Asztro állítás sorozat | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop márc. 24. 18:00
szombat
Önismereti tréning Veszprémben
Veszprém
tanfolyam márc. 25. 10:00
vasárnap
Önismereti tábor - 2018 Húsvét
Nagykovácsi
tábor márc. 30. 10:00
péntek

Asztro állítás sorozat

2017. okt. 17. 08:04
Kezdődik: 2017. okt. 17. kedd 08:04
, workshop, Klausz Réka, Kovács Éva

8 ember, 8 sors, 8 asztrológiai képlet egy csoportban kutatja önmagát. SEGÍTSÉGÜL HÍVJUK AZ ASZTROLÓGIAI KÉPLETÜNKET, azáltal, hogy a csoporttársaink segítségével FELÁLLÁLÍTJUK A TÉRBEN AZ ÉNRÉSZEINKET.
Egyrészt láthatóvá tesszük a viselkedési mintáinkat, például hogyan viselkedünk nőként vagy férfiként, hogyan kommunikálunk a környezetünkkel, vagy hogyan viszonyulunk a hétköznapjainkhoz, azaz mitől is van az, hogy az életeseményeink forgatókönyv szerűen hasonlóan zajlanak le évről évre. Másrészt lehetőségünk adódik egy olyan nézőpontból ránézni önmagunkra, részeinkre, ahol elindul egy harmonikusabb, szabadabb viszonyulás önmagunkhoz. Ahol megértés születik, hogy milyenek is vagyunk, hogy lehet a legjobbat kihozni önmagunkból, lerakva az ellenállásunkat, elindulva az elfogadás útján.

Célul tűztük, hogy egy adott ember - azaz minden alkalommal egy csoporttag állítását visszük végig - éppen aktuálisan megfogalmazott problémáját, nehézségét egy térbe állítjuk az asztrológiai minőségeivel. Azt reméljük, hogy amint a közös tér "életre kell" összefüggések mutatkoznak. Személyiség szinten akár taktikai lépések is megmutatkoznak, láthatóvá válnak, hogy mik az erősségeink, mik azok a tulajdonságaink, melyekre érdemes támaszkodni, melyeknek célszerű megteríteni a hétköznapokban. Az állítás természeténél fogva, minden résztvevő, még akkor is ha nem ő főszereplő aznap, gyanúsan ismerős szerepet kap. Az rész, az a szerep, amit visz a térben, nem csak a főszereplőnek ad önmagáról részletes információt, hanem a részvevőnek is. Így minden alkalom felfedezéssel jár.

Minden csoporttag az állítás sorozat előtt részt vesz egy asztrológia elemzésen, feltérképezve az énrészeit, sorsát, melyet folyamatosan az állítások során figyelemmel kísérünk, hogy kiről melyik szerep mit üzen, mit érdemes belőle hazavinni.
A 8 állítás kéthetente keddenként lesz és zárt csoportban indulunk el a felfedezés útján, azaz minden alkalommal ugyan azok a résztvevők lesznek. Az első alkalom végén kell csak elköteleződni, igent mondani a további alkalmakra.

Az állítást Klausz Réka vezeti (06 30 919-5443), az asztrológia ismereteket Kovács Éva asztrológus segíti.

Asztro állítás ára: 8.000 Ft / alkalom (fizetés alkalmanként)

Állítások időpontja:
keddi napok, 17-22-ig
2017. október 17., 31., november 14., 28., december 12.
2018. január 9., 23., február 6.

Helyszín: Budapest (még szervezés alatt)

https://www.facebook.com/events/353814658409777/

Előadó: Klausz Réka Kovács Éva


Kezdődik:
2017. okt. 17. kedd 08:04
Elérhetőség
Telefon: 
+36309195443
Beküldte: | 2017. okt. 05. csütörtök - 08:10

Hozzászólások

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

  • Figyelj az írásjelek használatára: előttük nem kell szóköz, viszont utánuk mindenképpen hagyjál egy szóközt! Így.
  • Megengedett HTML tagok, ha a szövegszerkesztő nincs bekapcsolva: <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <center> <img> <font> <div> <span> <br> <u> <i> <b> <p> <a> <hr> <align> <border> <table> <tbody> <tr> <td> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <blockquote> <dl> <dt> <dd> <object> <param> <embed> <iframe> <strike> <!--break-->
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A linkek követhetőségét kiszűri a rendszer.

  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • A hozzászólás a Fórumszabályzat elvei alapján kerül moderálásra.

Az űrlap kitöltésével elfogadod a Mollom adatvédelmi irányelvét.

Hírlevél feliratkozások

Jelöld ki és iratkozz fel: