Neked milyen különleges képességed van? | Önmegvalósítás.hu

Neked milyen különleges képességed van?

2008. április 07. hétfő, 23:42 | Huszti Sándor -...

Peter_Petrelli_heroes_hosok.jpg.jpg

Egyszer egy veszprémi önismereti csoportban megkérdeztem a hallgatókat, hogy vajon Ők rendelkeznek-e olyan képességgel, ami az átlagtól jócskán eltér, esetleg természetfelettinek mondható?

Kiderült, hogy mind a húsz tanítványnak van legalább egy ilyen képessége. Elmesélték mind a képességeiket és a hozzá tartozó történeteiket. Valóban meghökkentő paraképességekkel bírtak!

Írd meg Te is, hogy Neked vagy ismerősödnek milyen különleges - paranormális képessége van!
Esetleg írj hozzá történetet is, ahol az megnyilvánult! / Komoly hozzászólásokat várok! /

Különleges képesség?
2012. november 12. hétfő, 11:22 | Eva86

Nekem vannak érdekesnek mondható tapasztalataim. Eddig nem tudtam ezzel mit kezdeni. Egyenlőre csak fórumokat szoktam böngészni hasonló esetek, beszámolók után kutatva, hozzáteszem eddig nem sok sikerrel.
Nálam olyasmi szokott előfordulni, - hála nem nagy gyakorisággal -, hogy fali díszek esnek le, a lányom hangot adó játékai maguktól megszólalnak, házimozi hangereje magától változik, előre megálmodok bizonyos történéseket, főleg ha hozzám közelálló emberről van szó, jó ismerősről, ilyen például betörés, autóbaleset, stb., egyik nyakláncom medálja szimmetrikusan ketté tört, a két darab elhelyezkedése már önmagában fura volt, ablak is repedt már meg. Tizenéves koromban pedig két alkalommal fordult elő, hogy az egyik alkaromon vérpöttyök, apró véres foltok jelentek meg, semmiféle sérülésem nem volt, így nem is értettem, hogy ez mitől lehet. Egyszerűen lemostam a karomat és ezzel le is tudtam ezt a dolgot.
Pár nappal ezelőtt találkoztam egy látóval, akinek elmeséltem a történetemet, és szerinte rendelkezem bizonyos energiával, és én magam idézem elő ezeket a furcsa jelenségeket.
Mára már jobban érdekel ez a téma, mert már lassan, - ha valóban én állok a hátterében -, kezdek megijedni saját magamtól, pláne, hogy nem tudom mi ez, és így kezelni sem. Van, amikor az elektronikai berendezések is érdekesen működnek, vagyis inkább nem úgy működnek, ahogy kellene, bár nem tudom, hogy ehhez sok közöm van-e egyáltalán....
Esetleg van itt olyan, aki rendelkezik némi ismeretanyaggal az ilyen és ehhez hasonló ezoterikus témákkal kapcsolatban? Nálam úgymond káosz van, csak történnek történnek a dolgok egymás után és nem tudom hova tenni. :)

Szerintem is az energiával, energiaszinteddel, energiameződdel
2012. november 15. csütörtök, 23:15 | H.Vica (útkereső)   Előzmény

Szerintem is az energiával, energiaszinteddel, energiameződdel van kapcsolatban. Figyeld milyen hangulatban, milyen intenzitásnál történnek ezek a dolgok. (esetleg düh, harag, idegesség) Ha kicsit "visszaveszel" magadból, akkor ritkulni fog és úgy ahogy kezelhető, vagy kevésbé feltűnő lesz, mert egy idő után ezek a furcsa dolgok a külvilágnak is feltűnnek, ami néha kellemetlen lehet.

Épp ez az, hogy nem akkor jelentkeztek ezek, mikor dühös voltam
2012. november 18. vasárnap, 12:12 | Eva86   Előzmény

Épp ez az, hogy nem akkor jelentkeztek ezek, mikor dühös voltam vagy épp ideges. Nyugodt, átlagos hétköznapokon fordultak elő ilyen dolgok, pl. mikor a gyerekkel játszottam vagy lefekvéskor, isminél voltam, stb, tehát semmiképp sem olyankor, mikor ideges állapotban lettem volna, talán egyszer ha előfordult ez utóbbi, de inkább az előbbi volt a jellemző. Ezért sem értettem a miértjét. Arra is gondoltam, hogy szellem van jelen, és neki tudható be. Volt már rá példa, hogy szem és fültanúi is voltak 1-2 érthetetlen történésnek. Kissé parás a szitu, de mára már ezek a fizikai megnyilvánulások megszűntek, legalábbis remélem - (és nem csak én). Bár eddig sem voltak mindennaposak ezek a jelenségek.
Legutóbb pl. az fordult elő, hogy egy ismerősöm hasonmását láttam az utcán, rá két napra pedig őt magát volt szerencsém látni. (Véletlen egybeesés lenne, annak ellenére, hogy azt sem tudtam, hogy akkor épp ott lesz, ahol én?). Mindenesetre furcsálltam ezt is, de lehet, hogy ez nem jelent semmit.

Befelé figyelj
2012. november 18. vasárnap, 22:32 | H.Vica (útkereső)   Előzmény

Ok, értem.
Csak ismételni tudom önmagam, figyeld az érzéseidet, a gondolataidat és ami akkor végbemegy benned. Rá fogsz jönni, hogy "mi váltja ki" és utána már tudsz ezen változtatni, tudod kontrollálni magad. Néha még így is el fogsz róla feledkezni, de már sokkal ritkább lesz a jelenség.

Sajnos a hozzád közelállók számára (pl: család, közeli barátok) egy idő után zavaró lehet és elképzelhető, hogy egy idő után (tévesen) negatív jelentéstartamot tulajdonítanak neki, ami miatt nem árt ritkítani a jelenséget és legfőképp nem reklámozni, hogy "miattad van", bár előbb-utóbb a szemfülesek rájönnek, hogy a fura dolgok körülötted történnek.

Az ismerős hasonmásának nincs köze hozzá. Az semmi extrát nem jelent, vagy legalábbis ebben a vonatkozásban nem.

nem tudom, mi ez. Képesség, vagy sem? Segítsen valaki!
2013. június 09. vasárnap, 18:17 | Rebi (útkereső)

Sziasztok!

Már elég régóta vannak ezek a képességeim.Mindenben meglátom az igazságot, vagy hazugságot.Érzem hogy más mit érez. És amire mostanába jöttem rá az az hogy megértem mások álmait, és csak jönnek belőlem a szavak, segítek nekik, és igazam van. Nem tudom hogy ez képesség vagy sem, de szeretném megtudni, és szeretném fejleszteni is.A másik pedig hogy csupán egy képről, vagy gépelt szövegből, gépelt/írott írásmódbol meg tudom mondani hogy milyen az illető személyisége... Kérlek segítsetek nekem kideríteni, hogy mik ezek a képességek, ha egyáltalán azok e...(egyébként még csak 15 éves vagyok)
ha tudsz segíteni írj emailt kérlek!
előre is köszi!:)

Domoszlai Katalin képe
Szia Rebi
2013. június 11. kedd, 7:42 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Emailt csak akkor tud írni neked valaki az oldalon keresztül, ha vagy a hozzászólásban feltünteted az email címedet vagy pedig beregisztrálsz.

A kérésedre válaszolva pedig igen, ezek képességek. Tiszán látáson belül neked a tisztán érzékelés fejlődött ki erre a szintre. Tehát Te nem látod ( még ) a színes energiákat, az aurát, hanem a másik ember érzéseit érzékeled. Az igazság érzékelése 3. szemhez tartozó képesség, amihez még a torokcsakra fejlettsége is szükséges, ugyanis a torokcsakra az, amelyik részünk bevállalja a dolgokat.

Ahogy felnőtté válsz kinyílik az összes képességed arra a szintre, ameddig előző életben eljutottál, tehát ezeket hozod magaddal.

Az álmok magyarázata pedig vagy belső tudásból fakad, vagy pedig csatornázod.

Ha ezekről a dolgokról többet szeretnél tudni, akkor a Sirály anyagokat ajánlom.

http://onmegvalositas.hu/cikk/oszinteseg

Ezen kívül Anodea Judith: A csakrák bölcsessége című könyvet.

Az ezoterikus piacon rengeteg zagyva, félrevezető elmélet, tanítás rendszer kapható, mivel a transzperszonális vagyis normál emberi működést meghaladó képességeket, élményeket minden egyes ember az adott világnézetébe ülteti be.

Viszont ha neked az igazság tisztán érzékelése a képességed, akkor használnod kell, rá fogsz érezni, hogy az adott könyv, videó vagy előadás igazságtartalma mennyi.

Látomás
2014. március 11. kedd, 19:59 | Gabesz14 (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Még csak 14 éves vagyok de látom az utat amikor alszom vagy játszok akkor ha tegyük fel gondolom PLD: Kossuth tér akkor a Kishegyesiről elmegyek oda gondolatba
Én ezt nem nagyon merem használni mert nem tudom ,hogy miért jó képesség De én nagyon szeretem általában az iskoláig használom de amikor elmegyek haverokkal akkor is szoktam.
Ezt lehet szerintetek még tovább fejleszteni mert most jött ki 1 éve.

Van még egy másik amikor alszok és álmodok akkor az álmomba ilyen kis 2 másodperces 2 jön be és reggel megyek iskolába vagy valamerre leszálok a biciklivel és arra nézek és pontosan ugyan olyan mint az álmomba én ezt egy kicsit furcsának tartom . Itt az email címem: husky2000@freemail.hu
Akinek van hasonló képessége az nyugodtan írhat mert én még "Tudatlan" vagyok ..

Mi az igazság?
2013. július 26. péntek, 10:24 | Panka2011   Előzmény

Szia Rebi, szivesen konzultálnék Veled, mert van néhány élethelyzetem, amiben nem tudom, mi az igazság. Talán le lehetne tesztelni Téged valós esetekkel, az is fejleszt, és segít feltérképezni, mi is az erősséged.
Jó lenne ezen kívül még találnod valakit, aki otthon van abban, hogy milyen jellegű ez a képesség és segít értelmezni Neked.

kedves Panka
2013. július 28. vasárnap, 23:22 | Látogató (útkereső)   Előzmény

szívesen segítek, és tesztelném is magam.

Rebi igazságradarja
2013. július 31. szerda, 6:31 | Panka2011   Előzmény

Jaj, de jó! Azt hiszem, a rendszeren keresztül tudsz mailt írni nekem.

Kedves Panka
2013. augusztus 07. szerda, 2:08 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Én szívesen segítek, és beszélgetni is van kedvem. Ha szeretné(d) írok e-mailt, csak nem tudom hova írhatom, nem vagyok ezen a weboldalon jártas, kérlek nézze/nézd el nekem :)

Regisztrálj, és akkor tudsz nekem írni.
2013. augusztus 08. csütörtök, 0:49 | Panka2011   Előzmény

Regisztrálj, és akkor tudsz nekem írni.

segítség
2013. július 25. csütörtök, 15:50 | Secretic (útkereső)

szeretném am a telekinézist megtanulni ha lehetséges! hogy kezdjek hozzá? ill mit hogyan kell?
(am ha vkit érdekel a korábban leírt képességem, akk írhatok róla)

Kedves Secretic!
2013. július 31. szerda, 6:28 | Panka2011   Előzmény

Persze, hogy írjál róla!

Panka2011...
2013. augusztus 21. szerda, 14:11 | Secretic (útkereső)   Előzmény

Bocsi, h nem írtam, csak nyaraltunk, így nem tudtam nethez jutni. Na ha visszajössz, akkor írok!!

Képességeim
2014. április 05. szombat, 18:57 | L.Zs.G. (útkereső)

Sziasztok!

Nekem egy csomó képességem van,amit tudok használni jó dolgokra is. Akár milyen hihetetlen hallom amit gondol az az ember aki a szemembe néz.Van nekem sok képességem ami természet feletti.Látom a jövőt is.Meg tudom mondani a tetteid,és viselkedésed alapján,hogy mennyit fogsz élni...de az én jövőmet nem látom.Álmaimban igazi "mágus" is tudok lenni.Örülök,hogy vannak "társaim".
Van ennél ijesztőbb képességem is. :-)

Üdvözlettel,
L.Zs.G.

ajaj...
2014. április 11. péntek, 23:35 | kobold   Előzmény

Azért nem irigyellek. Néha a képesség teher is lehet. Főleg, ha még van más fajta is, ami gondolom szintén nem piskóta.
Kobold

Mi az az ijesztőbb képesség?
2014. május 07. szerda, 21:11 | Abszol út   Előzmény

Kivele, ne kímélj!

Képességeim
2014. október 23. csütörtök, 21:00 | L.Zs.G. (útkereső)   Előzmény

Bocs,hogy most válaszolok. :-)
Hát a többi képességem sem piskóta,tényleg.
Összességében annyi,hogy látom a jövőt,álmomban más országban vagyok,vannak őrzőim,látom a szellemeket,és kommunikálok is velük,meg a többi amit mondtam.

De figyeljetek rám most nagyon kérlek!

Volt egy látomásom,miszerint nekünk különlegeseknek össze kell fognunk egy jó és rossz közötti harcban.
Tehát össze kell tartanunk.Még nem tudom,hogy hogyan,de mindenkire lesz szükség!!

Annyit még tudok,hogy ahogy nekem is,nektek is van Őrzőtök.

Ha kérdés van,írj. :)

segítés
2014. november 05. szerda, 19:13 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Szia, a feleségem 23 éves, sokat foglalkozok ezekkel, ha érdekel írj a karsay@vnet.hu címemre , vagy a www.karsayalarm.hu címemen el tudsz érni! Indigógyerekek.

szellemek
2014. április 21. hétfő, 22:34 | ppaattii9977 (útkereső)

Sziasztok! Én kis korom óta látom és érzem a szellemeket + még tudok pár furcsa dolgot. Régen mikor még ovis lehettem akkor szinte még csak hangokat hallottam amik szólítgattak ( legtöbbször a sötét fürdőszobából ) és persze mikor be mentem nem volt ott senki. Aztán voltak olyanok amikre én nem emlékszem mert akkor még nagyon pici voltam, édesanyám mesélte, hogy párszor sírva mentem oda hozzá és egy adott helyre mutogattam neki, hogy ott van valami/valaki és nagyon féltem. Pár év múlva el költöztünk a jelenlegi lakhelyünkre és itt kezdődtek azok, hogy láttam őket és emlékszem is rájuk. Volt, hogy csak árnyékokat vagy lebegő lényeket láttam el suhanni vagy épp egy helyben állt és mereven bámult, de volt olyan is, hogy fényes nappal egy guggoló hófehér kisfiút láttam a szőnyegemen aki háttal volt nekem aztán mikor meg láttam rám nézett és eltűnt. Szerencsére nappal azóta nem láttam több ilyet de akkor a síró görcs jött rám. És persze azt se felejtem el mikor egyik barátnőmnek ünnepeltük a születésnapját kb. 4-5 éve, felmentünk a szobájába még 3 barátnőjével (este volt, egy szülő se volt otthon és a redőnyök le voltak engedve) leültünk mindannyian az ágyra, fel kapcsoltunk egy kis lámpát és néztük a tv-t. Utána hirtelen el ment az áram és egy sötét alak jelent meg az ajtó elött (össze beszélés nélkül mindenki ugyanúgy látta azt a lelket) ekkor még viszonylag nyugodtak voltunk és csak bámultuk a váratlan vendéget, ám nem sokkal ezután valami húzta le rólunk a takarót. Na itt volt vége mindennek, két lány majdnem az ágy alá került a takaróval együtt, sikítoztunk torkunk szakadtából és a fél társaság már remegett és sírt is. Az egyetlen szerencsénk az vot, hogy a lány bátyja otthon volt (amiről nem tudtunk) és bejött a nagy sikítozásra zseblámpával, abban a pillanatban az áram is vissza jött. A bátyja nyugtatgatott minket, hogy nincs semmi baj biztos csak egy árnyék volt és, hogy a takarót is biztos a macska húzta le (1. Ekkora erővel nem tud egy macska lehúzni egy takarót, hogy két embert is vigyen magával. 2. Le néztünk az ágy alá és nem volt ott semmi.) Azóta itthon láttam csomószor furcsábbnál furcsább lelkeket de kezdtem meg szokni őket és utána már egyre kevesebbet láttam. Az utolsó durvább eset az kb. fél éve volt mikor haza felé sétáltam és meg éreztem, egy szomorú lelket. Éreztem ha magamban szólok hozzá akko hallani fog. Közöltem vele, hogy ha szeretne akkor nyugodtan oda költözhe hozzánk. Abban a percben éreztem, hogy valami már szinte fájdalmasan szorítja a csuklóm. Mikor haza értem meg néztem a kezem és ott volt egy piros foltban egy kéz lenyomat. Azóta párszor a szekrény tetején láttam ülni de szerintem pár hete el ment mert még a jelenlétét se érzem. Na, hát a többi képességemről: Van mikor kicsit idegesebb állapotomban nálam is ki alszanak az utcán a lámpák ha el haladok alattuk de én ezt normálisabb esetben irányítani is tudom pl.: múltkor ültem a kádban, unatkoztam, semleges hangulatom volt de éreztem, hogy tele vagyok energiával (ilyenkor szoktam furcsa dolgokat csinálni) de akkor csak a lámpákkal játszottam, hogy rájuk koncentráltam és majdnem kialudtak. Aztán néha olyan is szokott lenni, hogy egyszer csak be villannak dolgok, hogy ezek már meg történtek és a jövőt is látom benne de csak kb egy percel előrébb szoktam látni, ilyenkor direkt nem azt csinálom amit láttam mert olyan érzésem szokott lenni mintha az előző életemet láttam volna. Meg még van pár furcsa dolgom. Ezekből a képességekből a felét átoknak tartom mert a mai napig olyan energiákat érzek egyes helyeken, néha itthon is, hogy rettegek. A másik felét pedig eltűröm. Ha van hasonló képességű ember akkor írjon mert nagyon kiváncsi lennék, hogy hogyan is tudnám a túlvilági lényekkel szemben leküzdeni a félelmem.

GulyásÁgi képe
Félelem a szellemektől
2014. április 24. csütörtök, 15:02 | GulyásÁgi   Előzmény

Én magam nem vagyok igazán szakértője ennek a témának és nincsenek ilyen képességeim sem, de nagyon fontosnak tartanám, hogy tényleg keress valakit, egy mestert, aki tud segíteni. Ez a fórum nagyon jó, én legalábbis nagyon szeretem, de ez nem az a téma szerintem, amit csak úgy levelezgetéssel és olvasgatással meg lehet oldani.
A legfontosabb, hogy nem ijesztgetni akarnak Téged, hanem a segítségedet kérik, mert képes vagy érzékelni őket.
Nem azt kérik :) hogy fogadd be őket az otthonodba, mert ott sem sokkal jobb nekik, a fénybe szeretnének visszatérni. Biztos láttál már pár ilyen témájú filmet, hát valami hasonló, csak mégis szükséges lenne, hogy valaki - nálam sokkal inkább hozzáértő - ezt mélyebben elmagyarázza, megtanítsa neked, úgy hogy megértsd, ne félj, és tudd, hogy mit kell tenned. Sok olyan ember van, aki extra érzékeny mindenféle mások által nem létezőnek gondolt energiára.
Első lépésként szerintem regisztrálj ide be, hogy tudjon neked privátba írni, aki valóban ért hozzá.

Nem könnyű
2014. április 29. kedd, 23:07 | kobold   Előzmény

Érdekeseket írtál. Tényleg átélve horrorba illő. De ezek már csak ilyen dolgok... A félelmet nehéz lesz lekűzdeni. A lekűzdés sem fog menni. Mindig lesz egy új valami, amitől lehet megint félni, vagy csak megijedni. :-(. De szerencsére meg lehet érteni a világ azon részét és kezelni. Ezután már egyre kevesebb a megijedésre az ok.... Ezek nem túlvilági lények. Inkább másként nevezzük őket...
Kobold

Mindjárt rosszul leszek...
2014. május 07. szerda, 21:01 | Abszol út   Előzmény

Bocs, de olvastam a hozzászólásaidat és ennél te többet tudsz. Ismeretek kellenek, hogy miért nem kell félnünk nem tyúkanyó ösztönök...

a velemyenem :)
2014. május 07. szerda, 22:03 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Te egy igazi x-men vagy XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nahhh. viccet felreteve...sajat magamon most nevettem egy nagyon jot...legalabb is a hozzaszolasomon, de amugy nagyon orulj ennek, hogy ilyen kepessegeieddel tisztaban vagy, meg nem kell felkelj az agybol, ha leakarod kapcsolni a villanyt...ez qrva jo...na de hogy ilyen hulye legyel (mar bocs), hogy egy szellemet, vagy lelket meghivsz lakni, alberleti dij nelkul...most komolyan...es ha arto, gonosz lett volna a dolog???? Vagy csak mexikoi es hozza meg egy csomo rokonlelket, meg a pinata-t, meg mindien??? Legy elovigyazatosabb, kedves Carrie
Is kiskorom ota peldaul ha szellentek..na azt erzem neha..ez foleg zsufolt tomegkozlekedesi jarmuveken gaz...szo szerint... :D
Na most tenyleg viccet felre teve, en is egy darabig attol tartottam, hogy megorultem, mert hangokkal kezdtem diskuralni magamban, de rajottem, hogy ez csak a lelki valtozasaim es szellemi megterheltsegem miatt ilyen nehezen viselheto, mert most jobban belelatok bizonyos dolgokba, mint azelott. Olyan szinten, hgoy ez mar a racionalitas hatarain tul van. Sok sikert a kepssegeidhez, a veluk valo egyutteleshez es fejleszgesd oket, ahogy csak tudod...ez a lenyege ;)
Es tenyleg ne legy konnyelmu es hivogass meg mindefele dolgokat az eletedbe, bar ezt en mondom, godorbol a lik...

Lelkekkel együtt élni
2014. május 10. szombat, 21:10 | Anima (útkereső)   Előzmény

Szia

Velem is kiskorom óta történnek hasonló dolgok.Suhanó fények, fekete macskák a lakásban mindenfelé ahol nem lehettek, női hang amely a sötétből hiv. Sőt, alakokat is láttam én is...hol fény formájában, hol guggoló kisfiúkén, "kedves" csuklyásként, vagy előző életbeli családom tagjaiként...
Alakokat már nem látok egy ideje,ami hozzáteszem nem is hiányzik. Viszont érzékelem őket, hatással is tudnak rám lenni ha nem figyelek oda...Neked is meg kell tanulni magad levédeni minden nap és még egyszer ne hivd meg a lakásodba lakni egyet se,mert nagyon nem jó ötlet! Én médiumként is "működök" ez már tizenévesen kiderült egy "játékos "szeánsz során, amikor percek alatt beindultak a dolgok és minden volt,mint a mesében...HOzzáteszem ez sem játék az évek során a rossz tapasztalatok során rájöttem és eszembe se jut újra csinálni...
Teljesen ne tudom el tudna-e múlni a félelmed, mert ha olyat érzek és egyedül vagyok például nagyon tudok én is rettegni...DE...angyalaid segitsége sokat segit..hivd őket és pillanaok alatt meg tudsz nyugodni....védd magad minden nap le...és tudd, hogy a szeretet a legerősebb ezáltal nem tud ártani Neked semmi lélek ... :)

Válasz ppaattii9977- nek
2014. május 10. szombat, 21:29 | Anima   Előzmény

Szia

Velem is kiskorom óta történnek hasonló dolgok.Suhanó fények, fekete macskák a lakásban mindenfelé ahol nem lehettek, női hang amely a sötétből hiv. Sőt, alakokat is láttam én is...hol fény formájában, hol guggoló kisfiúkén, "kedves" csuklyásként, vagy előző életbeli családom tagjaiként...
Alakokat már nem látok egy ideje,ami hozzáteszem nem is hiányzik. Viszont érzékelem őket, hatással is tudnak rám lenni ha nem figyelek oda...Neked is meg kell tanulni magad levédeni minden nap és még egyszer ne hivd meg a lakásodba lakni egyet se,mert nagyon nem jó ötlet! Én médiumként is "működök" ez már tizenévesen kiderült egy "játékos "szeánsz során, amikor percek alatt beindultak a dolgok és minden volt,mint a mesében...HOzzáteszem ez sem játék az évek során a rossz tapasztalatok során rájöttem és eszembe se jut újra csinálni...
Teljesen ne tudom el tudna-e múlni a félelmed,én is nagyon tudok rettegni ha egyedül vagyok és olyat érzek..DE..hivd az angyalaidat, pillanatok alatt megnyugtatnak....védd le magad minden nap.....és tudd,hogy a szeretet minden rosszat legyőz és nem tudnak Neked ártani...:)

Szellemek..
2014. május 07. szerda, 21:25 | Abszol út

Nincsenek képességeim,de egyszer történt velem is egy baleset,amit nem tudok hova tenni...
Meghalt egy kedves ismerősöm és rá egy hétre megéreztem egy "hívást"... éppen otthon ültem,de akkor kiálltam az ablakba és nagyon távolról és föntről "éreztem" a hangját,azt is tudtam,hogy segítők állnak körülötte és azt is hogy izgatott.. Megkérdezte, jól vannak-e a szerettei, érzetem,hogy örül,azután elment. Mintha ösztönösen cselekedtem volna, azt is éreztem, mintha rajtam kívül más is válaszolna (gondolom az én segítőm).. Annyit tudni kell rólam,hogy időnként a szívcsakrámat nyitogatom,kapcsolódom amikor nem kéne,de a képességektől és a szellemektől baromi messze vagyok.
Azt sem értem ki adott erre az egészre engedélyt,olyan voltam mint egy forródrót, pocsék érzés..
Fogalmam sincs mi történt,ha valakinek van vmi ötlete szívesen venném..

Válasz Abszol út-nak
2014. május 10. szombat, 21:31 | Anima   Előzmény

A szvcsakra nyitogatáson mit értesz? Sajnos ha nem véded le magad megfelelően,akkor a lelkek könnyedén megérzik a magas rezgésszinteted és rád cuppannak.:) Akár engedély nélkül is...
Jelen esetben baj nem történt,"csak" az ismerősöd akarta jelezni,hogy jól van és ebben segtséget kaptál ,hogy érzékeld.

Sziasztok! én gyakran megálmodok dolgokat...persze általában
2014. május 29. csütörtök, 21:53 | kuci13 (útkereső)

Sziasztok! én gyakran megálmodok dolgokat...persze általában csak apróságokat( kb 2 hónapja megálmodtam h egyik ismerősöm nagyon lefogyott..és kb 1 hete láttam és tényleg így volt, pedig nagyon ritka h látom. Nemrégiben pedig édesapám elvesztette a pénztárcáját(benne az összes iratával+pézzel), olyan ideges lettem h gyertyát gyújtottam és erősen arra gondoltam h legyen meg...másnap egyik szomszéd hozta h megtalálták(pedig forgalmas utca a miénk)...és a legfélelmetesebb h mikor kicsi voltam és meghalt a papám a mamánál nyaraltam és este elalvás előtt egyszercsak azt hallom h ropog a padló mintha valaki lépkedne és hirtelen jéghideg lesz a levegő....majdnem megállt a szívem is... lehet h a papát érezhettem, nem tudom(bár abban a szobában halt meg) És mostanában nagyon gyakran álmodom az akaratommal mozgatok dolgokat(van h hetente 2-3x is)...szerintetek ez mit jelenthet?