2012 Szerinted mi lesz? | Önmegvalósítás.hu

2012 Szerinted mi lesz?

Hozzászólások

47 hozzászólás
Csizike képe
Egy 2012 alternatíva
2009. július 05. vasárnap, 2:48 | Csizike
carrot képe
A világvége egy folyamat..
2009. július 05. vasárnap, 8:53 | carrot

A világvége az egy folyamat, amit nem lehet úgy -szerintem- évhez, dátumhoz kötni ,de eljön majd a nap !
Nem kell türelmetlenkedni ! Mint, ahogy eljő halálunk pillanata is valamelyik napon...és nem vagyok rá kiváncsi !
A világvége már akkor elkezdődött, mikor már az első élet megjelent sárgolyóbisunkon. Egy lény már akkor halálra van itélve, amikor megszületett.
Halálunk pillanatában vége van világunknak...de ha van reinkarnáció, akkor folytatódik másként az életünk.
2012-nem az az év, amikor véget vetnek a zenének...hanem egy nagy változás éve. Átlehet és meg kell változtatni nagyon sok mindent ...a gondolatainkat, életformáinkat, erkölcsünket.

Hát igen. Nagyon fontos,hogy megváltozzon ez a világ.
2010. április 18. vasárnap, 15:02 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hát igen. Nagyon fontos,hogy megváltozzon ez a világ.

szeges képe
Én nem aggódom ezen különösebben, mert mindennek a vége valami
2010. május 08. szombat, 10:51 | szeges   Előzmény

Én nem aggódom ezen különösebben, mert mindennek a vége valami újnak a kezdetét is jelenti egyben...

"Világvége" ?
2009. július 05. vasárnap, 22:27 | Fanni (útkereső)

Szerintem is. Legalábbis én is inkább így képzelem. Nem úgy, hogy 2012.12.21-én megtörténik a katasztrófa és egy ember sem marad a Földön. Inkább mint egy folyamatot. Különben arról már tudnánk ha tényleg úgy lenne. Előre lehet már azt jelezni."Világvége"? Inkább egyfajta gondolatmenet változtatás, életünk mostani mentalitásának, tartalmának, céljának vége. Talán. Egyre többen vannak azok, akik spiritualitással, ezotériával foglalkoznak, és az orvostudomány, a fizika is bevallja pl. az energiát, lásd: "az energia nem vész el csak átalakul" De számos ilyen mondat van. :) Gyűlnek az emberek, akik ebbe a táborba tartoznak, és lassacskán csak kiderül, hogy a fizikusok, orvosok, stb. elismernek sokfajta jelenséget, (persze nincs teljesen kimondva) de a magyarázatot nem tudják megadni. Én valahogy így képzelem el. Egy szemléletváltásról lesz szó, amit lehet, hogy tényleg csak természeti katasztrófával lehet megváltoztatni, vagy bármi mással. De akkor sem pontosan egyetlen egy nap alatt. Lehet... Csak 16 vagyok, szóval nem tudhatom de azért... :D
Fanni
ui: Jó a téma! ;)

carrot képe
Tetszik...
2009. július 05. vasárnap, 23:19 | carrot   Előzmény

Kedves Fanny !
Nem számit hány éves vagy én tök jónak tartom a válaszodat! Amit egyből köszönök !

Korod...
2010. február 22. hétfő, 17:12 | Oiolosselote   Előzmény

Szia, Fanni!

A korod ellenére igen fejlett a gondolkodásod. Tisztellek érte.

Oiolosselote

nanoszekund 87-2012
2009. július 05. vasárnap, 23:41 | mareta (útkereső)

Személyes és kollektív krízist élünk most át ebben a 25éves időszakban..Ez azért van,mert félünk ráébredni a saját teremtőerőnkre.
Hatalmas tisztulási folyamatok zajlanak a világban előkészítve a terepet egy magasabb tudati szint eléréséhez.

87 és 2012 között rohamosan gyorsulnak az események,felgyorsul az enrgia áramlása,és rohamosan kezdenek felébredni az emberek..Kezd lehullni a fátyol a szemekről..
Kiéleződnek az ellentétek,m akik nem tudják tartani az iramot,lemorzsolódnak,akk nem hajlandóak fejlődni,tudatosodni,lerezegnek..

Semmiféle világvégéről szó nincs...sőőt,pont az ellenkezője! Elindul a tudatosságnak és a spiritualitásnak egy olyan hulláma,ami a kritikus tömeget 2012ben fogja elérni..

Mennyei prófécia könyv+film,érdemes megnézni,elolvasni

Csizike képe
2012 Világvége vagy spirituális felemelkedés?
2009. július 08. szerda, 17:25 | Csizike

Egy 10 perces rövid-film, amit LÁTNOD KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012 Világvége vagy spirituális felemelkedés?

http://www.youtube.com/watch?v=TkV73R8adkI&NR=1

Hogy tetszett?

;-)

Mit mond, és mit ad Neked?

Csizike ;-)

2012 filmről
2009. október 11. vasárnap, 9:50 | zozi   Előzmény

Érdekesnek tartom, végül is tetszett. Én úgy látom hogy egy újabb világvége hisztéria fog kialakulni. A hetvenes években megéltem egy kisméretű világvége hisztit a jehova tanui hirdették. Akkor sem történt semmi és most sem fog világvége lenni. De ami a világunkban folyik, ez a fajta anyagi dolgok előtérbe helyezése és a pénz imádata, megfog dőlni és a spiritualitás a szellemi dolgok fognak előtérbe kerülni.
Én úgy gondolom a megvalósulását, mint egy kereket mikor elforditunk. Ami lent volt felkerül, ami fent volt lekerül. Az anyag imádatát fel fogja váltani a szellem uralma.

Szép, szép, de...
2010. április 01. csütörtök, 8:10 | CooBy   Előzmény

Ebben a filmben is megakadt a szemem azon a dolgon, amin már ezeregy másik hasonló témájú videóban, írásban vagy akármiben. Mégpedig: gyorsabbnak érezzük az idő múlását, mert - ezért meg azért - gyorsabban mozgunk és több mindent tudunk megtenni. De ha gyorsabban mozgunk és több mindent tudunk megtenni, akkor nem hogy inkább lassabbnak kellene érezni? Ha valami 2 órába telt régen, és ma meg tudom tenni 1,5 óra alatt (mivel gyorsabban mozgunk), akkor nem azt kellene éreznem, hogy lassabban tellik az idő???

És mielőtt szkepticizmussal kezdene akárki is vádaskodni, előtte had szögezzem le, hogy nem ítélem el az ezotéria tanításait (igaz nem vagyok az a fanatikus hívő), nem véletlen keveredtem erre az oldalra sem. Érdekel a téma, ezért kutatok utána, de nem fogadok el egyből minden 'hozzáértőktől' származó 'okosságot'. És számomra ez a paradoxon nem több, mint egy logikus gondolkodásra képtelen, valószínűleg teljesen hétköznapi, szürke személy 'okoskodása', aki nagyot akart mondani. (És most had szögezzem le, nem a videó készítőjére utaltam. Mint mondtam, ez a dolog felbukkan minden egyes ezzel foglalkozó írásban.)

Egy szó mint száz: valaki esetleg tudna erre egy racionálisabb választ adni számomra??? Én benne vagyok egy egészséges vitában, győzzön meg valaki. :) Amúgy az állítás első felével (hogy gyorsabbnak érezzük az idő múlását) még egyet is értek.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Szerintem ezt csak a new-ages emberek találják ki...
2009. július 21. kedd, 21:07 | Huszti Sándor -...

Én nem hiszek ezekben a világvége és dimenzióváltás -os jóslatokban. Szerintem ezt csak a new-ages emberek találják ki, mert így megnyugtathatják magukat, hogy akkor is történik valami változás az életükben, ha nem dolgoznak rajta!

Nekem és sok önmagán dolgozó embernek, minden héten van egy "szellemi felemelkedése, dimenzióváltása", dátumtól függetlenül!

Sziasztok
2009. július 22. szerda, 9:24 | syrio (útkereső)

Sziasztok!

A világvége mint olyan szerintem átvitt értelemben értendő,olyan világot élünk ahol mindennél fontosabb a pénz,tisztelet a kivételnek.Amig saját magunkat nem tudjuk helyrerakni addig nem lesz megtisztulás a földön.Nagyon sok mindenről nem tudjuk mitől van csak találgatunk.Mindenkinek van lehetősége változtatni a saját helyzetén,de vannak olyan külső tényezők amik miatt nem tudunk egyik napról a másikra megoldani dolgokat,ez egy hosszabb folyamat.Nem figyelünk eléggé egymásra,sőt inkább beletapossuk egymást a földbe.Az agyunk 10%át használjuk,mi van a többivel?nem lehet ,hogy kellene vmi amitől beindul az agymüködés?lehet ,hogy ez mentené meg az emberiséget,mert tovább tudnánk lépni..

Syrio

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A legnagyobb tudati és környezet szennyezéseket az önző...
2009. július 22. szerda, 12:47 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A legnagyobb tudati és környezet szennyezéseket nem a buta emberek, hanem az önző magatartás szüli. Vagyis, hiába növelnénk az agyműködésünk kihasználtságát, ha az egoizmusunkon nem tudunk csökkenteni!

Egy okos és csak önmaga érdekeit néző ember messze több kárt tud okozni, mint száz buta, tudatlan embertársa.

2012
2009. július 22. szerda, 14:53 | Noa (útkereső)

Még 2001-ben jelent meg, Jakab L. Éva: AZ ÉN UTAM című könyve.
Éva egy középiskolai történelem tanárnő, aki Dombi Feri bácsihoz hasonlóan (Hang üzenetek ) Jézussal beszélget.Ebből szeretnék idézni most nektek. Ne feledjétek hogy a könyv 2000 előtt íródott!

" Mester tanítást ígértél az Utolsó Ítéletről!

Igen. ........Jó. Most engedd át a tolladat egészen Nekem.
2020 után lesz, nem 2000-ben. Ne félj tőle. Nem muszáj világvégére várnotok: rezgésszintemelés.
Tudd, hogy országotok pozitív szereplő lesz! A szeretet védőhálóját azért építjük ki már most,hogy az új generációnak ne menjen el erre a drága ideje. A világban várható egy ütközés, É--D, gazdagok--szegények.
A ti országotok( mások is ), ha jól dolgoztok , sziget marad , menedék."

" A kétezer- huszonvalamennyi nem világvége, hacsak ti magatok nem teszitek azzá.: már mondtam neked. Nem lesznek hátborzongató sci-fis jelenetek. A lelkek rezgésszintjét tudjuk megemelni, akinek tudjuk, és akinek100 000 egység fölé emelkedik,az ebben a rendszerben eléri a halhatatlanságot.(Itt később még finomítok, neked még zárlat van).
A Föld bolygó megtisztul, a sok életet veszteségesen élőket elrakjuk pihenni"

" A nagy rezgésszintemelésig már nem tör rátok a Kánaán ,de épp ezért fejlődik a szolidaritás, és megmaradtok becsületesnek.
Európa nyugati fele még több gonddal fog küszködni, s ők lélekben készületlenebbek. A pillanatnyi anyagi biztonságtudat elkényelmesítette a többséget"

"Szép nagy égi cirkusz lesz,de ha bátrak vagytok és következetesek, fölébe tudtok emelkedni a duál (jin- jangos) világnak, és csak a szeretet erejére hagyatkozva, győztesen léptek be az egység szintjére. Én ha hívtok veletek leszek és vagyok.--Ne légy elkenődve munkatárs, leírtad amit elakartam mondani általad!"

Hallgattam még egyszer egy nagyon érdekes asztrológiai előadást Takács Tibor asztrológustól, amit most nem tudok idézni, de a lényege az volt, hogy a napfogyatkozás és 2012 közötti időszak, amolyan utolsó lehetőség még a fejlődni akaró lelkeknek.

Szeretettel: Noa

Csizike képe
2012 - Az Idő Közel (Könyv-ajánló)
2009. július 23. csütörtök, 0:40 | Csizike

Sziasztok!

Ma láttam pont a Tescoban egy a témával foglalkozó jó új könyvet:

2012 - Az Idő Közel

Ez egy gyűjtemény...

Olyan Nagy Gondolkodók osztották meg velünk a nézeteiket, mint Popper Péter, Paulinyi Tamás, Rácz Géza vagy Szabó Judit...

És mint Eckhart Tolle... akinek az Új Föld című legújabb bestselleréből (ami szintén a Spirituális Jövőről szól) 30 oldalnyit idéztek ebbe a könyvbe...
Tehát csak szerényen... ;-)

Íme a könyv hivatalos ajánlója:

"2012.12.21. 12 óra 21 perc - "véget ér" a maya naptár, több jelentős kozmikus folyamat érkezik el a "végpontjához"
Mire számíthatunk? Lesz-e mindent elsöprő kataklizma? Tudja-e majd az emberiség irányítani saját sorsát, és ha igen, mit kell tennünk? Ezeket a kérdéseket tettük fel a magyar szellemi élet ismert szereplőinek. Írásaikat kiegészítettük külföldi szerzők idekívánkozó könyv-részleteivel.
Így született ez könyv, amely a különböző nézőpontok, irányzatok ütközéseinek és párhuzamainak köszönhetően lett rendkívül izgalmas és gondolatébresztő. Reméljük, segíti az olvasót abban, hogy kialakítsa saját álláspontját a közeljövő várható eseményeinek, ezen belül a 2012-es évnek a jelentőségéről."

Jó szórakozást hozzá!

Szeretettel:

Csizike ;-)

www.bia24.eoldal.hu 2012-ről!!
2009. október 11. vasárnap, 22:51 | Névtelen (útkereső)

www.bia24.eoldal.hu

2012-ről!!

2012
2009. október 14. szerda, 17:54 | Anonymus (útkereső)

2012.12.21

2 x 1+2 1+2 2+1

2 x 3 3 3

666

számmisztika
2009. október 14. szerda, 18:32 | Bochecha   Előzmény

ha számmisztikával számolod ki (összeadod a számjegyeket), akkor 11 jön ki. Ami az első mesterszám. Az intuíciót jelenti.

A 666 pedig nem azt jelenti,a mi elterjedt a köztudatban. Ugyanúgy, ahogy a swastika egy ősi és szent szanszkrit szimbólum, és a modern ember hogyan ismeri?! horogkereszt...

szeretettel:Bochecha

Csizike képe
VÉGJÁTÉK - Az Emberiség Teljes Leigázásának Forgatókönyve
2009. október 15. csütörtök, 2:43 | Csizike

VÉGJÁTÉK - Az Emberiség Teljes Leigázásának Forgatókönyve

Láttátok már ezt a filmet?

A Zeitgeist Addendum ehhez képest Lolka-Bolka...

Ha ennek csak egy töredéke is igaz...

Fel kell kötni a gatyát...

Csizike ;-)

Aranykor
2010. április 18. vasárnap, 17:00 | Johanna90

Eleinte olvasva az írásaitokat rögtön megbénultam, nem tudtam mit írjak és hogyan. Bármikor is legyen a "dimenzióváltás" szerintem észre sem fogjuk venni, mert lehet egy " nagy megvilágosodás" lesz az egész. Ez az egész világ végre leveti fekete-fehér szemüvegét és tísztábban átlátja majd az univerzum törvényeit. A fejlett lelkek fogják kolektivizálni Isten szeretetét egymás közt itt a Földön, ami egy új irányt mutat majd a földieknek. Amúgy nagyon szívesen emaeileznék szintén ezoterika kedvelőkkel. Lassan két éve tudom magamról, hogy kristály vagyok, de mégis kisebbrendűségi érzetem van folyton. Mindenkitől szívesen tanulnék. Önismeretem terén szeretnék fejlődni, mert szeretném a lehető legnagyobb rezgést elérni amit itt Földön lehet. Sokan kérdezik miért, mert nagyon testi- szellemi gyógyító szeretnék lenni. Nagyon lécci írjatok! Emailcímem: tigerbaby19@freemail.hu

Szia Johanna90! Miből tudod ennyire biztosan, hogy "kristály" va
2010. április 18. vasárnap, 17:47 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Szia Johanna90!

Miből tudod ennyire biztosan, hogy "kristály" vagy? Tudtommal a "kristály" gyerekek 2000 után kezdtek leszületni... legalábbis ezt olvastam... Egyáltalán mi az?

"mert nagyon testi- szellemi gyógyító szeretnék lenni" -----> ha az nem a Te utad, akkor belegebedhetsz se leszel az vagy csak piszok nehezen... Igazából, nem csak űbermagas rezgéssel lehet gyógyítani, az sokkal több mindenből áll, már ha csak az eddigi alap(bizonyos energetikai rendszer alapján) tapsztalatok alapján indulok ki... Egyébként egy beszélgetéssel vagy szexel is lehet gyógyítani... :P

"Lassan két éve tudom magamról, hogy kristály vagyok, de mégis kisebbrendűségi érzetem van folyton." -------> én is sok mindent tudok magamról és közben sok minden nem is úgy van... Sokáig ringattam magam abban, hogy indigó vagyok... egyszer elmentem egy aurafotóra...hát nem :D Egy űber felszabadulás volt! Egy skatulyával és egy cimkével kevesebb... Mit érsz magával azzal a tudattal, hogy "kristálygyerek" vagy? Mire tudod felhasználni? Egy jó dolog, hogy elszigeteld magad... szerintem, vagyis ezt mondom, ha magamból indulok ki...

Mi lenne, ha elengednéd ezt? Mi lenne, ha lemondanál erről a "kristály" témáról? Mi lenne, ha egyszerűen azt élnéd, amit érzel? Aztán ha kell, lesz Mestered vagy kapsz fentről tanításokat, beavatásokat... Ha jól gondolom, akkor 20 éves vagy... szerintem, ne ilyenekkel "gyötörd" magad, hanem ilyenkor vagyunk fiatalok, javaslom Neked is, amit magamnak, élj! :) Tedd, amit érzed, hogy tenned kell... :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Elhalasztják a 2012-es világvégét...
2010. április 30. péntek, 12:40 | Huszti Sándor -...

Egyébként meg azt hallottam, hogy elhalasztják a 2012-es világvégét, mert a közvélemény kutatási adatok alapján az emberek többsége mára már nem a katasztrófára vágyik, hanem a felemelkedésre.

Most kezdhetik újra az égiek a programszervezést, hogy kielégítsék a sok elszállni vágyó igényét!
... csak nehogy megint meggondolják magukat! Jó lenne végre megállapodni, nem kapkodni össze-vissza!

Domoszlai Katalin képe
Most aztán letörtem...
2010. április 30. péntek, 15:17 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Mert az olvastam egy helyen, hogy 2012-ben megszűnik a pénz. Vele együtt az adósságaim is :-)))
Mind magas rezgésűek leszünk, aki meg nem, az megbolondul. Hát már megint el akartok venni egy illúziót!
Iszonyú nagy a vágy az emberekben a jobb életminőségekre, sajnos az ezoterika elüzletiesedett része meg gyártja ezeket a blue-dreamokat. Én komoly rezgésszint emelkedést a Hellinger terápiám után tudtam befogadni, ez tavaly volt, előtte csak küszködtem, éreztem merre kellene haladni, de blokkok nem engedték.
Kértem egyszer egy választ a belső mestertől, mi lesz 2012-ben, hát az volt, ugyanolyan szépen felkel majd a nap, és le is nyugszik...

Válasz Petinek
2010. május 01. szombat, 21:48 | Johanna90

Hali Peti!

Köszi a jó tanácsokat majd igyekszem lazábbul venni a dolgokat. Túl görcsösen kezelek sok mindent és erre most felnyítottad a szemem. A kristály dolgot onnan tudom, hogy indigók mondták nekem akik látták az aurámé érezték az energiszintem. De érzem is magamon amit megfogalmzni elég nehéz lenne. Az 1986-os évben kezdtünk leszületni többen amúgy. Az indigókkal nehezen jövök ki és ezzel is magyaráznám ezt. Hipeeérzékeny vagyok és nagyon anyás ami kristályvonás. Az aurám akva kék volt születésem óta, de mostanában változik. Médiumi vonásaim is vannak amiket nem reklámozok, de közel áll hozzám a szellemvilág. Én úgy érzem jól magam hogy ilyen dolgokkal foglalkozom. Kristályok mindig is voltak a Földön csak nem ilyen nagy számban mint mostanában. Előbb utóbb minden az lesz a Földön amúgy. Gyógyítani sokféleképpen lehet amit igen bölcsen fogalmaztál meg. A szeretet és a törödés kulcsa mindennek. Ne szeretem a szürke hétköznapokat. Az álmom pedig az életfeladatom része ezért is nehéz karmát kaptam, de nem panaszkodom. Én gyógyító és tanító leszek ezt megfogadtam. A kitartás, hit minden alapja. Én pedig hiszem hogy sikerülni fog, megfizetem az árát sokszor. Sokan nem értenek meg, de nem akarnak amit kezdek elfogadni. Az anyagi világban én nem tudnék úgy élni, hogy nem látok tündéreket pl, vagy nem gyógyítok. A fahtámnál ez lételem, a gyógyítás.

Puszy

Sanyival egy véleményen vagyok. Mi alakítjuk sorsunkat, ezért ha
2010. május 02. vasárnap, 0:26 | Névtelen (útkereső)

Sanyival egy véleményen vagyok.
Mi alakítjuk sorsunkat, ezért ha megértünk bármiféle rezgésszint emelkedésre, más dimenziókra, akkor szép csendesen beléphetünk. Ha nem, akkor marad minden a régiben. Ennyi.
A dolgok úgy alakulnak, ahogy nekünk éppen a legjobb és amire képesek vagyunk. A földi élet tapasztalás és az általa való tanulás, és mivel egyek vagyunk, mindenki egyszerre változik csak egy kicsit más szempontból.
Katasztrófát elkerülni legegyszerűbb, ha magunkban rendezzük az ügyet. Amikor a Föld már túlságosan igénybe van véve, az csakis saját magunkról is szól.
2012 szerintem egy útmutatás arra, hogy figyeljünk jobban önmagunkra, lássuk meg, akik vagyunk és ne bántsuk magunkat. Szeretetre tanít. És persze arra, hogy jó úton vagyunk, mert a lehetőség az "ugrásra" megadatott, feljebb léphetünk.

2012 és a marketing
2010. május 02. vasárnap, 10:31 | Senki (útkereső)

Szegény maják, ha tudták volna - bár lehet hogy tudták és pont ezért csinálták - hogy a mai ember mit ki nem számol abból amit hátrahagytak, jót röhögnének rajtunk. Ezt a dátumot a könyvkiadók, filmcsinálók és a machinátorok találták ki. Számoljátok ki ca. mekkora nyereség jutott ezáltal a mágnások számlájára. Sebaj, hamarosan úgyse tudják mire használni.
Kétségtelen, hogy egy meghatározó korszakot élünk, ami szerintem nem más mint az, hogy aki most nem lép rá az útra az lemarad, mert nem fog azokkal a képességekkel, felfogással rendelkezni ami a továbbjutáshoz szükséges. Nem baj, majd kezdik előről, mint ahogy mi is ezt csináltuk korábban.

Hát...mindenkinek más a vélemánye...de nemrég két hülgy
2010. május 02. vasárnap, 23:01 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hát...mindenkinek más a vélemánye...de nemrég két hülgy csöngetett hozzánk be h olvasom vagy olvastam e a Bibliát...ő szerintünk ,,Isten megfogja lassan áltani a világot...nem tudjuk mikor nem tudjuk hogyan de megteszi hisz amit mi csinálunk(bármit pl egy meglepetést,rajzot) Azt mi is megvédük...magunkhoz öleljük h ne essensemmi bántódása! ISten is a Földet teremtette...ő sem akarja h tönkre tegye az emberiség...és ez az ok miatt fog valami Áldást hozni a földre nem tudjuk mit és hogyan ...csak téged is akarunk figyelmeztetni h lásd h mikor leor az emberiség nem ilyen káros aggyal fog gondolkodni mindenki felé!" Egy kis könyvet is ajánlottak! Semmi pénz nem volt a háttérben semmi rossz indulat! ÉS mégis volt bennünk annyi bátorság h végig menjenek az utcákon holott az emberiség valamelyik személye kiröhögi őket és rájuk vágja az ajtót! de az egy nagy paraszt! S én értően végig hallgattam a kedves beszédüket, s egyet értettem velük hsz szerintem amit mondtak...annak van valami alapja...és...én ezt gondolom h 2012 pontosan semmi nem lesz! Ez csak egy szám akár mint 2000mikor akkor mege gy meeoridnak kellett volna becsapódni mégsem jött el hála Istennek hisz ekkor is óvta a földet! Az emeriség ismét nem tett semmit! Csak frászt hoznak az emberekre! Mint említettem a véleényem szerint 2012-ben semmi nem lesz csak egy szám! A szivem méléyn én is hiszek valami változásban! De ha logikusan gondolkodom akkor nem, és lehet h Isten megváltja majd a világot de nem hiszem h pont 2012-ben!:)

Viola 14 éves!