Hogyan legyen hitem a vonzás törvényében? | Önmegvalósítás.hu

Hogyan legyen hitem a vonzás törvényében?

Sok ismerősöm akik már-már elindultak a spiritualitás útján, csak a betűket ismerik. Csak olvastak ezekről a dolgokról, de nem tudják hétköznapi életükben használni. Kétségek gyötrik őket, valóban igaz amit olvastam?
aztán jön a kérdés: hogyan?

Amit ilyenkor szoktam tanácsolni:

Írd össze az életed hogyan alakult.
Aztán írd le mit éreztél, gondoltál mik voltak a félelmeid?

Kicsit múltba tekintünk. Világos lesz a kép: van dolog, amit feltételeztem (hittem), például nincs pénzem. Előbb-utóbb az életem is így alakult, hogy munkanélküli lettem, és no lám, pénzem sem lett.
Akkor ezek szerint világos: működik a vonzás törvénye. Sokan viszont nem látják meg a kezdeti okát. Nem látják, hogy először volt a gondolat(nincs pénzem), majd a teremtés. Azt hiszik, ők jól látják, mert itt az igazolás: ez a való világ.

De mi van, ha megvált (!!!)-oztatom, megváltom magam? Akkor a világ is megváltozik? Ne hid el nekem, ne bólints rá, bármit is mondok, mert abból semmit sem tanulhatsz, csak maradnak a betűk a fejedben, meg a kétkedések. Inkább próbáld ki!!

Ha felismerted mi a vonzás törvénye:

Akkor minek várni/kételkedni?
Miért kell még mindig a kakiban ülni, ha tudom, ez nekem nem jó?

Igen, dolgozni kell, mert az ember "megszokásból" is a pénz példánál maradva is, arra gondol, meg azt látja, senkinek sincs, miért pont én lennék, aki megváltja a világot?
Miért? A te életed, a te világod. Nincs más, aki helyetted él, cselekszik, mert másnak is megvan a maga élete, világa.

És türelem: a kezdeti sikertelenségek, csak az utórezgések. Sose feled, nem egy pillanat alatt alakult ki semmilyen problémás eseted sem. Idő meg események láncolata kellett hozzá. Hát enged meg, hogy ez a láncolat elinduljon, végig fusson ismét: csak egy dolgot tegyél: nálad legyen a kormány. Irányítsd magad Te, ne a tévedéseid uraljanak téged.

Üdv
Béke
Buddhanita

Beküldte: | 2009. aug. 02. vasárnap - 17:11

Hozzászólások

2 hozzászólás
http://avonzastorvenye.hu/
2009. augusztus 22. szombat, 9:42 | Névtelen (útkereső)
csipa27 képe
A vonzás törvénye!
2009. augusztus 22. szombat, 17:53 | csipa27

Neked sikerült? Egy évvel ezelött olvastam elöször A titok c. könyvet! Egészen addig nem hittem az ilyen fajta dolgogban, söt kinevettem a barátaimat amikor erröl beszéltek! Egyre jobban bele merültem a könyvbe és rájöttem, hogy mindig igy éltem az életem csak nem tudtam rola! Középiskolás korom ota minden sikerül amit eltervezek és szeretnék! Azota, hogy olvatam a könyvet már tudatosan alkalmazom a vonzás törvényét!

Javaslom mindenkinek, hogy olvassa el A titok c. könyvet!

Az életed tábláját Te irod tele, méghozzá azzal amivel akarod!!!

Üdv.: Nika