Neked milyen különleges képességed van? | Önmegvalósítás.hu

Neked milyen különleges képességed van?

2008. április 07. hétfő, 23:42 | Huszti Sándor -...

Peter_Petrelli_heroes_hosok.jpg.jpg

Egyszer egy veszprémi önismereti csoportban megkérdeztem a hallgatókat, hogy vajon Ők rendelkeznek-e olyan képességgel, ami az átlagtól jócskán eltér, esetleg természetfelettinek mondható?

Kiderült, hogy mind a húsz tanítványnak van legalább egy ilyen képessége. Elmesélték mind a képességeiket és a hozzá tartozó történeteiket. Valóban meghökkentő paraképességekkel bírtak!

Írd meg Te is, hogy Neked vagy ismerősödnek milyen különleges - paranormális képessége van!
Esetleg írj hozzá történetet is, ahol az megnyilvánult! / Komoly hozzászólásokat várok! /

Segitsetek ez vajon képességnek nevezhetõ..?!
2014. augusztus 19. kedd, 2:13 | Éjszakai bagoly (útkereső)

Sziasztok!

Én olyan "képességel" rendelkezem, hogy minden évszaknak élénken érzem és erõssen meg tudom különböztetni az illatát illetve a legtöbb illat érzelmeket vált ki bennem és ha elképzelek valamit mondjuk egy tájat érzem milyen illat van ott, de ezen felül más fizikai tényezõket is, hogy milyen idõ van ott ha elképzelem, hogy például futok valódi érzésként érzékelem ha el képzelem, hogy zuhanok valahonnan vagy akár, hogy valami megsebesit azt is képes vagyok érezni. Nem jó a közérzetem nappal éjszaka viszont teljesen felszabadulok nagyon vonz az égbolt a csillagok és a hold látványa ja és azt elfelejtettem leírni, hogy a barátnõm ezen rengeteget csodálkozik bármikor megmondom, hogy mikor fog edni az esõ volt olyan, h becsuktam a szemem és a levegõ és az illat alapján azt mondtam, hogy 1 perc és lesx egy kis nyári zápor és ez így is lett õsszel születtem ilyenkor õsszel a legélénkebbek ezek az érzékek és az õsz és a tél a legmegnyugtatóbb nekem.

Domoszlai Katalin képe
Ez az intuíció egyik működési módja
2014. augusztus 20. szerda, 8:48 | Domoszlai Katalin   Előzmény

vagyis a belső látásé, amit bár látásnak hívunk, helyesebb intuíciós érzékelésnek nevezni.

Ugyanaz működik intuitíve, mint normál tudatállapotban kifelé, az anyagi sík érzékelése felé.

Tehát vannak emberek és a többség ide tartozik, akiknél a legfejlettebb intuíciós képesség a belső látás, más néven vizualizáció. Aztán vannak akiknél ez finom energiák, a testérzetek észlelésével történik. Ezt kinesztetikus érzékelésnek nevezzük. Legismertebb fajtája például, amikor valaki a gyomrában érzi, ha egy másik ember gondol rá. Van belső hallásunk is, amit használhatunk a Felsőbb Énünkkel történő beszélgetésre. A legritkább az, amikor a belső érzékelésed a szagláson alapszik elsősorban, a lányom is ebbe a típusba tartozik.

Az intuíció lényege, a 3. szemünk képessége az, hogy érzékeljük és megismerjük az anyagi síkot magában foglaló, de annál nagyobb Valóságot.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/

Pali képe
A jövő sugallata
2015. október 22. csütörtök, 21:58 | Pali

Többször megismétlődött már velem, hogy teljesen hétköznapi szituációban, stresszmentes helyzetben bevillant egy halvány sejtés a pillanatnyi szituáció pármásodperccel későbbi folytatásáról. Ezt követően a jövőkép valóra vált, de olyan gyorsan, hogy a sejtést megérteni, kielemezni sem nagyon volt időm.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Lehet fejleszteni ezt a képességet?