Neked milyen különleges képességed van? | Önmegvalósítás.hu

Neked milyen különleges képességed van?

2008. április 07. hétfő, 23:42 | Huszti Sándor -...

Peter_Petrelli_heroes_hosok.jpg.jpg

Egyszer egy veszprémi önismereti csoportban megkérdeztem a hallgatókat, hogy vajon Ők rendelkeznek-e olyan képességgel, ami az átlagtól jócskán eltér, esetleg természetfelettinek mondható?

Kiderült, hogy mind a húsz tanítványnak van legalább egy ilyen képessége. Elmesélték mind a képességeiket és a hozzá tartozó történeteiket. Valóban meghökkentő paraképességekkel bírtak!

Írd meg Te is, hogy Neked vagy ismerősödnek milyen különleges - paranormális képessége van!
Esetleg írj hozzá történetet is, ahol az megnyilvánult! / Komoly hozzászólásokat várok! /

velem ez történik...
2010. szeptember 04. szombat, 20:38 | Viky (útkereső)

Sziasztok.
Hát hol is kezdjem... az életembe elég sok fura dolog történt pedig még csak 19!!! éves vagyok.
Neharagudjatok, de ez egy elég hosszú hozzászólás lesz :S
Kiskoromba olyan 5-6 éves lehettem amikor az első furcsa dolog történt velem éjszaka a szomámba egy ismeretlen férfihangra keltem fel aki folyamatosan egy szót mondogatott, hogy mi ez a szó nem emlékszek.
Kicsi voltam és elmondtam édesanyámnak aki aztmondta biztos álmodtam... de nem álmodtam!
Próbáltam becsukni a szemem, a fejemre párnát tettem, sétáltam a szobámba, de a hang nem múlt el legalább fél órán át. Ez többször előfordult. És nem vagyok bolond!!!
Előfordult olyan is h leejtettem a szobámba egy tárgyat... pici szobám volt... egy ilyen pénztárca szerűséget, amibe ha mentem valahova anya mindíg zsepit tett bele nekem.. tehát az nem kicsi... és eltünt... nem lett meg soha.
Végülis ez csak így utólag tűnik számomra furcsának...
Olyan 12-13 koromba rendszeresen előfordult olyan h megálmodtam dolgokat és ez deja vu érzésként tört elő belőlem, csak annyi különbséggel h én az álmomról többször beszéltem előtte valakinek... tehát nem magamba magyaráztam. Ez a dolog manapság szinte teljesen elmúlt nálam.
Volt egy olyan idő hogy teljesen "normálisnak" éreztem magam, sokat olvasgattam ez után, és azzal indokoltam h sokaknak ahogy nőnek elmúlik az ilyen képessége...
A nagyja csak ezután jött ami még számomra is szinte hihetetlen...
Egyik reggel felébredtem és felültem az ágyamba, majd egszer csak "visszaájultam" fejjel a párnámba, elsötétedett minden, nem éreztem a testem nembírtam megmozdulni, de tudatomnál voltam, hihetetlenül megilyedtem és az járt a fejembe hogy most megfofok hallni, a szoba sarkából fentről láttam önmagam az ágyba.Csak magamra figyeltem és arra h vissza akarok menni a testembe és sikerült... felültem és kutya bajom nemvolt azon kívül h nemhittem el ami történt.
Olvastam róla utánna h vannak olyan emberek akik képesek erre de nagyon sok gyakorlás után... volt életembe olyan időszak amikor foglalkoztam a meditálással, így már jártas voltam benne.
Egyszer amikor egyedül voltam meggyújtottam pár gyertyát és elkezdtem meditáni, az elején végülis semmi különös nemvolt, aztán hirtelen a teljes ellazulás... olyan érzés volt az elején mintha remegne a "lelkem a testembe mintha kiakarna törni, azután úgy éreztem mintha 2-3centi magasan lebegnék...és láss csodát megint kintről láttam magam....nem voltam a testembe.
Ez nem olyan mint amikor elképzelsz valamit, ez egy teljesen más dolog... eszméletlen az az állapot amibe kerülsz.
Nagyon megijedtem ismét... leginkább attól h ezt h tudom megtenni...
Mindíg is tudtam h valamibe más vagyok... de ez valami hihetetlen dolog számomra, h ez megtörténik azt elfogadom, hiszek benne h sok ember képes különös dolgokra, dehogy pont én...
Édesapámnak elmondtam a történteket ő tud ezekről a dolgokról... mit mondjak...nem lepődött meg, amikor fiatalabb volt, és anyának bármije fájt, apa ha rátette a kezét elmúlt neki, de lehet h jobban megilyedt mint én.
Beszélgetett egy munkatársával aki spirituális dolgokkal foglalkozik és azt mondta h ez a dolog azért veszélyes, mert előfordulhat h nem tudok visszajönni a testembe?!
Igen, ez nekem is megfordult a fejembe, azóta nem próbáltam egyszer sem, biztos vagyok benne hogy sikerülne, de nem merem, félek, félek ettől a dologtól, félek h mi történhet.
Azt mondják h az ilyen képesség ajándék... de én ezt nem kértem.
És láss csodát, ezt a részét az életemnek teljesen le akartam zárni, nem olvastam róla, nem beszéltem róla.
Erre vagy 1 éve arra lettem figyelmes h vannak olyan dolgok ami csak úgy megfordul a fejembe és lám megtörténik... de akár olyan dolgok amihez mégcsak közöm sincs, v bárkire erősebben gondolok, bárkin agyalok aznap még biztos h találkozni fogok vele...nem 1 nem 2 ilyen alkalom volt, és nem azok az emberek akibe mindennap beleütközök... volt akit nemláttam csak pár hónapja, de volt akit több éve.
Bármilyen vicces... érzem azt h az olyan gondolatok másabbak, de én ezt nemtudom irányítani, nemtudom kezelni... sokszor ettől félek, van hogy direkt nemis gondolok bizonyos emberekre, mert nincs kedvem beléjük ütközni.
Néha úgy érzem h szivat az élet, h ez valami rossz vígjáték...amibe én vagyok a főszereplő akivel folyton kicsesznek.
Én tudom jól h ezek közül a legerősebb a testelhagyás volt, de... tudom h foglalkoznom kellene ezzel mert nem ok nélkül kaptam.
De én ezt nem kértem, és félek tőle, mindemellet nekem nincs olyan képességem h érzem mások érzéseit, de az tény h valami oknál fogva belső kényszerem van rá h törődjek az emberekkel... fura.
Erről énse beszéltem apán kívül mással, az ok nyilvánvaló, ti magatok is értitek h miért... :(
Nem értem ezt az egészet, nemtudom h mi az az ok amiért ez van..velem...
Ha van valami véleményetek... örömmel fogadom :)

Képesség
2010. szeptember 23. csütörtök, 14:20 | Superman (útkereső)

Helo a nénikémnek van 1 olyan képessége ha elemes tárgyhoz ér (pl óra) szinte egyböl lemerül. kicsit fura :D
Nekem meg elég jók a megérzéseim de ezt nem tudom h. képesség-e :S

wmiki képe
túlságosan okos vagyok :((
2010. szeptember 30. csütörtök, 10:14 | wmiki

túlságosan okos vagyok :((

u.erika képe
Tényleg!? Akkor viszont nagyon jól titkolod! :)
2010. szeptember 30. csütörtök, 12:19 | u.erika   Előzmény

Tényleg!?

Akkor viszont nagyon jól titkolod! :)

wmiki képe
attól még, hogy valamit nem veszel észre, az nem jelenti azt, ho
2010. szeptember 30. csütörtök, 12:23 | wmiki   Előzmény

attól még, hogy valamit nem veszel észre, az nem jelenti azt, hogy az a dolog titokban is van
lehet, hogy ott van az orrod előtt

A-nett-y képe
...
2010. szeptember 30. csütörtök, 11:49 | A-nett-y

Szóhoz sem jutok :)

Éjjelenként álmaimban furcsa képek nbe az elmémbe, pár másodperc
2010. október 03. vasárnap, 23:23 | cicuska (útkereső)

Nekem van egy képességem. Éjjelenként álmaimban furcsa képek nbe az elmémbe, pár másodpercnyi képek, amik egy két napra rá megtörténnek a valóságba, ugyan úgy mint az álmomban. És ez ilyasztő. Rengeteg példát tudnák felsorolni de van egy jó amiböl hasznot is huztam. Hétfön éjjel álmomban a fizika teremben ültem és ellenörzöt irtam, a digitronon pedik a 125 szám jött ki. Három napra rá a valóságban is megirtuk az ellenörzöt . A szómológépen dolgoztam mikor a 125 ös jelent meg eredménynek mint az álmomban. És ez elég rémisztő volt, de legalább a megoldás jól sikerült.

Pitypang képe
Az egyeduli ami nagyon meggondolkoztat a mai napig, hogy amikor
2010. október 08. péntek, 18:10 | Pitypang

Az egyeduli ami nagyon meggondolkoztat a mai napig, hogy amikor nagyapam meghalt, ejjel 1 ora 27-kor megebredtem, mert egy nagy kattanast hallottam( nem egy helyen laktunk, en a varos masik vegeben).Felebresztettem az akkori paromat es mondtam, hogy biztos elhunyt tatim(persze, egyik percrol a masikra megtortenhetett, mert nagyon beteg volt). Azt mondta, nem vagyok normalis, fekudjek vissza, reggel meglatogatjuk es meglatom, hogy semmi baj. Kimentem a konyhaba, hogy ragyujtsak es megszolalt a mobilom. A nagyim volt, hogy tati meghalt 1 ora 27-kor. Azota is keresem a magyarazatot, de..nem igazan tudom...Az teny, hogy nagyon szoros kapcsolatban alltam nagyapammal, o volt a mindenem es neki en a mindene, mikor elhunyt, megszunt bennem valami/valaki, ugy ereztem osszedol a vilag. Azt velem, hogy akik nagyon szoros lelki kapcsolatban allnak, azok kommunikalnak egymassal - csak ezt a magyarazatot talaltam...

szeges képe
Intuíció
2010. október 11. hétfő, 10:09 | szeges

Nem tudom, különleges-e, mert egész életemben működött, de néhány hónapja mintha még csalhatatlanabbul, biztosabban éreznék rá dolgokra.
Néhányszor megpróbálják velem elhitetni, hogy megcsaltak a megérzéseim, de utólag mindig kiderül, hogy mégiscsak helyesek voltak.

Néha bizony nem bánnám, ha tévednék, mert akkor nem másban, hanem magamban kéne csalódnom, máskor pedig arra gondolok, hogy jobb ha nem, mert mindenki más csak része az életemnek, az intuíciós képesség viszont bennem van ez én magam vagyok.

Hát ez van. Minden jó dolognak megvannak a hátulütői is, lassan-lassan elfogadom, hogy ne kerítsek túl nagy feneket annak, ha néha csalódnom kell kicsit, mert bizonyára annak is megvan a maga értelme és haszna...:)

villanyoszlopok..
2010. október 24. vasárnap, 1:02 | literrolyt

Sziasztok!

21 éves férfi vagyok,és nem értek egy dolgot. Mitől lehet az ,hogy állandóan lekapcsolódnak alattam a villanyoszlopok? Nagyon gyakori,hogy amint épp alá érek kiég..Nem értem mitől van,de volt már olyan is,hogy sétáltam,és egymás után 3 kiégett amint épp alá értem. A napi szinten 2-3 az már átlagosnak mondható. Barátaim nevetnek mindig rajta,de engem marhára érdekelne mitől lehet ez,remélem valaki tudna segíteni.

Van egy Parapszichológiai kutató laboratórium./Paulinyi
2010. október 24. vasárnap, 12:51 | Éva.   Előzmény

Van egy Parapszichológiai kutató laboratórium./Paulinyi Tamás/
Ott hozzájárulhatnál a kísérletekhez a ,,képességeddel'',és természetesen kielégítő ,,tudományos'' választ is kapnál a kérdésedre.Pontosan meg tudják mondani,milyen rezgéseket ,milyen frekvencián,milyen intenzitással bocsátasz ki,ami ezt a jelenséget produkálja.
Nem akarom kétségbe vonni a szavadat,de ha ez igaz,akkor ez nem semmi,és még inkább javaslom,hogy
értelmezni tudd ,és kontrollált keretek között tudd tartani,és esetleg megtanuld hasznos dolgokra fordítani.
/az ELMŰ ennek nem agyon örülhet:) /
Ezért is kéne ezzel szakemberekhez fordulnod oda ,ahova ajánlottam.

Villanyoszlophoz...
2011. szeptember 19. hétfő, 23:28 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves literrolyt!

Én is rendelkezem ugyanezzel a képességgel és még sok mással is. Néhány évtizede jöttem rá, hogy lekapcsolódnak az utcai lámpák, ha elhaladok alattuk, majd újra felkapcsolódnak, ha tovább haladok. De ugyanez a helyzet a hagyományos izzókkal is, csak azok időnként (inkább elég gyakran) szét is robbannak. Idővel tudatosan vissza lehet ezeket a lámpákat kapcsolni, vagy meg lehet akadályozni, hogy lekapcsolódjanak. :-) Vagyis a dolog irányítható!
Figyeld az érzéseidet és a gondolataidat... kicsit fogd vissza őket.

Ez egyébként nálam csak a kezdet volt, egy furcsa megmagyarázhatatlan dolog, amit idővel újabbak követtek.

Aditi képe
A robbantott TV-kről, és egyéb parafenomenalitásokról :)
2011. szeptember 22. csütörtök, 14:41 | Aditi   Előzmény

Akkor úgy közlekedsz esténként, mint a Stargate Atlantisz c. filmsorozat hősei a városban, csak fordított verzióban? Amerre mentek felkapcsolódtak a lámpák, körben, és néhány lépés után, ahogy elhaladtak azon a területen lekapcsolódtak .... :) Te meg amerre mész, elhalványítod a fényeket, majd visszakapcsolod... Elég szép fényjáték vehet körül, amikor elindulsz a városban... :)

(Itt most leírok egy tapasztalatot, és megfigyelést ezzel a jelenséggel kapcsolatban, de nem Rólad írtam, úgyhogy ha nálad nem ez a helyzet, ne vedd magadra. ha van kedved, megvizsgálhatod.)

Sokat tűnődtem ezen, mi is lehet az oka ezeknek a jelenségeknek (már az ilyen típusúaknak, mint hogy valami elektronikus szétrobban, meg akaraton kívül rombol az energia), egy ismerősöm miatt, aki körül sok ilyen zajlott büszkén emlegette a múltban, hogy ő milyen parafenomén, és ezt a jelenséget eléggé visszásnak éreztem. (Már amilyen képet ő alkotott ezekről a jelenségekről, és nem éreztem igaznak, még kevésbé jónak.)

Az volt az érzésem, hogy bármit is állít, és bármennyire is érdekesnek és csodálatraméltónak tart egy ilyet a közvélemény, inkább ne lenne ilyen képessége, minthogy akaratán kívül ilyen energiák szálldosnak ki belőle, és hogy ennek egy lelki oka van (mint mindennek), és erről jobb lenne tudnia, és azt kezelnie, még ha el megy a parafenomenalitása... :), ha belátó lenne, ezt tenné. Én biztos ezt tenném, mint ahogy ezt teszem, ha észreveszem hogy mondjuk csak a szavaimmal romboltam, még ha nem is parafenomenális energiákkal.És azt is gondoltam, hogy nem csak a tv-t robbantja valószínűleg szét az energiáival, csak nem látja, amit még....

Arra jöttem rá a megfigyeléseim kapcsán, hogy valóban: az energia bíró, és küldő és fogadó képességünk lehet annyira tudatalatti (nem ismert, tudatosult), mint ahogy tudat alatt bánthatjuk vagy szerethetjük magunkat és másokat - bármivel -akár egy életen át. Szóval, tettel, nézéssel....stb. Ha valaki körül ilyen jelenségek folynak (és bocs, hogy szókimondó vagyok), az arra utal, hogy tudat alatt olyan pszichés folyamatok zajlanak, amelyek egyáltalán nem építőek, csak valami miatt még nem tudtak a felszínre kerülni, és összekapcsolódnak a szellemi energiák szintjére, ami nem baj, de nem elsősorban arra való, ami elsőre látszik. (játékra)

Inkább szerintem egy áldás, hogy legalább így felszínre kerülhet, hogy bent vmi nincs rendben, és fel lehet használni arra, hogy magunkba nézzünk. Szóval szerintem ezeket az energiákat nem "visszafogni", meg "csillapítani", meg "enyhíteni kell", meg "megtanulni kezeli", hanem éppenséggel a "megtanulni kezelni" inkább azt jelenti, hogy megkeressük azt a romboló tendenciát, amely megszínezi a világgal való tudatalatti kommunikációnkat, és feloldani.

Arról az ismerősömről, akit említettem, kiderült, hogy hihetetlen lemaradott lelki fejlettségben, míg szellemileg nagyon előrehaladott. (persze ezzel nem azt mondom, hogy feltétlenül minden parafenomenálisam blokk lemaradott, de egy egy dologban igen.) Az ilyen szakadékok okozhatják többek közt azt, hogy akaraton kívül sok ilyen esemény zajlik valaki körül.

Ha tudatosan rákapcsolódom valakire, valamire a környezetemben, akkor azt idézhetem elő abban, amit akarok. Ez a mágia. De a tudatosság egy szintjén belátom, hogy nem csak hogy nem dolgom, hogy ne idézek elő negatívat (pl.ne romboljak), de még az sem, hogy "pozitívat okozzak". Hogy valójában jól vannak a dolgok ahogy vannak, és csak egyetlen dolgom van igazából: ahol konfliktusom támad: a maga dolgával foglalkozzam, azt tegyem rendbe, a saját döntésem hozzam meg, és lépjek tovább.

Ezért nincs szükség VÉGSŐ SORON az akaratlagos, tudatos mágiára.

A lényeg a szeretet. Én is tapasztaltam számos szellemi képességem, és azt is, hogy valójában mindig akkor jönnek elő, amikor szükségem van rájuk. :) Persze volt, amit "begyakoroltam", de aztán megint csak azt tapasztaltam, hogy akkor, amikor kellettek, úgyis ott voltak, és hogy ezekkel a parafenomenális képességekkel VALÓJÁBAN nem úgy rendelkezünk, ahogy ezt gondoljuk, és nem is arra valók.

És ami nagyon fontos: tudni, hogy nem MI birtokoljuk őket. Vannak, és mi vesszük. Az, hogy milyen formában jelennek meg, a mi szűrőnkön múlik, és ez az a szűrő, amin érdemes dolgozni, és valójában ez a valódi és egyetlen feladatunk: hogy ezek alól a szűrők alól kiássuk magunkat.

persze lehet gyógyítani, tanítani alkotni, sok mindent ezekkel, de a mágiát, a szükséges mágiát, úgyis használjuk minden egyes tettünkkel, gondolatunkkal, szerintem (és ez tényleg személyes meglátás) akarni, és "fejleszteni", büszkének lenni ezekre, azt gondolni, hogy ezek különlegessé tesznek - tévedés.

Volt egy pont az életemben, amikor beláttam: a saját, valódi szellemi erőm abban a munkában és tisztulásban rejlik amit a belső világomon végzek, ahogy a belső tisztaságom, a szeretet tudatos megélése által rakom helyre a látható világom, és hogy minden más csak átmeneti.

Azóta azon a mágián kívül, amire felkér az Élet, olyan "hatalmas" mágiákat gyakorlok a parafenomenális képességeimmel, mint pl. egy gyönyörűséges űrhajós , kozmoszos kép megfestése a kisfiamnak. :)

Namaszte

fehercsongor képe
Aditi hozzászólását röviden összefoglalva ( szerintem ) :
2011. szeptember 24. szombat, 19:03 | fehercsongor   Előzmény

Igen , van . Na és .... Minek ? Namaszte : felacso
U . i . : A hozzászólás valódi tartalma ennél persze mélyebb , több , és igazabb , mint az én kaján és felszínes összefoglalásom.

Sziasztok. Nekem van nem is egy ilyen "furcsa különleges
2010. október 24. vasárnap, 13:09 | Marosvölgyi Bálint (útkereső)

Sziasztok. Nekem van nem is egy ilyen "furcsa különleges képességem". Sajnos nem is egy.

Minden 10 éves koromban kezdődött. Megjósoltam mikor mi fog történni. Szülinapomkor, 10 évesen, édesapámnak mondtam, hogy ne menjen el otthonról mert történni fog valami vele. Akkor még nem tudtam, hogy mi, de késöbb mégis csak elment és jött a telefon édesanyámnak, hogy apám korházban van, mert balesete volt.

Késöbb folytatódott az egész. 12 évesen kórházba kerültem, mert elütött egy autó. A kórházban azt mondták, hogy nem lehet engem már megmenteni. Az éjszaka folyamán rejtélyes dolog történt velem, míg kómában voltam. Mintha kaptam volna egy második esélyt az élethez és a sebeim nagyon gyorsan "regenerálódtak".

15 éves koromig a deja vu érzés mindig is ott volt, és mindent megjósoltam. 16 évesen elszöktem otthonról és az utcán aludtam. Végül füst szagra keltem fel. A közeli bokorban egy csöves magára gyújtotta a bokrot én meg kimentettem. A bokorban szereztem 3 égési sérülést ami 2 nap után eltüntek, hegek sem maradtak.

Nemértettem az egészet, miért lehet ez?

8 éve más az életem. Látom a jövőt. Ha kezet fogok valakivel minden emlékét tudom. Ismerem a múltját.
Pókerezés közben látom a lapokat mik jönnek elő.

Ha valaki megtudja mondani mit megyek, a segítséget örömmel várom.

mi van a lottószámokkal?
2010. október 24. vasárnap, 13:59 | alfa omega   Előzmény

mi van a lottószámokkal?

Arra nincs mód. Egyszer láttam egy műsort ,,nagy mágusokkal'':)
2010. október 24. vasárnap, 14:50 | Éva.   Előzmény

Arra nincs mód.
Egyszer láttam egy műsort ,,nagy mágusokkal'':) ,és ők is panaszkodtak,hogy annyian ,és annyira akarják a
lottó 5-öst,hogy még ők sem tudnak semmit csinálni:D

Különleges képesség
2010. október 30. szombat, 11:42 | Laci109 (útkereső)

Hello!
Én hiszek ebben az egész dologban mert én is részesülök benne.Én a dolgokat eéőre megérzem.Mások ezt jövőbelátásnak hívják.
Nem tudom...13 évesen lehet egyáltalán ilyen??
Volt már olyan,hogy a tanárnő másnapra dolgozatot ígért,én úgy éreztem,hogy valamilyen okból kifolyólag égsem lesz dolgozat.Igazam volt másnapra a tanárnak eltört a lába.
Történt már velem,hogy iskolából hazafelé nem jött a busz.Senki nem tudta,hogy miért nem jött és így elindultak hazafelé gyalog a többiek.Én éreztem,hogy ha velük megyek akkor valami rossz dolog fog történni.Hát úgy is lett egy félreértésből hatalmas verekedés lett és jól elagyabugyálták őket.Jó,hogy nem mentem.Am olyan kisebb dolgokat is érzek mint például amikor elmentem egyik barátomhoz és a konyhában csináltam teát...Amikor gondoltam egyet akkor eszembe juttott az a szó,hogy szülinapi gyertya.Kihúztam a fiókot és benne voltak a gyertyák.Sok ilyen dolog történt már velem.És szeretnék egy hatalmas szívességet kérni...Aki tud valamit a telekinézissel kapcsolatban az kérem,hogy írjon a petrus222@citromail.hu-e-mail címre írjon nekem és ha kell akkor több tízezer forintot is tudok fizetni az oktatásáért.Előre is köszönöm....Laci

Hali
2010. november 28. vasárnap, 17:24 | Márk a csontnélküli (útkereső)

Sziasztok!

Ez nem tudom mennyire jön ide de a vállamban mintha nem lenne csont.
Mikor hátul összekulcsolom a kezeimet úgy előre tudom rakni (a hátamtól a hasamig) hogy közben nem engedem el a kezem.A haverok általában elszaladnak mikor megycsinálom.

Egy 11 éves gyerek.

furcsa dolgok
2010. december 15. szerda, 16:33 | Nagy Szimonetta (útkereső)

hát nem tudom ez mennyire minősül annak, de már elég rég óta meg tudom azt csinálni, hogy ( akik közel állnak hozzám) ha elégé fókuszálok egy emberre akkor ott tudok lenni úgymond' benne' látom, hogy ő mit lát akármilyen messze van. meg egy csomószor van olyan dezsavüm. múltkor egy néninek szóltam a zebrán, hogy vigyázzon. talán 2 mp és elüti az autó és vhogy tudtam h jön pedig ott állt mellettem egy teherautó semit nem láttam a másik feléről.

érdekes
2011. január 12. szerda, 19:35 | érdekeees (útkereső)

Velem akkor szokott érdekes dolog történni, mikor morcosan kelek fel, és úgy érzem semmi nem érdekel, és mindenki be....hatja. Ilyenkor ha akarok valamit, ki se kell mondanom de megtörténik, valaki megcsinálja nekem. Nem gyakran van ilyen kb évente egyszer, és inkább fiatalabb koromban történt de olyan mély benyomást keltettek ezek a dolgok h még midng emlékszem. Mondok példát:
1. Reggelente mikor mentem gyakorlatra, leszálltam a buszról, majd egy autóút mentén még vagy 3-4 km-t kellet gyalogolnom a gakorlati helyig. Soha nem áll meg még ismerős sem nekem, pedig kis városban élünk. AZ egyik ilyen reggelen amit fenn is írtam, nagyon morcos voltam, és sétáltam lefele, magamban morgolodtam, mert mentek el lmelettem a kocsik én meg gyalogolhattam az autóúton, majd azt mdotnam magamban h nem igaz nem tud megállni a következő bar*m.Erre megáll egy kocsi, azt hittem utbaigazitást kér.De nem megkérdezte merre megyek és elvitt :)

2. Másik ilyen eset ami eszembe jutott. Mentünk az öregemmel melozni reggel.Tudni ekll róla, h magától soha nem venne semmit nekem, még ha kérem is h vegyen valamit a boltba akkor si vonakodik. Mentünk reggel, megálltunk a bolt előtt, bement én kocsiban vártam. Arra gondoltam h jó lenne ha hozna nekem pár túro rudit mert nagyon édes szájú vagyok.De mondom ugyse hoz.Erre mikor kijött a boltrból hozott 3 túró rudit. Lehet ez nem tűnik így furcsának, de ha ismernétek a vásárlási szokásait, akkor már anank tünne, azóta sem tudom mikor vett akármit is , szóval nagyon si furcsa volt :)

Újra!
2011. január 18. kedd, 19:27 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Egy időre eltűntek ezek a képességek(elemek "irányítása").
De újra jelentkeztek és jött még egy(nem mondom h tudok időutazni mert nem igaz):Távolsági busz járaton ültem délután 17:35-kor amikor egy jellegzetes visítást hallottam.Nem is törődtem vele.17:38 kor lehunytam a szemem.(direkt megnéztem hogy mennyi az idő hogy tudjam mennyit pihenhetek).Fél perc múlva újra 17:35 volt!!!!Elképzelhető hogy a busz sofőr állította vissza de kétlem mert valaki hátulról egy egyedi hangot hallatott (mint 17:35-kor).
Szerintem EZ hihetetlen...magam se hiszem el de megtörtént...
Légy szíves erre válaszoljatok...
Kösz

Medve képe
Hihetetlen de igaz!
2011. január 18. kedd, 20:52 | Medve

Hat hetes külföldi lelki gyakorlatos utazásomból tértem haza késő este, vidéki nyaralómba. Meglepve észlelem a sötétben világító holdfényben, hogy géptároló ajtaja kifeszítve, nyitva tátong és hiányzik az értékes áramfejlesztőgép.
Merengve, fókuszálatlanul nézem az üres tárolót, amikor fehér köddé vált előttem minden és egy képsor, villanásnyi idő alatt "levetítette mi is történt"!
A látomás: nyári szürkületkor fiatal srác erőlködve kerítéshez cipeli a gépem, második próbálkozásra képes átlendíteni kerítésen egy boxosképű pasinak, aki azzal a lendülettel rakja várakozó autója rakterébe és elszáguldanak. Aki a gépet kerítéshez cipelte, arca pokolian ismerős. Igen! Ő az, a helyi körzeti megbízott rendőrnő nevelt fia!
Felemelem telóm és Tárcsázom (este 10 körül).
Kicsöng, majd felveszi : - ki az? kérdi.
-"ha egy órán belül itt lesz a gép, nem lesz semmi baj" mondtam gépiesen, indulatok nélkül, ám igen határozottan.
-mivan? miről beszélsz? nincs itt semmiféle gép! Mondja tiltakozva.
-"mondom akkor nem lesz semmi baj" és letettem.
Ekkor térek igazából magamhoz, hogy késő este a helyi KMB. családját zaklatom vizuális látomásaim szerint. Jézusom mi lesz ebből?! Azon tűnődök, reggel miképp magyarázom ki esti incidenst!
Pillanatra lelkiismeretfurdalásom is gyötört,(beindult az elme). Emelem újra telóm és hívom a helyszinelőket, buzgón kérdezgetnek, a körülményekről és belemerültem a részletekbe, mikor motorzúgást hallok de fényt nem látok. Pár perc múlva befejeztem a beszélgetést és bemegyek a kapu kulcsért, kinyitom a kaput és ott a gép, az ellopott gép. Világossá vált bennem minden. Reggel KMB. vel randizok a pékségnél, könyörög, ne nyomjam fel épp csak 16 éves gyermeket,ne legyen priusza, majd beszél vele, ne haragudjak rá. Megbocsájtottam a srácnak de cserébe kérdeztem a részleteket. Minden úgy volt ahogy "láttam", ki is akadt akárcsak a kakukkos óra, mert azt gondolta lesben álltam.
Megerősítése volt intuicióm egyikének, azóta számlálhatatlan hasonló eset végleg meggyőzött:
a lélek mindent egy időben érzékel az univerzumban, a szíven át gondolkodás, mi kapcsolatot teremt vele.

különleges?
2011. január 18. kedd, 21:10 | szeti87

Szerintem ezek a képességek attól "különlegesek", hogy még kevés ember használja őket, de a képesség mindenkiben megvan. Az agykontroll például segít kifejleszteni a telepatikus képességeket, a reiki az auralátást. Én például ráteszem valakire a kezem, és néhány mély lélegzetvétel után megmondom, milyen betegsége, problémája van az illetőnek, úgy hogy előtte semmit nem mondott. És ha nyitott rá és kéri, gyógyító energiát (reiki energiát) adok neki. De biztos tudjátok például azt, hogy az agykontroll tanfolyam negyedik napján azt tanítják, hogyan lehet távoli, ismeretlen emberek egészségügyi problémáit meglátni, és segíteni rajtuk. Vagyis "különleges képesség"-et tanítanak átlagembereknek.

Medve képe
Relatív a"különleges jelző"még nem tartunk a kritikus tömegnél
2011. január 18. kedd, 21:20 | Medve   Előzmény

Nekem mára természetes, sokaknak pedig elérhetetlennek, utópisztikusnak tünnek.

álmos
2011. február 13. vasárnap, 15:51 | Látogató

Nem tudom ez ide tartozik-e, de 3 éve felfigyeltem rá, hogy minden reggel emlékszem az álmaimra. Egyik nap fogtam magam és elkezdtem rögtön felkelés után leírni őket. (Már csak a poén kedvéért, mert általában véve sok marhaságot álmodok) Rá kb 2 héttel észrevettem hogy a valóságban jelennek meg olyan szituációk és helyszínek, amilyeneket az álmaimban látok. Volt hogy 1 nap 7 vagy 8 ilyen de ja vu-m volt, de amikor visszanéztem az álmokat, csak keveset találtam rendesen leírva (mármint a megvalósultak közül) a maradékot nyökögősen, nagyon nehézkesen tudtam anno csak körülírni. Tehát amit nem látok éjszaka teljesen tisztán (vagy félig tisztán) azt az elkövetkező fél évben látom (ha nem hamarabb). (Legutóbb azt álmodtam, hogy egy iroda legfelső emeletén, az igazgató irodájában vagyok...mert az ismerősöm és a számítógépén kellett valamit csinálnom, aztán gyorsan kimennem mert jöttek hozzá olyanok, akik az ellenségeim. Ott volt még egy másik ismerősöm is, és kifutottunk az időből...aztán rájöttem hogy erősen koncentrálva láthatatlanná tudok tenni dolgokat/embereket/saját magamat, és így jutottunk ki...na ez egy orbitális hülyeségnek hangzik de ha ez is megvalósul (amit nem hinnék mert elég tisztán láttam) akkor tuti kihasználom a lehetőségeimet:DDD
Aztán még visszaolvasva láttam, hogy pár embernél is előfordult, hogy az egyik rég nem látott ismerősükre gondoltak és kb fél percen belül megjelent. Na ez nálam minimum 5x fordult elő. Ebből 3 alkalommal ugyanaz a személy volt és 3 egymás utáni héten(nem ugyanazon a napon és időpontban).

Nem tudom, hogy ezek mennyire számítanak, de én örülök, hogy legalább ennyit tudok:D

Helló Zoli vagyok 25 éves. Most regisztráltam ezen az oldalon,
2011. június 16. csütörtök, 14:49 | szuperZoli

Helló Zoli vagyok 25 éves. Most regisztráltam ezen az oldalon, mert szeretnék választ kapni egy két dologra magammal kapcsolatban. Azt hiszem nekem is van valami fura, különleges képességem. Örülök, hogy nem vagyok egyedül:)
Nagyon nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. Jön belőlem valami fura hang, vagy érzés, amit a külső tárgyak zajában lehet visszahallani, mint valami viszhangot. Nagyon egyértelműnek látszik, hogy ezt más is észrevette a munkahelyemen, én is egyenlőre csak ott tapasztaltam, illetve valamikor elég régen a suliban. Fogalmam sincs hogy mit kezdjek ezzel, próbálok rájönni, hogy mire jó, van e értelme...
De még nem jöttem rá. Elég régóta elkísér ez a valami, bár én inkább szabadulnék tőle, csak akkor attól félek, hogy pont az eddigi életem vesztené értelmét. Ja, nem írtam, hogy egy nagy hangárszerű, raktárban dolgozom. Megpróbálok rájönni, hogy máshol is hallom e ezt. Ha tud valaki bármilyen formában is segíteni, tanácsot adni nagyon megköszönném!

Zoli

Kedves e-n-c-i!
2009. április 30. csütörtök, 11:51 | Névtelen (útkereső)

"képes számolás nélkül kivenni a megfelelő összeget"
Nekem is a megfelelő összeg elvételének képessége hiányzik a legyek után. De mostanában kezdek jó útra térni.

Földrengés Japánban
2011. március 15. kedd, 17:15 | Látogató

Örvendek, hogy másnak is vannak földrengés előrejelző képességei. Én egy nappal (pontosabban pár órával) a március 11-i földrengés előtt mondtam el a munkahelyemen 2 kollégámnak és itthon a férjemnek, hogy 2 napon belül óriási földrengést érzek Japánban. A kollégám ki is kacagott, hogy ott mindennaposak a földrengések, én erre azt mondtam, hogy a Richter skála szerinti jóval 4-en felüli lesz és nagyon durva. Sajnos ez is beigazolódott. Szívesen venném fel a kapcsolatot e-mailen olyan személyekkel akiknek hasonló képességeik vannak.

képesség
2012. február 14. kedd, 17:01 | képességek közül a legjobb vagy nem? (útkereső)

nekem egyszer olyan képességem volt hogy: Amikor sétálta az utnál,és arra gondoltam hogy milyen jó lenne ha mostantól 5 ös dogáim lennének , attól kezdve végig ötöseim voltak egészen 2. osztályból 6. osztályig azóta néha történnek még ilyen dolgok szomorú voltam egyszer és akkor például 3 as dogám lett úgyhogy mindenkiben van valami képesség csak akarni kell és megtörténik amit kívánsz!