Aditi blogja | Önmegvalósítás.hu

Jézus magyar volt, szkítául beszélt, mely minden nyelv őse, a magyarok istene az egy igaz Isten, Jahve viszont a Sátán, aki réges-rég egy másik bolygóról érkezett földönkívüli lény és az egyetlen célja a hatalom. A magyarok DNS-e legdominánsabb a világon, a magyarok mindenki ősei (akik jók). Jézus egy trónörökös volt, a neve magyar név, a turulmadár a kígyó, nem a kígyó a kígyó... stb. stb..stb...

(http://szkitahun.wordpress.com/2012/10/28/az-eredeti-szentiratok-98-at-n...)

Nem tudom pontosan, mi történik bennem, de érzem, hogy fontos, és érzem, hogy változás.
Valahogy egyszerűsödnek a dolgok, az, ahogy látom önmagam és a világot. és ez jó.
Ilyenkor azt érzem, és nem csak gondolom, vagy látom, érzékelem, és legfőképpen ÉRZEM BELÜL, hogy az a végső valóság, hogy VALÓJÁBAN NINCS SEMMI.

Nem tudom. Tök jó.

Valójában nincs pokol és mennyország és isten sem. Úgy igazából.

És ez nem baj. Sőt.

vagyok. Születek, élek és meghalok. Vagy legalábbis így nevezhetem azt, ami történik. Nem ez a lényeg, de valójában, mégiscsak ez történik. De nem ez a lényeg. :)

A legkedvesebb barátnőm éppen válik. A vele való beszélgetések kapcsán én is újra-figyelem a múltam, újra is értékelem.
Az álmaink csodálatos módon, egy egy magban érkeznek el hozzánk, amit ha elvetünk, ápolunk és szeretünk, gyönyörűvé bontakozik ki. Az álmainkhoz "csak" mi kellünk, és az a világ, amik mi vagyunk.
De a közös álmoknál ez mintha másképp lenne.

A közös álmok még csodálatosabbak, hiszen az egység érzését élhetjük meg minden egyes megvalósított morzsájukban, tapasztalati úton. Nem sok párnak adatik meg, hogy elég közös álmuk legyen.

Tartalom átvétel