Vajon tényleg olyan hatásos a talpmasszázs? | Önmegvalósítás.hu

Vajon tényleg olyan hatásos a talpmasszázs?

talpmasszazs.jpg

Vajon tényleg olyan hatásos a talpreflexológia ? Orvosok szerint humbug az egész.
Bár 20-éve üzöm, de nem sietek előre megvárom a ti válaszaitokat. Gyógyszer központú gyógyitásnál -hiába is akarod igazolni egy természetgyógyászati módszert-lehozhatod a csillagos eget akkor sem veszik tudomásul. Ha bele gondolunk az akumpunktúrát is nemrégiben szinte az utolsók közt fogadta el a Magyar tudományos Akadémia. Látom a gyogyszerek káros hatását ugyanis több tükrözésen is részvettem már-gyomorfekélyeknek nem volt hiánya.

Személyes tapasztalatom a talpmasszással nagyon pozitiv. Egyfajta távvezérlés történik a talpak felöl -olyan nyomógomb szerűen oda szólhatunk bármilyen szerhez, jobb lesz a keringés-jobb lesz a vérkép-kinyújtozik a szervezet. Lelki problémákat is kezelhetünk vele. A csakrák is beállnak szabályzódnak. Diagnoztikai értékei is vannak-bár azért ovatossan fogalmazzunk ezen a téren. Mert össze kell vetni-arc-nyelv-irisz-tenyér-reflexpontjaival. A talpmasszás energetizál és szépen összehangolja a belső elválasztású mirigyeket. A talp masszás igenis eredményes, megbizható terápiás módszer.

Beküldte: | 2009. júl. 05. vasárnap - 09:09

Hozzászólások

3 hozzászólás
talpmasszázs
2009. július 06. hétfő, 17:51 | bubalis (útkereső)

Én nekem a talpam mindig fáj ha elfáradok a talpam jelzi,ha pihennem kell.Minden alkalommal meg kell masszíroznom. szerencsére a masszírozáshoz értek és öt perc maszírozás után sokat segít a lábamnak.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Szerintem nem csodaszer, nem lehet vele betegségeket gyógyítani
2009. július 21. kedd, 23:24 | Huszti Sándor -...

Szerintem nem csodaszer, nem lehet vele betegségeket gyógyítani, de méregtelenítésre és a szervezet öngyógyító folyamatainak a serkentésére kiváló módszer!

Nem lehet vele gyógyítani???
2009. szeptember 01. kedd, 13:38 | pajkos   Előzmény

A gyógyulás alatt mit értesz? Közvetlenül? Közvetetten?

A méregtelenítés a gyógyulási folyamat fontos része. Mivel a meridiánokkal, energiaáramlási pontokkal kapcsolatban van, ezért ezek harmonizálásával hitem és tapasztalatom szerinta megfelelő masszázs hatása a gyógyulás. A testet érő érintés a szeretet megnyilvánulása is, és ugye ez mindenek felett áll, és hihetetlen ereje van nem csak a testi, hanem a lelki állapot harmonizálásában.

Vagyis ép testben ép lélek!

Érdemes lenne többször kipróbálni, relaxált állapotban, mert ez felismeréshez vezethet, és akkor a kérdésre megtapasztalod a választ.

A betegséget sokszor előbb jelzi a talp, mint az kitörne rajtad, így megelőzésként, feltárásként is jó.

A kéz hasonlóan viselkedik.

Még annyit, hogy ennek iszonyú régi kiforrott múltja van, így kárt egy szakember nem tud tenni vele, hacsak nem szándékosan.

Élvezd, éd próbáld!

Feliratkozás Hírlevélre