A kijózanodás mellékhatásai | Önmegvalósítás.hu

A kijózanodás mellékhatásai

Hozzászólások

6 hozzászólás
Aditi képe
Tud erre valaki választ/válaszokat adni?
2011. december 18. vasárnap, 23:16 | Aditi

Tud erre valaki választ/válaszokat adni?

Domoszlai Katalin képe
Szia Aditi
2011. december 19. hétfő, 9:25 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Az első kérdésedre elmondom a saját tapasztalatomat.

A Sanyi párkapcsolati CD-je igazi felüdülés, ugyanis az első meditációban randizni kell menni :-)

A meditáció választ ad arra, hogy a tudatalattiban milyen mintáink és ehhez kapcsolódó blokkjaink vannak. Egy térre mélyülsz, ahol házak és ajtók vannak, ha kinyitod az ajtókat, mögötte kirajzolódik egy ember és ott megtapasztalsz valamilyen minőségű kapcsolatot amit az életben kizárnál. Meg kell találni a választ, hogy mire tanít és miért hárítod.

Amit én eddig találtam az az volt, hogy az eddigi tapasztalataimra épülve voltak egyes típusú emberek akik ha ilyenek akkor olyanok is. Ami persze badarság, de hát a tudatalatti mintáink többsége az.

Mondok konkrét példát, volt egy ember az életemben, aki kedves, okos, elfogadó és szelíd volt alapjában. Viszont ez elfojtáson keresztül valósult meg, amikor ivott iszonyúan és irracionálisan féltékeny lett. Tehát kizártam a kedves, okos, elfogadó, szelídnek látszót mert iszik és féltékeny, holott a kettő pont benne volt együtt jelen. Hiszen van ember aki a legkevésbé okos és még féltékeny is, és van aki okos és szelíd féltékenység nélkül.

Aztán volt elképzelésem hogy magasnak kell lennie, erre kaptam tapasztalatként egy olyan pasit a meditációban, aki alacsonyabb volt nálam, de minden szempontból olyan szuper, hogy az mondanám, most azonnal ide vele :-) Ez persze pontosan annyit jelent, hogy innentől elengedtem azt az elvárást a testmagassággal kapcsolatban.

Aztán persze voltak horrorisztikus élmények, például aki késsel vagdosott, válaszként a gondosan elfojtott félelmemre, műtétekkel kapcsolatban.

Volt egy dán, aki tökéletes anyagi biztonságot és szexet nyújtott és full magányosnak éreztem magam mellette. Ez a tudatalatti képem a dán pasikról, na Ole Nydal most biztos jót mosolyogna.

Ez a meditáció nyitja a blokkokat, hogy a nyitott vagyok ne csak egy papírra odavetett szó legyen, vagy egy vágy, hanem a valóságban is realizálódjon. Még elég sok ajtót ki kell nyitnom.

A másik kérdésedre, hogy nehéznek kell-e lennie az egyedüllétnek a válasz pedig az, hogy van egy gyakorlat, amit sok emberrel megcsináltam. Ez az Erőállat behívása imaginációs gyakorlatban. A személyiségünk vágyik bizonyos tulajdonságokra, ami magabiztosságot adna, egy barátra, aki minden pillanatban elérhető. Az Erőállat megtestesíti azt, amire vágyunk. Mondok pár példát erre is. Az enyém Sas, Anyamadár, amikor az a gondom, túlságosan beleragadtam az anyagba, igazi biztonságos fészkében megpihenhetek.

Van akinek a legnagyobb félelme a fizikai test sérülése és fizikai fájdalom, az Erőállat itt egy Sérthetetlen Hatalmas és Kedves Kutya. Egy fiúnak aki igazi Halak és nemcsak a horoszkópja szerint egy Tűzokádó Sárkány. Egy melegszívű, de kissé indulatos srácnak Krokodil.

Egésszé válásunkhoz vezető úton ez a gyakorlat abban segít, hogy addig tapasztaljuk ezt a segítséget, az Erőállaton keresztül beáramló Isteni energiáról van szó ugyanis, amíg megtaláljuk a forrását saját magunkban. Eltanuljuk az Erőállattól. Tehát barát, segítő és tanító egyben. A belső gyermek igazi tanítója.

u.erika képe
Szia Aditi!
2011. december 19. hétfő, 14:28 | u.erika   Előzmény

Az utolsó bekezdésed...nos ezeket érzem én is.
Sok szurkolóm van,de érdemben nem tehetnek értem semmit.
Magamnak kell intéznem a saját dolgaim.

Egy kismadarat látok aki az elsö repülésére készül.
Mindenki szurkol neki,de senki nem segítheti,foghatja a ,,kezét" hogy biztonságban érezhesse magát.
Minden adottsága meg van a repüléshez,úgy mint nekünk is hogy valamilyen hatalom segítsége nélkül is meg tudjunk állni.

Persze a bátortalan kismadarak megnézik hogy repülnek ki a testvérei,mielött elszánják magukat...ezért majd megírom hogy nekem hogy sikerül hogy a szárnyaikat próbálgató testvéreimnek bátorságot adjak! :)

Egyébként jó a téma.

Üdv!Erika

fehercsongor képe
A függés elkerülhetetlen .
2011. december 25. vasárnap, 10:25 | fehercsongor

A függés a nem teljességünk másokkal való ideiglenes kipótlásáért kölcsönösen megfizetett ár . Kapcsolódsz - megszokod - akárhogy is , de függesz tőle . Én inkább az egyoldalú , nem kiegyensúlyozott függésektől ódzkodom , bár , szerintem ezek is kiegyensúlyozottak a változásuk minden egyes szakaszában ( más és más módon és arányban ) , és csak azért nevezzük kiegyensúlyozatlanoknak őket , mert értékeljük a nyújtott energiákat és szolgáltatásokat , és ezek közül egyeseket rombolónak , másfelé nyújtani nem illőnek tartunk ,( pl . szóbeli agresszió , verés ,stb .),és így ezeket nem számoljuk be , mint ellenértéket .
Amikor először befészkelte a fejembe magát a szabadságom és a társamtól való testi és érzelmi függésem (röviden : szerelem ) viszonya , akkor , (noha úgy ítéltem meg , hogy ennél jobb már nem lehet ) mégis elgondolkoztam , és arra jutottam , hogy mivel nincs viszonyítási alapom , igy objektíve nem tudhatom , hogy most az Ő láncán függök vagy sem . Ha mehetnék munkából haza máshova is , akkor kihez mennék ? Most már tudom , hogy Hozzá , de akkor ezzel a filozófikus kíváncsiságommal egy olyan lelki folyamatot emeltem felszínre , ami az általa kiváltott cselekedetekkel szétrobbantotta a házasságom , és egy hullát hagyott a romok alatt .
Miután így társamtól testileg függetlenné lettem , tizenöt év kellett a lelki függetlenség látszatának megteremtéséhez Tőle és Másoktól .
Most már elmondhatom , hogy független vagyok , ha nem veszem figyelembe a testi állapotváltozásimtól , a magam és kolleganőm hangulatváltozásaitól való jelenleg még nagyon nehezen legyűrhető negatív függésemet . A gondolati piszkaimat viszont már értékén kezelem .
Önmagamban töltődök , teljesedek , és biztos vagyok benne , hogy ez a legjobb most számomra , mert most ez van számomra . Amíg a Mátrix hullámtermészetét élvezem , addig függök annak váltakozásaitól a páros és egyedüllét ritmusában is . Namaszte : felacso
U . i . : A hatalom Te Magad vagy a magad számára . A legmegfelelőbb eszközökkel és tapasztalatokkal rendelkezel a saját fejlődésedhez . Használd a meglevőid , Önmagad , vagy ha változatosságra vágysz , akkor próbáld ki a Számodra éppen elérhető önfejlesztő módszereket . Ha van , és szükséges a jelenlegi fejlettségedhez állandó vagy alkalmi társ , az hiányérzetedtől függetlenül fog betáncolni az életedbe , vagy elhúzni Melletted legjobb sorsotok szerint .

fehercsongor képe
" nehezebben viselem " dolgokhoz
2011. december 25. vasárnap, 2:51 | fehercsongor

Más határainak látása vonzóbbá is teheti a vele való együttlétet , hisz megment az általa teljesíthetetlen elvárások beteljesületlensége miatti összeütközések végigjátszásától . Látszólag egyedül halunk meg , és életünk során is rengeteg dolgot nem tehet meg senki helyettünk . Ha az alvást bérbe lehetne adni...és a mosolyunkkal , fájdalmainkkal is magunk gazdálkodunk . Más korlátozottsága pl . a szépségénék időbelisége , és a prófétikusan felvillanó ráncok egy húszéves arcon , vagy a valószínű időskori vágycsökkenés csak még igézőbbé teszi egy húszéves lány mimikáját , vagy egy húszéves fiú lángoló vágyát . Namaszte : felacso

Aditi képe
Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat, emésztek.... van mit. A
2011. december 25. vasárnap, 23:26 | Aditi

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, emésztek.... van mit.

A határokkal kapcsolatban: most pl. arra jók, hogy már sokat látok közülük, hogy azzal kapcsolatban, aki éppen "letámadott" teljesen józanul tudom felmérni a dolgokat. Nagyon sok mindenre tanít, pedig még igent sem mondtam a dologra, egyenlőre csak ismerkedem, és elég bizarr, lehet, hogy ennyiben is marad.

De még soha senki tükrében nem láttam ennyire magam. Mindent megmutat, amit nem tudtam meglátni az előző kapcsolatomban. Mintha belebújtam volna a volt pasim bőrébe az oldalán velem. Eszméletlen élmény, ahogy megtapasztalom magam nehéznek, tapadósnak, ragaszkodónak, iszonyú töltésekkel, és szenvedéllyel, makacsnak, rögeszmésnek és még sorolhatnám.... tényleg nincs jobb szó rá: bizarr megtapasztalás. A hála és az undor között hánykolódom, és közben élvezem.... :)

És miért? Hát azért, amiről itt írtunk: mert már képes vagyok látni, mert már nem zuhanok bele. Lehet, hogy ez az állapot most erre van kitalálva, vagy ez a találkozás is. És azt sem bánnám, ha csak ennyi, mert olyan sokat ér, amit tanít, és főleg az, hogy nem fájdalmak és tipródás között kell ezt meglátnom. (Neki már nem ilyen könnyű, mert benne van a levesben, dacára annak, hogy semmit nem ígértem, és tényleg, semmit nem tettem, hogy így legyen. Az ő története.)

Milyen bizarrul igazságos, leleményes és kreatív is tud lenni az Élet. Amint hajlandó voltam elengedni az előzőt, azonnal jött az, ami megmutatja, ami ott nem tudott tudatosulni. Elképesztő. Tényleg.

Egy újabb bizonyíték, hogy az élet tudatosság. Hogy ez a legfontosabb, amit tanítani akar, hogy minden más, és a manifesztációk, amin keresztül ezt összegyűjtjük, csak mellékesek, valójában tök mindegy, milyennek teremtjük, és úgysem ússzuk meg, amit meg kell tanulni, bármiket is mágiázunk. Ha a békával kell talizni ahhoz, hogy megtanuljunk valamit, mágiázhatunk fehér herceget a szőke lovon, akkor is a béka jön el...:) Ezért is nem hiszek már a vonzás mágiázásában.

Az élet mindig csodálatba ejt, ha képes vagyok látni.

Namaszte