Álomfejtés | Önmegvalósítás.hu

Álomfejtés

2008. március 28. péntek, 8:42 | husztisanyi

Álmaink közvetítik mindazt, amit éber tudatállapotban nem tudunk vagy nem akarunk észrevenni. Ezért fontos üzeneteket hozhatnak az önmegismerésünkhöz, ha meg tudjuk őket fejteni.
Analógiás gondolkodás, kreativitás, a szimbólumok, archetípusok ismerete és megérzés kell egy pontos álomértelmezéshez. Gyakoroljuk egymás álmainak a megfejtését, hogy önmegismerésben tovább mélyüljünk!
Írd meg mit álmodtál és mi megpróbáljuk megfejteni!

Mit jelenthet az álmom?
2017. február 16. csütörtök, 15:08 | Látogató (útkereső)

Egy közeli ismerősöm szerepelt az álmomban reggel
Mikor felébredtem sms-t kaptam ettől a személytől...mit is jelenthet ez?
Nem túl gyakran találkozunk

8 éve halt meg a férjem
2017. február 17. péntek, 10:43 | Katya81

Szeretném ha segítenének az álmom megfejtésében .8 éve halt meg a férjem balesetben de már előtte külön éltünk pár hónapja ő más társat keresett magának.Mostanában vele álmodok ,álmomba újra találkozunk elmesélem milyenek lettek a fiúk és újra kezdjük a kapcsolatunkat szülői ellenkezés ellenére(sosem örültek hogy együtt vagyunk).Mit jelenthet ez ?üzenni akar ezzel valamit?

Mi lehet?
2017. február 28. kedd, 13:00 | Bettyk

Sziasztok.segítséget szeretnék kérni hátha esetleg valakinek van rá valami ötlete. Volt egy párom 8évig értünk együtt. Sose szerettük egymást.miután elváltunk kb.19-20éve nem is beszéltünk. Tavaly meghalt és azóta elég sokszor vele álmodok. Valaki esetleg érti mitől lehet ez.? Előre is köszönöm.

Férfi elutasítása
2017. április 25. kedd, 11:41 | Látogató (útkereső)

Azt álmodtam, hogy a férfi akit szeretek de már egy hónapja külön vagyunk azt mondta hagyjam békén felejtsem el.