Dimenzió váltás 2012 , Univerzum Blog 3. rész | Önmegvalósítás.hu

Dimenzió váltás 2012 , Univerzum Blog 3. rész

Dimenziók?
Ha teszem azt az Abszolút Őssemmi 1 üres papírlap, akkor a legelső, ami megnyílvánulhat, az 1 pont lesz. (1.dimenzió) Ahhoz, hogy megjeleníts 2. dimenziós képet rajta, tovább kell húznod a tollad, vonalakat rajzolhatsz. Pl.: Menő-manó. Hopp, már ott dúdolja a rá jellemző dallamot. Nos, mit kell tenni, hogy a Menő-manónk "belépjen" a 3. dimenzióba?
2 út van, vagy le (de minek, hisz ott már voltál) vagy pedig felfelé a lapra merőlegesen (vagy bármilyen más szögben, lényeg KIEMELKEDVE (vagy a MÉLYSÉGEKBE LEMERÜLVE) a lap fölött található légüres térbe kellene rajzolnod.
Megtudod csinálni? Tegyük fel igen, így létrejön a 3. dimenzió. A mi "valós" világunk.
Mi is van jelen a 3. Dimenzióban?
Jelen van a tér, az Idő, Menő-Manó teljes életnagyságban, de benne van 2. dimenziós formájában, benne van vonalként is, amit tanultunk, hogy pontok halmaza, tehát az 1. dimenzió is szerves része. Valamint ott a lehetőség a dimenziók közötti váltásra is, le-fel egyaránt.
De ha Menő-Manó úgy dönt, nem áll fel a 3. dimenziót elérni, hanem jó neki úgy hanyatfekve, oldalazva lépcsőket megmászni, de mégis furdalná a kíváncsiság, vajon milyen lehet a 3. dimenziós Lét? Te mit mondanál? Van-e rá szó, amit a 2. Dimenziós Lény megérthet, hogy kifejestd neki a tér nem csak a papírlap sík felületén helyezkedik el? Ha egyszer az ő világában nincs ilyen? Hasonló dolog már történt a történelemben, amikor még azt hittük, a Föld lapos, nem tojásdad alakú.
De félre a tréfával, én valahogy így képzelem el. Világvége? Megrendülés? Ki tudja, annyi bizonyos, Benne van a pakliban. Sőt ha azt vesszük alapul, hogy az emberi tudat fejlődésének alappillére a katarzis. Minden új születését először pusztulás előz meg, de az is benne van, hogy a Kollektív tudatnak köszönhetően, mint az atombomba fénysugárzásához hasonló megvilágosodási élmény söpör át a világon, mindenféle külső összeomlás nélkül. Én inkább az utóbbira szavazok, ha ér valamit. Ez lehet magyarázat a 2012-es dátumra is, hiszen ehhez szükség van megfelelő számú tudatos Létezőre, aki ezt az energia-generátort manifesztálja, majd átdolgozza önön magában olyan formában, hogy a ne árts törvényt szem előtt tartva ne okozzon spontán égést, vagy fagyást a "fejletlenebb" tudatoknak. Elvégre maradnia kell itt "valaminek", hogy ezt megtapasztalja, vagy létrejön a végső ellobbanás? Nem tudom.
De az előzőek ismeretében (tér, idő, Univerzum, Isten) szerintem minden pillanatban adott a lehetőség ennek megélésében, "fejlettebb" tudatú Létező, akár a Mostban is átlépheti a kaput. Szerintem már rég többen is átlépték.
Miért kell nekünk ezzel foglalkozni? Kell-e ezzel foglalkozni?
Bekerültem tavaly 1 hasonló csoportba, ahol vallják ezeket a nézeteket, most csak név-nélkül említem.
Számomra óriási sokk (!!!!!!!!!!) volt hallani, hogy átlépve más dimenzióba, szeretteink hamvai maradnak hátra, vagy valami ilyesmi. Nem is haláluk, hanem feltételezett hiányuk fájt nagyon. Hiába, a ragaszkodás köt még a Szamszarába. Semmit nem tudtam tenni, lebénultam. Most így utólag belátom, sokat tanultam ebből is. Kellett. Átadtam magam a gyásznak (pedig még meg sem éltem), céltalan zombiként támolyogtam.
-ó, ugyan mindegy mit teszek, mikor néhány év múlva vége mindennek. Gyorsan kiszámoltam, a hitelem pont lejár, így legalább Anyámékat nem terheli elvállásunkkor az adóság (figyelem, ez nem vicc). Aztán kell-e ez nekem? Még a haverokkal, szülőkkel szomszédokkal oké, de eszembe jutott a Keresztlányom. Puff, végem volt. Közben ami fontos lenne, pont nem érdekelt. A jelen megélése. A fájdalmam nagyobb volt. Megálltam a spiri fejlődésben, és nem ÉRDEKELT! Elég sok idő eltelt, mindegy, elmúlt, a "Mesterem" képe összetőrt előttem, megláttam, ő sem akar ártani, sem nem jó, sem nem gonosz, hanem csak téziseit tanítja.
Mit szül ez az élmény? Kelthet tömeg pánikot is, vagy megtorpanást, vagy hozhatja a megváltó katarzist, de ha majd ott állsz a kapuban és felteszik a kérdést: - Miért vagy itt? Mit felelsz?
-Ó, hát ijeszgetett a Piri, meg a Józsi, meg hát izé...
Az én megtapasztalásom annyi: felesleges ezen rágódni, mivel még nincs ITT. Félelemből csak megtorpanunk, kiesünk a Mostból, ez biztos nem az igaz út. Amúgy miért ne bízzuk Istenre a dolgok. Bízznunk kell abban, hogy a kellő időben és helyen megkapjuk a számunkra legmegfelelőbb tanítást, és bízznunk kell magunkban, hogy helytállunk. A többi legyen az "ÚR" gondja.
Addig nem más, mint rémhír keltés, ködös jóslatok, halmaza. Üres fecsegés.
Ami a lényeg: tanulok, dolgozom magamon és a többit Istenre bízom, alázattal, elfogadással, sorsommal bátran szembenézek.
Válljék hasznára minden létezőnek
BÉKE

Beküldte: | 2009. júl. 06. hétfő - 17:50

Hozzászólások

5 hozzászólás
A dimenzióváltás érdeklődés hiányában elmarad!
2010. október 24. vasárnap, 18:20 | T.K (útkereső)

Kedves Barátaim!

Az utóbbi időben nagyon népszerűek azok a könyvek és írások, amik a 2012-es eseményekkel foglalkoznak. Ezzel a témakörrel kapcsolatban már több írás jelent meg, sőt Hollywood érdeklődését is felkeltette ez a téma. Több filmet is készítettek, amik nagy hatással mutatják be a Föld elpusztulását és az emberiség eltűnését. Persze mindig vannak túlélők, akik az utolsó pillanatban megmenekülnek.

Sokan egy ún. dimenzióváltásról beszélnek, anélkül hogy tisztában lennének, hogy milyen dimenziókról és milyen váltásokról, változásokról van egyáltalán szó. Sőt sokan a világvégét is megjósolják, hogy az emberiség el fog tűnni valamiféle természeti katasztrófa vagy Isteni büntetés által. Itt azután a legkülönfélébb elméletek az özönvíztől kezdve egy meteorit becsapódásáig keringenek. A média is nagy szeretettel kapta fel ezt a témát, mert részben a félelemkeltés a célja, részben pedig más problémákról igyekszik elterelni a figyelmet.

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert 2012-ben a dimenzióváltás nem fog megtörténni. Sőt még a világvége is elmarad. Bármennyire szeretnéd a dimenzióváltást vagy vágyakozol egy újabb és szebb világ után, csalódást kell okoznom Neked. A szebb világot meg fogod kapni, de nem úgy, ahogy ezt te elképzeled vagy a különböző honlapokon, előadásokon és könyvekben hallottál vagy olvastál róla. A dimenzióváltás elmarad, jobban mondván nem is kezdődik el.

Most akkor kérdezhetnéd, akkor meg mire volt jó ez a sok hűhó semmiért. Shakespeare már pár száz éve halott és a hűhó is leesett már.
De akkor megússzuk a világvégét?
Igen a világ végét megússzuk, mert nem is lett volna megtartva érdeklődés hiányában.
Itt mindenki a dimenzióváltásról beszél, szinte egymást utánozva, az ötletet és a témákat egymástól ellesve, mindenki meg- próbálja a saját elképzeléseivel kiegészíteni.

Nos akkor milyen dimenziók fognak egyáltalán megváltozni?
A három dimenziós anyagi világ vagy a több dimenziós szellemi világ?
És ha nem lesz dimenzióváltás, akkor mi lesz?
Már annyira örültünk az ötödik dimenziónak vagy a negyediknek vagy valamelyiknek, csak már történjen valami. Már a napköröket is számolgattuk. Hatodik napkör, hetedik napkör…
A földönkívüliek is biztos már itt várakoznak, hogy elvigyenek minket egy másik bolygóra vagy egy másik csillagrendszerbe.

Sajnos itt fogunk a Földön maradni. Bármennyire tetszik ez nekünk vagy nem.
Én a magam részéről fantasztikusan jól érzem itt magam, nem is akarok sehová sem elmenni.
A kérdés, hogyan tudjunk ebben az új világban, ami hamarosan kezdetét veszi eligazodni és tovább építeni azt a jövőt, ami egy magasabb tudattal rendelkező embertípus kialakulását fogja eredményezni.
Minderre megkapod a választ egy könyvből:

Kuppán Tibor 2012 Tudatszintváltás Figyelmeztetve voltunk.

Itt olvashatsz róla:

http://2012tudatszintvaltas.lapunk.hu/

Üdv. Tibor

érdeklődés hiánya.
2010. október 24. vasárnap, 22:19 | zoltns3   Előzmény

mindenkinek szuverén joga hirdetni magát!

félig üres
2010. október 25. hétfő, 13:11 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

honlappal amúgy is könnyű, hiszen az lesz belőle amit szeretne.............

félig üres
2010. október 25. hétfő, 14:58 | zoltns3   Előzmény

SZIA.
Kösz a válaszod beleolvastam egy kicsit de a véleményemet leirtam az első hozzá szólásba tömören nem is nagyon akarok hozzáfűzni semmit bizonyos szinten csak avilág tele tanitásokkal és és mindenki csak ollózza a dolgokat másoktól ami szerintem nem helyes mért kell mások utját követni mikor a sajátunkét se tudjuk tisztelet a kivételnek mikor jön már el az idő ?,hogy mindenki önmagát mutassa meg ennek a világnak mert mindenki más és más feladattal jött ,ha jött erre a világra csak azokat kéne megkeresni szerintem . csak ennyi!
üdv.

Üdv. Minél messzebb kerül az ember az eredőtől, annál
2015. április 23. csütörtök, 9:03 | Látogató (útkereső)

Üdv.
Minél messzebb kerül az ember az eredőtől, annál elveszettebbnek érzi magát. Ennek egyenes következménye a vágyakozás, fantáziálás olyan jövőkép alkotása, mely kitölti azt a tátongó űrt, amit a mindennapok elviselhetetlenségében él. Már messze meghaladta józan gondolkodását, józan ítélőképességét, nincs realitása a jelennel. Elbutulás ez, nem pedig tudatszint váltás. Érdemes elgondolkodni!