Bemutatkozás és köszönet | Önmegvalósítás.hu

Bemutatkozás és köszönet

la liberté.bmp

Sziasztok!

Már egy ideje kokettáltam a bejegyzésírással, most eljött az ideje.
Először is nagyon sok köszönet és gratula az oldalért, nagyon hasznosnak tartom és jól esik ide vissza-visszatérni, bár eddig még valahogy elmennek az mellettem az infók, a mini tanfolyamok közül már feliratkoztam 3-ra, amiből kettő nagyon tetszik is, de valahogy a rendszerességgel problémám van.
Nagyon furcsa és nehéz így írni, mert olyan személytenennek tűnik nekem az egész netes világ..

Szóval én egy 25 éves művészlélek vagyok, még keresem az utam és főleg magamat és hogy mit is akarok és hogy akkor miért is nem teszem meg, és a választ még rengeteg kérdésre, és gondoltam, legyőzöm ellenérzéseimet a nettel és megosztom utam és onmegvalósításom során szerzett tapasztalataimat, jókat és rosszakat, hátha hasznára válik másnak is, valamint több szem többet lát, hátha olyan dolgot írtok/olvasok az oldalon, ami előremozdít, de jobb szeretem a "cserekereskedelmet", ezért teszem be a közösbe amim van, nem csak elvenni szeretnék.

Jelenlegi helyzet a szokásos kaotikus "azt tudom hogy nem tudok semmit" állapot, ami kb. 2 hónapja durván 2 hetente visszatér, minden ingoványossá válik az életemben, és érzem, valamit tennem kéne, végre lépnem kéne, de nem tudom mit és merre.
Gondjaim vannak az elengedéssel, valamint a szülőktől hozott dolgokat is most kezdtem el helyretenni magamban, és a sok elnyomást felszabadítani magamban, levetkőzni a másoknak való megfelelési kényszert, de továbbra is nagyon nehezemre esik dönteni és lépni, valójában túl sok démonom van, és ebből többet még nem is sikerült beazonosítanom (amikor sikerül, akkor már könnyebb szembenézni vele és legyőzni).
Elkezdtem a meditációs és az önismereti minitanfolyamokat, de mint mindent, ezeket is abbahagytam pedig jók nagyon, és már nem tudom, mi kellene hogy végre megregulázzam magam és végigcsináljam a dolgokat, merjek döntést hozni és a saját lábamra állni, és megtanulni a leckéket ha már egyzser megszenvedek értük, megelégeltem az élettel való passzív sodródást és szeretném "kicsomagolni magam", mert érzem, annyi kincs lakozik bennem amit szeretnék gyümölcsözővé tenni, és élni igazán csak nyitottan érdemes, mindenképpen kár bezárni bármit is.

Hát, elsőre ennyi, jó éjt mindenkinek és kiváncsian várom személyessé válik-e a világháló :)
Addig is olvasgatok, mert sok-sok érdekes dolog van itt az oldalon!


Beküldte: | 2009. aug. 08. szombat - 00:37

Hozzászólások

4 hozzászólás
kybitujak képe
Jó helyen vagy!
2009. augusztus 11. kedd, 19:20 | kybitujak

Szia!

Szeretettel üdvözöllek köztünk!
Szerintem mindnyájan így kezdtük ahogy Te! Tenni kellett valamit, mert az az állapot már nem mehetett tovább ami volt.... És akkor ott volt a kérdés: Mit? Hol kezdjem?
Most jó helyen vagy! Én azt javaslom Neked, hogy kezd el Sanyi meditációs tanfolyamait. Ha jól tudom ősszel indít kezdőknek tanfolyamot, de ha jól megy a meditáció akkor talán csatlakozhatsz a haladó csoporthoz is. Egyből nem lesz személytelen ez a "net", hiszen rendszerességgel találkozhatsz olyan emberekkel akik hasonlóképp gondolkodnak és elindultak az önvaló útján.
Üdvözlettel : Kata

aurora képe
kedves csigácska
2009. augusztus 11. kedd, 22:00 | aurora

Üdvözöllek közöttünk!!

A Sanyi tanfolyamait én is csak ajánlani tudom. Rengeteget tanultam belőlük. Hatalmasat változott a z életem. Jó a névválasztás. Csak nem azért lett ez a neved, mert éppen kibújni készülsz a csigaházból?

Aurora

Nem is olyan nehéz
2009. augusztus 11. kedd, 22:13 | Dávid (útkereső)

Szia!
Eleinte én is ilyen voltam, sehogy se bírtam tartani a rendszerességet. Pedig nem is kell sok mindent tenned, hogy elindulj az úton. Elég reggel és este 15-15 percet magadra fordítani, már ezzel is óriási eredményeket érhetsz el. Ennyi ideje minden embernek kell, hogy legyen, mikor megáll és csak magával foglalkozik. Én a gondolataim megregulázásával kezdtem. Ez az alapja mindennek. 2-3 hónap alatt eljuthatsz addig, hogy akár több percen keresztül képes vagy nem gondolni semmire. Most lehet megmosolyogsz, mire jó ez:), de egy átlag ember el se tudja képzelni milyen energiák szabadulnak fel ilyenkor. Aztán ott van még a test, a szellem és az érzelmi test elválasztása..., stb.
A rendszeresség elsajátításához egy napló készítését ajánlanám, melybe előző este beleírod a másnapi feladataid!

Sok sikert és türelmet kívánok!
Dávid

Köszönöm
2009. augusztus 16. vasárnap, 23:33 | csigacska   Előzmény

Kedves Fórumozók!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy válaszoltatok, ötleteket adtatok és bátorítotok, köszönöm, jól esik.
közben "rám talált" az Éld az életed c. könyv, és nagyon sokat segít szintén, és bár lassan, de érzem, alakulnak a dolgok, hagyom magam sodorni kicsit és igyekszem minél nyitottabb lenni hogy beáramolhassanak az információk.
További szép utat kívánok nektek is és sok csodálatos élményt!

Szeretettel,

Gina

Feliratkozás Hírlevélre