Jóslás | Önmegvalósítás.hu

Jóslás

Üdvözöllek! Ariella vagyok, spirituális szemléletű életvezetési tanácsadó.

Ha kérdésed van, elakadtál, fontos döntés előtt állsz, szeretettel segítek.

Szolgáltatásaim:

- Életvezetési tanácsadás

- Személyiségelemzés

- Sorselemzés

- Párkapcsolati problémák

- Munka

- Anyagi helyzet alakulása

- Szülő-gyerek kapcsolat

- Egyéb konfliktus

Machita - autentikus cigány-jós, látnok, imádkozó médium , elit-jósnő - 333 kód

Szakterületeim:
jóslás, álomfejtés, rontás-átok levétel, gyertyaláng-jóslás, szeánszok, karmikus blokkok oldása Pandora Rezonanciával, tarot, Lenormand és cigánykártya, gyógyítás krisztusi energiával, valamint Sant German ultraibolyalángjával

Szeretettel üdvözlöm. Machitának hívnak, származásom szerint cigány-jós vagyok. Istenbe vetett feltétel nélküli hittel és szeretettel szolgálom azokat, akik hozzám fordulnak problémáikkal.

Szatmári Andrea- ezoterikus Nagymester, a magyar ezotéria Nagyasszonya

Tisztelt Útkereső!

Dátumot nem tudnék mondani, mikortól élek, érzek, vélek ezoterikusan, de azt talán igen, hogy mióta fordítom azt mások javára.
Ezek a dolgok az emberrel együtt születnek, mivel az ember szellemi lény. Ettől különbözünk földi világunk más élőlényeitől. Tudatosan teremtünk, szeretünk, szabad akarattal választjuk a jó és a gonosz útját.

Tréfásan csatornatisztítónak szoktam nevezni olykor magamat.

A Jövőlátók TV bemutatja Stephanust, aki nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi médiából is jól ismert spiritiszta, médium, valamint a mágikus szertartások szakavatott mágusa.
Hamarosan Stephanus elérhető lesz telefonon, ahol várakoztatás és időkorlátok nélkül vehetik fel vele a kedves Hívók a kapcsolatot.

Isten áldásával üdvözlöm Önt! Borda István, Stephanus vagyok, spiritiszta médium.

6368_1191424551212_1396339671_549451_4906517_n.jpg

Egy óriási adomány és hatalom van a kezetekben, de sokan elfelejtettétek ezt használni. Életed minden pillanatában teremtesz tudattalanul, vagy tudatosan? Ez rajtad áll. Ha az elöbbi mellett döntesz, küzdősportként élheted meg, amennyiben az utóbbit választod Életkretör válik belőled és életed csodálatos művészetként fog megjelenni a Világ történelmében. Légy Te az irányító, aki tudja merre halad az élete. A rendező, aki halála után Oscar-al a kezében, örömteli mosollyal nézi végig élete filmjét.

SP_A2946mm.jpg

A Vízöntő jegyében láttam meg a napvilágot.
Már gyermekkoromban is érdekelt minden eredete, oka, értelme, az emberi lélek rejtelmei. Folyamatosan olvasgattam, tanultam.
A sorselemzés eleinte jóslás volt csupán, míg elvégeztem a Metafizikai Akadémiát, Budapesten. Részt vettem több tréningen, és jelenleg is folyamatosan képzem magam.
Néhány éve vagyok a Turmalin Ház sorselemzője, emellett az Aqua Rádió rendszeres vendége voltam a Szeánsz című műsorban.