Te is belelátsz a jövőbe? | Önmegvalósítás.hu

Te is belelátsz a jövőbe?

Hozzászólások

35 hozzászólás
Még egy idézet Mallász Gitta, angyalaitól: "Kérdésedre a
2012. május 25. péntek, 11:20 | pohar   Előzmény

Még egy idézet Mallász Gitta, angyalaitól:

"Kérdésedre a feleletet kérdésed csúcsán megleled. Tedd meg az utat mindig, mely Felé mutat. Mindennek van csúcsa, s a csúcs a helyed. Mindenki saját egyénisége csúcsán válhat angyalának sűrűbb másává."

Megálmodom a jövőt
2013. július 24. szerda, 6:48 | Látogató (útkereső)

Kedves olvasó! Mielőtt megosztanám veled rövid történetem, előrebocsájtom hogy segítséget, útmutatást keresek. Szívesen beszélek olyan emberekkel akik hozzám hasonló dolgot tapasztaltak, vagy aki választ tud adni nekem a "miért?" és "hogyan?"-ra, Csak a pozitív, építő jellegű hozzászólások érdekelnek. A kóklerek akik pénzért árulnak mindenféle tanfolyamon összeszedett szellemműtétet meg hasonló hülyeségeket, kérem kíméljenek. Számomra az olyan emberek akik 20 féle dolgot "kínálnak" az angyalok közbenjárásától a mágián át a tarot-kártyából történő jóslásig - hiteltelenek. Ha vannak válaszaid, vagy ismersz valakit aki segíthet nekem, ne habozz és írj! Köszönöm. Most pedig a történetem röviden.

Időről-időre megálmodom a jövőt. Nem rébuszokban, nem jelképekben, hanem pontosan úgy ahogyan később megtörténik. Mintha csak emlék lenne, de eleven és tiszta, mintha csak előre ugranék a jövőbe álmomban és átélném ami történni fog. Az álmaimban mindig önmagam vagyok, a saját testemben. A megálmodott "epizódok" körülbelül fél - 1 perces hosszúságúak, tehát viszonylag rövidek. Általában párbeszédet szoktam folytatni valakivel, akit ismerek. Az események amiket megálmodok teljesen hétköznapinak nevezhetőek. Nincsenek repülőszerencsétlenségek, se földrengések sem semmi hasonló (nem mintha arra vágynék hogy legyenek). Ezekben az álmokban mindig van valami furcsa részlet vagy történés ami miatt ébredés után megjegyzem őket. Nem deja vuről van szó, mert amint elkezd beteljesedni amit megálmodtam, már előre tudom betűre pontosan, hogy mit fog mondani az illető akivel beszélgetek. Komplett mondatokra pedig aligha lehet ráhibázni vagy deja vu-nek nevezni az ilyet. Ezek az álmok hónapokkal később teljesednek be. Nem önbeteljesítő jóslatokról van szó, mert olyan helyet is megálmodtam, ahol csak hónapokkal később jártam először és volt olyan színhelye is az álmomnak ami nem nevezhető hétköznapinak és én semmiképp sem befolyásolhattam hogy ott történjen meg egy párbeszéd (mellesleg egy olyan személlyel akivel nagyon ritkán beszéltem és akkor sem olyan légkörben ahogyan az álmomban tettem ..s mint kiderült később a valóságban..). Szeretném tudni mi célja ennek az egésznek. Mert én sajnos nem tudom. Számomra jelentéktelennek tűnő dolgokat álmodok meg, de ha képes vagyok erre, akkor valószínűleg arra is képes lennék hogy jelentőségteljesebb dolgokról álmodjak. Bár az hogy a saját szemeimen át látom-élem meg a jövőt korlátokat szabhat. Nem önös érdekből érdekel a dolog. Egy ilyen "képesség" kiteljesedve önmagában elég jutalom lenne, főleg ha érteném mi célból van. Talán segítségére lehetnék más embereknek. Annak hogy előre látom a saját jövőm (jelentéktelennek tűnő) részleteit, számomra nem tűnik túl magasztos célnak. Nem tudom lehetséges-e ezt a "képességet" fejleszteni, és ha igen hogyan? De engem nagyon zavar hogy nem értem hogyan lehetséges ez és hogy nem tudom mi célból történik ez velem. Ha valaki meg tudná válaszolni a kérdéseimet, annak nagyon örülnék!
Akinek esetleg vannak válaszai vagy hasonló tapasztalatai az elérhet skypeon (vagy írhat emailt erre a címre/ez egyben skype cím is)

boszorkanymano@windowslive.com

Én is!
2014. május 01. csütörtök, 6:34 | Látógató (útkereső)   Előzmény

Én is megálmodom a jövőt.Például:Az iskolában mifog tötténni meg ilyenek.Nagyon bizar.

Pizsi Party
2016. január 25. hétfő, 20:52 | ayame (útkereső)

Nagyon félelmetes durva hogy valamit megálmodok és 1-2 év múlva megtörténik ilyen volt múltkor amikor a bartnőmnél pizsama party volt és kimentünk este sétálni amikor az utcába voltunk akkor hirtelen vissza emlékeztem amit 1 éve álmodtam hogy bekanyarodunk az utcába és valami üldözni kezd a helyszín meg minden pont stimmelt de be paráztam és elmondtam a többieknek ezt és nem mentünk be gyors arrébb mentünk a ház kapun belülre és után láttuk hogy egy fekete csávós ember aki menden hova benézegetett és valami volt a kezébe először elindult felénk aztán elfutott.
Nagyon beparáztunk, azóta bízok a megérzéseimben.

Kamu nélkül 5-6 évre előre megálmodom a dolgokat.
2016. november 30. szerda, 17:46 | Látogató (útkereső)

Rendszertelen időközönként, jeleneteket és dátumokat álmodok meg a jövőről.

Itt azt írom le amit álmodtam.
(Élő szóban, teljes részletességgel el tudom mondani álmaim.)
Kb, 7-8 évvel ezelőtt tűnt fel nekem először hogy, néhány álmom szinte ugyan úgy valóra válik, azóta igyekszem jobban figyelni.
Kiírok mindent. Te, döntöd el hogyan itélsz meg.
2,5 héttől, 5-6 évre előre szoktam megálmodni a dolgokat.

Beteljesült álmaim:
Láttam keresztapám kórházi ágyon feküdni.
(Bent volt szemműtéten.)

Láttam Gyurcsány Ferencet külföldön komédiázni, majd kalapolni.
(Kint volt külföldön, pénzt kunyerálni a választásához.)

Kb. 3 héttel előre láttam anyámat, kórházba készülni.
(Azóta +3x volt)

6-7 hónappal előre láttam, amint anyám legidősebb nővére az

előszobában pityereg, egy női halott miatt. (2016.05.12.-én anyám

halála után valóra vált)

Függőben lévő álmaim:

Jó hír Németországból. Sajnos nem emlékszem a

szövegre amit a tudósító hölgy közölt, de biztosan jó hír.

Oroszország fejlődik kicsit. Az emberek látszólag,

nyugalomban és szabadon élnek.

Kb. fél tucat, szemből széles s középen más színű űrhajó,

kört formál az égen. Nem tudom hogy jók vagy rosszak.

Az egyik unokahúgom, B,B egy barna koporsó

fölött beszél.

Rémült migránsok özönlenek be, a parlamentbe.

(Az országba)

A földet művelem és azt mondom "Mint a kőkorszakban."

"Mint a kőkorszakban."

2019-től, maga a gonosz járja földi útját.

Engem 2019 Júniusában próbál megkörnyékezni.

Az ifjú Béla fejedelmet tűz elől sátorból mentik,

nevelőjét pedig, bizalmasa árulja el.

Függőben lévő dátumok.(A biztosabbak kiemelve):

9.06 9.15, 11.11-12, és az 50. születésnapom.

Szólj hozzá!

  • Figyelj az írásjelek használatára: előttük nem kell szóköz, viszont utánuk mindenképpen hagyjál egy szóközt! Így.
  • Megengedett HTML tagok, ha a szövegszerkesztő nincs bekapcsolva: <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <center> <img> <font> <div> <span> <br> <u> <i> <b> <p> <a> <hr> <align> <border> <table> <tbody> <tr> <td> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <blockquote> <dl> <dt> <dd> <object> <param> <embed> <iframe> <strike> <!--break-->
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A linkek követhetőségét kiszűri a rendszer.

  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • A hozzászólás a Fórumszabályzat elvei alapján kerül moderálásra.

Az űrlap kitöltésével elfogadod a Mollom adatvédelmi irányelvét.

Hírlevél feliratkozások

Jelöld ki és iratkozz fel: