Meditációs és Önismereti klub Grétivel | Önmegvalósítás.hu

Meditációs és Önismereti klub Grétivel

2015. jún. 01. 18:30
2015. jún. 01. 20:30
Kezdődik: 2015. jún. 01. hétfő 18:30
Budapest XII kerület, klub, Gere Gréti

www.geregreta.hu

„Gnóthi szeauton” - Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is. Fogadd el magad, és el tudod fogadni sorsodat is.”

Meditáció és önismereti klub azoknak, akik szeretnék Önmagukat és környezetüket mélyebben megérteni és elfogadni, lelki és életproblémáikat megoldani. Önmagunk megismerése nem csak alapvető szükségletünk, hanem a harmonikus, békés, eredményes élet titka is. Aki ismeri önmagát, az a helyes irányban halad, és ettől elégedett lesz Önmagával és az életével. Az élet nehézségeihez, feladataihoz más hozzáállással tud viszonyulni, és az elfogadással lelki békére lelhet.

Kezdőket és tapasztalt önmegvalósítókat is szeretettel várunk a klubba, ahol kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd ha megtaláltuk az aktuális témánkat, akkor arra végzünk közös vagy egyénre szabott meditációkat. Aki még nem tud meditálni, ő is el tudja sajátítani a klubban a meditáció alapjait, hogy tudata mélyebb rétegeibe is betekintést nyerjen.

A klub célja, hogy segítsen a résztvevőknek elsajátítani az önismereti gondolkodást, meditációkat, és hasznos tanácsokat adjon aktuális életproblémáik megoldásához. Ehhez a megismerés mellett az őszinteség, elfogadás, elengedés, választás, döntés, célkitűzés képességeit és még sok más dolgot fejlesztünk, tanulunk a klubban.

Gyakori meditációs témák: önszeretet, elfogadás, félelem befogadása, párkapcsolati minőségek befogadása, kötődések elengedése, vágyak feldolgozása, testtudatosság, energetikai meditációk, öngyógyítás, belső látás, intuíció fejlesztése, eggyéválás, minőségek befogadás, önvaló kutatás, belső férfi, belső nő, belső gyermek tudatosítása, Akashából letöltés stb.

„…ha az elméleti tudást szeretnéd átültetni a gyakorlatba…”

A programot Gere Gréta önismereti és spirituális terapeuta tartja.

Érdeklődni itt tudsz: Gere Gréta – 70/311-60-57
https://www.facebook.com/Hazaerkezes
www.geregreta.hu

Hétfőnként 18.30 – 20.30
Befektetés önmagadba: 2000,-

Néhány vélemény a klubról:

"A heti gyakorlás nekem nagyon sokat segít a fejlődésben, a klubon való részvétel motivál további gyakorlásra is. A közösségben való meditációnak nagyobb ereje van, tapasztalatom, hogy ott jobban megy az elmélyülés, Gréti pedig nagyon jól vezeti a meditációt."
Cz. Ani

„Azért szeretek a klubba járni, mert mindig több vagyok utána, mint előtte. :-)
Olyan jól összeállított meditációkkal dolgozunk, hogy sokszor csak ámulok, mik jönnek a felszínre a mélyből. A megosztáskor mindig megkapom az aktuális helyzethez illő egy mondatot, ami segít abban, hogy más szemszögből is lássam a problémát/tanítást.
Haladok az elfogadás útján, köszönöm Gréti.”
Hajni

„Számomra nagyon hasznosak a heti alkalmak, és hatékonyak a csoportos meditációk. Egyedül lassan haladok, a rendszeres klubok viszont sokat segítenek, ösztönöznek, hogy foglalkozzam magammal. Ezeken az alkalmakon, mindig valami újat kapok, "más emberként" jövök ki.
Gréti rávilágít a problémák, elakadások hátterére, profi útmutatást ad és meditációi mélyre visznek, ahol valóban megtörténnek a változások.
Mindenkinek szüksége lenne ezekre a gyakorlásokra.”
H. Dia

„Nagyon jó, barátságos légkör szokott lenni a klubokon. Sokat segít az érzés, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal, van, aki szívesen meghallgat minket, tanácsot kapunk; ugyanakkor lehet tanulni mások élethelyzetéből is.”

K. Emese

Előadó: Gere Gréti

Helyszín:
Szivárvány Forrása Központ
Budapest XII kerület, Márvány u. 42.
1. em.
Térkép

Kezdődik:
2015. jún. 01. hétfő 18:30

Vége:
2015. jún. 01. hétfő 20:30

Helyszín:

Szivárvány Forrása Központ
Márvány u. 42. 1. em.
Budapest XII kerület
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2014. aug. 20. szerda - 13:18

Hozzászólások

0 hozzászólás