Reinkarnációs technika | Önmegvalósítás.hu

Reinkarnációs technika

Pránanadi gyógyító energetizáló kezelés

Reinkarnációs technika

" Az elme mindennek a lényege.

Az elme, ha tiszta, minden tiszta.

Az elme, ha világos, minden világos.

Az elme, ha jól van, minden jól van.

Az elmém mindennek e lényege."

Köszöntelek Téged, ki a pránanadi ösvényét választottad, jelenleg Magyarországon lévő több energetikai ágazat közül.

A prána egy összetett energiarendszer, ami nélkül a fizikai test nem létezhet. Az életenergia folytonos, mozgásban, rezgésben, áramlásban van. Örvénylő mozgásuk következtében kapcsolódnak egymáshoz és energiaközpontokat hoznak létre az egész univerzumben és mindenhol megtalálhatók.

A prána hatása - életfolyamatokat támogat, valamennyi síkon hat. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, enyhíti a fájdalmat, segít a félelem, harag, depresszió, levertség legyőzésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichés megterhelés leküzdésében. Elősegíti az önmegismerést, a könnyebb beilleszkedést.

Hogyan kapcsolódik Pránanadi Reinkarnációs technika a Pránanadi gyógyításhoz?

Amikor Nadival kezelünk egy pácienst, akkor a betegségeket okozó blokkokat oldjuk fel a rajtuk keresztül áramló energia segítségével. A blokkok tartalmazák a betegség, vagy lelki probléma kiváltó okainak történetét, az események képeit. Ezek a blokkok a kezelés során feloldódnak. A súlyosabb betegségeknél, lelki problémáknál azonban előfordul, hogy a kezelés során a páciens állapota először javul, de aztán a javulás megáll és stagnál a beteg állapota. Ilyenkor a páciens tudatosságát emelni kell, rá kell néznie a betegség okára, azért, hogy tudatával tovább tudja segíteni az öngyógyulás folyamatát. Ilyenkor mondják a mesterek, hogy "ezt meg kell utaznod".

Az az utazás két főszereplője, az utazó, aki meg akarja találni a problémájának az okait, és az utaztató, aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. Sok esetben a betegségek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetők vissza.

Az utaztatás során a páciens egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt. Csak olyan életet, eseményt tud megutazni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is, ezzel feloldva a fájdalmakat és szenvedéseket. Ugyanis, ha egy fájdalmas eseményre pont úgy nézünk, ahogyan történt, akkor az többé nem lesz hatással felettünk, mert mindent tudunk már róla. A blokkok oldását utazás közben sok esetben sírás, vagy nevetés is kisérheti.

Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, azt, hogy a halál után teljes tudatossággal tovább él és a tudatához tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is. Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, amiket több száz, vagy ezer éve hozott és mivel nem vizsgálta felül, illetve nem vonta vissza őket befolyásolják jelenlegi életét.

Az utazás során az utazó be tudja azonosítani az előző életek és a jelenlegi élete azonos szereplőit, így megértheti kivel milyen karmikus feladat köti össze.

Nagyon fontos a megbocsátás gyakorlása is az utazás végén, akár másokról, akár magunkról van szó. ítudnunk kell, ugyanis, a bosszúvágy és a bűntudat is a karmikus láncolatban tart bennünket.

Így az utazás lényege tehát nem a múltba révedés, hanem az, hogy a fent lévő előző életeinket feldolgozva minél hamarább a jelenbe jöjjünk.

Szeptember végétől rendszeres kezelések indulnak a NATURABARLANG-ban.
Részletek a www.naturabarlang.hupont.hu oldalon a kép alatti menüsorban.

Beküldte: | 2009. szep. 07. hétfő - 21:50

Hozzászólások

0 hozzászólás