lenne: full gáz! Mert a külső és a belső nem állna egymással összhangban.
Attól még ugyanaz az idős asszony lenne, aki most is, mert a megélt tapasztalatai, és az azokból levont következtetései általi világképe ugyanaz maradna.

Egyébként a természeti népeknél érték volt az, ha valakin látszott a kora, mert ők becsülték a kort, ami általában a tapasztalatok bővebb birtoklását jelentették számukra. Mi meg félünk tőle, és a vele járó fizikai változásoktól is.... (persze én is, mert félek:
mi lesz, ha egyetlen pasinak sem fogok kelleni pici és megereszkedett mellekkel?:))))
és mi lesz, ha mindegyiknek fogok kellenni pici és megereszkedett mellekkel?:))))
és mi lesz, ha senkinek sem fogok kellenni feszes, hatalmas eget kémlelő keblekkel?:))))

Na tényleg, mi lesz????

Csizike képe
A SZEX a Legösztönösebb Motiváció a Férfiaknál
2009. augusztus 25. kedd, 0:26 | Csizike

A SZEX a Legösztönösebb Motiváció a Férfiaknál.

Aki tagadja: Hazudik.

;-)

Egy biztos: a Nők tudják ösztönösen, hogy a Férfiakon keresztül elérhetnek és megkaphatnak mindent (a Mindenségen kívül, amit csak Önmaguknak és a JóIstennek köszönhetnek majd... ha megtörténik...) amit csak Akarnak.

Nem véletlenül szeretnek annyira jól kinézni... Vásárolnak szép új ruhákat, járnak fodrászhoz, kozmetikushoz, szoláriumba, műkörmöshöz, fitness-terembe, sminkelik magukat és öltöznek SZEX-isen és KÍVÁNATOSAN...

Tehát: részben és relatíve a Férfiaktól függnek és a Férfiaknak kiszolgáltatottak...

Legalábbis a Lustábbjai...

És elég sok a Lusta...

Mert könnyebb megkapni valamit készen egy pillanat allatt, pl. mert szépek vagyunk és kívánatosak, dögösek... vagy egy jó szexért (akár a párunkkal is... tehát nem a prostitúcióra gondolok... maximum a házon és párkapcsolaton vagy házasságon belüli prostitúcióra gondolok... ami alapján van is egy ilyen férfi-alaptézis... ami a Csinibabában is elhangzik, miszerint valahol... "Minden nő ..."), mint megdolgozni és megküzdeni érte és kiharcolni...

Vagyis: ha jó nő vagy, szép, szexi, csinos, kívánatos és vonzó, akkor tetszeni fogsz a Férfiaknak, azok meg fognak kívánni, akarnak Téged... meg akarnak kapni... és cserében (ha jól választasz) Mindent megkapsz, amit csak akarsz...

Nagy ház, menő autó, nyaralás, buli, szexi márkás ruhák, parfümök, ékszerek... koncert, mozi, buli, vacsorák, stb-stb... amiket magadnak talán sohasem tudnál elérni és megengedni...

Következtetés: TETSZENI KELL A FÉRFIAKNAK, hogy epekedjenek érted, hogy beinduljanak/beizguljanak Rád, hogy megkívánjanak, hogy akarjanak Tőled "valamit"...

Vagyis: eszméletlenül szexinek kell lenned... hogy ne tudjanak és ne is akarjanak Neked ellenállni...

Hogy ha már csak Rád néznek, induljanak be... és csorgassák a nyálukat utánad...

És mivel a SZEX talán a LEGERŐTELJESEBB MOTIVÁCIÓ egy férfinak... ezért nem az IQ-val kell tarolni... hanem a Külsővel... a Külső Megjelenéssel...

Vagyis: ami fontos: az a TEST /a Lélek helyett...

Így az a Nő, aki SIKERES AKAR LENNI és ÉRVÉNYESÜLNI AKAR... az törekszik rá, hogy minél jobban nézzen ki, minél csábítóbb legyen, izgatóbb és szexibb... hogy a Férfiak fantáziája és bio-kémiai reakcióik beinduljanak rá...

És ha lehet, minél intenzívebben... annál jobb...

Minél több a Jelentkező, annál jobbat lehet közülük kiválasztani...

Ez a "Verseny-Szféra". ;-)

És egy Nőnek, aki MINDENT MEG AKAR KAPNI EGY FÉRFIN KERESZTÜL... annak a Céljai eléréshez: SEMMI SEM DRÁGA.

A CÉL SZENTESÍTI AZ ESZKÖZT.

És lehet, hogy ez tényleg részben a Férfiak hibája is valahol...

Mint a Kocsmáknál, vagy az Öröm-Lányoknál...

Mert van rá IGÉNY, KERESLET.

Ha egy Nő sikere és érvényesülése a Férfiaknál nem például a Melle nagyságán és formáján múlna... akkor esze ágában sem lenne, hogy kés alá feküdjön...

De ha az érdeklődés és a kereslet Iránta így -1%, úgy meg +2000%, akkor már elgondolkodik... és sokan nem csak gondolkodnak, hanem meg is teszik...

És ha a kolléganő is azt látja, hogy előtte a Marika 2 év alatt sem tudott összeszedni egy pasit a diszkóban... ma meg már húszasával lebzselnek körülötte és nem győzi magáról levakarni és elhessegetni a sok Próbálkozót és "Ajánlat-Tevőt" (mint a Tőzsdén... licitálnak rá... és aki a legtöbbet adja érte, azé lesz... Senki többet harmadszor! ;-)... akkor esetleg Ő is elgondolkodik rajta és latba veszi, hogy talán ez változtatná meg az Ő Életét is, jelentősen pozitívabb irányban...

Hogy ez lehet a Siker Titka... és a Kitörésé...

Csizike ;-)

Csizike, igazad van egy szinten, de én azért máshogy
2009. augusztus 25. kedd, 7:27 | Nagy Edit2   Előzmény

Csizike, igazad van egy szinten, de én azért máshogy látom.

Szerintem sok nő nem azt akarja megkapni egy férfin keresztül, amiket Te írtál. (Nagy ház, menő autó, nyaralás, buli, szexi márkás ruhák, parfümök, ékszerek... koncert, mozi, buli, vacsorák)

Ma már sok nő képes anyagilag sokmindent megteremteni magának amire vágyik.
Akikről Te beszélsz, azok a buta, szerencsétlen kis kurvák, mert még ahhoz is hü.ék, hogy legalább kurvák legyenek, és tényleg mindent megkapjanak anyagilag. (persze van egy-két kivétel)

Szerintem sok nő nem azért akarja megcsináltatni a melleit, hogy minden pasinak kelljen, aztán válogathasson, hanem annak az egynek, akivel együtt van, és kötődik hozzá, úgy érzi nem elég jó, és ha szebbek lennének a mellei, akkor biztos "szeretné" őt a pasija.

Persze ez nem igaz, de ő még ezt nem tudja....

A másik: Szerintem, aki eddig sem tudott senkit összeszedni magának a diszkóban, az megcsináltatott mellekkel sem lesz rá képes, mert valami alapvető blokkja van.
Akinek azért eddig is ment a "pasi fogás", na az észlelhet javulást a témában.

Aztán persze van egy réteg, akire tökéletesen igaz amit írtál.
De semmi nem fekete vagy fehér.:)

Kurvák
2009. augusztus 25. kedd, 12:49 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hali Edit!

Szerintem eme ősi szakma űzőinek is meg van a maga feladata, a maga útja és lehet, hogy nem is olyan szerencsétlenek......
De nem is ezért akartam visszajelezni. A műmellek-látásmód attól függ aki látja. Van akinek a mű-séget jelenti és az álságot, mert őt valószínű ez foglalkoztatja. Van aki ebben a műtartozékban nem lát mást mint az egyéb mű-tagokban, szervekben. Annak akinek műszive van annak az a létfontosságú, akinek a műlába annak az, és vannak akik nem tudnának élni műmell nélkül. Mindenkinek a sajátja. Emlékszem, hogy fiatal koromban, amikor bizony elég ropogós, jó formájú leányzó voltam, egy gondom volt. A fiúk állandóan kifütyültek, kicikiztek a cicieim, azaz a negativ cicijeim miatt. Sokszor nagyon szenvedtem. De hát - szerencsére - akkor még csak a szivacsot tömködtek a lányok a cicifixbe, szilikonról pedig csak álmodtak. Van aki nem tudja ezt lelkileg feldolgozni, van aki igen. Ez utóbbiak szilikonmentesek maradnak, ami nem jelenti azt, hogy nem fordulnak egyéb csalfaságokhoz, csak max ehhez nem. Ettől még ugyanúgy lehet valaki műnő, lehet műszempillája, vagy jobban szabott fazonú gatyácskája, ami optikailag átszabja őt. Ezeket a trükköket már nagyanyáink is űzték, ezek voltak a korabeli mű-nagyanyák. Mégis imádtuk őket. És beszélhetnénk még a botoxozásról ami a nyugati országokban már szinte olyan mint a fogmosás, vagy a feszesítő kenőcsökről amitől még a lottyadt celebek is frissek lesznek egy fotózás erejéig. Hol a határ? Sehol, nincs! El kell fogadni, hogy egy olyan korszakban élünk, ahol egy ilyen eszköz is bekerült a "feladattárba", eszköztárba. Van aki él vele, van aki elítéli és van aki álmodozik róla. Mndegyiknek meg van a maga helye. Az a csaj, aki csak azért pumpáltat magába fél liter szilikont, hogy a barátnői közül neki legyen a legnagyobb dekoltázsa, amikor unalmában délben kisétál a strandra egy jól átmulatott éjszaka és egy ki tudja kivel töltött hajnal után, az teljesen jól beleiilik az ő környezetébe. Ez azt érdekli és az tiltakozik ellene, akinek valamiért ez piszkálja a csőrét (mondjuk mert közben halálra dolgozza magát). Akinek ezzel semmi dolga, az rá se hederit. Van egy cicisebész haverom. Vallja, hogy a nők 90 %ának felesleges, de boldogan él a műcicijű barátnőjével. És ettől még jó havarom és akkor tudtam csak meg, hogy mi van a melltartóban amikor egyszer erről a témáról kérdeztem a véleményét. Mert nem érintett meg!
Azok akik cikizik és lehurrogják a műmellűeket, valahol maguk is érintve vannak, hiszen egyébként nem terelnének ebben a témában. Engem például egyáltalán nem zavar, ha a műmellű csaj rohangál a 20 milliós BNW-jével és a gengszter haverjával. Az az ő életük, ezt kell megélniük, másnak meg mást.
Vannak akik viselik amijük van, ill. nézik azt amit a partner hozott és igy érzik jól magukat, mert őket ez meg sem érinti.
És nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy sosem ilyen egyértelmű a világ, sosem lehet valamit teljesen elutasitani, meg ill. elitálni pedig végkápp nem. Mert kérdezem én, hogy ha holnap natán betegség vagy baleset miatt mellett kellene pótolni akkor vajon mihez nyúlnál. Levetetnéd a másikat, hordanál mellprotézist az attól fogva kötelező cicifixben, vagy esetleg betetetnél egy implantátumot. Én szerencsére nem vagyok érintve, de nem merem lefogadni, hogy nem az utolsóval élnék. Teljesen egyetértek veled abban, hogy jobban meg kellene gondolni mielőtt ilyen végletesek vagyunk. És főleg ne itálkezzünk. Nemtudhatjuk, hogy a szembejövő cici miért mű! Végül is nem az a fontos hogy mű, hanem hogy miért, ill. mi helyett az!

Üdv!
Hédi

A Kurva az nem a kurva
2009. augusztus 25. kedd, 14:59 | Nagy Edit2   Előzmény

Szia Kedves Hédi!

Azt hiszem, megint félreérthető voltam.:)

Nekem az ég világon semmi bajom az ősi mesterséget űzőkkel, sőt!:)))

A szerencsétlent azokra a csajokra értettem, akik még Kurvák sem tudnak lenni, csak kurvák. Nem tudom érthetően fogalmazok-e. De persze őket sem kéne megítélnem ilyen jelzőkkel.:)

Eddig azt hittem, hogy nem ítélem el a műmellű nőket sem, de valamiért Neked ez jött le, akkor bizti van benne valami. Igazából szerintem nem az a bajom, ha valakinek műmelle van, hanem az olyan csajokkal van bajom akikről Csizike írt.
Majd ha feldolgoztam a mostani helyreteendőimet, akkor nekiállok talán ennek is:)))

Egyébként egy kedves "barátnőmnek" is van, és tényleg imádom a csajt. Ja, és persze már az én fejembe is megfordult, hogy kell, vagy sem.
És tuti bizti, hogy egy betegség vagy baleset után élnék is a lehetőséggel.!!!

Tehát, félreértés ne essék: NEM ÍTÉLEM EL A MŰMELLŰ NŐKET, és a borotvált, fülbevalós, p.csükön pirszinget hordó pasikat sem:)))))!

Bocsi
2009. augusztus 26. szerda, 10:17 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nem arra gondoltam, hogy te el/meg itéled őket, az a megállapításom már általános volt. Én voltam a pontatlan.
Nekem semmi bajom egyetlen műmellűvel sem. Az az ő útja. Téged valószínű még azért zavarnak, mert még nem zártad le magadban, hogy az neked nem kell. Maradj ilyen amilyen vagy, neked már nem ez az "utad"! Igy szeretünk!
Puszi
Hédi