Mi történik itt? | Önmegvalósítás.hu

Mi történik itt?

Kedves "Spirituálisan Gondolkodók"!

Nagyon kíváncsi lennék, ki mit gondol arról a sok szörnyűségről, ami ebben az országban történik. Mélységesen felháborít, ami a hétvégén történt Marian Cozmával. Mi ennek a spirituális oka, hogy ezt kell átélnünk ebben az országban? Remélem, hogy ezen az oldalon nem egymás köpködéséről lesz szó, de ez egy aktuális probléma, amivel mi is minden nap, minden buliban találkozhatunk, és tényleg érdekel, ki mit gondol erről... És mit lehet tenni...

Beküldte: | 2009. febr. 10. kedd - 08:54

Hozzászólások

7 hozzászólás
A KÉRDÉS NEM AZ ITT
2009. február 12. csütörtök, 17:48 | Fürzi

Szia,

Szerintem a kérdés nem feltétlenül az "itt". Szakadjunk most egy pillanatra el kis országunk viharvert gazdaságától, faji problémáktól. A kérdés pedig az, hogy miért történnek ilyenek.

Ilyenek pedig bárhol történnek, a Föld bármely szegletében. Sokáig, míg nem volt gondolkodásom kellőképpen fejlett és nyitott, hajlamos voltam csatlakozni azokhoz, akik ilyenkor kijelentették: Nincs Isten, mert ha lenne, nem történne ennyi szörnyűség a Földön. ISTEN MÁRPEDIG VAN, és szegénykének más dolga is van, mint itt csak a Földi dimenzió emberi gyarlóságai fölött őrt állni. Megannyi univerzum és létforma, megannyi fejlettségi és rezgési szint. Mindegyik halad a maga valamilyen útján. És mi, emberek a mi adottságainkkal és lehetőségeinkkel, MINDNYÁJAN KÜLÖNBÖZŐ LÁTÁSMÓDDAL ÉS MÁS FEJLETTSÉGI SZINTTEL rendelkezünk, gondolj bele, ez kb. 6 MILLIÁRD EGYÉNI ÉLTÚT ÉS KARMIKUS KÖTELEZETTSÉG, LEHETŐSÉG.

Én nem ölnék embert, én valószínű már nem ezen a szellemi felkészültségi szinten állok, és gondolom Te sem. Ennek ellenére vannak emberek, akik sokkal alacsonyabb fejlettségi szinten élnek és súlyos bűnöket elkövetnek, aminek meglesz a maga eredménye és következő életében aztán kapja a nagy nehézségeket, hogy fejlődhessen. Olyanokat, amiket mi, nem gyilkoló emberek már szerencsére nem kapunk leszületésünkkor.

És mégegy. Itt a Földön nem csak Isten hatalma létezik, létezik a másik oldal befolyása is, azé aki egykor angyal volt. Biztos tudod a történetet...nos, az emberek itt a Földön, ha csak nem állnak Krisztusi szinten, többé kevésbé néha hallgatnak a hangjára és egyéni szintjüknek megfelelően különböző típusú bűnöket követnek el. Ez nem mentség senkinek sem, KI MINT VET, ÚGY ARAT. De Jin-és Jangot is biztosan ismered, a "jó"és "rossz" (sokféleképpen értelmezhető) elválaszthatatlan összetartozását képviseli.

Nagyjából ennyi, biztosan létezik rá más magyarázat is.

Szeretettel: Kriszta

Ayasofia képe
pár szóban...
2009. február 14. szombat, 22:48 | Ayasofia

gyászoluk... nap mint nap ezt tesszük.Miért? s MIÉRT történnek ilyen dolgok? Véleményem szerint több embernek kellene megpróbálni túllépni önmagán,legbensőjébe tekinteni,analizálni és feldolgozni az ott látottakat. Sajnos láthatóan kevés ember képes erre. Cozma esetében nem is embernek nevezném az lkövetőket,megmaradnék az "elkövetők"-nél.MIÉRT? Tübbeknek nem sikerül átlátniuk ismert szimbólumok,gyakran említett angyalok és Isten neveit,az ezkben rejlő üzeneteket. Diszkriminálnak,csak egyet említve ezek közül.Hisz ahogy létezik a Jin és Jang, a rossz és jó kapcsolata, úgy létezik az ember,aki ebben az univerzumban lehet fkete-fehér,egyéb bőrszínú,s beszélhetmás anyanyelveken,Magyarországon mégis egyre többen ítélnek adottságok alapján.Pedig az üzenetek nem túl bonyolultak és magukban hordozzák a varázsszavakat: BÉKE és SZERETET.Mi történik itt? Nem képesek néhányan önismeretre,nem tudnak önmagukká válni,így többnyire rössz példát követve -hogy kitűnjenek a tömegből- eljutnak arra a bizonyos "elkövető" szintre.Nem feljebb,inkább lejjebb lépnek.Sajnos mások szenvedik el a következményeket. Persze segítők is akadnak,pl: a kisebbség ellen lázító.magasabb pozícióban lévők,stb.. Változásra csak akkor sarkallhatjuk azokat akik miatt felmerül az örök MIÉRT?, ha maguk is változásra vágynak,feltétlenül jó irányú változásra.

R. I. P. Marian Cozma
2009. február 16. hétfő, 15:08 | angel.angel

Feliratkozás Hírlevélre