Évek óta követ a 22:22! | Önmegvalósítás.hu

Évek óta követ a 22:22!

2008. július 22. kedd, 22:22 | Inyó

Évek óta követ a 22:22!!!
Már vagy 4-5 éve, szinte minden nap látom a kijelzős órán ezt az időpontot! Először jó poénnak tartottam, de egy idő után ijesztővé vált. 

Van, hogy a mobiltelefonomhoz, épp ebben az időpontban nyúlok, vagy ha már kikapcsoltam, akkor 22:22-kor kapcsolom be ismét.

Tudom, valamire figyelmeztetni akarnak az Égiek, de mire?

Van ötletetek? Minden ötletre nyitott vagyok, valamelyik biztosan elindít valamit Bennem!

valore képe
hmmmm....:)))
2009. május 12. kedd, 19:56 | valore   Előzmény

Nahát, ez a 11:11 ! :))) Nekem is folyamatosan jelez! :))....bár az eltelt egy hónapban csönd volt....erre tessék Anya....megint itt a 11:11re....:DDDD
Kedves Bochecha...:))) én is átolvasom Kryon oldalát....:))))

hát igen, kapjuk a 'bíztatást' :)))
2009. május 13. szerda, 9:49 | Bochecha   Előzmény

szívből ajánlom Kryon oldalát! :))

szeretettel:Bochecha

hát igen... a 11:11 is szuper,végülis 11+11= 22 és a 22 az velem
2009. május 17. vasárnap, 18:04 | Jake (útkereső)   Előzmény

hát igen... a 11:11 is szuper,végülis 11+11= 22 és a 22 az velem van...én valami olyasvalamit hallottam a 11:11röl,hogy ha akkor nézel az órára akkor kivánhatsz valamit :)

*
2010. augusztus 04. szerda, 0:08 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

a 1111 az ikerlélek jelei úgy hogy valószínű meg is találod hamarosan ha tudsz angolul youtube 11:11 twinflame itt olvashatsz néhány dolgot erről

Twenty-two
2009. március 06. péntek, 16:49 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Én 02.22-én születtem!
Nálam is igen sokszor előfordult, hogy pont 22:22kor pillantottam az órára.
De az az igazság, hogy én abszolút nem félek!
Mivel 22-én születtem ezt a számot tartom a szerencseszámomnak, és egyébként folyamatosan végigkíséri az életem a 22-es! Én csak pozitívan gondolok rá!
Szerintem nem kell semmi rosszra gondolni!
Véletlenek sorozata!

22 :)
2009. május 17. vasárnap, 18:00 | Stealth22 (útkereső)   Előzmény

Engem is kisér már egy jouideje ez a szám elég keményen...Hát mindenesetre nem semmi hogy feb. 22én
születtél...a helyzet ugyanaz,énis az órán látom rengetegszer,volt idö mikor egy kicsit abbamaradt de megint elöjött,aztán egy olyan "kezdetleges paranoia :)" után már télleg mindenbe és mindenhol ezt láttam,összeadtam a polomon levö számokat,nem kérdéses mennyi jött ki,kivontom osztottam szoroztam mindig ezt kaptam,össze is irtam 1x magamnak a kapcsolatokat,meglepöen sok jött ki,pl h 22én mondtam fel a munkahelyemen és télleg a sorsdöntö események az életembe valamely hónap 22edikén történtek...miutan már télleg idegesitö volt hogy mindenhol azt látom és mindenféleképpen kapcsolatbahozható velem,kicsit utánanéztem és ami emlitésre méltó találat volt az a következö oldal: http://www.asztralfeny.hu/szammisztika/mesterszam.php

Végül pedig megemliteném hogy most 22 éves vagyok és nemtudom mit fog hozni nekem ez az év,de remélem a változás éve lesz.

Esetleg ha bárki szeretné megosztani az élményeit ezzel a számmal kapcsolatba vagy csak beszélni szeretne róla,örömmel fogadom a stealthnet22@yahoo.com e-mail cimre.Lekötelezne ha olyan valakivel tudnék beszélni aki ugyanezeket élni át mint én...

Velem is
2009. április 02. csütörtök, 22:40 | Arthas (útkereső)

Nekem nem mindennap, de bizonyos időközönként előfordult. Úgy értem hogy mondjuk 2 hétig rendszeresen, meg most megint újra kezdődött, amint láthatjátok ezt a hozzászólást 22:30kor írtam... :D ebből levonható az a következtetés hogy azért kerestem rá erre a számra mert ránéztem az órára, és láss csodát :D a többit kitaláljátok gondolom... ^^
A lényeg hogy az is lehet hogy ez az emberek egy részében egy biológiai óra, egy berögződés. Például hogy ha valamire ilyenkor van szükségük, vagy ilyenkor érzi a szervezet magát úgy hogy le kéne feküdni, ezért a tudatalattid arra ösztönöz hogy nézz rá az órára, és menjél lefeküdni... Rengeteg elmélet lehetséges. Ha hülyeséget írtam bocsesz de még csak 10 perce vagyok életemben először ezen az oldalon :D.

Na bye

utó irat
2009. április 02. csütörtök, 22:46 | Arthas (útkereső)

Ja és ajánlom a 23-as szám cimű filmet, annak aki szeret az izgalmat

EN TUDOM MIERT VAN!
2009. április 15. szerda, 22:06 | SEFFER JULIA (útkereső)

NEKEM IS MAR PAR EVE EZ VAN HOGY LATOM 2 ES A 22 ES A 22 22 SOKFELE KEPEN JELZET VOLT MIKOR NEGATIV DOLOG ERT ES VOLT MIKOR POZITIV ES VOLT MINDEN HOL MEG JELEN EZEK A SZAMOK BAR MILYEN ESETBE . DE IGAZABOL EZ EGY AJANDEK A FENTIEKTOL ES IGAZABOL HA TUDOD HASZNALNI AKKOR VEZETT ODA TEGED AHOVA TE SZERETNED . MEG AZ ALMAID IS MEG VALUSULNAK - GONDOLJATOK BELE IGAZABOL MIERT IS IRUNK MOST IDE ?????????????????????? HAT EL MONDOM MERT EZ A ** TITOK** ES HA POZITIVAN HASZNALOD 2 ES A 22 ES A 22 22 MEG KAPSZ MINDENT MERT KONYEBEN CELHOZ VEZET .. NEM VICCELEK !! MAR ANNYI JOT KAPTAM MERT MEG ERTETEM MIERT IS VAN .. NAGYON HALAS VAGYOK !! GONDOLJATOK ERE AMIT EN UZENEK NEKTEK !! A MASIK GONDOLJ MEGINT BELE NEM TITKOS EZ AZ EGESZ ES AKKOR MIERT KUTATOD ?!:)) VEZET JORA VEZET ROSZRA IS CSAK TUDNOD KELL HOGY SZERETNED HASZNALNI !!

ArkAngyal képe
Angyali üzenet:
2009. április 16. csütörtök, 9:29 | ArkAngyal   Előzmény

Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyanazt a számsort egymás után többször is látjuk, pl. az óra számlapjára tekintve látjuk az 111 számsort, valahányszor az órára nézünk, mindig 1.11-et vagy 11.11-et mutat.
Ugyanígy a 22:22 és így tovább...

Amit leírtál, arra itt vannak a válaszok:

22: Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!

222
-Újonnan elvetett ötlet-magjaink növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Más szavakkal: ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást.

ArkAngyal

Aisling képe
EN TUDOM MIERT VAN!
2009. május 22. péntek, 17:40 | Aisling   Előzmény

Kedves Júlia, olyan mélységesen érintett téged ez a téma, hogy így kiabálsz? :D Én egy sima kisbetűs beírásodat is figyelemmel kísérném :)
Viszont csudaszépeket írtál a 22-22-ről, bár a lényegét nem látom, tudnál segíteni cseppet?
Mit értesz azon, hogy ajándék ez a szám? Hogy tudnám igazán használni? Biztos, hogy jó volna oda jutnom, ahová szeretnék? Elnézést, ez más típusú topicba való kérés volt :D Vissza a kettesekre. Nem értettem ezt a "miért írunk ide" - szerinted miért?, és a "titok" szavaidat ebben a szövegkörnyezetben. Ha megosztanád ezt a titkot, ha már megemlítetted, hálás lennék. Én is szívesen használnám az életem jobbá és hasznosabbá tételében. Ha megtennéd, hogy a könnyebb érthetőség kedvéért példákat írnál nekem.

Előre is köszönettel,
Ais

ERDEKES :)
2009. június 17. szerda, 0:28 | julia seffer (útkereső)   Előzmény

HAT SZERINTEM TE KIABALSZ MERT TE VETED ESZRE OLYAT AMI TEGED ZAVAR EN NAGY BETUSEN CSONDBE IROK MINDIG ,DE TE KISBETUSEN KIABALSZ ...LOL
HAT EN JO LATOK NEM TUDOM MAS "MIERT NEM ; EZ OLYAN HOGY MIKOR SOK SOK EMBER CSAK A FAT LATJA NEM AZ ERDOT /EZT TUDOM ERE MONDANI . AZ OKE"y IGAZ MIKOR EN LATOM 22 22 AKKOR TUDOM HOGY ANNAK ERDEKES JO FOJTASA LESZ.
AZ AJANDEK HA VALAMIT ELORE KOZOL FOLEG HA JO DOLOG TORTENIK /
MINDENKINEK MEG VAN IRVA A SAJAT MESEJE AZ ENYEM ILYEN ES BOLDOG VAGYOK EZ A LENYEG AKKAR HOVA IS JUTOK DE VEGUL IS A LENYEG HOGY MINDENKINEK AZ ELETE AKKAR HOGY IS VEZETI AZ UT MINDIG TITOK/ DE A LENYEG MINDIG AZ IS HA JO ERZED MAGAD AKKOR BAR HOVA IS ELJUTSZ AKKOR IS BOLDOG VAGY MERT JO KEDVED VAN .. A TITOK MINDIG NALAD VAN A KULCS KERESED MEG MAGADBAN !

KOSZONOM HOGY IRTAL lehet hogy ha kisbetuvel itam volna eszre se vetel volna ..LOL

SOK SOK SIKERT NEKED ES BOLDOGSAGOT .... TAKE CARE ..
UDV jUlIa

ArkAngyal képe
Félreértés
2009. augusztus 18. kedd, 16:34 | ArkAngyal   Előzmény

Szia julia seffer :)
Ais régi chates lehet. Általában a fórumos, chates szabályokban (PL: http://hu.wikipedia.org/wiki/Netikett) a nagybetűzés kiabálást jelölő dolog, illetve még figyelemfelhívást, valamint segélykérést közvetít. Ezek írott szabályok, amikről valaki vagy tud, vagy nem, avagy valaki vagy figyelembe vesz, vagy nem. Valszeg Ais ehhez viszonyította nagybetűzésed, Te pedig megszokás, vagy bármi más alapra helyezted ilyetén írásmódod. Ennyi történhetett.
Mást ebbe belelátni vétek ;-)

ArkAngyal

Sziasztok!! Velem is ugyanez a helyzet és kezd aggasztani mit
2009. június 23. kedd, 22:19 | Dani (útkereső)

Sziasztok!!
Velem is ugyanez a helyzet és kezd aggasztani mit tegyek?
Lehet h wan bennünk vmi közös

Velem is ugyanez a helyzet
2009. augusztus 09. vasárnap, 21:17 | Névtelen (útkereső)

Velem is ugyanez a helyzet és igencsak meglepődtem, hogy ilyen sok embert "kísért" az a bizonyos 22.
Én 22 éves vagyok és 22-én születtem, valamint nagyon gyakran nézek az órára "véletlenül" 22:22kor.
Mivel ezen a napon születtem, mindigis ezt a számot tartottam szerencseszámomnak. Minden hónap 22-éjén például különösen boldogan kelek fel és bármilyen nap is vár rám, mindig jól sül el minden :)
Szóval szeretem ezt a számot ezért nem tartom furának hogy kísért, merthát ugye ha gyakran gondolunk valamire akkor az gyakrabban meg is jelenik az életünkben. Olvasgattam itt a szám jelentéseit és tetszettek :D

canabiol képe
22:22
2009. szeptember 08. kedd, 19:00 | canabiol

az egész még valamikor februárban kezdődött. összegyűltünk a barátaimmal az egyik havernál és egyszer csak a monitorra pillantva láttam hogy az idő épp 22:22:22 volt. ezután napokon keresztül mindig ebben a pillanatban néztem az órára, vagy telefonomra. aztán egyik lány ismerősöm telefonján láttam ezt az időt, a csaj is látta, és elmosolyodott. kérdeztem tőle, hogy ez jelent valamit? azt mondta, ő kívánni szokott ekkor. őt egyébként aznap ismertem meg haveromnál, mikor először láttam ezt az időt. aztán kb 3 hete megtudtam szüleimtől, hogy eredetileg 22-én kellett volna megszületnem, de úgy tűnik nem győztem addig várni és 1988 március 12-én világra jöttem. múlthéten meg épp egy nagy beszélgetést folytattam régi ismerősömmel, mikor hazaindultam, ránéztem a telómra és 22:22 volt másnap poénból megpróbáltam nem ránézni akkor a telómra, mert már felhúzott, hogy mindig akkor pillantok rá! és az lett belőle, hogy éjszaka felébredtem és a telefonomon pont 02:22 volt. gondoltam utánajárok neten és csak annyit tudtam meg, hogy a 22-es egy mesterszám. most már kezdem úgy érezni, hogy minden nap egyre többször találkozok ezzel a számmal. újságban, házszám, rendszámban , mindenhol. gondoltam letöltöm a 23-as szám címü filmet, mert még úgyse láttam, és hátha attól bekattanok, de persze, hogy egy trackeren sincs fent! nem keresem ezt a számot sohasem, hanem spontán pont akkor pont oda pillantok fílingű az egész ja és még azt is elfelejtettem leírni, hogy én 21/f vagyok és rendesen be vagyok tojva a 2010es évtől, mert akkor töltöm be a 22-őt. na asszem kb ez az, ami mostanában üldözne :D

2 esek és tapasztalatok.
2009. szeptember 11. péntek, 8:18 | pajkos

Sziasztok! Legyen jó kedvetek ma!

Érdekes, amiket írtatok, és igazolja tapasztalataimat.
22.-én születtem, gyermekeim születési dátumában is van kettes, és ezt mindig izgalmasnak, érdekesnek tartottam.
Sőt életem egyre inkább tele van csodákkal, mélységekkel.
Ez a szám mindíg valami mély áhítattal, alázattal, büszkeséggel töltött el, pedig nem jártam utána esetleges jelentéseinek. Mindig éreztem a misztikumot benne.

Sziasztok! Én 9.-én születtem, és nagyon vártam már 2009.
2009. szeptember 11. péntek, 9:06 | Kassay Noémi   Előzmény

Sziasztok!

Én 9.-én születtem, és nagyon vártam már 2009. 9.-hó 9-et.
Mivel én is úgy tapasztaltam, hogy ez a nap (9.-e) általában sikeres számomra, így sok mindent terveztem erre a napra.
Szerettem volna beindítani egy vállalkozást, és úgy intéztem, hogy a papírok, iratok beadása erre a napra essen.
Megírtam több pályázatot, amiről azt gondoltam még rá érek ugyan beadni, de ezen a napon több esélyem lesz a nyerésre, és még más apróságokat is beterveztem, de a sors úgy látszik valahogy nem ezt akarja.

Reggel arra ébredtem, hogy az 5 éves lányomnak 39 fok a láza.

Orvos, gyógyszertár, lázmérés, gyógyszerek, vizes ruha, stb.

Minden elmaradt, és most itt állok tanácstalanul, hogy akkor jobb ha hagyom a fenébe az egészet?
Mit gondoltok erről?

Üdv: Noa

InR#
2009. szeptember 17. csütörtök, 22:48 | iener (útkereső)

Rájöttem hogy számomra a 22:22 a pokol kapuja.

Velem is hasonlók történnek!!!
2009. november 07. szombat, 19:57 | kicsicsillag

Egy ideje amikor az órára nézek megjelennek az egyforma számok.A legtöbbször előfordulók:11:11, 13:13, 16:16, 18:18, 19:19, 20:20, 21:21. De ezeken kívül még megjelenik jó pár. és egyre sűrűbben jelennek meg. Először nem foglalkoztam vele, de most már tudom, hogy jelentése van. De sajnos semmi ötletem sincs. Egyre jobban érzem, hogy fontosak ezek a számok, de ne tudom miért.:(:(:( Tudnátok nekem ebben segíteni ???? Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm szépen! Szép napot!!!

Velem is hasonlók történnek!!!
2013. november 03. vasárnap, 12:39 | Museen (útkereső)   Előzmény

Szervusztok,
évek óta velem is és édesanyámmal is ez történik. Ránézek a digitális órára 08:08, 11:11, 14:14, 15:15 hagy ne soroljam, a legjobb: 00:00 (még éppen olvasok...) Egy idő után tényleg ijesztő.
Villás Bélának van a youtoub-on egy előadása -rengeteg van neki, így nem tudom megmondani melyik. Ő úgy kezdi az előadásait, hogy kérdezni lehet. Még idáig OK is lenne, de ez a kérdés, amit az egyik hallgató tett fel, valamikor az előadás közepén van, és Villás Béla előadásai alaphangon is 2 órásak... A kérdés ez volt: ilyen időpontokban néz az órára: 14:15, 21:21, stb..., mit jelent ez. És Villás Béla válaszol a kérdésre. Igen, ez a hozzászólás tőlem nem éppen építő, mert bár engem is érint, nem tudom mi a válasz, nem tudom melyik előadásán...
De van rá épkézláb válasz...

22
2010. január 17. vasárnap, 18:16 | S.Rebeka (útkereső)

Nálam fél éve kezdődött. Először egy sráccal 22-én jöttem össze.
Kiderült h a srác 22-én született. Az összes eddigi telefonszámomban bent volt: 22. :S
Az övében is. Akik közel állnak hozzám, mind kötődnek valamilyen téren a 22-höz. Mikor ránézek az órára mindig 22:22 van!!!! Most is nézem a szobahőmérőt: 22,2°C van!!! :S:S :D:D
ez már tényleg ilyesztőő!!

22
2010. január 19. kedd, 13:38 | Hanica (útkereső)   Előzmény

22

Kb. 6-7 éve kezdődött, ami azt jelenti, hogy 22 éves voltam. Egyszer felfigyeltem, hogy állandóan 22:22-kor nézek az órára, szerintem nem véletlen és nagyon szeretném megtudni az okát. 04.18-án születtem 4+18=22. Az egyik nagymamám 22-én halt meg. A másik nagymamámnak a temetése 22-én volt, aki 1914.11.14-én született a számok összege: 22. A lányom 2006.05.27-én született, szintén a számok összege 22. Keresztapám 22-én született. A nagypapám 1924.04.02-án született szintén 22. A barátnőm névnapja 22-én van. Anyukám 1957- ben született. Az ajtószámom 22-es. Rémisztő, félelmetes!!!!!

Ha valaki tudná rá a választ, akkor légyszi írja meg!

Hani

sita képe
Angyali számok
2008. szeptember 05. péntek, 10:54 | sita

Szia!

Az angyalok gyakran üzennek nekünk számok, számsorok jelképeként. A 22-es szám jelentése:
Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!

Bővebben olvashatsz még erről az angyalforrás oldalán: http://angyalforras.hu/Angyali-technikak/Angyali-szamok-I-

Üdv,
sita

Ha majd a messze is közelnek látszik, s tudod az élet nem tart a halálig; Ki majd mások arcát is magában látja, az mind ráismer Önmagára.

Domoszlai Katalin képe
Joseph Heller megírta ezt a 22-es csapdájában. Az alapsztori, ha
2009. október 17. szombat, 19:44 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Joseph Heller megírta ezt a 22-es csapdájában. Az alapsztori, ha valaki nem ismerné, a pilóták a 2. világháborúban, csak az őrültségre hivatkozva kérhették, ne kelljen felszállniuk. A normális emberek nem akartak felszállni, mert elegük volt és féltették az életüket. Ők nem kaptak felmentést, mert megállapították normálisak, bevetésre alkalmasak. Az őrülteknek eszébe sem jutott, hogy ne szálljanak fel, annyira őrültek voltak, hogy nem féltek. Ezt nevezik a 22-es csapdájának, olyan helyzet, amire megoldás nincs. A tanulság persze elég egyértelmű, ha belegondolsz, maga az élet megoldotta a helyzetet, ugyanis a háborúnak vége lett... Lehet olyan helyzetben vagy, ahol nincs más, csak várni kell és kérni a felsőbb erő segítségét.

Ha valaki tudja a választ...
2009. november 10. kedd, 5:45 | Marcsi777   Előzmény

Sziasztok!
Tudom, hogy ennek a dolognak is van jelentősége az életemben, csak már türelmetlen vagyok kicsit, ezért kérem a tanácsaitokat, ötleteiteket, hol keressek.
Engem a 7-es követ. Vagy én követem. Tizen valahány éve, bármit amit kérek, vagy csak egyszerűen történik valami fordulat az életemben, MINDIG ott a 7. Pl.: 7x hirdettem meg a házunkat eladásra, 7 érdeklődő nézte meg, a 7. megvette. 7 hónapig voltam munkanélküli, mire most sikerült olyan munkát találnom, amire vágytam. Jelenlegi párom (amilyenről "álmodtam") születési dátumában 2 db 7 is van. Stb.
Számmisztika szerint semmit nem találtam. A fenti linket megnéztem, ott annyi van, hogy helyes úton járok. Lehet, hogy "csak" ennyi? Ez csak egy megerősítés számomra. Vagy lehet több is? Mit kellene, hol kellene még keresnem? Lehet, hogy mint sok minden mást, ezt is csak túlbonyolítom?
Köszi a segítséget:
Marcsi 777

Mindig így!
2009. március 20. péntek, 8:54 | Oiolosselote

A 22-nek valóban van misztikus jelentése. De a kettők sokaságának is!. Te magad írtál róla. (tudjuk, a válasz mindig önmagunkban van - bár mások segítenek megtalálni azt).
Azt írtad, hogy 'te mindig valakinek a valakije vagy'. Vagyis mindig, minden helyzetben a mások után következel. Tehát SZOLGÁLSZ. És ez így van jól. Te talán még félsz ettől, ezért zavar, hogy az órád mindig erre figyelmeztet. Figyelmeztet is, mindaddig, míg el nem fogadod, hogy te bizony - ha tetszik, ha nem-, másokért élsz, és már nem magadért. Az életed nyilván már követi ezt, csupán te magad, a gyarló, önös ÉNed még nem fogadta ezt el. Hát fogadd el, mert ez a te sorsod, és erre büszke is lehetsz. Én már most is büszke vagyok rád!
Mellesleg, ha az órád alapján ítélsz, akkor tedd meg, amire kér (22:22). Vagyis oszd el őket egymással!.Mi az eredmény? Te magad, , a benned rejlő igazi EGY. A Benned rejlő isteni egy. Így már más szemszögből lehetsz boldog? Erre utalt Sita is.

22
2009. június 11. csütörtök, 14:07 | xxarkangelxx (útkereső)

Engem is követ ez a szám évek óta.Szintén órán,dvd lejátszón és 22:22 kor elküldött emailban is....sőt az életemben a 22 es és 2 es szám jelenik meg sokszor........a tenyeremben is láttak 2 rám vonatkozó 2es számot....

igazából nem értem

22:22
2010. október 04. hétfő, 21:55 | drotoskoma

Sziasztok! Nekem is rengeteg talalkozasom van a szamok ismetlödesevel.Föleg a 22:22 -vel, ami vagy az oramon,vagy valami digitalis kijelzön jelenik meg,de volt mar,hogy taxi oldalan vagy hirdeteseken lattam! Sokan vagyunk ezen az oldalon ,arra gondoltam,hogy össze hozhatnank egy 22:22 es "klubbot" ahol szemelyesen is talalkozhatnank egymassal! Hatha okosabbak lennenk ha össze talalkoznank mi 22:22-esek! Sziasztok!

22
2010. december 09. csütörtök, 21:21 | noname (útkereső)

Sziasztok!

Az én életemben minden nap jelen van a 22.
Nap mint nap van valami amiben megjelenik.
pl:
- a nap bármely napszakában ránézve az órára az utolsó két számjegy a 22
-tegnap felém élt egy srác és elkezdett mesélni a haverjának, hogy nyertek 22.000 ft-ot
-ajánlottak nekem egy filmet, abban is a 22-es szám volt
-az utcán sétálva sok plakátot láttam kitéve, de csak az egyikre néztem rá és azon a 22 lövés című film volt feltüntetve
-a 222-es szobában voltam elhelyezve a felvételim napján
-22-én jöttem össze és szakítottam a párommal
-csináltattam e-mail címet/nem volt beleszólásom hogy mi legyen a címem, véletlen volt az egész/ és abban is 22 van
-először voltam jelentkezni a munkaügyi központban és a 22-es sorszámot kaptam
de sorolhatnám éjjel-nappal ezeket a "jeleket"

nemsokára 22 leszek és néha elgondolkodom hogy ez esetleg figyelmeztetés valami rossz dologra vagy épp valami hihetetlen dolog fog történni.....
de lehet hogy semmi jelentése nincs a 22, már annyira magunkba beszéltük ezeket a számokat, hogy csak erre figyelünk, az keressük mindenben............

ha valaki tud választ adni, kérlek írjatok....

kitti