Halál tudatosítása - elvonulás | Önmegvalósítás.hu

Halál tudatosítása - elvonulás

2014. ápr. 04. 18:00
2014. ápr. 08. 16:00
Kezdődik: 2014. ápr. 04. péntek 18:00
Dunántúl, tábor, Huszti Sándor

Még ha nem is érzékeled, de egész életed során legbelül a haláltól félsz, a halálra készülsz, olykor pedig a halálra vágysz!
A halál szele átlengi az életedet, nem hagy nyugodtan, félelem mentesen élni, kiteljesedni, felszabadulni. Ha szeretnél megszabadulni ezektől a legnegatívabb érzésektől, akkor hiába próbálod meg elnyomni azokat, Önmagad elől nem menekülhetsz!

Még az elfojtott halál félelem is dolgozik benned és olyan negatív érzéseket, félelmeket, szorongásokat gerjeszt, amelyeknek nem leled az okát, csak ha ismét kinyitod azt a bezárt ajtót lelked mélyén és szembenézel vele.

  • Előbb-utóbb szembe kell nézned azzal, hogy ez az életed is véget ér, megöregszel és meghalsz:
  • Hogyan fogsz meghalni, szenvedések közepette vagy nyugalomban, esetleg spirituális magasságokba repülve?
  • Mi van a halál után? Folytatódik a léted? Hová utazik a lélek a test halála után?
  • Hogyan lehet feldolgozni ezt a halál félelmet maradéktalanul, hogy végre élvezhesd életed minden percét?

Vannak, akiknek egészen különös a kapcsolatuk a halállal: Nem félnek tőle, hanem egyenesen váják a véget, amikor kiszabadulhatnak a földi kötöttségekből, vége lesz az itteni kínszenvedéseiknek.
Nekik is van mit tudatosítaniuk abnormális kapcsolatukon, amely miatt megint csak nem tudnak a jelenben lenni, itt és most éni!

Ezen az elvonuláson a halállal fogunk dolgozni, tudatosítjuk az érzelmeinket, félelmeinket, vágyainkat, gondolatainkat, hiedelmeinket és mindent, ami a halállal kapcsolatos bennünk. Megmutatom azokat a meditációs és egyéb technikákat, amelyekkel tudatosítani tudod a halál tudattartalmakat és meglátod, a program végére sokkal jobban helyén lesz benned a halál, képes leszel azt életed és léted részének tekinteni félelmek nélkül.

 

Időtartam: április 4. 18:00-tól - április 8. 16:00-ig
Helyszín: egy elvonulásra alkalmas vendégház a Dunántúlon
Ár: 39.000.- Ft  
Jelentkezés: a korlátozott hely miatt mielőbb! /20 eft foglaló befizetésével érvényes/

Ha úgy érzed, ez a program Neked szól, akkor itt jelentkezz és a válasz emailben elküldök minden további információt!

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Dunántúl

Kezdődik:
2014. ápr. 04. péntek 18:00

Vége:
2014. ápr. 08. kedd 16:00

Helyszín:

Dunántúl

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2014. febr. 27. csütörtök - 14:52

Hozzászólások

1 comment posted
Szöllősi Zoli képe
A „halál csókja” élmény részlet
2014. április 09. szerda, 21:47 | Szöllősi Zoli

„...a talpamtól felfele áramolva jött az érzés, mint egy lávafolyam lassan kúszott feljebb és feljebb, rákérdeztem, mi vagy te? A válasz azonnal jött, olyan formában, amire nem így számítottam: egy érzésben, ami abban nyilvánult meg, hogy a lelkem a korona csakrámon át az univerzum fele áradt mintha húznák is. Hát elhagysz? Igen. Menj akkor gondoltam. A lávafolyam pedig jön utána, megszorítja szívem és bumm jön a „csók”: a halál mindig itt van velünk akár az élet, a lelkünk. Csak a személyiségünk nem akarja látni, érezni… a belénk égett, égetett sztereotípiák elhomályosítják a valóságot… pedig tényleg bennünk van minden„

A gasztronómia élmények, kirándulások tovább segítették az elmélyülést belső világunk felé. A növénytani élmények pedig rámutattak, hogy milyen egyszerűen és nagyszerűen lehet a hétköznapi életben is alkalmazni a körülöttünk lévő növényeket egyszerű teához, salátához, ízesítéshez.

Szuper jó volt a tábor Veletek!