Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A lelked hívó szava
2011. augusztus 08. hétfő, 9:24 | Domoszlai Katalin   Előzmény

a betegség alakját öltötte fel. A legbiztosabb mód arra, hogy tudjuk jó úton járunk, ha egészségesek vagyunk.

Neked most 100%-ban mást fogok mondani, mint amit az egód gondol az életedről, a vágyaidról, a félelmeidről és a céljaidról. Örülök, hogy ilyen hosszan leírtad, ugyanis az édesanyádról szóló rész nagyon fontos a megoldásban. Azt fogom mondani amit a betegséged üzen a számodra. Ez pedig a gyermek utáni vágy.

Olyan mélyen el van fojtva, hogy betegséget okozott a szervezetedben. A petefészek az új dolgok, az új élet keletkezésének a helye. Mivel az orvosi megoldás mellett döntöttél, az üzenet a tested másik részén kellett hogy jelentkezzen, szinte kiabál most már:

Hééé, nem látsz engem, engem az igazi okot?

A tudatalattidban az anyaságról kapott minta az édesanyádé, ezért az anyaságot elutasítottad, mert az édesanyádat nem tudod elfogadni. Értelmetlennek érzed az életedet, mivel az igazi vágyad el van fojtva. Pótcselekvésként a munkát választanád, de hiányzik az igazi hajtóerő, ami a valódi célok és az igazi szükségletek kielégítésének a motorja.

Ha a lelked visszaveszi a testedtől a feladatot, akkor a fizikai testgyógyulásának az útjába már nem áll semmi. Először is tudatosítani kell, hogy az édesanyádat Te vál