"Hiszem, ha látom? " - döntések és választások... | Önmegvalósítás.hu

"Hiszem, ha látom? " - döntések és választások...

=_UTF-8_B_TmFwc3ppa3JhMV9jc2FrIGZvdMOzLmpwZw==_=.jpg

HISZEM, HA LÁTOM…?! –
„Napszikra Nyílt hétvége” nőknek, férfiaknak, gyermekeknek…- vagyis az egész családnak

"Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között.
A miénk a döntés, nem pedig bárki másé." /R. Bach /

Idézzük korunk egyik nagy lélek-támogató írójának gondolatait, amely felveti egyben a következő kérdéseket is: biztosan így van ez? Tényleg miénk a döntés és nem valaki másé? És ha a mi kezünkben van a saját életünk, sőt, gyermekeink és családunk sorsának jelentős szelete is, akkor ez a nyomós érv, megállít-e bennünket legalább annyira, hogy elidőzzünk némileg a válaszok keresésében?
Vajon miért olyan nehéz olykor egy helyes döntést, választást, mérlegelést meghoznunk, ha már tudjuk, hogy igen, életünk útjai és eredményei, elsősorban saját irányításaink helyességén múlnak.
De honnan lehet azt biztosan tudni, hogy mikor megyünk jó irányba, vagy éppen ellenkezőleg? Ha egy kiránduláson vagy túrán eltévedünk és nem találjuk a felvésett eligazító jeleket, mit is teszünk? Átgondoljuk, hogy merről és hová tartottunk, mi volt eredeti célunk, mi az a legutóbbi biztos pont, ahol még tudtuk, hogy jó helyen vagyunk. Aztán elővesszük a térképet - ha voltunk ennyire előrelátók - és betájoljuk magunkat: itt vagyok, itt tartok, majd összekötjük a startot a céllal és megkeressük a helyünket ebben a vonalban.
De ha mindez életünk útvesztőiben, mindennapjaink életvezetésében történik, akkor mit teszünk, tehetünk? Többnyire elakadunk, megannyi kétség és rejtély gyötör, emésztjük magunkat, stressz feszít: most hogyan tovább? És ez az átmeneti állapot, felveti a következő, lényeges kérdést is: ki segíthetne most vajon kiigazodni ebben a szövevényes élet-labirintusban? Kik lehetnének alkalmi túravezetőink és hol találhatók ők, akik külső szemlélőként, gyakorlott terep-gazdaként, térképolvasóként segítenek a nyomolvasásban? Ilyenkor a barátok és családtagok igyekeznek tanácsokkal ellátni szeretteiket, de ők vajon mennyire gyakorlottak egy ilyen kies, göröngyös és nehéz terepen?
Már halljuk is a belső választ: értékeljük a szándékot, de hiába, ők sem avatott szakemberek, nem a lélek és tudat ösvényeinek „indiánjai”, akik a legapróbb rezzenésekből, jelzésekből és lenyomatokból olvassák ki mindazt a lehetőséget, ami eddig is előttünk állt, amiket nem tudtuk beazonosítani. De jó hírt mondok: a segítő szakemberek, alternatív terápiák képviselői, most személyesen is megismerhetők.

***
„Hiszem, ha látom…”

Igen, ez a megközelítés ma is az emberiség sajátja, annak ellenére, hogy láthatatlan oxigént lélegzünk, megfoghatatlan érzések és gondolatok tömegei járnak át bennünket, és mégis…
Szeretünk fizikailag is megtapasztalni, látni, hallani, testközelből megvizsgálni, ízelítőt, kóstolót kapni…- így hát, ennek fényében, most akár Ön is betekinthet egy zártabb közegbe, hogy személyesen is módja nyíljon megtekinteni azt, amiről talán már hallott, de amit még nem tapasztalt.
Benyithat olyan szakemberek belső közegébe, akik hivatásuk és hitvallásuk okán, elakadások, tévutak kiútjainak megoldásaira szerződtek. Ők azok, akik a lelki és szellemi, de olykor a testi gubancokat is türelemmel és odaadó figyelemmel gombolyítják fel újra azok számára, akik kissé belegabalyodtak az élet zsinegeibe, de szeretnének önnön vezérfonaluk révén, saját életútjuk helyes irányára visszatalálni.
***
Igen, most bárki belenézhet a Napszikra közepébe...!

A lehetőség most Ön előtt is nyitva áll, hiszen a „NAPSZIKRA NYÍLT NAPOK „ keretén belül, az alternatív terápiák, legyen az kreatív, verbális vagy manuális módszer, felnőtt- és gyermektéma, egyéni és csoportos alkalom, most mind bemutatóval, ismertetővel, konzultációs lehetőséggel várja az érdeklődőket egy teljes hétvégén, 2011.január 15-16-án, szombat-vasárnap.

Részletek a stúdió honlapjának AKTUALITÁSai között megtalálhatók, a szakemberek várnak mindenkit szeretettel, hogy a kiutat, a segítő és az útkereső közös erővel, együtt fedezhesse fel, "...nap – mint NAP", hiszen:

„Ha mi nem törődünk a jövőnkkel, a jövő sem törődik majd velünk…”
(McKenzie, E. C.)

http://www.napszikra.hu/nyilt-hetvege-2011.jan.15-16.

Beküldte: | 2011. jan. 13. csütörtök - 17:20

Hozzászólások

0 hozzászólás