Hazugság | Önmegvalósítás.hu

Hazugság

2010. március 04. csütörtök, 10:45 | smallpicur

Sziasztok nekem van egy nagy problémám szeretnék segiteni a párommnak hogy leszokjon a hazudozásrol mert ő azt mondja nem tudja miért de folyamatosan azt a késztetést érzi hogy hazudnia kell és nem érti miért!! Ő felismerte már hogy ez egy betegség és megkért hogy segitsek neki csak azt nem tudom hogy hogyan kezdjek neki.Szerintetek van megoldás a problémára van orvosság a hazudozásra???? Hova forduljunk ??? Kihez ??? Valakinek van ötlete vagy akihez fordulhatunk hogy megszünjenek a hazugságok orvos vagy terápia vagy akármi elöre is köszönöm a segitséget mindenkinek

aniavirag képe
Hazugság megoldása
2010. március 06. szombat, 18:19 | aniavirag

Szia!

Igen van megoldás, ha őt is zavarja és mivel tud róla!

Családállítás!!!!!!!!!
Olvass egy kicsit utána rengeteg tapasztalat van, azén párom is volt és sokat változott.
Rengeteg problémára add választ, amire nem is gondolnád.
Hellinger módszer
Remélem segítettem!
Ania

hazugság
2010. március 07. vasárnap, 20:53 | smallpicur   Előzmény

Köszönöm szépen a segitséget!! mindent megteszünk a siker érdekében.

Mielőtt bárhova is mennék
2010. március 06. szombat, 19:17 | Névtelen (útkereső)

megkérdezném a páromat, hogy mit érez, amikor csinálja. Figyelje meg magát amikor felbukkan benne az az érzés, hogy most hazudnom "kell". Valószínű mire rájön, többször is füllenteni fog. Ha pontosan megfogja a "fülét" a dolognak, akkor rá fog jönni, hogy ezt már érezte korábban is. Ez valószínű egy korábbi - lehet gyerekkori is - konfliktus, amit fel kell oldani. Egy eredményre vezető kérdés lehet ilyenkor, hogy milyen kára, traumája származott korábban abból, hogy igazat mondott.
Ha professzionális segítséget vesztek igénybe a Hellinger egy jó módszer, én tiszta szívből csak angstermaria.hu - t tudom ajánlani. Amit még meg lehet probálni ilyen esetben az az NLP (atpnlp.hu).

Sok sikert!
Hédi

hazugság
2010. március 07. vasárnap, 20:56 | smallpicur   Előzmény

Köszönöm szépen a segitséget utána olvasgattam néhány dolognak találtunk egy szakembert akit hamarosan felkeresünk a siker reményében. Mégegyszer köszönöm

Addig is
2010. március 08. hétfő, 20:24 | Kassay Noémi   Előzmény

Addig is amíg találtok olyat aki segít, kérdezd meg a párodtól hogy miért annyira fontos számára hogy szeressék.
Én ugyanis úgy tudom, hogy két oka lehet a hazugságoknak. Vagy gonoszul eltervezett alattomos célok miatt, vagy azért hogy szeressenek.
Ez utóbbi oka az lehet hogy nem várt gyermek, vagy ellenkező nemű gyermeket vártak a szülők.

hazugság
2010. március 12. péntek, 19:09 | smallpicur   Előzmény

Szia!!!! Beszélgettem a párommal és rákákérdeztem ezekre a dolgokra és arra a kérdésre hogy miért fontos számára hogy szeressék az volt a válasz hogy mindenki örül annak hogy ha szeretik.Kiderült az is hogy az ő tudása szerint nem kivánt gyermek volt.Arra a kérdésemre hogy miért hazudik aaz volt a válasza hogy nem tudom!! Vagyis azt hiszem igy mondta hogy nagyzásbol hogy másnak lássanak mint ami vagyok.Ezen lehet valahogy segiteni?? Azt mondta nekem a mi nap hogy én is sokat tudok neki segitenni azzal ha minden nap sokat beszélgetünk hogy az nap pl mi történt vele ez tényleg segit??Megkért arra is hogy amikor beszélgetünk többször kérdezzek rá dolgokra.Néha sajnos azon kapom magamat hogy nem tudom eldönteni mikor mond igazat és mikor nem és ez igy egy kicsit nehéz pedig azt mondta hogy amikor kiderültek a hazugságai ő azota öszinte hozzám mert szeret és be akarja bizonyitani nekem ezt azzal hogy nem hazudik nekem többet.