A Terminátor megmenti Jézust | Önmegvalósítás.hu

A Terminátor megmenti Jézust

Terminátor.jpg

Amikor még hivatalosan is gyerek voltam, sokat fantáziáltam azon, hogy milyen módon lehetne kiküszöbölni a múltban elkövetett hibáinkat. A tudatom intenzív teremtő hatalmáról árulkodik, hogy a világ egy távoli pontján változásokat indukáltam az érintettek tudatában.
Úgy érzem, hogy ártatlannak és tökéletesen értelmetlennek gondolt álmodozásaimra

REAGÁLT AZ UNIVERZUM!

Éppen akkor, amikor már elhatalmasodott a kétség, és hiábavalóságom tudata rátelepedett a jelenemre,

MEGTÖRTÉNT A CSODA!!!

Már ott tartottam, hogy talán be kellene illeszkednem a juhnyájba, FEL KELLENE ADNOM ÖNMEGVALÓSÍTÓ TÖREKVÉSEIMET, és a családom milliárdos vagyonát talán nem drogokra, bulikra, kívánatosabbnál kívánatosabb hölgyek társaságára és világkörüli kalandozásokra kellene költenem a legdrágább luxusszállodákban spirituális barátaimmal karöltve, hanem a nyakamba kellene vennem az igát, a felelősség súlyos terhét, és a bátyáimhoz hasonlóan nekem is inkább atomfegyverekkel kellene kereskednem a közel-keleten, vagy valamelyik multinacionális cégünket kellene gondozásomba vennem.

Képzelgéseim során egy alkalommal (Vagy rendszeresen?) véletlenül kiléphettem a testemből, és ISTENI INSPIRÁCIÓ hatására rátaláltam a KIVÁLASZTOTTAKRA, akiknek behatoltam a tudatába, megtörtem az akaratukat és arra kényszerítettem őket, hogy kovácsoljanak méltó anyagi testet az engem vezérlő SZENT ESZMÉKNEK. Így születhetett meg az alábbi művészeti alkotás:

Igen...
Azt hiszem csak így történhetett...

Mint mondtam ez nem volt tudatos, hiszen magam is kételkedtem az adottságaimban, sőt mi több a BELSŐ IGAZSÁGOMBAN. Azt hittem, hogy Jézus megmentése csupán hiú ábránd. Talán nem tudjátok átérezni, hogy mit érezhettem akkor, amikor rábukkantam erre a videóra. A "fantáziavilágom" spontán, erőkifejtés nélkül nyilvánult meg a külső világban.
Fény árasztotta el az elmémet, és megtapasztaltam, hogy

MINDEN EGY!!!

Nem olyan volt mint, amikor ketté vágott a vonat és feltámadtam (mert MacLeod Balage a nevem),

HANEM EGÉSZEN MÁS...

Bizonyára mindenki ismeri azt a mondást, hogy amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van legközelebb a hajnal.
Éppen ilyen hangulatban ért az első részleges megvilágosodás, amihez egy nyugati bölcs, a VADKENDER VITÉZEI TESTVÉRISÉG vezetőjének szavai vezettek el. Ő a KARMA nagy ismerője volt, és a legfontosabb tanítása így hangzik magyarra lefordítva:

"HA TE NEM MÉSZ EL MÁSOK TEMETÉSÉRE, AKKOR AZOK SEM MENNEK EL A TIÉDRE."

Ezt a TANT akkor osztotta meg velünk, amikor egy közös meditáció alkalmával mindannyian a TEOZIS állapotában tartózkodtunk. Nagy volt az egyetértés, mindent elárasztott a PEACE (ejtsd, ahogy írom).

Íme a következtetésem:
Ha TE nem mész vissza a múltba, hogy megmentsd JÉZUST, akkor hiába várod, hogy visszajőjjön valaki a jövőből és megmentsen TÉGED a jelenben.

HIGGY A FANTÁZIÁD TEREMŐ EREJÉBEN!!! NE ADD FEL!!! MINDIG VAN REMÉNY!!!

Mindenkitől elnézést kérek, de egy hete szigorlatra tanulok, és már habzik a szám.


Beküldte: | 2009. jan. 22. csütörtök - 14:30

Hozzászólások

3 hozzászólás
gyöngyház képe
Nemnormális!
2009. január 22. csütörtök, 15:02 | gyöngyház

Ez nagyon állat! De hagyd abba kicsit a tanulást, könyörgöm! Miattunk fog felhígulni a társaság és nem lesz az oldal ilyen ezo. :-))))))) hihi
No pedig én ilyennek szeretem. :-)

: )
2009. január 24. szombat, 18:15 | Balage (útkereső)   Előzmény

: )

jaguar képe
Poncius Pilátus 10 óránál! :D
2009. január 25. vasárnap, 6:47 | jaguar

Poncius Pilátus 10 óránál! :D

Feliratkozás Hírlevélre